قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۳/۱۳

سپاه بیانیه جدید صادر کرد

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن سالروز رحلت امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد بیانیه ای صادر کرد.
 سپاه بیانیه جدید صادر کرد



۲۹ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

دو بازیکن سپاهان دیدار با استقلال را از دست دادند

کد خبر: 787414 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۹:۴۹:۰۰ اعتمادآنلاین |

تیم فوتبال سپاهان در حالی خود را برای دیدار هفته دوم لیگ برتر برابر استقلال آماده می‌کند که دو بازیکن این تیم به دلیل مصدومیت قادر به همراهی طلایی‌پوشان نخواهند بود و کارت بازی خرید جدید این تیم نیز صادر شده است.

به گزارش مهر، با اعلام باشگاه سپاهان؛ پس از بررسی نتایج تصویربرداری MRI امید نورافکن توسط پزشکان تیم، مشخص شد این بازیکن به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران به حدود دو هفته زمان برای پشت سر گذاشتن دوره درمان نیاز دارد و به این ترتیب در دیدار پیش‌روی سپاهان برابر استقلال غایب خواهد بود.

همچنین سعید واسعی در تمرین قبلی سپاهان از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و طبق نظر پزشکان، این بازیکن نیز به مدت دو هفته قادر به همراهی تیم نخواهد بود.

در سوی دیگر، کارت بازی عباس حبیبی، خرید جدید سپاهان، صادر شده و این بازیکن از نظر قانونی مشکلی برای حضور در ترکیب طلایی‌پوشان ندارد و در صورت صلاحدید کادر فنی می‌تواند تیمش را در دیدار برابر استقلال همراهی کند.

سپاهان روز یکشنبه اول شهریور در ورزشگاه شهدای شهر قدس از ساعت ۱۹:۳۰ میهمان استقلال خواهد بود.

  اخبار مرتبط استقلال، تراکتور و سپاهان در آسیا! زنگ خطر نه، این ناقوس مرگ فوتبال ایران است


۳۱ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

بیانیه دفتر نتانیاهو پس از تلاش ترکیه برای بازداشت نخست‌وزیر اسرائیل

به گزارش ایسنا، دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد: «رجب طیب اردوغان به دنبال گسترش تجاوز خود علیه اسرائیل از سوریه است و اسرائیل این را تحمل نخواهد کرد. تلاش رقت‌انگیز اردوغان برای ارعاب رهبران و سربازان اسرائیلی موفقیت‌آمیز نخواهد بود.»

این دفتر افزود: «اسرائیل به اقدام قاطع علیه تلاش‌های ترکیه برای بی‌ثبات کردن منطقه و هرگونه تهدیدی برای امنیت خود ادامه خواهد داد.» نوشته های مشابه نتانیاهو مدعی نقض آتش‌بس توسط حزب‌الله شد 1403/09/12 واکنش مصباحی مقدم به جنگ احتمالی میان ایران و آمریکا: ترامپ غلط زیادی کرده‌ 1404/11/13

این در حالی است که پیش از این آکین گورلاک، وزیر دادگستری ترکیه، اعلام کرد که وزارت دادگستری ترکیه روز جمعه از وزارت کشور خواسته است تا به عنوان بخشی از شکایتی که بنیامین نتانیاهو را به ارتکاب «نسل‌کشی» متهم می‌کند، «اخطار قرمز» علیه او صادر کند تا او در سطح بین‌المللی تحت پیگرد قانونی قرار گیرد.

وزیر دادگستری ترکیه امروز اعلام کرد نتانیاهو و موسکوویتز به دلیل حمله مسلحانه و بازداشت فعالان در آب‌های بین‌المللی، با اتهاماتی از جمله «جنایت علیه بشریت»، «نسل‌کشی»، «محرومیت شدید از آزادی»، «آسیب عمدی»، «شکنجه»، «خسارت به اموال»، «سرقت شدید» و «هواپیماربایی» محاکمه می‌شوند.

اعلان قرمز یک حکم جلب بین‌المللی الزام‌آور از نظر قانونی نیست، بلکه درخواستی از طریق اینترپل برای کمک به یک کشور در یافتن و دستگیری موقت یک فرد تحت تعقیب، تا زمان بررسی استرداد یا سایر مراحل قانونی است.

علاوه بر این، درخواست صدور آن به معنای صدور واقعی آن نیست و هر کشور آزاد است که طبق قوانین خود با آن برخورد کند.

گورلاک گفت: «ما قاطعانه این تصور را رد می‌کنیم که دولت نتانیاهو، که سیاست نسل‌کشی را در غزه اجرا می‌کند، بالاتر از قانون یا مصون از مجازات است.» برچسب هانتانیاهو واکنش کپی لینک لینک کپی شد


۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

واکنش حزب‌الله لبنان به ادعای آمریکا درباره کنترل این گروه توسط نیروی قدس سپاه

به گزارش الجزیره، حزب‌الله در بیانیه‌ای اعلام کرد آمریکا از این ادعا برای توجیه گام دیگری در سیاست دیرینه خود برای هدف قرار دادن این گروه، حامیان و شبکه‌های مالی آن استفاده می‌کند.

این گروه همچنین واشنگتن را متهم کرد که از تحریم‌ها برای اعمال فشار بر لبنان استفاده می‌کند و هدف این اقدامات را تضعیف لبنان و حمایت از اسرائیل دانست.

حزب‌الله با تأکید بر روابط نزدیک خود با تهران اعلام کرد: «روابط نزدیک و برادرانه ما با ایران، رابطه‌ای است که برای آن ارزش قائلیم و به آن افتخار می‌کنیم.»

این گروه در عین حال تأکید کرد برای اثبات هویت لبنانی خود نیازی به تأیید واشنگتن ندارد و آمریکا را فاقد «جایگاه اخلاقی یا قانونی» برای تعیین مشروعیت یا هویت ملی گروه‌ها و کشورها دانست.

حزب‌الله همچنین اعلام کرد تحریم‌ها و اقدامات آمریکا موضع این گروه را تغییر نخواهد داد و افزود این اقدامات «ما را از پایبندی به گزینه مقاومت» یا آنچه این گروه حق لبنان برای دفاع از سرزمین، حاکمیت و منابع خود می‌داند، بازنخواهد داشت.

این بیانیه در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا صادر شده است که روز پنجشنبه اعلام شد و در آن، واشنگتن در تعریف خود از حزب‌الله بر ادعای فعالیت این گروه تحت فرماندهی نیروی قدس و در خدمت ایران تأکید کرده است.




 علم‌الهدی: رهبر شهید در علوم غریبه وارد بودند؛ گاهی معجزه و غیب‌گویی می‌کردند / پوتین گفت مسیح را در رهبر ایران دیدم
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

علم‌الهدی: رهبر شهید در علوم غریبه وارد بودند؛ گاهی معجزه و غیب‌گویی می‌کردند / پوتین گفت مسیح را در رهبر ایران دیدم

امام جمعه مشهد با اشاره به نقش رهبر شهید انقلاب در بیداری، دشمن‌شناسی، فردسازی، جامعه‌سازی و شکل‌گیری جریان مقاومت، گفت: شش ماه پس از شهادت ایشان، ملت ایران...

 تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان

تیم والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در دومین دیدار خود در قهرمانی جهان دوحه موفق به شکست پاکستان شد و در صدر جدول گروه پنجم مرحله مقدماتی باقی ماند.

 پرداخت 3500 میلیارد تومان خسارت خودروهای آسیب دیده از جنگ/وام 1419 شهید جنگی تسویه شد
۴۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

پرداخت 3500 میلیارد تومان خسارت خودروهای آسیب دیده از جنگ/وام 1419 شهید جنگی تسویه شد

اقتصادنیوز: اف‌بی‌آی در روزهای اخیر به اداره‌های پلیس در ایالت کالیفرنیا هشدار داده است که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پهپاد به سواحل غربی ایالات متحده حمله کند؛ این موضوع بر اساس هشداری است که شبکه ABC News به آن دست یافته است.

  گزارش تصویری | رهاسازی حیوانات در زیستگاه‌هایشان
۴۵ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

گزارش تصویری | رهاسازی حیوانات در زیستگاه‌هایشان

لحظه رهاسازی ؛ زمانی که گونه های مختلف حیوانات پس از درمان یا به عنوان بخشی از تلاش‌های افزایش جمعیت گونه ها، یا صرفاً برای کمک به رشد یک اکوسیستم، دوباره به زیستگاه‌های طبیعی خود بازگردانده شدند. نوشته

 خودروهای ایرانی تست ایمنی نمی شوند؟ | آزمون تصادف خودرو از نگاه استاندارد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خودروهای ایرانی تست ایمنی نمی شوند؟ | آزمون تصادف خودرو از نگاه استاندارد

مسئولان سازمان ملی استاندارد می‌گویند: براساس استانداردهای اجباری که از سوی این سازمان برای خودروهای تولید یا مونتاژ داخل صادر شده، خودروها ملزم به رعایت استانداردهای تعیین شده هستند و پایش این موضوع نیز از سوی سازمان ملی استاندارد انجام می شود.

 راز انفجارهای کیهانی با اندازه‌گیری‌های هسته‌ای فاش شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

راز انفجارهای کیهانی با اندازه‌گیری‌های هسته‌ای فاش شد

پژوهشگران با اندازه‌گیری دقیق واکنش‌های هسته‌ای در اَبَرنواَخترها و انفجارهای پرتو ایکس، گامی بلند به سوی درک مرگ ستارگان و منشأ عناصر شیمیایی برداشته‌اند.