قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۳/۲۸

رسانه اسرائیلی: رأی‌ دهندگان به نتانیاهو مشکل روانی دارند

رسانه اسرائیلی در انتقادی تند از نتانیاهو اعلام کرد: چه فرد دیوانه‌ای به نتانیاهو رأی خواهد داد؟ یا از نظر روانی سالم نیست یا احمق است.
 رسانه اسرائیلی: رأی‌ دهندگان به نتانیاهو مشکل روانی دارند



۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

بن‌گویر: زندانیان زن فلسطینی باید رنج بکشند و اعدام شوند!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در جریان بازدید از زندان «دیمون» با تمسخر شرایط دشوار بازداشت زنان فلسطینی، بر تشدید فشارها و اجرای مجازات اعدام علیه زندانیان تأکید کرد.

شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی گزارش داد که بن‌گویر در جریان گزارشی از داخل این زندان، از یکی از زندانیان درباره شرایط بازداشتش پرسید. این زندانی در پاسخ گفت که رفتار و شرایط موجود بسیار دشوار است؛ اما وزیر صهیونیست در واکنش مدعی شد چنین شرایطی طبیعی است و مدعی شد: «تروریسم باید رنج بکشد و نباید خوشحال باشد.»

بن‌گویر با وجود شکایت زندانیان از وضعیت نامناسب بازداشت، مدعی شد از گزارش‌هایی که درباره شرایط آنان دریافت کرده، رضایت دارد.

بن‌گویر درباره زمان اجرای قانون اعدام زندانیان نیز گفت این قانون پیش‌تر تصویب شده، اما تاکنون موردی که از نگاه او اجرای این مجازات را توجیه کند، ثبت نشده است.

کنست رژیم صهیونیستی این قانون را در ماه مارس گذشته تصویب کرد؛ اقدامی که با انتقادهای گسترده درباره پیامدهای آن برای زندانیان فلسطینی مواجه شده است.

زندان دیمون در نزدیکی حیفا در شمال فلسطین اشغالی قرار دارد و یکی از مراکز نگهداری زنان فلسطینی با اتهامات موسوم به امنیتی است. انتشار این گزارش در حالی انجام شده که انتقادها درباره شرایط بازداشت و نحوه برخورد با زندانیان فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی ادامه دارد.


۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

حملات گسترده هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

به گزارش برنا و به نقل از رسانه‌های لبنان، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی از ساعاتی قبل با پرواز در ارتفاع بسیار پایین، چندین نقطه را هدف قرار دادند.

در جریان این حملات مناطق «دوحة کفررمان» و «علی الطاهر» دست‌کم سه بار مورد اصابت حملات هوایی قرار گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش، همزمان با حملات هوایی، توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی نیز به طور مستمر، مناطق «میفدون»، «علی الطاهر»، «الدبشة» و اطراف «دوحة کفررمان» را زیر آتش سنگین قرار داد.

همچنین یک حمله‌ی هوایی جداگانه، منطقه «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف قرار داده است.

گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که در پی این حملات شدید، ۲ انفجار مهیب در منطقه جنوب لبنان به گوش رسیده و جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنان بر فراز این مناطق در حال پرواز هستند.

منابع لبنانی همچنین از تداوم آتش توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی به مناطقی میان «الدبشة» و «علی الطاهر» خبر دادند و افزودند که یک فروند جنگنده رژیم صهیونیستی در مسیری بسیار پایین، بر فراز منطقه «علی الطاهر» و حومه‌ی آن به پرواز درآمده است.

تاکنون گزارشی از تلفات جانی یا خسارات مالی احتمالی این حملات منتشر نشده است.

این حملات در حالی انجام می‌شود که دولت لبنان تحت نظارت آمریکا درگیر مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل است. در همین حال، احزاب و نیرو‌های سیاسی لبنان به ویژه حزب‌الله ضمن مخالفت با این روند از دولت لبنان خواسته‌اند که در مورد این اقدام اشتباه و مسیر خطرناک تجدید نظر کند.

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

توصیه مقامات امنیتی اسرائیل به کاهش تنش با ترکیه

به گزارش برنا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که مقامات امنیتی این رژیم بر لزوم کاهش تنش با ترکیه و پرهیز از گشودن جبهه‌ای دیگر تأکید کرده‌اند. این توصیه در پی حمله رژیم اشغالگر به یک فرودگاه نظامی در سوریه مطرح شده است.

این شبکه افزود که رژیم صهیونیستی به ایالات متحده اطلاع داده است که ترکیه در تلاش برای استقرار سامانه‌های پدافند هوایی و نیرو‌های زمینی در پایگاه فرودگاه «ابوالظهور» سوریه است.

در مقابل، وزارت دفاع ترکیه با قاطعیت وجود هرگونه نیرو یا هیئت نظامی وابسته به خود در پایگاه هوایی سوریه را که اخیراً هدف حملات اسرائیل قرار گرفته، تکذیب کرد. این وزارتخانه تأکید کرد که این حملات اسرائیل، نقض آشکار حاکمیت سوریه و اقدامی با هدف بی‌ثبات کردن منطقه است.

زکی آکتورک، سخنگوی وزارت دفاع ترکیه در یک کنفرانس مطبوعاتی گزارش‌ها مبنی بر حضور نظامی ترکیه در محل مورد هدف را نادرست خواند.

آکتورک گفت: «پیش از حملات اسرائیل یا در حین آن، هیچ هیئت نظامی ترکیه‌ای در پایگاه هوایی سوریه حضور نداشته است». وی تأکید کرد: «هیچ سرباز ترکیه‌ای در این پایگاه نظامی وجود ندارد.»

اخیرا نیروی هوایی رژیم اشغالگر با انجام حملاتی، پایگاه هوایی ابوالظهور در حومه جنوبی ادلب در سوریه را هدف قرار داد. این پایگاه از موقعیت استراتژیک برخوردار است و هدف قرار دادن آن در چارچوب سلسله نقض‌های حاکمیت سوریه توسط اسرائیل انجام می‌گیرد؛ اقدامی که به گفته ناظران، هدف آن گسترش دامنه تنش در منطقه و ضربه زدن به هرگونه تلاش برای بازگرداندن ثبات یا تقویت حضور مورد حمایت آنکارا در عمق خاک سوریه است.

انتهای پیام/




 نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.

 درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله
۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

برنا - گروه ورزشی: لژیونر ایرانی در پیروزی پرگل لخ‌پوزنان مقابل تون، روی سه گل تیمش نقش مستقیم داشت تا شبی درخشان را در پلی‌آف لیگ اروپا پشت سر بگذارد.

 خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد

در پی ابهام‌های اخیر درباره نحوه مصرف و کسر حجم بسته‌های اینترنت، همراه اول با تشریح سازوکار محاسبه ترافیک و اجرای یک آزمایش زنده، نحوه کسر حجم از بسته‌های اینترنتی را برای خبرنگاران توضیح داد.

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از ا...