قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۳/۲۷

پاسخ متقابل مسکو به کانادا/ ورود 103 شهروند کانادایی به روسیه ممنوع می شود

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد در پاسخ به تحریم‌های کانادا، ورود ۱۰۳ شهروند این کشور را ممنوع می‌کند.
 پاسخ متقابل مسکو به کانادا/ ورود 103 شهروند کانادایی به روسیه ممنوع می شود



۵۶ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

به گزارش برنا، اولیانوف در واکنش به خبر‌هایی مبنی بر تهدید دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به مجازات هر کشوری که از ایران حمایت اقتصادی کند، این اظهارات را مطرح کرد.

به نقل از روسیا الیوم، او در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «ایران چندین دهه است که تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارد. تهران در دوره نخست ریاست‌جمهوری ترامپ نشان داد که توان ایستادگی در برابر سیاست فشار حداکثری را دارد. اگر واشنگتن واقعاً می‌خواهد به هر یک از اهداف خود دست یابد، راه نادرستی را برگزیده است. نتایج مثبت تنها از طریق دیپلماسی صادقانه قابل دستیابی است. هرچه ایالات متحده زودتر به این واقعیت پی ببرد، بهتر خواهد بود.»

پیش‌تر، ترامپ از آغاز یک عملیات اقتصادی علیه ایران خبر داده و در حالی که آمریکا از دست یابی به اهداف خود علیه ایران عاجز مانده است، ترامپ از متحدان آمریکا خواست به واشنگتن بپیوندند.

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / سایت جماران

تحریم‌های جدید علیه ایران و حزب‌الله اعلام شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران، حزب‌الله، کوبا و روسیه خبر داد.

به گزارش جماران،؛ دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (اوفک) با انتشار بیانیه‌ای از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران، حزب‌الله، کوبا، روسیه و همچنین تحریم‌هایی مرتبط با شبکه ادعایی مواد مخدر خبر داد.

طبق این بیانیه 3 فرد به فهرست تحریم‌های مرتبط با ایران و 7 تن دیگر به فهرست تحریم‌های حزب‌الله افزوده شدند. اکثر این افراد تبعه ترکیه هستند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای جداگانه مدعی شد که این ۱۰ نفر «بخشی از شبکه‌ مسئول انتقال پول نقد به حزب‌الله» هستند.

آمریکا همچنان به سیاست تکراری تحریمیِ خود اصرار می‌ورزد. رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ نیز پس از شکست کارزار نظامی، امروز از بازگشت به کمپین فشار اقتصادی سخن گفت.

این در حالی است که کارشناسان مختلف غربی تأثیر تحریم‌های جدید علیه ایران را زیر سوال برده و به‌ویژه تأکید کرده‌اند که چنین راهکاری، تأثیری بر وضعیت کنونی درگیری‌ها ندارد.

پیش از این، ریچارد نفیو، پژوهشگر ارشد در دانشگاه کلمبیا و معمار تحریم‌های ایران، بیان کرده بود که مشکل این‌گونه تغییر رویکرد در بحبوحه درگیری‌ها، آن است که تحریم‌ها نمی‌توانند مانند بسته شدن تقریباً کامل تنگه هرمز، تأثیر فوری داشته باشد.