قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۴/۰۷

تصاویر کمتر دیده شده از شهید آیت الله بهشتی

به گزارش جماران، آیت الله دکتر محمد حسینی بهشتی اولین رئیس دیوان عالی کشور، اولین دبیر کل حزب جمهوری اسلامی و نایب رئیس مجلس خبرگان در هفتم تیر 1360 و در پی انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی که توسط منافقین کوردل(مجاهدین) سازماندهی شده بود، به شهادت رسید.
 تصاویر کمتر دیده شده از شهید آیت الله بهشتی



۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

قالیباف به زیارت حرم امام حسین (ع) مشرف شد

به گزارش برنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس به همراه هیأت پارلمانی همراه، هنگامه غروب روز گذشته (پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) پس از شرکت در مراسم اربعین تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد امام حسن عسگری (ع) در شهر کربلای معلی، به حرم حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام مشرف شد و مضجع شریف امام حسین (ع) را زیارت کرد.

قالیباف همچنین ضمن دیدار با شیخ مهدی کربلایی نماینده آیت‌الله العظمی سیستانی در کربلا و اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء، دفتر یادبود عتبه حسینی را امضا کرد.

بدرقه رئیس مجلس از حرم امام حسین (ع) با شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»

پس از زیارت قالیباف از حرم امام حسین (ع)، جمع کثیری از زائران و مجاوران با سر دادن شعار‌های «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «لبیک یا خمینی»، «لبیک یا خامنه‌ای»، «دست علی به همراهت» به ابراز احساسات پرداخته و رئیس مجلس را مشایعت کردند.

بر اساس این گزارش محمدتقی نقدعلی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق، مهدی فلاح نایب رئیس و شهین جهانگیری عضو این گروه و همچنین سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، رئیس قوه مقننه را در این سفر همراهی می‌کنند.

انتهای پیام/


۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تشرف رئیس مجلس و هیأت پارلمانی ایران به زیارت امام حسین(ع)

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، با حضور در حرم مطهر امام حسین(ع) به زیارت پرداختند.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۶ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

تصویری از اشک ریختن قالیباف در کنار ضریح امام حسین (ع)

رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به کربلا در دومین روز از سفر هیأت پارلمانی ایران به عراق، به زیارت حرم امام حسین(ع) مشرف شد.




 پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟
۱۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟

از تلاش پاکستان برای حفظ کانال ارتباطی میان تهران و واشنگتن و بررسی راه‌های کاهش تنش و بازگشت دو طرف به میز مذاکره خبر داده است.

 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد
۱۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

 تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
۱۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک نمایش مضحک است
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک نمایش مضحک است

نیویورک تایمز در گزارشی، سیاست دولت ترامپ در قبال جنگ علیه ایران را فاقد چشم‌انداز روشن و گرفتار خطاهای راهبردی توصیف کرد.

 فوری/ آماده‌باش در جنوب اسرائیل
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ آماده‌باش در جنوب اسرائیل

پلیس رژیم صهیونیستی پس از وقوع حادثه‌ای مشکوک در منطقه تل‌آراد در جنوب فلسطین اشغالی، وضعیت اضطراری اعلام کرد و نیروهای خود را به آماده‌باش کامل درآورد.

 بیانیه وزارت خارجه: تحریم‌های جدید علیه ایران از سوی آمریکا، اقدامی پیشاپیش شکست خورده است که نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته نخواهد داشت/ از همه ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن بهره می‌گیریم
۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

بیانیه وزارت خارجه: تحریم‌های جدید علیه ایران از سوی آمریکا، اقدامی پیشاپیش شکست خورده است که نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته نخواهد داشت/ از همه ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن بهره می‌گیریم

وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه صادر کرد.