قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۳/۲۵

حسین شریعتمداری: امام خمینی با اهانت به رئیس‌جمهور در شرایط حساس مخالف بود

دیروز و دیشب رسانه‌های فارسی‌زبان ضد‌انقلاب با انتشار چند‌باره یکی از تجمعات که در آن به برخی از مسئولان کشورمان اهانت شده بود، اصرار داشتند که حضور گسترده و بی‌نظیر و یکصد و چند روزه مردم پاکباخته ایران در سراسر کشورمان را رو به پایان معرفی کنند‌(!) و شکاف در انسجام مقدس ملت را که آرزوی برباد رفته دشمن است، [‌به خیال خود] نزدیک قلمداد کنند! بدیهی است که خود حضرت آقای شهیدمان نیز نقد منصفانه و خیرخواهانه را ضروری می‌دانستند چرا که اگر خطای مسئولان مورد نقد قرار نگیرد و درباره آن روشنگری نشود، خطر انحراف در پیش است ولی اهانت به مسئولان، آن‌هم در شرایط بسیار حساس کنونی قابل توجیه نیست.
 حسین شریعتمداری: امام خمینی با اهانت به رئیس‌جمهور در شرایط حساس مخالف بود



1
 نامیرا | آخرین تقریظ در شبستان مصلی - تسنیم
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

نامیرا | آخرین تقریظ در شبستان مصلی - تسنیم

ویژه نامه‌ها

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم-زینب امیدی: هیچ چیز در این مراسم مرا به یاد یک خداحافظی ساده نمی‌اندازد. جهان کدام مردم را به خاطر دارد که در غم فقدان رهبرشان با چشمانی اشکبار با دلهایی سرشار از اندوه؛ اما چنین استوار و محکم او را بدرقه کرده باشند.

شبستان مصلی را خیلی از ما با نمایشگاه‌های کتابش به خاطر داریم. سال‌های سال همین راهروها میزبان مهمانی ویژه بودند، مهمانی کتاب خوان که ساعت‌ها وقت می‌گذاشت تا از تازه‌ترین انتشارات کشور بازدید کند؛ پای صحبت ناشران و غرفه‌داران بنشیند و با اهالی قلم صمیمانه گفتگو کند.

اما امروز در همین شبستان جای رهبر کتابخوانمان بیش از هر زمان دیگری خالیست. راهروهای مصلی گام‌های مردی را تا همیشه در حافظه خود حفظ خواهند کرد که ساعت‌های طولانی برای دیدن و بررسی کتاب‌های تازه منتشر شده وقت می‌گذاشت. با ناشران خوش و بش می‌کرد و فضایی لبریز از گفتگوهای صمیمانه با اهالی فرهنگ و قلم رقم می‌زد.

خیلی‌ها بودن در کنار رهبرشان را به هر چیز دیگری ترجیح داده‌اند، انگار می‌خواهند حتی ثانیه‌های آخر را هم از دست ندهند؛ همان جایی نفس بکشند که ساعات دیگر رهبرشان برای همیشه از آنجا تهران را ترک خواهد کرد.

.
در این مصلی حتی شبستان‌ها هم برای نبودنش گریه می‌کنند، انگار تا همین امروز هم لحظه شماری می‌کردند تا دوباره انتشاراتی‌ها در خنکای اردیبهشت‌های بهاری بیایند و در غرفه‌های ساخته شده کتاب‌هایی که او دوست داشت را جوری چیدمان کنند تا نظرش جلب شود، اما...

به این فکر می‌کنم که کتابها هم مدال می‌گیرند کتاب‌هایی که تقریض رهبر شهید بر گردنشان آویزان است. تقریض‌هایی که نقشه راه هستند و جملاتی که نور کلماتش مسیر را برای گمراهان روشن می‌کند. مثل این جمله در اول یکی از کتاب‌های مزین به دست خط رهبر شهید که برای پسرش سید مجتبی نوشته: «این کتاب ارزشمند را به نور چشم عزیزم مجتبی حسینی هدیه می‌دهم که خداوند اسلام و مسلمین را به وسیله او منتفع سازد».

و من هر بار که به تقریض‌های رهبر در کتاب‌های منتخب فکر می‌کنم به نظرم می‌رسد این بار تقریض دیگری نوشته شده است، اما نه بر صفحه‌های یک کتاب؛ بلکه بر صفحه‌ای تاریخ... نامیرا| روایت دل‌نوشته‌ها نامیرا | مصلی، به وقت وداع نامیرا | دیدار؛ بدون کارت دعوت

* خرده‌روایت‌هایی از وداع با رهبر شهید، به مناسبت چهلمین روز تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی حسینی خامنه‌ای

انتهای پیام/  


1
 بیانیه رسمی وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی
۵۷ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

بیانیه رسمی وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی

صفحه اقتصاد -

۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ مسیری که با هدایت امام خمینی(رض)، راهبری رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای(قدس‌الله نفسه الزکیه)، و مجاهدت فرماندهان، دانشمندان و متخصصان ایرانی شکل گرفت و امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای(حفظه‌الله)، با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

۳۱ مرداد، روز گرامی‌داشت مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای ساختن قدرت دفاعی و صنعتی خود پیموده است؛ مسیری که در سال‌های سخت و پرحادثه و از دل تجربه تاریخی مبارزات برای به‌دست آوردن استقلال و رهایی از بند استعمار و وابستگی، تحریم و تهدید آغاز شد و با نفس قدسی امام خمینی کبیر(رض) و هدایت قائد شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای(قدس‌الله نفسه الزکیه)، و مجاهدت فرماندهان، دانشمندان و متخصصان این سرزمین شکل گرفت و امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای(حفظه‌الله)، راسخ، عازم و جازم ادامه دارد.

صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران از دل تهدید متولد شد، اما در تهدید متوقف نماند. هر فشار و هر تحریم، ضرورت و باور به تکیه بر توان داخلی را آشکارتر کرد و هر میدان، فرصت جدیدی پیش روی متخصصان کشور گذاشت. این مسیر با هدایت و راهبری رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای(قدس‌الله نفسه الزکیه)، طراحی، معماری و مهندسی شد؛ رهبری حکیم و خردمند که صنعت دفاعی را یکی از پایه‌های اقتدار و استقلال کشور می‌دید. او راه استقلال و عبور از وابستگی را در اعتماد به مردم، به‌ویژه جوانان و متخصصان ایرانی، توسعه دانش و فناوری و بومی‌سازی به همت فرماندهان، دانشمندان، متخصصان و کارکنان صنعت دفاعی می‌دانست و این نگاه بلند موجب شکل‌گیری مجموعه‌ای از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های علمی، فناورانه و صنعتی شد که بخش مهمی از قدرت دفاعی و بازدارندگی ایران اسلامی را تشکیل می‌دهد.

صنعت دفاعی ایران در این راه و برای این آرمان مقدس، بهترین فرزندان این سرزمین را در لباس مسئولیت و فرماندهی تقدیم کرده است. شهیدان چمران، فکوری، نامجوی، شمخانی و نصیرزاده، در کنار صدها شهید از مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، ستاره‌های درخشان و ارزشمند این مسیر بودند. نام و یاد آنان برای ما مروری بر میراث و بخشی از راهی است که ساخته‌اند و امروز باید با قدرت بیشتری ادامه یابد.

در کنار آنان، یاد و خاطره شهدای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، این اسوه‌های علم و دیانت، در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ رمضان را گرامی می‌داریم؛ شهدایی که در روزهای سخت، میان مسئولیت و خطر فاصله‌ای ندیدند و در راه دفاع از کشور و ملت ایران، در اولین لحظات جنگ به شهادت رسیدند.

این جنگ نشان داد که هرگاه دشمن اراده ملت ایران را برای دفاع از خود هدف قرار دهد، با ملتی روبه‌رو خواهد شد که نه‌تنها در میدان دفاع و مقاومت ایستادگی می‌کند، بلکه با تکیه بر توان خود، از دل هر تهدید، قدرتی تازه برای ساختن و پیشرفت می‌آفریند و در لحظات سرنوشت‌ساز، ملتی مبعوث‌شده برای دفاع از عزت، شرف، استقلال و تمامیت ایران اسلامی خواهد بود.

جنگ‌های تحمیلی اخیر، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود. آنچه طی سال‌ها با دانش و مجاهدت متخصصان ایرانی در صنعت دفاعی ساخته و توسعه یافته بود، در میدان به کار آمد و در کنار ظرفیت‌های عملیاتی نیروهای مسلح و ملت ایران، بخش مهمی از محاسبات و اهداف دشمن را با شکست مواجه کرد و آنها را متحیر ساخت. در عین حال، این جنگ‌ها تنها میدان مقابله نبود؛ فرصتی بود برای شناخت دقیق‌تر توانمندی‌ها، آشکار شدن نیازهای جدید و ترسیم مسیر آینده. ما آموخته‌ایم هرگز توقف نکنیم و بر این اساس، جنگ تحمیلی اخیر را جنگ گذشته می‌دانیم؛ بدون غرور یا نگرانی، صنعت دفاعی را متناسب با این یافته‌ها و آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کنیم.

از همین‌جاست که مفهوم «انقلاب صنعت دفاعی» بر مبنای الگوی مشارکت دفاعی -ملی اهمیت پیدا می‌کند؛ تحولی دائمی و پویا که تنها به ساخت یک محصول جدید محدود نیست، بلکه شیوه تفکر، الگوهای طراحی، تولید، مدیریت فناوری، استفاده از ظرفیت‌های دانش‌بنیان، هوشمندسازی و سرعت تبدیل دانش به توان دفاعی را متحول می‌کند.

در این مسیر، شعار راهبردی امسال «صنعت دفاعی، مشارکت ملی، ایران مقتدر» بلکه یک انتخاب شعاری نیست؛ یک ضرورت واقعی بر مبنای امنیت ملی ایران بزرگ و صیانت از دستاوردهای دفاع مقدس رمضان است. صنعت دفاعی متعلق به یک سازمان یا یک مجموعه خاص نیست. دانشگاه، دانشمند، مهندس، شرکت دانش‌بنیان، صنعتگر و نخبه، زن و مرد و پیر و جوان، همه در ساختن قدرت دفاعی کشور سهم و نقش دارند. همان ملتی که در میدان دفاع از اسلام، انقلاب، ولایت و وطن ایستاد، امروز در میدان علم و فناوری و صنایع دفاعی بومی نیز باید پای کار ساختن آینده ایران و دفاع قامت برافراشته است.

از سوی دیگر، شعار سال نیز با مأموریت صنعت دفاعی پیوندی مستقیم دارد. اتحاد مقدس، پشتوانه امنیت ملی است و امنیت ملی، زمینه استمرار اقتدار و پیشرفت کشور. تجربه جنگ‌های اخیر نشان داد هرچه پیوند میان ملت و نیروهای مسلح مستحکم‌تر باشد، توان کشور برای مقابله با تهدیدها و عبور از بحران‌ها نیز بیشتر خواهد بود. صنعت دفاعی در این میان، یکی از مهم‌ترین پشتوانه‌های امنیت ملی و اقتدار ایران اسلامی است.

امروز وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در ادامه راهی که رهبر شهید انقلاب ترسیم کرد و شهیدان برای آن جانفشانی کردند، مأموریتی روشن پیش روی خود دارد: تجربه میدان را به دانش، دانش را به فناوری و فناوری را به قدرت دفاعی آینده تبدیل کند.

این راه با اتکال به خداوند متعال، تحت فرماندهی راهبردی حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای(مد ظله العالی)، با تکیه بر ملت ایران و با همت نسل جدید دانشمندان، متخصصان و جوانان این سرزمین ادامه خواهد یافت.

۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، روز تجلیل از یک صنعت نیست؛ روز تجلیل از جامعه بزرگ و قدرت ساز صنایع دفاعی و نیز اراده ملتی است که تصمیم گرفته است قدرت دفاع از خود را با دست، دانش و اراده خود بسازد. مطالعه بیشتر: سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح: رسانه، سامانه بازدارندگی کشور است منبع: وزارت دفاع اخبار مرتبط circle سردار این الرضا: دست نیروهای مسلح برای پاسخ به هر تهدید پُر است circle سردار ابن الرضا: تهدید دشمن را جدی میگیریم؛ نه غافلگیر میشویم، نه منفعل circle سردار ابن‌الرضا: خون شهدای اقتدار، توان بازدارندگی ایران را استوارتر از گذشته خواهد کرد circle سرپرست وزارت دفاع: هر چالش میدان نبرد، محصولی فناورانه می‌طلبد پیشنهاد سردبیر circle هشدار کمیسیون امنیت ملی به هرگونه خطای محاسباتی دشمن circle اینفوگرافی | حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟ circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۲۹ مرداد /طلا به مرز ۲۰ میلیون تومان می‌رسد؟ circle پادکست | طلا بخریم یا بفروشیم؟


1
 ببینید| راز اهمیت تحلیل کودتای 28 مرداد بعد از 73 سال چیست؟ - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| راز اهمیت تحلیل کودتای 28 مرداد بعد از 73 سال چیست؟ - تسنیم

سیاسی

پرویز امینی، استاد دانشگاه و جامعه‌شناس سیاسی در گفتگو با خبرگزاری تسنیم، تحلیلی درباره اهمیت کودتای 28 مردادماه سال 1332 شمسی و نتایج  این کودتا ارائه کرد.

 جهت نخست، ارتباط این وقایع با «استقلال» به‌عنوان مسئله تاریخی ایران است. استقلال در دویست سال اخیر همواره یکی از بنیادی‌ترین مسائل جامعه ایران بوده است.

 جهت دوم اهمیت این بحث، تفاوت عملکرد و کنش اجتماعی جامعه ایران در دوره‌های مختلف است. باید پرسید چرا بسیاری از حرکت‌های اصلاحی و استقلال‌طلبانه پیش از انقلاب ناکام ماندند و در نهایت نتوانستند استقلال ایران را به‌طور پایدار تضمین کنند. ما این ناکامی را در جدایی افغانستان و هرات، در اشغال ایران طی جنگ جهانی اول، در وقایع شهریور 1320 و بار دیگر در کودتای 28 مرداد مشاهده می‌کنیم.

 

.

 

 کودتای 28 مرداد همه این امکانات را از میان برد. نه‌تنها استقلال مورد نظر نهضت ملی تحقق نیافت، بلکه استبدادی سخت و سنگین بر کشور حاکم شد. امام خمینی در توصیف نتیجه کودتا تعبیری به این مضمون داشتند که «محمدرضا رفت و رضاشاه برگشت».

مقایسه تجربه 28 مرداد با حوادث پس از انقلاب اسلامی 1357 و به‌ویژه جنگ‌های 12 روزه و 40 روزه اخیر اهمیت پیدا می‌کند.

فیلم کامل این گفتگو را در اینجا بینید.

 

انتهای پیام/