قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۰۲

اسامی امن‌ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۶/ رتبه نخست به کدام کشور رسید؟

اقتصادنیوز: اسامی امن ترین کشورهای جهان در اینفوگرافیک زیر آمده است.
 اسامی امن‌ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۶/ رتبه نخست به کدام کشور رسید؟



1
 قطر خواستار بازگشت تنگه هرمز به شرایط پیش از جنگ شد
۱ دقیقه قبل / سایت بورس 24

قطر خواستار بازگشت تنگه هرمز به شرایط پیش از جنگ شد

بورس24 : وزیر خارجه قطر با هشدار نسبت به پیامدهای گسترده جنگ علیه ایران اعلام کرد که آثار این درگیری تنها محدود به منطقه خلیج فارس نیست و می‌تواند پیامدهایی برای کل جهان به همراه داشته باشد.

محمد بن عبدالرحمان بن جاسم آل‌ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، امروز (پنجشنبه) پس از مذاکراتی در سطوح عالی‌رتبه در «العلمین» مصر اظهار کرد: دوحه خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به شرایط پیش از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران است.هشدار قطر درباره پیامدهای جهانی جنگ

آل‌ثانی تأکید کرد که پیامدهای جنگ علیه ایران نه‌تنها برای منطقه خلیج فارس، بلکه برای سایر نقاط جهان نیز فاجعه‌بار بوده است.

وی گفت: «ما نیازمند این هستیم که وضعیت به شرایط پیش از جنگ بازگردد. ما هرگونه تهدید و مانع‌تراشی در این زمینه را محکوم می‌کنیم.»تأکید دوحه بر کاهش تنش‌ها

وزیر خارجه قطر در پایان با اشاره به ضرورت جلوگیری از تشدید بحران‌ها در منطقه گفت طرف‌های درگیر نباید از شرایط موجود برای باج‌خواهی از یکدیگر استفاده کنند و باید مسیر کاهش تنش و بازگشت ثبات دنبال شود.


1
 بازار خودرو در شوک؛ ۳ مصوبه خودرویی باطل شد
۸ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

بازار خودرو در شوک؛ ۳ مصوبه خودرویی باطل شد

جهان صنعت نیوز، از قوه قضائیه، پیرو اخبار منتشرشده در خصوص تصمیم هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در رابطه با تغییر شرایط پیش‌فروش خودرو، به لازم به توضیح است که:

هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، به موجب دادنامه‌های شماره ۹۲۸۲ و ۹۲۵۹ مورخ ۱۴۰۵/۴/۳۰ و فارغ از ماهیت شرایط حاکم بر پیش‌فروش خودرو در کشور، حکم ابطال مصوبات شماره ۴۷۳ مورخ ۱۴۰۰/۵/۱۱، شماره ۵۶۳ مورخ ۱۴۰۲/۲/۵ و شماره ۷۴۰ مورخ ۱۴۰۴/۲/۱۶ شورای رقابت را صادر کرده است.

مبنای ابطال مصوبات یادشده، خروج وضع آن‌ها از حدود صلاحیت‌های قانونی مقرر برای شورای رقابت بوده است. زیرا مطابق بند (۵) ماده (۵۸) قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل چهل و چهارم قانون اساسی، اصلاحی مصوب ۱۳۹۷/۳/۲۲، «تعیین مصادیق و تصویب دستورالعمل تنظیم قیمت، مقدار و شرایط دسترسی به بازار کالاها و خدمات انحصاری در هر مورد با رعایت مقررات مربوط»، از جمله وظایف و اختیارات شورای رقابت به شمار می‌رود.

بر این اساس، شورای رقابت مکلف است با تعیین مؤلفه‌هایی که به تعیین قیمت منتهی می‌شود، دستورالعمل موضوع بند مذکور را تصویب کند؛ لیکن نمی‌تواند در خصوص کیفیت روابط حقوقی شرکت‌های خودروساز و مشتریان آن‌ها و نیز تعیین تکلیف موضوعاتی از قبیل نحوه پیش‌فروش خودرو اتخاذ تصمیم نماید؛ چراکه تفصیل ضوابط مربوط به این موضوع در مواد ۴ و ۷ آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف‌کنندگان خودرو تبیین شده است.

بنابراین، دادنامه‌های صادرشده از هیأت عمومی دیوان عدالت اداری ناظر بر فقدان صلاحیت قانونی شورای رقابت در وضع مقررات مربوط به نحوه پیش‌فروش خودرو بوده و متضمن ورود ماهوی به شرایط و ضوابط حاکم بر پیش‌فروش خودرو در کشور نیست.

لذا با توجه به مراتب فوق، از رسانه‌های گروهی و پایگاه‌های خبری انتظار می‌رود از انتشار تیترها و مطالب جهت‌داری که بیانگر مبنای حقوقی تصمیم اتخاذشده در هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در این موضوع نیست، اجتناب نمایند.

خبرآنلاین  خودرو برچسب هابازار خودرو قیمت خودرو
شناسه : 606748
لینک کوتاه : لینک کپی شد


1
 پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 30 مرداد / طلا صعود می کند؟
۱۲ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 30 مرداد / طلا صعود می کند؟

نورنیوز-گروه اقتصادی : بازار طلا و سکه در روز جاری شاهد صعودی چشمگیر و قابل توجه بوده است که عمدتا ناشی از افزایش بی سابقه بهای اونس جهانی طلا در بازارهای بین المللی می باشد.

 

تحلیل و پیش بینی قیمت طلا و سکه برای فردا جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

 

قیمت انس طلا که روز گذشته در سطح ۴۴۲۰ دلار و ۴۶ سنتی بسته شده بود، امروز با جهشی ۶۶ دلاری به رقم تاریخی ۴۴۸۷ دلار دست یافته است که این رشد ۱/۵۱ درصدی، فصل جدیدی از رکوردشکنی ها را در بازار فلزات گرانبهای جهانی رقم زده است.

همزمان با این افزایش جهانی، بازار داخلی نیز واکنش سریعی نشان داده و تمامی اقلام طلا و سکه با شیب تندی به سمت قیمت های جدید حرکت کرده اند، به گونه ای که مظنه تهران که دیروز متوسط قیمتی ۸۴ میلیون و ۶۴۰ هزار تومانی را ثبت کرده بود، امروز به مرز ۸۶ میلیون و ۶۰ هزار تومان رسیده است که حکایت از رشد نزدیک به یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومانی دارد.

در بخش مصنوعات طلا نیز افزایش نرخ انس جهانی تاثیر خود را به وضوح نشان داده است، به طوری که هر گرم طلای ۱۸ عیار که میانگین قیمت دیروز آن ۱۹ میلیون و ۵۳۹ هزار تومان بود، امروز به ۱۹ میلیون و ۸۶۷ هزار تومان افزایش یافته و طلای ۲۴ عیار نیز با رشد ۴۳۶ هزار تومانی از سطح ۲۶ میلیون و ۴۹ هزار تومان به ۲۶ میلیون و ۴۸۶ هزار تومان رسیده است که نشان از هماهنگی کامل بازار داخلی با نرخ های جهانی دارد. این همبستگی بالا بین قیمت اونس و نرخ طلای داخلی نشان می دهد که بازار ایران در شرایط کنونی بیش از هر عامل دیگری تحت تاثیر تحولات قیمتی در بازارهای جهانی قرار دارد و سایر متغیرهای داخلی نظیر نرخ ارز در حاشیه قرار گرفته اند.

بازار سکه نیز دستخوش تغییرات بزرگی شده و تمامی انواع سکه های طلا با رشد قابل ملاحظه ای مواجه شده اند، به نحوی که سکه طرح جدید که دیروز با قیمت میانگین ۱۹۴ میلیون و ۴۴۶ هزار تومان معامله می شد، امروز به مرز ۱۹۸ میلیون تومان رسیده و سکه طرح قدیم نیز با جهشی ۳/۵ میلیون تومانی از ۱۹۱ میلیون و ۹۶۷ هزار تومان به ۱۹۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

همچنین نیم سکه با رشد ۱/۷۱ درصدی از ۹۸ میلیون و ۵۹۰ هزار تومان به ۱۰۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان صعود کرده و ربع سکه نیز با افزایش ۶۰۴ هزار تومانی از ۵۳ میلیون و ۷۹۵ هزار تومان به ۵۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسیده است که نشان دهنده تقویت تقاضا در تمامی ابعاد بازار سکه می باشد.

اما جالب ترین رشد در بین قطعات سکه مربوط به سکه یک گرمی است که با جهشی ۳/۵۷ درصدی معادل یک میلیون تومان از ۲۸ میلیون تومان به ۲۹ میلیون تومان افزایش یافته که این میزان رشد بسیار بیشتر از سایر قطعات بوده و می تواند نشانه ای از ورود سرمایه های خرد به بازار باشد.

 

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

 

با توجه به تحلیل تکنیکال و بنیادی شرایط موجود، پیش بینی می شود که فردا جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ بازار طلا و سکه با فاصله گرفتن از هیجانات ابتدایی و پس از جذب افزایش امروز، با روندی متعادل تر اما همچنان صعودی همراه باشد. انتظار می رود که انس جهانی طلا در آستانه تعطیلات آخر هفته در محدوده ۴۴۸۰ تا ۴۵۰۰ دلار نوسان داشته باشد و در صورت عدم وقوع اخبار منفی سیاسی یا اقتصادی، احتمال تثبیت قیمت در همین سطوح وجود دارد.

با این حال، با توجه به میانگین قیمت های امروز و تمایل بازار به حفظ سطوح جدید، می توان برآورد کرد که قیمت طلای ۱۸ عیار فردا در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ تا ۱۹ میلیون و ۹۵۰ هزار تومانی قرار گیرد و سکه طرح جدید نیز با حفظ روند صعودی ملایم خود، در محدوده ۱۹۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تا ۱۹۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شود.

با این وجود، فعالان بازار باید به این نکته توجه داشته باشند که بازار روز جمعه به دلیل تعطیلی بانک ها و محدودیت های نقل و انتقالات بانکی، معمولا با نقدینگی کمتری مواجه می شود و ممکن است دامنه نوسان قیمتی نسبت به روزهای کاری هفته محدودتر باشد، هرچند که احتمال ریزش قیمت در شرایط کنونی بسیار ضعیف ارزیابی می شود.

از سوی دیگر، با توجه به اینکه قیمت های امروزی در بالاترین سطوح تاریخی خود قرار دارند، امکان اصلاح قیمتی اندک نیز وجود دارد اما به دلیل پشتیبانی قوی از سوی اونس جهانی، این اصلاح اگر رخ دهد سطحی و گذرا خواهد بود و نمی تواند مسیر کلی صعودی بازار را تغییر دهد.

همچنین باید در نظر داشت که نزدیکی به پایان هفته و عدم اطمینان از تحولات سیاسی منطقه در روزهای آینده، می تواند عامل محرک دیگری برای حفظ تقاضا در بازار باشد و بسیاری از خریداران ترجیح می دهند با وجود قیمت های بالا، همچنان به خرید ادامه دهند تا از افزایش های احتمالی در روزهای آتی جا نمانند. 


1
 رونمایی از کابین شاسی‌بلند شیائومی اسکای‌نومد N70، مجلل و پیشرفته - پدال
۴۰ دقیقه قبل / سایت پدال

رونمایی از کابین شاسی‌بلند شیائومی اسکای‌نومد N70، مجلل و پیشرفته - پدال

شیائومی تصاویر کابین شاسی‌بلند اسکای‌نومد N70 مکس را با بیشترین توان پیمایش تمام برقی در بین خودروهای پلاگین‌هیبریدی جهان منتشر کرد.


1
 شوک برنج خارجی به بازار؛ سوپر باسماتی ۱۰ کیلویی ۴ میلیون شد
۴۲ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

شوک برنج خارجی به بازار؛ سوپر باسماتی ۱۰ کیلویی ۴ میلیون شد

جهان صنعت نیوز، بازار برنج پاکستانی در مردادماه با محوریت محصولات سوپر باسماتی، همچنان یکی از مهم‌ترین گزینه‌ها برای خانوارهایی است که به دنبال برنج دانه‌بلند، خوش‌عطر و مناسب برای مهمانی و مصرف روزمره هستند.

قیمت‌های اعلام‌شده نشان می‌دهد برندهای مختلف پاکستانی در بازه‌ای نزدیک به هم معامله می‌شوند، اما تفاوت در کیفیت دانه، میزان یکدستی محصول، عطر برنج پس از پخت و اعتبار نام تجاری، باعث شده انتخاب نهایی مصرف‌کنندگان تنها بر اساس قیمت انجام نشود.

برنج پاکستانی به‌ویژه در گروه باسماتی، سال‌هاست جایگاه ثابتی در سبد خرید بخشی از خانوارهای ایرانی دارد. ویژگی‌هایی مانند قد کشیدن مناسب پس از پخت، دانه‌دانه شدن برنج و عطر قابل‌قبول، این محصول را به رقیبی جدی برای بخشی از برنج‌های خارجی موجود در بازار تبدیل کرده است.

در عین حال، بازار این محصول به‌شدت نسبت به نوسان هزینه‌های واردات، نرخ ارز، هزینه حمل‌ونقل و شرایط عرضه در شبکه توزیع حساس است؛ موضوعی که می‌تواند فاصله قیمت میان برندهای مختلف را بیشتر کند.

برنج پاکستانی دانه بلند سوپر باسماتی به دلیل ظاهر مناسب و کارایی بالا در تهیه غذاهای مجلسی، در میان خریداران جایگاه ویژه‌ای دارد.

با این حال، کارشناسان بازار مواد غذایی همواره تأکید دارند که صرف عنوان باسماتی یا دانه‌بلند برای سنجش کیفیت کافی نیست و خریدار باید به تاریخ تولید، شرایط نگهداری، سلامت بسته‌بندی و یکدستی دانه‌ها نیز توجه کند.

تحولات بازار برنج پاکستانی تنها به سلیقه مصرف‌کننده محدود نمی‌شود. روند واردات، سیاست‌های تنظیم بازار، هزینه‌های تأمین و نحوه توزیع در عمده‌فروشی‌ها و فروشگاه‌ها، همگی بر قیمت نهایی اثرگذارند.

در شرایطی که خانوارها نسبت به هزینه اقلام خوراکی حساس‌تر شده‌اند، برندهایی که بتوانند کیفیت ثابت، بسته‌بندی قابل اعتماد و عرضه منظم‌تری ارائه دهند، شانس بیشتری برای حفظ مشتریان خود خواهند داشت.

فعالان بازار معتقدند تقاضا برای برنج پاکستانی همچنان پابرجاست، اما خریداران نسبت به گذشته با دقت بیشتری خرید می‌کنند.

مقایسه میان برندها، توجه به اصالت کالا و بررسی کیفیت محصول پس از پخت، به بخشی جدی از رفتار مصرف‌کننده تبدیل شده است. به همین دلیل، بازار برنج باسماتی بیش از هر زمان دیگری به اعتمادسازی نیاز دارد؛ اعتمادی که از شفافیت در عرضه، کیفیت واقعی محصول و تناسب قیمت با ارزش خرید شکل می‌گیرد.

طبق جدیدترین بررسی‌های اهلام شده در بازار برنج‌های وارداتی، قیمت انواع برنج پاکستانی به شرح زیر است:

»برنج پاکستانی سوپر باسماتی طبیعت» به ازای هر ۱۰ کیلوگرم با قیمت ۳ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.

همچنین، کیسه ۱۰ کیلویی «برنج پاکستانی سوپر باسماتی نفیس» با قیمت ۴ میلیون تومان در بازار موجود است. قیمت «برنج پاکستانی سوپر باسماتی آورین» نیز به وزن ۱۰ کیلوگرم ۴ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان تعیین شده است.

همچنین، «برنج پاکستانی دانه بلند سوپر باسماتی غزال» به ازای هر ۱۰ کیلوگرم با قیمت ۳ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

بازار برنج پاکستانی مردادماه را می‌توان بازاری رقابتی و متکی بر تنوع برندها توصیف کرد. خریدارانی که به دنبال برنج خوش‌پخت و دانه‌بلند هستند، باید علاوه بر نام برند، جزئیات کیفی محصول را نیز مدنظر قرار دهند؛ چرا که در بازار پرتنوع برنج، انتخاب آگاهانه می‌تواند تفاوت محسوسی در کیفیت غذای روزانه و هزینه نهایی سبد خانوار ایجاد کند.

کشاورزی برچسب هابازار برنج بازار برنج خارجی برنج خارجی سوپر باسماتی قیمت برنج
شناسه : 606742
لینک کوتاه : لینک کپی شد