قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

10 فین‌تک ‌برتر دنیا کدامند؟

یازدهمین گزارش سالانه فین‌تک ۵۰ مجله فوربس، شرکت‌هایی را نشان می‌دهد که با وجود ارزش‌گذاری‌های پایین صنعت، همچنان به نوآوری و رشد سریع خود ادامه می‌دهند. این شرکت‌ها در مقایسه با استارت‌آپ‌های متمرکز بر هوش مصنوعی که جدیدترین محبوب‌های جامعه سرمایه‌گذاران خطرپذیر هستند، ارزش‌گذاری‌های پایین‌تری دارند. سال گذشته، بودجه فین‌تک‌های خصوصی برای اولین بار در چهار سال گذشته به ۵۳‌میلیارد دلار افزایش یافت، اما همچنان بسیار کمتر از ۱۵۲‌میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده در فین‌تک در سال ۲۰۲۱ است. تیم فوربس متشکل از هشت خبرنگار و سردبیر، صدها شرکت فین‌تک را ارزیابی کرد و همه چیز را از رشد درآمد و نوآوری محصول گرفته تا تنوع تیم رهبری سنجید. فوربس با مدیران عامل و افراد آگاه در صنعت مصاحبه کرد. برای اینکه شرکت‌ها در نظر گرفته شوند، باید دفتر مرکزی یا فعالیت‌های قابل‌توجهی در ایالات متحده داشته باشند و نمی‌توانند …
 10 فین‌تک ‌برتر  دنیا کدامند؟


 آغاز ثبت سفارش واردات تلفن همراه؛ گره بازار موبایل باز می شود؟

آغاز ثبت سفارش واردات تلفن همراه؛ گره بازار موبایل باز می شود؟

رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی از آغاز ثبت سفارش واردات گوشی همراه خبر داد.

 ماجرای ضریب ۲.۷ اینترنت بین‌الملل چیست؟/چرا بسته‌ها زود تمام می‌شوند؟

ماجرای ضریب ۲.۷ اینترنت بین‌الملل چیست؟/چرا بسته‌ها زود تمام می‌شوند؟

شما هم این روزها حس کرده‌اید بسته اینترنت‌تان زودتر از همیشه تمام می‌شود؟ همین حس مشترک کاربران باعث شده تا شایعه روزهای اخیر درباره محاسبه ۲.۷ برابری مصرف اینترنت بین‌الملل داغ‌تر شود.

 «چت‌جی‌پی‌تی» ویژه نوجوانان عرضه می‌شود

«چت‌جی‌پی‌تی» ویژه نوجوانان عرضه می‌شود

نسخه «چت‌جی‌پی‌تی» ویژه نوجوانان قابلیت پاسخ‌گویی چت‌بات با استفاده از صدای انسان را حذف می‌کند تا توانایی این فناوری در ظاهر شدن مانند یک انسان را به حداقل برساند.

 اپل برای ایرپادهای دوربین‌دار آماده می‌شود

اپل برای ایرپادهای دوربین‌دار آماده می‌شود

فایل ویدیویی کشف‌شده در نسخه آزمایشی جدید macOS نشان می‌دهد اپل احتمالاً در حال آماده‌سازی محتوای تبلیغاتی برای نسل جدید ایرپادهای مجهز به دوربین است. این دوربین می‌تواند با قابلیت Visual Intelligence، اشیای مقابل کاربر را بررسی کند و اطلاعات مرتبط را در اختیار او قرار دهد.

 تلگرام حساب‌های کاربری را به وب‌سایت تبدیل می‌کند

تلگرام حساب‌های کاربری را به وب‌سایت تبدیل می‌کند

تلگرام برای دامنهٔ اختصاصی کاربرانش درخواست داده است.

 استارت‌آپ Relay تعطیل شد

استارت‌آپ Relay تعطیل شد

دنیای اقتصاد: Relay، یک ابزار اتوماسیون گردش کار مبتنی بر هوش مصنوعی که در سال ۲۰۲۱ با هدف تبدیل شدن به Zapier جدید راه‌اندازی شد، در حال تعطیلی است و برخی از کارکنان آن، از جمله مدیر اجرایی ارشد آن، به تیم کروم گوگل می‌پیوندند. جیکوب بنک، بنیان‌گذار و مدیرعامل Relay، روز دوشنبه اطلاعیه‌ای از شرکت به اشتراک گذاشت که نشان می‌دهد این برنامه در ۱۴سپتامبر دسترسی مشتریان پولی را قطع خواهد کرد. مشتریان رایگان از ۱۵ اوت دسترسی خود را از دست داده بودند. تعطیلی این برنامه در ابتدا در ماه ژوئیه اعلام شد. بنک که پیش از این کمی بیش از شش سال را در گوگل گذرانده بود، فاش کرد که اکنون به‌عنوان معاون محصول گوگل کروم به این غول فناوری بازمی‌گردد، جایی که طبق گفته لینکدین او، رهبری تیم‌های محصول و روابط توسعه‌دهندگان کروم را بر عهده خواهد داشت.

 نسل Z با هوش مصنوعی مانند یک دوست رفتار می‌کند

نسل Z با هوش مصنوعی مانند یک دوست رفتار می‌کند

بر اساس یک مطالعه جهانی تازه، بیش از یک چهارم کاربران نسل Z (زد) با هوش مصنوعی (AI) طوری تعامل می‌کنند که انگار با یک دوست در حال ارتباط هستند و از این فناوری برای حمایت عاطفی و امور شخصی استفاده می‌کنند.

 انقلاب الگوریتمی در اینستاگرام؟

انقلاب الگوریتمی در اینستاگرام؟

دنیای اقتصاد: ائتلافی از ایالت‌ها که از شرکت متا پلتفرمز شکایت کرده‌اند، پرونده جدیدی را علیه ادعاهایی مبنی بر اینکه فیس‌بوک و اینستاگرام به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به سلامت روان کاربران جوان آسیب می‌رسانند، گشوده است. این ائتلاف روز سه‌شنبه در دادگاه فدرال کالیفرنیا، در محاکمه‌ای که می‌تواند برخی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های کره‌زمین را تغییر شکل دهد، اقامه دعوی خواهد کرد. به گزارش رویترز، وکلای ایالت‌های کلرادو، کالیفرنیا، نیوجرسی و کنتاکی که رهبری یک گروه دوحزبی متشکل از ۲۹ ایالت را بر عهده دارند، اظهارات اولیه خود را در برابر هیات منصفه هشت‌نفره در اوکلند ارائه خواهند داد که به‌صراحت به‌عنوان مشاور قاضی ناحیه ایالات متحده، ایوان گونزالس راجرز که در نهایت در مورد این پرونده تصمیم خواهد گرفت، خدمت می‌کنند.