قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۳/۳۰

لیگ برتر، 18 تیمی می‌شود؟

دنیای اقتصاد: بیست‌وپنجمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران نیمه‌تمام رها شد و به این ترتیب تکلیف تیم‌های سقوط کننده از آن مجهول باقی ماند. سازمان لیگ البته برای معرفی نمایندگان ایران در آسیا به جدول فریز شده فعلی استناد کرد که همان هم حواشی و مقاومت‌هایی داشت، اما استفاده از همین فرمول برای تعیین دو تیم سقوط کننده، می‌توانست حاشیه‌های بسیار بزرگ‌تری ایجاد کند. به این ترتیب به نظر می‌رسد مدیران فوتبال ایران تصمیم گرفته‌اند برای عبور از این مساله، یک تصمیم مهم و بزرگ بگیرند؛ این که رقابت‌های فصل بعد لیگ برتر با حضور 18 تیم برگزار شود.
 لیگ برتر،  18 تیمی می‌شود؟



 منچسترسیتی در فکر اقدام برای جذب مانو کونه
۶ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

منچسترسیتی در فکر اقدام برای جذب مانو کونه

پایگاه خبری فوتبالی - منچسترسیتی پس از جدایی رودری و تیجانی ریندرس، فعالیت خود برای تقویت خط میانی را افزایش داده و مانو کونه، هافبک فرانسوی آاس رم، به یکی از گزینه‌های این باشگاه تبدیل شده است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از جک کوگان از دیلی‌میل، سیتی این هفته رودری و ریندرس را در مجموع با رقمی حدود ۱۱۰ میلیون پوند از دست داد و انزو مارسکا تنها چند روز مانده به آغاز فصل جدید لیگ برتر، با کمبود گزینه در خط میانی مواجه شده است. در این شرایط، مانو کونه به فهرست اهداف سیتیزن‌ها اضافه شده است. آاس رم برای فروش هافبک ۲۵ ساله خود حدود ۵۱ میلیون پوند درخواست دارد؛ رقمی تقریباً مشابه مبلغی که القادسیه برای جذب ریندرس پرداخت کرد. منچستریونایتد نیز پیش‌تر شرایط کونه را بررسی کرده بود، اما در نهایت تصمیم گرفت روی جذب کارلوس بالبا تمرکز کند. چلسی هم از دیگر باشگاه‌های انگلیسی علاقه‌مند به این بازیکن بوده است.

کونه طی دو فصل گذشته ۶۳ بار در سری آ برای رم به میدان رفته و چهار گل به ثمر رسانده است. تحرک بالا، قدرت حمل توپ و تأثیرگذاری در فاز بدون توپ از مهم‌ترین ویژگی‌های این هافبک فرانسوی محسوب می‌شوند. کونه تنها گزینه سیتی نیست و این باشگاه همزمان برای نهایی کردن انتقال ۸۵ میلیون پوندی ایوب بوعدی از لیل نیز تلاش می‌کند.

با این حال، انزو فرناندز همچنان هدف اصلی مارسکا برای تقویت خط میانی است. چلسی اکنون بیش از ۱۲۰ میلیون پوند برای فروش هافبک آرژانتینی خود می‌خواهد و هوگو ویانا حاضر نیست در شرایط فعلی چنین رقمی را پرداخت کند. همین مسئله باعث شده منچسترسیتی گزینه‌هایی مانند کونه را با جدیت بیشتری بررسی کند.



 مورینیو: بارسلونا را دوست دارم اما یامال را نمی‌خواهم!
۶ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

مورینیو: بارسلونا را دوست دارم اما یامال را نمی‌خواهم!

پایگاه خبری فوتبالی - ژوزه مورینیو ضمن تمجید از بارسلونا و لامین یامال، تأکید کرد رئال مادرید برای موفقیت نیازی به اضافه کردن ستاره‌های رقیب به ترکیب خود ندارد.

به گزارش فوتبالی، با آغاز فصل جدید فوتبال اسپانیا، بارسلونا به‌عنوان مدافع عنوان قهرمانی و رئال مادرید با ترکیبی متحول‌شده وارد رقابت‌ها می‌شوند. بازگشت مورینیو به نیمکت رئال نیز یکی از مهم‌ترین اتفاقات فصل جدید لالیگا محسوب می‌شود. مورینیو در گفت‌وگو با ال چیرینگیتو درباره شرایط بارسلونا و نقش هانسی فلیک و دکو در موفقیت این تیم گفت:

«من از این بارسا خوشم می‌آید، واقعاً دوستش دارم. آن‌ها در مسیر ساختن چنین تیمی عالی کار کرده‌اند؛ فلیک، دکو و البته بازیکنان. من این تیم را دوست دارم.»

سرمربی پرتغالی که سابقه همکاری با دکو در پورتو را دارد، در ادامه درباره لامین یامال نیز صحبت کرد. با وجود تمجید از استعداد ستاره جوان بارسلونا، مورینیو تأکید کرد علاقه‌ای به اضافه کردن او به ترکیب رئال مادرید ندارد:

«نه، او را نمی‌خواهم. بدون شک بازیکن جوانی با پتانسیل فوق‌العاده است. اینکه بازیکنی در ۱۹ سالگی قهرمان اروپا و جهان شده باشد، اتفاق معمولی نیست.»

مورینیو در ادامه دلیل موضع خود را اعتماد کامل به بازیکنان فعلی رئال دانست:

«ما ترکیب فوق‌العاده‌ای داریم و در حال حاضر برای هیچ‌کس جا باز نمی‌کنم. این‌ها بازیکنان من هستند و بازیکنان من بهترین هستند.»

مورینیو به این ترتیب در آستانه شروع فصل، ضمن احترام به کیفیت بارسلونا و ستاره جوانش، بر اعتماد کامل خود به ترکیب رئال مادرید تأکید کرد.



 جنجال بزرگ داوری در بازی پرسپولیس؛ توپ کامل از خط رد شد؟
۱۱ دقیقه قبل / روزنامه ستاره صبح

جنجال بزرگ داوری در بازی پرسپولیس؛ توپ کامل از خط رد شد؟

در جریان این صحنه، بازیکنان پرسپولیس معتقد بودند توپ به‌طور کامل از خط دروازه عبور نکرده است و به همین دلیل گل نباید پذیرفته می‌شد. با این حال، تصاویر جدید منتشرشده از زاویه متفاوت نشان می‌دهد تمام توپ از خط عبور کرده و گل استقلال خوزستان صحیح بوده است.

این تنها صحنه بحث‌برانگیز مسابقه نبود و کارشناسان داوری چند اتفاق دیگر از جمله برخوردهای داخل محوطه جریمه و تصمیمات داور را نیز بررسی کرده‌اند. در یکی از کارشناسی‌ها نیز تأکید شده که گل استقلال خوزستان از نظر عبور توپ از خط، صحیح بوده است.

پرسپولیس در نهایت با چهار گل از سد استقلال خوزستان عبور کرد و شروع قدرتمندی در هفته دوم لیگ برتر داشت، اما جنجال صحنه گل استقلال خوزستان همچنان یکی از سوژه‌های اصلی پس از مسابقه است



 انفجار بمب نقل و انتقالات لیگ برتر | ستاره سابق استقلال به ذوب‌آهن پیوست
۲۰ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

انفجار بمب نقل و انتقالات لیگ برتر | ستاره سابق استقلال به ذوب‌آهن پیوست

به گزارش اینتیتر به نقل از اقتصادآنلاین، فرشید اسماعیلی، هافبک فصل گذشته فجرسپاسی شیراز، با امضای قراردادی رسمی به ذوب‌آهن پیوست و در فصل جدید برای این تیم اصفهانی به میدان خواهد رفت.

اسماعیلی سابقه بازی در تیم‌های استقلال، العربی قطر، فولاد، نساجی، پیکان و مس رفسنجان را در کارنامه دارد و حالا پس از جدایی از فجرسپاسی، راهی ذوب‌آهن شده است.

 



 هری کین: دیگر مثل گذشته به بازگشت به انگلیس فکر نمی‌کنم
۴۱ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

هری کین: دیگر مثل گذشته به بازگشت به انگلیس فکر نمی‌کنم

پایگاه خبری فوتبالی - هری کین پس از کسب دومین کفش طلای اروپایی دوران حرفه‌ای خود، احتمال بازگشت به لیگ برتر برای شکستن رکورد گلزنی آلن شیرر را کم‌رنگ دانست و تأکید کرد از شرایطش در بایرن مونیخ رضایت دارد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از هنری وینتر، کین فصل گذشته با ثبت بیشترین گل در میان مهاجمان لیگ‌های معتبر اروپا، برای دومین بار کفش طلای اروپا را به دست آورد. او در دوران حضورش در لیگ برتر ۲۱۳ گل به ثمر رسانده و برای رسیدن به رکورد ۲۶۰ گل آلن شیرر، به ۴۷ گل دیگر نیاز دارد. مهاجم ۳۳ ساله بایرن که در سال ۲۰۲۳ تاتنهام را ترک کرد، درباره احتمال بازگشت به انگلیس گفت:

«وقتی در سال ۲۰۲۳ تاتنهام را ترک کردم، قطعاً فکر می‌کردم روزی برمی‌گردم، اما حالا دیگر آن میل و انگیزه به اندازه گذشته وجود ندارد. واقعاً در مونیخ خوشحالم.»

کین ادامه داد:

«حضور در اینجا چشمانم را به دنیایی کاملاً متفاوت از فوتبال انگلیس باز کرده و باعث شده فوتبال اروپا را بیشتر درک کنم. با تیمی که داریم و حضور ونسان کمپانی به‌عنوان سرمربی، شرایط بسیار خوب است. خانواده‌ام هم کاملاً اینجا جا افتاده‌اند.»

با وجود این، کاپیتان تیم ملی انگلیس احتمال بازگشت به لیگ برتر در آینده را به‌طور کامل رد نکرد:

«همه‌چیز به این بستگی دارد که در بهترین جای ممکن باشم. هرگز نمی‌گویم هرگز، اما در حال حاضر تمام تمرکزم روی بایرن مونیخ است و باید ببینیم آینده چه چیزی رقم می‌زند.»

کین پس از سه فصل حضور در بایرن به یکی از مهم‌ترین بازیکنان این تیم تبدیل شده و در حالی از ادامه حضورش در آلمان استقبال می‌کند که طی روزهای اخیر صحبت‌هایی نیز درباره تمدید قرارداد او با باواریایی‌ها مطرح شده است.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 بارسلونا سراغ لائوتارو مارتینز می‌رود؛ انتقالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار
سایت فوتبالی

بارسلونا سراغ لائوتارو مارتینز می‌رود؛ انتقالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آستانه تغییر مهمی در برنامه نقل‌وانتقالاتی خود برای خط حمله قرار گرفته است. به گزارش فوتبالی، طبق ادعای کریستیان کامینو از TNT، اگر پرونده جذب خولیان آلوارز تا فردا به نتیجه نرسد، مدیران بارسلونا آماده‌اند گزینه‌های جایگزین را جدی‌تر دنبال کنند و یکی از مهم‌ترین نام‌ها در این فهرست لائوتارو مارتینز، کاپیتان اینتر، است.این خبر در شرایطی منتشر شده که اتلتیکومادرید موضع بسیار محکمی درباره آینده آلوارز اتخاذ کرده است. مدیرعامل باشگاه مادریدی پیش‌تر اعلام کرده بود که ...,بارسلونا,اینتر,اتلتیکو مادرید,لائوتارو مارتینز,خولیان آلوارز,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات
 تارتار به قولش عمل کرد؛ پرسپولیس به دهه ۶۰ برگشت!
سایت خبر ورزشی

تارتار به قولش عمل کرد؛ پرسپولیس به دهه ۶۰ برگشت!

پرسپولیس بار دیگر با یک گل زودهنگام از حریف خود پیش افتاد.
 پایان نیمه اول؛ پرسپولیس باز هم طوفانی آغاز کرد / استقلال خوزستان جان‌سخت نبود
سایت ایران آنلاین

پایان نیمه اول؛ پرسپولیس باز هم طوفانی آغاز کرد / استقلال خوزستان جان‌سخت نبود

تیم فوتبال پرسپولیس در پایان نیمه نخست برابر استقلال خوزستان در هفته دوم لیگ برتر به پیروزی رسید
 اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!
سایت ورزش ۳

اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!

شالکه طی دو سال گذشته سرمایه‌گذاری روی هوش مصنوعی را افزایش داده و به شکلی خلاقانه بخش مهمی از فعالیت‌های جدی باشگاه را با هوش مصنوعی مدیریت می‌کند.
 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.
 بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد
سایت فوتبالی

بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آخرین دیدار پیش‌فصل خود موفق شد در جام خوان گمپر ۲۰۲۶ با نتیجه ۲ بر یک از سد الاهلی مصر عبور کند و جام سنتی پیش‌فصل خود را مقابل هوادارانش در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ بالای سر ببرد. به گزارش فوتبالی،‌ این مسابقه چهارشنبه شب برگزار شد و در واقع آخرین محک جدی شاگردان هانسی فلیک پیش از آغاز فصل جدید لالیگا بود. بارسلونا شروع قدرتمندی داشت و در دقیقه ۲۹ به گل نخست رسید. حمزه عبدالکریم، مهاجم جوان مصری که سابقه حضور در الاهلی را دارد، موفق شد دروازه تیم سابقش را باز ک ...,جام خوان گامپر,بارسلونا,الاهلی مصر,پیشنهاد سردبیر,رافینیا,لامین یامال,هانسی فلیک
 جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس
سایت خبر ورزشی

جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس

منیر الحدادی، مهاجم سرشناس استقلال در فصل گذشته، در آستانه جدایی قطعی از جمع آبی‌پوشان قرار گرفته و حضورش در تمرینات آلباسته اسپانیا، احتمال انتقال او به این تیم لالیگا ۲ را افزایش داده است.
 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟