قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۸

شوک ترامپ به نتانیاهو:‌ منتظر نامزدهای دیگر می‌مانم/ او باید منطقی تر باشد

اقتصادنیوز: رئیس‌جمهور آمریکا، در تازه‌ترین اظهارنظرِ خود درباره‌ حمایت از بنیامین نتانیاهو در انتخاباتِ اسرائیل ، پاسخی داد که بیش از آنکه حمایت باشد، یک «اهرمِ فشار» به نظر می‌رسید.
 شوک ترامپ به نتانیاهو:‌ منتظر نامزدهای دیگر می‌مانم/ او باید منطقی تر باشد



۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

محورهای نشست امنیتی نتانیاهو: سوریه و تنش با ترکیه

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه اسرائیلی i ۲۴ اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نشستی امنیتی در سطح عالی با حضور فرماندهان ارشد ارتش و رؤسای دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم برگزار کرده است.

گفته می‌شود در این نشست درباره تحولات احتمالی منطقه، به‌ویژه وضعیت سوریه و افزایش تنش‌ها با ترکیه، بحث و تبادل نظر شده است.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید نتانیاهو: نسبت به حضور نظامی ترکیه در سوریه مماشات نمی‌کنیم | آنها به خوبی به ما گوش ندادند؛ پس تلاش کردیم منظورمان را بهتر منتقل کنیم


۹ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ممانعت دیوان عالی رژیم اسرائیل از تعطیلی رادیو ارتش

به گزارش شهرآرانیوز، دیوان عالی رژیم صهیونیستی به اتفاق آرا تصمیم کابینه برای تعطیلی رادیو ارتش موسوم به «گالی سهل» را لغو و دادخواست‌های مطرح‌شده علیه این تصمیم را پذیرفت.

قضات این دادگاه اعلام کردند تصمیم کابینه بر پایه «ملاحظات نامرتبط و نامناسب» اتخاذ شده و نارضایتی مقام‌های سیاسی از محتوای برنامه‌های این رسانه در اتخاذ آن نقش داشته است.

در حکم دیوان عالی رژیم صهیونیستی تأکید شده است مقام‌های سیاسی نمی‌توانند صرفاً به دلیل مخالفت با اظهارات یک گوینده، از قدرت خود برای خاموش کردن صدای او استفاده کنند.

این حکم پس از شکایت شماری از نهاد‌های رسانه‌ای و مدنی، از جمله سازمان روزنامه‌نگاران، شورای مطبوعات و کمیته کارکنان رادیو ارتش صادر شد.

دادستان کل رژیم صهیونیستی نیز پیشتر تصمیم کابینه برای تعطیلی این رسانه را غیرقانونی و دارای ایرادات جدی دانسته و هشدار داده بود که این اقدام در راستای محدود کردن آزادی مطبوعات و تضعیف رسانه‌های آزاد انجام می‌شود.

دیوان عالی رژیم صهیونیستی ماه گذشته نیز با صدور دستور موقت، اجرای تصمیم کابینه برای تعطیلی رادیو ارتش را تا زمان صدور رأی نهایی متوقف کرده بود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیشتر مدعی شده بود که این رسانه به بستری برای انتقاد از ارتش و طرح دیدگاه فرماندهان و مقام‌های نظامی درباره عملکرد این رژیم در جنگ غزه تبدیل شده و ادامه فعالیت آن، ارتش را وارد مسائل سیاسی می‌کند.

تلاش کابینه نتانیاهو برای خاموش کردن صدای مخالفان درحالی است که نتایج تازه‌ترین نظرسنجی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد حمایت از بنیامین نتانیاهو برای تصدی نخست‌وزیری در کمتر از یک ماه با کاهشی جدی مواجه شده و جایگاه وی به پایین‌ترین سطح خود در ماه‌های اخیر رسیده است.

کابینه رژیم صهیونیستی پیش از این نیز در چارچوب سیاست تحریم رسانه‌ای و خاموش‌سازی صدای مخالفان، در سال ۲۰۲۴ و در بحبوحه جنگ غزه، دسترسی ارتش به روزنامه «هاآرتص» را قطع کرد.

طبق همین تصمیم، تمامی وزارتخانه‌ها، نهاد‌های دولتی و شرکت‌هایی که از بودجه کابینه، تأمین مالی می‌شوند، موظف شدند هیچ‌گونه ارتباطی با هاآرتص برقرار نکنند. مقامات کابینه ادعا کردند، هاآرتص در طول جنگ غزه سرمقاله‌هایی منتشر کرده که مشروعیت اسرائیل را زیر سؤال برده است.

رأی اخیر دیوان عالی در شرایطی صادر شده است که اختلافات و شکاف‌های داخلی در رژیم صهیونیستی بر سر عملکرد کابینه نتانیاهو، نحوه مدیریت جنگ غزه همچنان دارد و تلاش نتانیاهو برای مهار انتقاد‌های داخلی با موانع قضایی و رسانه‌ای مواجه است.

منبع: ایرنا

در ادامه حتما بخوانید استقبال با فحش و ناسزا از بن‌گویر


۱۰ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

مقام ترک: آنکارا به مقابله با فعالیت‌های نتانیاهو ادامه خواهد داد

به گزارش شهرآرانیوز، برهان الدین دوران رئیس اداره ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه تاکید کرد، آنکارا به مقابله با فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داد.

وی افزود، تلاش نتانیاهو برای ایجاد تهدید‌ها و دشمنان ساختگی با هدف تأثیرگذاری بر افکار عمومی جهان، دیگر نتایج مورد انتظار را به همراه ندارد و انتقادات بین‌المللی از سیاست‌های اسرائیل در حال افزایش است.

دوران تصریح کرد که نتانیاهو و متحدانش تلاش می‌کنند مسئولیت بحران‌های ناشی از سیاست‌های تل‌آویو را بر دوش کشور‌های منطقه بیندازند.

وی افزود: متهم کردن ترکیه پس از حمله اسرائیل به سوریه، نمونه روشنی از این رویکرد است.

دوران تصریح کرد: موضع اسرائیل در قبال ترکیه ناشی از آن نیست که آنکارا را تهدیدی برای امنیت خود می‌داند، بلکه به مخالفت ترکیه با سیاست‌های اسرائیل که امنیت و ثبات منطقه را تضعیف می‌کند، مربوط است.

دوران افزود، شماری از سیاستمداران صهیونیست نیز به کاهش روابط این رژیم با متحدانش و از دست رفتن بخشی از جایگاه بین‌المللی آن اذعان کرده‌اند و گفته‌اند سیاست تشدید تنش با ترکیه دستاورد روشنی برای تل آویو نداشته است.

وی تاکید کرد، ترکیه به حمایت از سوریه ادامه خواهد داد و وارد بازی‌هایی که با هدف تضعیف صلح و ثبات منطقه‌ای طراحی شده‌اند نخواهد شد.

دوران همچنین از تل آویو خواست تهدید‌های خود را متوقف کرده و از هدف قرار دادن مسجدالاقصی و گسترش شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری دست بردارد.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید نتانیاهو: نسبت به حضور نظامی ترکیه در سوریه مماشات نمی‌کنیم | آنها به خوبی به ما گوش ندادند؛ پس تلاش کردیم منظورمان را بهتر منتقل کنیم




 واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شده‌ایم
۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شده‌ایم

قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی واکنش نشان داد.

 نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک نمایش مضحک است
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک نمایش مضحک است

نیویورک تایمز در گزارشی، سیاست دولت ترامپ در قبال جنگ علیه ایران را فاقد چشم‌انداز روشن و گرفتار خطاهای راهبردی توصیف کرد.

 صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو
۱۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو

محمدباقر قالیباف در سفر به عراق، در کنار تندیس شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، از شکل‌گیری «نظم جدید در منطقه» گفت.

 شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟
۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟

شاهزاده هری مایل است با پدرش آشتی کند و زمان بیشتری را با او که به دلیل ابتلا به سرطان تحت درمان است، بگذراند.

 ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت
۱۴ ساعت قبل / سایت انتخاب

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

جنگ‌ها اغلب همچون کوره‌ای عمل می‌کنند که تغییرات در «فیزیک» جهان پیرامون ما را آشکار می‌کند؛ اینکه چه کسی قدرت دارد، چه کسی قدرت ندارد و قدرت چگونه به کار گر...

 از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟
۱۵ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟

عضو کمیسیون عمران در مجلس دوازدهم تأکید کرد: تا زمان راه‌اندازی سامانه جامع عرضه و تقاضا، دستورالعمل‌های دولتی تنها مُسکن‌هایی موقتی برای صورت‌مسئله‌زدایی هستند.