قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۴/۰۵

واکنش وزارت خارجه ایران به بیانیه مشترک آمریکا و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، مواضع مندرج در بیانیه مشترک وزیر امور خارجه آمریکا و وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس -مورخ ۲۵ ژوئن ۲۰۲۶- را مداخله‌جویانه، غیرمسئولانه و تحریک‌آمیز دانست.
 واکنش وزارت خارجه ایران به بیانیه مشترک آمریکا و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس



۳۰ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

ونس: باید بتوانیم نفت بیشتری از تنگه هرمز خارج کنیم

اقتصاد۲۴-«جی دی ونس» روز پنجشنبه به وقت محلی در گفت وگویی با تکرار زیاده خواهی ها به رغم شکست سیاست فشار حداکثری و تحریم های واشنگتن طی دهه های گذشته مدعی شد: «ما به اعمال این فشار ادامه خواهیم داد، چون معتقدیم این بهترین راه برای دستیابی نهایی به هدف نهایی است.»

به نوشته ایرنا، معاو.ن رئیس جمهوری آمریکا در این گفت وگو همچنین مدعی شد: با تلاش فوق‌العاده نیروهای نظامی‌ آمریکا، توانسته ایم مقدار زیادی نفت و گاز را از تنگه هرمز خارج کنیم.»

رئیس هیات مذاکره کننده آمریکا ادعا کرد: «باید مقدار بیشتری (نفت) را (از طریق تنگه هرمز) خارج کنیم، اما این کار تا اینجا بسیار موفقیت‌آمیز بوده است، چون تنگه هرمز همان نقطه اهرم فشار ایران است.»  

آمریکا سال‌هاست از ابزارهای تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده اند، علیه کشورها و گروه هایی که همسو با سیاست ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می کند.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تهدید های تکراری و مضحک ونس علیه ایران/ آمریکا پس از دو بار ناکامی در جنگ های اخیر هنوز دلخوش به گزینه های نظامی است!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور تروریست آمریکا مدعی شد: هدف ما در منطقه این است که اطمینان حاصل کنیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند؛ واشنگتن ابزارهای متعددی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای دارد که یکی از آن‌ها گزینه نظامی است.

وی ادعا کرد: ما گاهی از ابزارهای دیپلماتیک و اقتصادی در تعامل با ایران استفاده می‌کنیم.

ونس افزود: به دلیل تلاش‌های ایران برای اخلال در تجارت نفت و گاز، هزینه‌ای را بر این کشور تحمیل خواهیم کرد و در این زمینه پیشرفت قابل توجهی داشته‌ایم.

دست و پا زدن ونس برای ثابت نگه داشتن قیمت نفت پس از ناکامی در بازگشایی تنگه هرمز: ما در حال جلوگیری از بحران انرژی هستیم!

 معاون رئیس‌جمهور تروریست آمریکا اظهار کرد: با وجود تلاش‌های ایران برای بستن تنگه هرمز، ما همچنان مقادیر زیادی نفت صادر می‌کنیم که در برخی روزها به ۱۵ میلیون بشکه هم می‌رسد.

وی توهماتش را ادامه داد: ما در حال جلوگیری از بحران انرژی هستیم که ایران سعی در ایجاد آن دارد.

قیمت نفت در طول عملیات «خشم حماسی» به‌طور قابل توجهی کاهش یافته است.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پکن خواستار لغو تعرفه های آمریکا بر پهپادهای ساخت چین شد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ سخنگوی وزارت بازرگانی چین روز پنجشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: چین از آمریکا می خواهد تا فوراً تعرفه‌های بخش ۲۳۲ را که بر واردات پهپادها و قطعات مرتبط اعمال کرده است، لغو کند.

هه یادونگ گفت: این تعرفه‌ها با محصولات مرتبط چینی به شیوه‌ای تبعیض‌آمیز رفتار می‌کند و به منافع شرکت‌های چینی آسیب جدی می‌رساند.

وی افزود: پهپادهای چینی صادر شده به بازار آمریکا عمدتاً در زمینه‌های غیرنظامی، از جمله تولیدات کشاورزی، بازرسی تجهیزات و صنایع فیلم و سرگرمی استفاده می‌شوند.

یادونگ گفت که اقدامات آمریکا دامنه مفهوم امنیت ملی را گسترش داده، رفتار تعرفه‌ای تبعیض‌آمیزی را بر محصولات چینی اعمال کرده و نرخ‌های تعرفه متفاوتی را برای شرکای تجاری مختلف معرفی کرده است.

وی افزود که چین قاطعانه با این اقدام مخالف است. پکن خواستار لغو تعرفه های آمریکا بر پهپادهای ساخت چین شد




 خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان اعمال کرد
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان اعمال کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه تحریم‌هایی را علیه شبکه‌ای اعمال کرد که به ادعای این وزارتخانه، برای حزب‌الله پول نقد منتقل می‌کرد.

 رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای

نیکلاس کیج در فیلم اکشن‌تریلر «پریش» در نقش یکی از آخرین بازماندگان یک آخرالزمان هسته‌ای ظاهر می‌شود؛ مردی که پس از سه دهه زندگی در انزوا، با ورود زنی به همراه نوزادش به پناهگاه او، ناخواسته درگیر نبردی مرگبار با گروهی از آدم‌خوارهای خشن می‌شود.

 عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از ورود شوراهای عالی به امور اجرایی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که این نهادها باید بر سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت متمرکز باشند و روند جذب اعضای هیأت علمی نیز با هدف حفظ جایگاه استادان اصلاح شود.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۱۱ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه

تهران - ایرنا - منابع خبری سوریه از شنیده شدن صدای انفجار در شهر جسر الشغور در غرب ادلب در شمال غرب سوریه خبر دادند.

 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.