قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۳/۱۱

روایتی متفاوت از بازار

کتاب «تاریخ تبلیغات مدرن ایران» نوشته علیرضا ربیعی راد منتشر شد.این پژوهشگر در توضیح اثر جدیدش گفته تبلیغات تجاری فقط فروش کالا نیست بلکه آینه تمام‌نمای حسرت‌ها، آرزوها، ترس‌ها و جهت‌گیری‌های فرهنگی یک جامعه است. این جمله شاید مهم‌ترین کلیدواژه برای ورود به این کتاب است. «تاریخ تبلیغات مدرن ایران» در دو جلد و با بیش از ششصد صفحه منتشر شده و تلاشی جدی است برای ارائه روایت مستند و منسجم از سیر تحول تبلیغات تجاری در ایران از دوره قاجار تا عصر دیجیتال.
 روایتی متفاوت از بازار



۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

حضور مردم در صحنه، از مؤلفه‌های قدرت ایران /توجه به امام عصر (عج) نقطه ثقل و قدرت نهضت اسلامی است+فیلم

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام میرتاج‌الدینی معاون مراسمات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار SNNTV در اجتماع مردم در میدان ولیعصر (عج) تهران اظهار داشت: در شرایط سخت است که عظمت، عزت و شکوه یک ملت و رهبر آن آشکار می‌شود.

وی افزود: امروز ایران به‌عنوان یک قدرت نوظهور در جهان مطرح شده و عظمت و پیروزی‌های آن ناشی از حضور باایمان مردم در صحنه است.

حجت الاسلام میرتاج الدینی تصریح کرد: امام راحل درباره این ملت فرموده بودند که چنین ملتی حتی در صدر اسلام در حجاز نیز وجود نداشت.

وی خاطرنشان کرد: رهبر شهید ما نیز پیش از شهادت فرمودند اگر حادثه‌ای برای این کشور پیش بیاید، این ملت به میدان می‌آید و کار را تمام می‌کند.

حجت الاسلام میرتاج الدینی افزود: این ملت برای دفاع از اسلام، انقلاب اسلامی و حفظ کشور در صحنه حضور دارد و حضور مردم در کنار رهبران شجاع و حکیم، از مؤلفه‌های اقتدار ایران است و باید شاکر وجود چنین ملتی باشیم.

وی یادآور شد: تا زمانی که تهدید‌های خارجی و فتنه‌های داخلی برطرف نشده است، باید این حضور و اجتماعات مردمی حفظ شود. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی توجه به امام عصر (عج) نقطه ثقل و قدرت نهضت اسلامی است

معاون مراسمات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادامه گفت: نهضت امام خمینی (ره) از ابتدا یک نهضت اسلامی و دینی بود و محور معنوی این حرکت، اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) هستند.

وی تصریح کرد: وقتی پیامبر اکرم (ص)، قرآن و امام حی مورد توجه قرار می‌گیرند، ولی فقیه نیز به نیابت عام از امام عصر (عج) این مسیر را مدیریت می‌کند؛ توجه به امام زمان (عج) نقطه ثقل و قدرت ماست.

حجت الاسلام میرتاج الدینی یادآور شد: امام راحل فرموده بودند که ان‌شاءالله این پرچم را به صاحب اصلی آن، یعنی امام عصر (عج)، خواهیم رساند.

وی افزود: در سختی‌ها و مشکلات، از جمله حوادث سال ۸۸، رهبر انقلاب با خطاب به امام عصر (عج) و طلب یاری از آن حضرت، بر پیوند معنوی این حرکت تأکید کردند و این توسل موجب تحول دل‌ها شد.

حجت الاسلام میرتاج الدینی در پایان تاکید کرد: امروز نیز در شرایط جنگ تحمیلی از سوی استکبار جهانی، باید مانند پیامبر اکرم (ص) که با وجود وعده الهی پیروزی، در میدان حضور داشتند و استغاثه می‌کردند، از خداوند طلب یاری کنیم. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 


۲۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

پیمان معادی مدل برند ایتالیایی شد+عکس

به گزارش تابناک؛ پیمان معادی، بازیگر ایرانی، در همکاری جدید خود با برند ایتالیایی «ایزایا» به‌عنوان مدل جلوی دوربین رفت. 

برند ایزایا در سال ۱۹۲۰ توسط انریکو ایزایا تأسیس شد و در زمینه پوشاک و مد لوکس فعالیت دارد.

این همکاری، حضور معادی در عرصه مد و تبلیغات بین‌المللی را پررنگ‌تر کرده است.


۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

رونمایی از طرح آرامگاه محمود فرشچیان

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ طرح معماری بنای آرامگاه استاد محمود فرشچیان، نگارگر برجسته ایرانی، با طراحی شهاب نیکمان، پس از ارائه و بررسی، با حضور علی دارابی، قائم‌ مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع و معاون میراث فرهنگی کشور، و علیرضا ایزدی مدیرکل ثبت آثار وزارت میراث فرهنگی، مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان، و برخی اعضای خانواده فرشچیان، ۲۸ مردادماه و در نخستین سالگرد درگذشت فرشچیان رونمایی شد. این بنا در مجاورت آرامگاه صائب تبریزی و در محوطه باغ تاریخی آرامگاه او (باغ تکیه) در اصفهان احداث خواهد شد.

پیوند نگارگری و معماری

شهاب نیکمان که طراح بنای آرامگاه محمود فرشچیان به ایسنا گفت: ایده اصلی و مبنای طراحی این اثر، خطوط منحنی و سیال نگارگری ایرانی است که از شاخص‌ترین ویژگی‌های این هنر، به‌ویژه در آثار استاد فرشچیان به شمار می‌رود. در واقع در این طرح خطوط از سطح دوبعدی نقاشی خارج و در فضای سه‌بعدی تجسم پیدا می‌کنند. به این ترتیب، تمامی خطوط اصلی بنا در هر سه بُعد دارای انحنا و حرکت هستند. به گفته او، فرآیند طراحی این اثر از شکل‌گیری و طراحی کانسپت و تدوین ایده کلی آغاز شده و پس از تصویرسازی‌های اولیه، وارد مراحل طراحی فرم و ساختار معماری، تعیین ابعاد و تناسبات، تهیه و تدوین نقشه‌های معماری، طراحی آرایه‌های معماری، تعیین مصالح، طراحی سازه و تهیه نقشه‌های مربوط به آن شده است. این مراحل همچنین با همکاری تیم تخصصی در مؤسسه فرهنگی هنری میراث مانا نقش (سازمان غیردولتی دارای اعتبارنامه مقام مشورتی یونسکو)، انجام شده است.

نیکمان از دیدگاه خود این طرح را تشریح کرد و گفت: در فرآیند طراحی این بنا، ضمن در نظر گرفتن جایگاه، سبک هنری و آثار استاد فرشچیان، همواره این مهم در نظر بوده که این اثر فراتر از کارکرد آرامگاهی و یادمانی، به عنوان بخشی از هویت و گنجینه معماری اصفهان و ایران در آینده، و روایتگر بخشی از سیر معماری سنتی و معاصر ما خواهد بود.

هشت درگاه، هفت آسمان

به گفته او، در این طرح، مفاهیمی برگرفته از «پردیس یا بهشت» و «باغ ایرانی» نقش بنیادین دارند و بر اساس آن، بنای آرامگاه دارای هشت درگاه و هشت ستون است. همچنین بنا بر فراز هفت پله قرار گرفته و گنبد آن نیز در هفت لایه، نمادی از هفت آسمان است.

طراح بنای آرامگاه محمود فرشچیان درباره زبان معماری بنا توضیح داد: تلاش شده در این بنا پیوندی میان بیان معاصر معماری و ریشه‌های معماری تاریخی ایران و اصفهان برقرار شود. در منحنی‌های آن، به‌ویژه در نمای بنا، از فرم‌های منحنی معماری دوره ساسانی، به‌خصوص طاق کسری و آذرگشسب، تا قوس‌های معماری اسلامی الهام گرفته شده و در واقع نوعی بازخوانی منطق فرم، خط، تناسب و آرایه صورت گرفته است که در ترکیب با حرکت سیال و دوارِ خطوط در آثار و شیوه قلم استاد فرشچیان، به فرم نهایی رسیده است.

او اضافه کرد: در طراحی بنای آرامگاه استاد فرشچیان، آرایه‌های معماری نیز نقش قابل‌توجهی دارند. برای سطح بیرونی گنبد، کاشی‌کاری با نقش‌هایی برگرفته از طرح‌ها و آرایه‌های اصیل اصفهان و برای سطح زیرین آسمانه یا گنبد، اجرای نگارگری ایرانی پیش‌بینی شده است. سنگ مزار نیز به‌عنوان جزئی از این مجموعه طراحی شده و طرح آن از کیفیت و فرم خطوط آثار استاد فرشچیان در تلفیق با خوشنویسی شکسته‌نستعلیق شکل گرفته است و با هنر سنگ‌تراشی اجرا خواهد شد؛ به‌گونه‌ای که سنگ مزار نه صرفاً حجمی راکد و بی‌جان، بلکه بخشی از ترکیب هنری و خطوط پویای معماری مجموعه باشد. به این ترتیب، در طراحی آرایه‌های بنا از شماری از هنرها و مهارت‌های سنتی ایران، از جمله برخی از عنصرهای میراث ناملموس ثبت جهانی ایران بهره گرفته شده است.

 




 نمی‌توانیم بگوییم چه کسی در تئاتر باشد و چه کسی نباشد! | مجموعه رسانه ای صبا
۲۱ ساعت قبل / سایت صبانیوز

نمی‌توانیم بگوییم چه کسی در تئاتر باشد و چه کسی نباشد! | مجموعه رسانه ای صبا

فرزانه سعادتی/صبا، در سال‌های اخیر، صحنه تئاتر ایران بیش از گذشته شاهد حضور بازیگران شناخته‌شده سینما و تلویزیون بوده است؛ چهره‌هایی که گاهی با سابقه طولانی در سینما و تلویزیون وارد تئاتر می‌شوند و گاهی نیز پس از سال‌ها دوری از صحنه، حضور خود را با یک نمایش تازه از سر می‌گیرند. این روند اگرچه

 نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم

آیین رونمایی و نقد و بررسی کتاب «همیشه ناصرالدین شاه» نوشته بیژن شکرریز که گفت‌وگویی بلند با ایرج راد است برگزار شد. ایرج راد در این مراسم گفت: در این کتاب تلاش کردم همه‌ چیز را با صداقت کامل بیان کنم، هر کار و نقشی را که انتخاب کردم، از روی اجبار نبوده است؛ آن اثر را خوانده‌ام، دوست داشته‌ام و با علاقه پذیرفته‌ام که با آن گروه و آن افراد همکاری کنم. اگر نقشی زمانی ضعیف اجرا شد، تقصیر دیگران نبوده است؛ زیرا این من بوده‌ام که آن انتخاب را با عقل، منطق و درایت خود انجام داده‌ام. بنابراین از همه همکارانم سپاسگزارم.

 بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا

فروش خیره‌کننده فیلم‌های «اودیسه» و «مرد عنکبوتی: روزی نو» در کنار آثار غافلگیرکننده‌ای چون «اتاق‌های پشتی» و «وسواس» گیشه تابستان امسال را به‌شدت داغ کرد. از این رو درآمد فروش فیلم‌های داخلی آمریکا از مرز ۴‌میلیارد دلار عبور کرد؛ رقمی که بعد از دوران همه‌گیری کرونا تنها برای دومین بار به دست آمده است. نخستین تابستانی که پس از تغییرات گسترده ناشی از کرونا فروش ۴‌میلیارد‌دلاری را تجربه کرد سال ۲۰۲۳ بود و حالا یک بار دیگر این اتفاق تکرار شده است.

 «صبح جمعه با شما» به رادیو بازگشت
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

«صبح جمعه با شما» به رادیو بازگشت

برنامه قدیمی «صبح جمعه با شما» پس از وقفه‌ در تولید با فصل جدید و با تغییر تیم تولید، از جمعه ۶ شهریور به رادیو بازمی‌گردد.

 محفل اربعین؛ به یاد قرآنی‌ترین رهبر جهان اسلام
۲۱ ساعت قبل / سایت تابناک

محفل اربعین؛ به یاد قرآنی‌ترین رهبر جهان اسلام

چهل روز از آن وداع تاریخی گذشته است؛ چهل روز از روز‌هایی که میلیون‌ها نفر برای بدرقه رهبر شهید انقلاب گرد هم آمدند و حالا در چهلمین روز، یاد او قرار است در ت...

 آبگوشت خوردن بازیگر سرشناس فرانسوی به همراه کارگردان ایرانی
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

آبگوشت خوردن بازیگر سرشناس فرانسوی به همراه کارگردان ایرانی

تصویری از آبگوشت خوردن ژولیت بینوش بازیگر سرشناس فرانسوی به همراه عباس کیارستمی در تهران؛ فروردین ۱۳۸۵ را مشاهده می‌نمایید.