قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۳/۱۳

همکاری چندجانبه انویدیا برای ساخت روبات

دنیای اقتصاد: به گفته مدیران انویدیا ، این شرکت علاوه بر شرکت چینی Unitree، برنامه‌های جدیدی برای همکاری با سازندگان روبات‌های انسان‌نما در ایالات متحده، اروپا و کره‌جنوبی برای ساخت روبات برای محققان دارد. پس از سخنرانی اصلی جنسن هوانگ، مدیرعامل این شرکت در تایوان در روز دوشنبه پیش از نمایشگاه تجاری کامپیوتکس، انویدیا اعلام کرد که این شرکت در حال همکاری با Unitree چین، سازنده پیشرو روبات‌های انسان‌نما، برای ارائه نسخه‌ای استاندارد از روبات H2 شرکت Unitree است که می‌تواند توسط محققان دانشگاهی مورد استفاده قرار گیرد. بدنه این روبات از شرکت Unitree، دست‌های آن از شرکت Sharpa مستقر در سنگاپور و مغز محاسباتی آن از شرکت انویدیا خواهد بود. انویدیا اعلام کرد که محققان دانشگاه استنفورد و دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو و سایر دانشگاه‌ها قصد دارند از این ماشین‌ها استفاده کنند.
 همکاری چندجانبه انویدیا برای ساخت روبات



 کره جنوبی تانک هیدروژنی K3 را با طراحی الهام گرفته از بمب‌افکن B-21 می‌سازد
۲ ساعت قبل / سایت عصرایران

کره جنوبی تانک هیدروژنی K3 را با طراحی الهام گرفته از بمب‌افکن B-21 می‌سازد

تانک K3 کره جنوبی، با الهام از بمب‌افکن پنهان‌کار B-21 ریدر و بهره‌مندی از پیشران هیدروژنی، نویدبخش جهشی بزرگ در عرصه نبردهای زرهی آینده است.

 تفاوت شارژ Qi2 و Qi2.2 در گوشی های اندروید
۲۹ ساعت قبل / سایت سیتنا

تفاوت شارژ Qi2 و Qi2.2 در گوشی های اندروید

استاندارد جدید Qi2.2 توان شارژ بی سیم را از ۱۵ به ۲۵ وات افزایش داده و سرعت شارژ را به حدود ۳۰ دقیقه برای رسیدن به ۵۰ درصد رسانده است. همچنین با بهبود مدیریت حر