قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۱۲

آیا طرح مجلس درباره تنگه هرمز با قوانین ایران مطابقت دارد یا خیر؟/ کورش احمدی: تصویب این قانون سطح تنش را در منطقه بالاتر می برد/ اینکه عمان موافقت اولیه خود را با طرح اعلام کرده، روشن نیست که تا چه حد درست است

اقتصادنیوز:روشن نیست که طرح تنگه هرمز در مجلس آیا واقعا در آستانه تصویب است یا مانند نزدیک به دو ماه گذشته، برخی سخنان را همچنان نباید خیلی جدی گرفت.
 آیا طرح مجلس درباره تنگه هرمز  با قوانین ایران مطابقت دارد یا خیر؟/ کورش احمدی: تصویب این قانون سطح تنش را در منطقه بالاتر می برد/ اینکه عمان موافقت اولیه خود را با طرح اعلام کرده، روشن نیست که تا چه حد درست است



۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

ظهوریان: بنزین مثل چیپس و پفک نیست/ افزایش قیمت آن به زندگی مردم وصل است + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ میثم ظهوریان، نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو ویژه خبری خاطرنشان کرد: هیچ‌کدام از ۳ طرح مطرح شده، برای بنزین مناسب نیست.

 

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ادعای ترامپ: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد | اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، اسرائیل و خاورمیانه را نابود می‌کرد

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ مدعی شد: ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد و آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد.

وی اضافه کرد که اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یافته بود، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و سراسر خاورمیانه را نابود می‌کرد.

ترامپ عنوان کرد: ما نیرو‌های دریایی و هوایی ایران را نابود کرده‌ایم. رسیدن به توافق آسان نیست، زیرا سران ایران را نیز از بین برده‌ایم و معلوم نیست چه کسی رهبر ایران است.

رئیس‌جمهور آمریکا در دفاع از تحمیل جنگ علیه ملت ایران گفت: ما انتخاب دیگری نداشتیم و اگر لازم باشد این کار را ۱۰۰ بار دیگر هم تکرار می‌کنیم.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند


۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

قالیباف به زیارت حرم امام حسین (ع) مشرف شد

به گزارش برنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس به همراه هیأت پارلمانی همراه، هنگامه غروب روز گذشته (پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) پس از شرکت در مراسم اربعین تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد امام حسن عسگری (ع) در شهر کربلای معلی، به حرم حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام مشرف شد و مضجع شریف امام حسین (ع) را زیارت کرد.

قالیباف همچنین ضمن دیدار با شیخ مهدی کربلایی نماینده آیت‌الله العظمی سیستانی در کربلا و اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء، دفتر یادبود عتبه حسینی را امضا کرد.

بدرقه رئیس مجلس از حرم امام حسین (ع) با شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»

پس از زیارت قالیباف از حرم امام حسین (ع)، جمع کثیری از زائران و مجاوران با سر دادن شعار‌های «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «لبیک یا خمینی»، «لبیک یا خامنه‌ای»، «دست علی به همراهت» به ابراز احساسات پرداخته و رئیس مجلس را مشایعت کردند.

بر اساس این گزارش محمدتقی نقدعلی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق، مهدی فلاح نایب رئیس و شهین جهانگیری عضو این گروه و همچنین سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، رئیس قوه مقننه را در این سفر همراهی می‌کنند.

انتهای پیام/




 حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است
۱۳ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایجاد مسیرهای جایگزین انتقال نفت با هدف تضعیف تنگه هرمز بخشی از جنگ علیه ایران است، گفت: وقتی قیمت نفت بالا می‌...

 تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید، خواستار رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع و اصلاح سازوکارهای اجرایی م...

 فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

آیین چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب پنجشنبه شب با حضور فرزندان ایشان و اقشار مختلف مردم در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

 کودتای ۲۸ مرداد، زخمی که ۷۳ سال بعد هنوز بر روابط ایران و آمریکا سایه انداخته است/ این واقعیت است که ایالات متحده در سیاست ایران مداخله کرد/ این امر، خوراک لازم برای روایتی به‌شدت ضدآمریکایی را فراهم کرد که ایالات متحده را مسئول شکست دموکراسی نوپای ایران
۱۰ ساعت قبل / سایت جماران

کودتای ۲۸ مرداد، زخمی که ۷۳ سال بعد هنوز بر روابط ایران و آمریکا سایه انداخته است/ این واقعیت است که ایالات متحده در سیاست ایران مداخله کرد/ این امر، خوراک لازم برای روایتی به‌شدت ضدآمریکایی را فراهم کرد که ایالات متحده را مسئول شکست دموکراسی نوپای ایران

در سال ۱۹۵۳، آمریکا و بریتانیا با طراحی و حمایت از عملیاتی مخفیانه به سرنگونی دولت محمد مصدق کمک کردند؛ نخست‌وزیری که ملی‌کردن صنعت نفت را به نماد استقلال‌طلبی ایران تبدیل کرده بود. این مداخله نه‌تنها مسیر سیاست داخلی ایران را تغییر داد، بلکه به یکی از ماندگارترین سرچشمه‌های بی‌اعتمادی به واشنگتن تبدیل شد؛ رخدادی که برخی مورخان آن را از بدترین تصمیم‌های سیاست خارجی آمریکا می‌دانند.

 تکرار لفاظی‌های یوسف رجی علیه تهران و حمله به قالیباف/ بیانیه وزیر خارجه لبنان درباره ادامه حضور سفیر ایران در بیروت
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

تکرار لفاظی‌های یوسف رجی علیه تهران و حمله به قالیباف/ بیانیه وزیر خارجه لبنان درباره ادامه حضور سفیر ایران در بیروت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.

 ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد
۱۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد

جلال دهقانی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شهید خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که توسط اسرائیل ترور شد.