قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۳/۲۰

قیمت مسکن درجا می‌زند؟

  دنیای‌ اقتصاد - گروه مسکن و شهری: شاخص «قیمت پیشنهادی» در بازار مسکن مناطق 4 و 5 تهران از ایستایی ارقام مدنظر فروشنده‌های آپارتمان حکایت دارد. فایل‌های جدید آماده فروش در این مناطق، متوسط «قیمت پیشنهادی» را مترمربعی 250‌میلیون تومان نشان می‌دهد؛ این سطح قیمتی در مقایسه با ماه گذشته، کمتر از 9‌میلیون تومان افزایش یافته است. تغییرات ماهانه قیمت در این دو منطقه که سهم قابل‌توجهی در معاملات خرید آپارتمان شهر تهران بازی می‌کنند، در حال حاضر حدود 3درصد برآورد می‌شود که در مقایسه با رشد ماهانه در اردیبهشت، بسیار کند است. به نظر می‌رسد شوک واردشده به خریداران در ماه اردیبهشت باعث شده است سرعت افزایش قیمت مدنظر فروشنده‌ها کاهش پیدا کند. فایل‌هایی که در این گزارش آمده، از متوسط مساحت 95 مترمربع و عمربنای میانگین 4سال ساخت برخوردارند. فایل‌های نوساز عمدتا بالای مترمربعی 300‌میلیون تومان قیمت‌گذاری …
 قیمت مسکن درجا می‌زند؟



۷ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

هشدار درباره قیمت‌سازی در فضای مجازی/ دیوار متهم اول

به گزارش تجارت نیوز، کیانوش گودرزی در گفت‌وگویی با بیان اینکه بخشی از قیمت‌سازی‌ها و افزایش‌های غیرواقعی در بستر فضای مجازی شکل می‌گیرد، گفت: فضای مجازی امروز به یک نیاز جدی برای مردم تبدیل شده و نمی‌توان آن را حذف کرد، اما باید برای آن دگرگونی و سازوکار نظارتی مؤثر ایجاد شود تا زمینه‌ای برای انتشار آگهی‌های جعلی و فاقد وجود خارجی فراهم نشود.

رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران افزود: چند وقت پیش خودم برای یک آگهی تماس گرفتم و مشخص شد اصلاً وجود خارجی ندارد. بنابراین معتقدم آگهی‌ها باید حتماً شناسنامه‌دار باشند و در فضای قابل کنترل منتشر شوند؛ به‌گونه‌ای که حداقل هویت منتشرکننده، از جمله با کد ملی، قابل شناسایی باشد.

این مقام صنفی با اشاره به اینکه بازار مسکن به‌صورت زنجیروار با بخش‌های مختلف اقتصاد در ارتباط است، اظهار داشت: از خط تولید و ایجاد اشتغال گرفته تا سرمایه‌گذاری، پس‌انداز، نقش بانک‌ها، عرضه زمین از سوی وزارت راه و تعادل میان عرضه و تقاضا، همه به هم وابسته‌اند و باید در کنار هم دیده شوند.

وی ادامه داد: ما در سامانه‌ها، دست‌کم می‌توانیم شفافیت ایجاد کنیم، اثرگذاری داشته باشیم، نیازسنجی انجام دهیم و اجازه ندهیم هر فردی صرفاً با هدف سودجویی وارد بازار شود. سودجویی به‌خودی‌خود چیز بدی نیست، اما باید در کنار آن سلامت جامعه، سلامت اقتصاد و سلامت بازار مسکن هم لحاظ شود.

گودرزی با انتقاد از تأخیر در اجرای برخی الزامات قانونی در حوزه مسکن گفت: بعضی از این اقدامات باید سال‌ها قبل، حتی ۷۰ سال پیش انجام می‌شد، اما امروز تازه به اجرا رسیده است و همین موضوع نشان می‌دهد که در حوزه اقتصاد مسکن هنوز راه زیادی در پیش داریم.

وی درباره رشد غیرمتعارف قیمت املاک نیز تصریح کرد: اینکه ملکی که ۱۰ یا ۲۰ سال پیش با ۹ میلیون تومان خریداری شده، امروز ۱۰ میلیارد تومان قیمت‌گذاری می‌شود، در حالی که فرسوده شده و باید درباره تخریب و نوسازی آن تصمیم گرفت، نشان می‌دهد ارزیابی درستی از بازار انجام نمی شود.

ایجاد یک ساختار موازی، بدون نظارت و کنترل کافی، اشتباه است

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه مخالف اصل فضای مجازی نیست، اما با اتحادیه‌های موازی و صدور مجوزهای غیرهمسو مخالف است، گفت: فضای مجازی در حوزه‌های مختلفی فعالیت می‌کند؛ از سوپرمارکت‌ها گرفته تا تولیدات دیگر. بنابراین باید همان‌طور که برای کسب‌وکارهای سنتی نظارت و دستورالعمل وجود دارد، برای این فضا نیز ضوابط روشن و قابل اجرا تعریف شود.

وی افزود: ایجاد یک ساختار موازی، آن هم بدون نظارت و کنترل کافی، اشتباه است. اگر قرار است برای یک حوزه پروانه صادر شود، باید همان قواعد برای همه بخش‌ها قابل اجرا باشد. نباید یک فضای دو قطبی میان کسب‌وکار سنتی و کسب‌وکار مجازی ایجاد کنیم و بعد آن را رها کنیم.

گودرزی در پایان هشدار داد: حاکمیت باید برای این موضوع هوشیار باشد؛ اگر امروز به این مساله توجه نشود، در آینده جامعه صنفی با مشکلات جدی روبه‌رو خواهد شد. این موضوع را باید به اتاق اصناف تهران، اتاق اصناف ایران و وزارت صمت به‌عنوان یک هشدار جدی منتقل کرد.

منبع: ایرنا


۸ دقیقه قبل / سایت جماران

خبر مهم برای مشتریان ایران خودرو/ پژو 207 فیس‌لیفت را برای نخستین بار با 4 سال گارانتی + جزییات

به گزارش جماران، پژو 207 فیس‌لیفت یکی از محصولات جدید ایران‌خودرو است که قرار است با تغییرات ظاهری و ارتقای برخی بخش‌ها، نسبت به نسخه فعلی وارد بازار شود. مهم‌ترین خبر درباره این محصول، تصمیم ایران‌خودرو برای ارائه 4 سال گارانتی است؛ مدت گارانتی‌ای که می‌تواند برای خریداران این خودرو اهمیت زیادی داشته باشد.

  207 جدید با 4 سال گارانتی

حسن قره‌یی، مدیرعامل ایران‌خودرو، اعلام کرده است که پژو 207 فیس‌لیفت برای نخستین بار با 4 سال گارانتی به مشتریان عرضه خواهد شد.

به گفته مدیرعامل ایران‌خودرو، افزایش مدت گارانتی قرار است به‌عنوان یکی از شاخص‌های قابل اندازه‌گیری کیفیت محصولات جدید این شرکت مورد استفاده قرار گیرد. بر این اساس، ایران‌خودرو قصد دارد کیفیت خودروهای جدید را صرفاً با وعده و شعار مطرح نکند و بخشی از مسئولیت کیفیت محصول را از طریق افزایش مدت گارانتی بر عهده بگیرد.

  پژو 207 فیس‌لیفت چه شکلی خواهد بود؟

207 جدید قرار نیست یک نسل کاملاً جدید باشد، بلکه با رویکرد فیس‌لیفت، ظاهر و برخی تجهیزات نسخه فعلی را به‌روزرسانی خواهد کرد.

در تصاویر و اطلاعات منتشرشده درباره این پروژه، تغییراتی در بخش‌هایی مانند نمای جلو، چراغ‌ها، سپرها، جلوپنجره و طراحی رینگ‌ها دیده می‌شود. کابین نیز از جمله بخش‌هایی است که انتظار می‌رود نسبت به 207 فعلی تغییراتی داشته باشد.

بنابراین، 207 فیس‌لیفت همچنان هویت اصلی پژو 207 را حفظ می‌کند، اما با طراحی مدرن‌تر و تجهیزات به‌روزتر تلاش خواهد کرد فاصله بیشتری با نسخه فعلی ایجاد کند.

  گارانتی 4 ساله؛ برگ برنده 207 جدید؟

افزایش گارانتی می‌تواند یکی از مهم‌ترین نقاط تمایز 207 فیس‌لیفت در زمان عرضه باشد. خودروهای ایران‌خودرو تاکنون عمدتاً با دوره‌های گارانتی کوتاه‌تر شناخته می‌شدند و افزایش این مدت به 4 سال می‌تواند اعتماد مشتریان به محصول جدید را افزایش دهد.

از طرف دیگر، گارانتی طولانی‌تر برای خودروساز نیز به معنای پذیرش تعهد بیشتر در قبال کیفیت و دوام قطعات خودرو است. به همین دلیل، عملکرد واقعی 207 فیس‌لیفت در سال‌های نخست عرضه می‌تواند مشخص کند این سیاست تا چه اندازه موفق خواهد بود.

  207 جدید؛ ادامه حضور یک محصول پرفروش

پژو 207 سال‌ها یکی از محصولات شناخته‌شده و پرتقاضای ایران‌خودرو در بازار ایران بوده است. همین موضوع باعث شده فیس‌لیفت این خودرو اهمیت بیشتری نسبت به یک تغییر ظاهری ساده داشته باشد.

ایران‌خودرو با حفظ نام و ساختار کلی 207، تلاش دارد محصولی ارائه کند که همچنان برای مشتریان این خودرو جذاب باشد و در عین حال با طراحی جدیدتر، تجهیزات به‌روزتر و گارانتی 4 ساله بتواند جایگاه خود را در بازار حفظ کند.

 


۵۱ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

آمار تازه تعداد خانه‌های خالی در ایران اعلام شد

رویداد۲۴| معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه افزایش عرضه به‌تنهایی نمی‌تواند مشکل مسکن را حل کند، اعلام کرد آمار خانه‌های خالی کشور مشخص شده است.

طاهرخانی، معاون وزیر راه اعلام کرد:

در سطح کلان اقتصادی لزوماً با کمبود مطلق واحد مسکونی مواجه نیستیم؛ چراکه حدود ۳۲.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد و با کسر حدود ۲.۵ میلیون واحد خالی، نزدیک به ۳۰ میلیون واحد مسکونی در اختیار خانوارها قرار دارد، در حالی که تعداد خانوارهای کشور حدود ۲۷.۱ میلیون خانوار است.




 پرداخت 3500 میلیارد تومان خسارت خودروهای آسیب دیده از جنگ/وام 1419 شهید جنگی تسویه شد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پرداخت 3500 میلیارد تومان خسارت خودروهای آسیب دیده از جنگ/وام 1419 شهید جنگی تسویه شد

اقتصادنیوز: اف‌بی‌آی در روزهای اخیر به اداره‌های پلیس در ایالت کالیفرنیا هشدار داده است که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پهپاد به سواحل غربی ایالات متحده حمله کند؛ این موضوع بر اساس هشداری است که شبکه ABC News به آن دست یافته است.

 پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / بازارها در سایه اخبار سیاسی، هفته‌ای پرریسک را پیش رو دارند
۴ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / بازارها در سایه اخبار سیاسی، هفته‌ای پرریسک را پیش رو دارند

قیمت دلار، طلا و سکه در هفته پایانی مرداد با جهش همراه شد. قیمت دلار روز پنجشنبه روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ بسته شد و قیمت طلا و سکه نیز سقف‌های جدیدی را ثبت کرد. بازار در حالی معاملات شنبه را آغاز می‌کند که افزایش تنش‌های سیاسی احتمال ادامه نوسان در سطوح بالای قیمتی را افزایش داده است.

 پزشکیان: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟ - سرمایه و بورس
۴ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

پزشکیان: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟ - سرمایه و بورس

پزشکیان در واکنش به موضع گیری ها درباره بنزین گفت: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و بعد آن را ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟

 مرز ریمدان ۲۴ ساعته شد
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

مرز ریمدان ۲۴ ساعته شد

معاون استاندار سیستان و بلوچستان از عملیاتی شدن فعالیت ۲۴ ساعته ریمدان و قرارداد ۴ همتی ارتقای محور چابهار- ریمدان خبر داد.

 کاهش ۶۳درصدی قطعی برق در کشور
۹ ساعت قبل / سایت اکونگار

کاهش ۶۳درصدی قطعی برق در کشور

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه ناترازی برق کشور از ۱۷ تا ۱۸ هزار مگاوات در سال‌های گذشته به کمتر از ۱۰ هزار مگاوات رسیده، گفت که محدودیت‌های اعمال‌شده در شبکه عمومی نیز ۶۳ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته، با این حال شرایط موجود مطلوب و مورد قبول ما نیست و شبکه همچنان با چالش‌های جدی مواجه است.

 چرا میلیون‌ها چینی برای شغل دولتی رقابت می‌کنند؟
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا میلیون‌ها چینی برای شغل دولتی رقابت می‌کنند؟

دنیای اقتصاد: در چین، شغل دولتی فقط به معنای حقوق و امنیت شغلی نیست؛ برای بسیاری از کارکنان، ورود به ساختار دولت و حزب می‌تواند به معنای پذیرش نظارت بر بخش‌هایی از زندگی خصوصی هم باشد.