قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

نمایش آثار سینماگران ایرانی در جشنواره ایتالیایی

آثار عباس کیارستمی،داریوش مهرجویی و ابراهیم گلستان در جشنواره «ایل چینما ریترواتو» به نمایش گذاشته می‌شود. این جشنواره در شهر بولونیای ایتالیا برگزار می‌شود و به نمایش فیلم‌های مرمت‌شده، کشف‌شده و کمتر دیده‌شده تاریخ سینما اختصاص دارد.این رویداد امسال چهلمین سال برگزاری خود را جشن می‌گیرد و میزبان نمایش ۵۰۰ فیلم در بخش‌های مختلف، از جمله «دایره مینا» (۱۹۷۴) ساخته داریوش مهرجویی، چهار فیلم کوتاه از ساخته‌های عباس کیارستمی شامل «نان و کوچه» (۱۹۷۰)، «زنگ تفریح» (۱۹۷۲)، «دو راه‌حل برای یک مساله» (۱۹۷۵) و «همسرایان» (۱۹۸۲) و همچنین فیلم سینمایی «اسرار گنج دره جنی» از ابراهیم گلستان خواهد بود.
 نمایش آثار سینماگران ایرانی در جشنواره ایتالیایی



 زندایا چهره جدید «پرادا پارادوکس» شد؛ روایتی از هویتی که مدام تغییر می‌کند
۲۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

زندایا چهره جدید «پرادا پارادوکس» شد؛ روایتی از هویتی که مدام تغییر می‌کند

برنا- گروه فرهنگ و هنر: زندایا بازیکر فیلم سینمایی اودیسه به‌عنوان چهره جدید مجموعه «پرادا پارادوکس» معرفی شد.

 دوبله فیلم «خاندان بزرگ ما» برای پخش از تلویزیون
۵۴ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

دوبله فیلم «خاندان بزرگ ما» برای پخش از تلویزیون

فیلم سینمایی «خاندان بزرگ ما» با گویندگی ۱۶ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.

 «وهم» به انگلستان رفت
۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

«وهم» به انگلستان رفت

فیلم کوتاه «وهم» به نویسندگی و کارگردانی سارا خزائی، در ادامه حضور جهانی خود، به یازدهمین دوره ریِل‌تایم انگلستان راه پیدا کرده است.

 امیر جدیدی به سینماها می‌آید
۳ ساعت قبل / سایت خبرفوری

امیر جدیدی به سینماها می‌آید

«اسکورت» با بازی امیر جدید و هدی زین‌العابدین به زودی در سینماهای سراسر کشور روی پرده می‌رود.

 احیای جهانی «جاجیم» ایران
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

احیای جهانی «جاجیم» ایران

شورای جهانی صنایع‌دستی در تازه‌ترین معرفی خود، با تمرکز بر ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و هنری آلاشت در استان مازندران، این شهر کوهستانی را به‌عنوان یکی از کانون‌های برجسته جاجیم‌بافی ایران و نمادی زنده از پیوند میان میراث ناملموس، هویت بومی و زیست‌فرهنگ پایدار معرفی کرد.