قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۳/۱۲

هشدار جدید هواشناسی برای تهرانی: احتمال طوفان گرد و خاک وجود دارد، امروز (12 خرداد 1405)

امروز (12 خرداد) در گستره استان تهران در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید تا خیلی شدید با احتمال طوفان گرد و خاک و گاهی با کاهش کیفیت هوا و کاهش دید به‌ویژه در ساعت‌های بعد از ظهر و شب در بخش‌های جنوبی، غربی و مرکزی مورد انتظار است همچنین طی این مدت در دامنه‌ها و ارتفاعات به‌ویژه در ارتفاعات بالادست گاهی رشد ابر و رگبار پراکنده باران پیش‌بینی می‌شود.
 هشدار جدید هواشناسی برای تهرانی: احتمال طوفان گرد و خاک وجود دارد، امروز (12 خرداد 1405)



۱۳ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

هشدار هواشناسی مازندران؛ احتمال جاری‌شدن سیل/ فعالیت‌های کوهنوردی در شمال تعلیق شد

دیدارنیوز: مدیرکل هواشناسی مازندران با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد که بارش رگبار و وقوع رعدوبرق احتمال جاری شدن روان‌آب و سیلاب در ارتفاعات استان طی ۲۴ ساعت آینده محتمل است و شهروندان و گردشگران از اسکان در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

هوشنگ بهزادی روز جمعه در گزارشی به خبرنگاران از صدور هشدار سطح زرد شماره ۱۷ برای دامنه‌ها و ارتفاعات استان مازندران، به ویژه نیمه شرقی، خبر داد و اظهار داشت: این ناپایداری همرفتی از صبح امروز فعال شده و پیامد‌هایی همچون رگبار باران، وزش باد، رعدوبرق، آبگرفتگی محلی، روانآب، پرآب شدن رودخانه ها، کاهش دید، ریزش سنگ و لغزندگی جاده‌ها را به همراه دارد.

وی با تأکید بر جدی گرفتن این هشدار، اظهار کرد: شهروندان و گردشگران از اسکان در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و هنگام تردد در جاده‌ها و محور‌های کوهستانی احتیاط لازم را به عمل آورند.

او افزود: با توجه به احتمال وقوع صاعقه، هرگونه فعالیت گردشگری و کوهنوردی در این بازه زمانی ممنوع است و از هم استانی‌ها خواستاریم سایر اقدامات پیشگیرانه را نیز مد نظر قرار دهند.

مدیرکل هواشناسی مازندران تصریح کرد: این سامانه عمدتاً مناطق مرتفع و شیبدار را تحت تأثیر قرار می‌دهد و هماهنگی با دستگاه‌های امدادی و اجرایی برای مدیریت بحران احتمالی ضروری است.


۲۲ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

رگبار باران در ۱۱ استان

کد خبر: 787378 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۰۹:۲۳:۰۰ اعتمادآنلاین |

به گزارش ایرنا از هواشناسی، امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار باران و رعدوبرق، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

این وضعیت فردا (شنبه) در دامنه های جنوبی البرز واقع در استان‌های البرز، تهران، سمنان، مازندران، شرق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی تداوم خواهد داشت.

همچنین طی امروز و فردا در ساعات بعد از ظهر و شب در جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق هرمزگان، رگبار باران و وزش باد موقت پیش بینی می شود.

یکشنبه در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می رود و در سایر مناطق جوی آرام و پایدار حاکم حاکم است.

یکشنبه در دامنه های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال غرب، شمال شرق و جنوب غرب و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.

طی دو روز آینده دریای خزر، جمعه خلیج فارس و تنگه هرمز و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد، از بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۷ و کمینه دمای آن به ۲۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

  اخبار مرتبط هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و رگبار در ۱۵ استان پیش‌بینی وضعیت هوا طی پنج روز آینده/ وقوع رگبار و رعدو برق در برخی استان‌ها و وزش باد شدید در نقاط…


۳۴ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا شنبه ۳۱ مرداد

صفحه اقتصاد -

کارشناس هواشناسی مازندران اعلام کرد: آسمان استان امروز ابری با کاهش نسبی دما و رگبار و رعد برق پراکنده همراه است و از بعدازظهر ناپایداری ها در استان کاهش می یابد.

کارشناس اداره کل هواشناسی مازندران گفت: آسمان استان امروز ابری با کاهش نسبی دما و رگبار و رعد برق پراکنده همراه است و از بعدازظهر ناپایداری ها در استان کاهش می یابد.

حمیدی با اشاره به اینکه آسمان استان شنبه صاف تا نیمه ابری و با افزایش دما همراه خواهد بود افزود: در ساعات بعدازظهر ارتفاعات غربی و مرکزی با رشد ابر و رگبار و رعد برق پراکنده پیش بینی می شود.

وی گفت: از یکشنبه تا چهارشنبه افزایش تدریجی دما را خواهیم داشت و در ساعات بعد ازظهر ارتفاعات استان با افزایش ابر همراه خواهد بود.

کارشناس اداره کل هواشناسی مازندران افزود: دیروز گلوگاه با ۳۴ درجه سانتیگراد گرمترین و صبح امروز دلیر با ۱۱ درجه سانتیگراد سردترین مناطق استان گزارش شد.

به گفته حمیدی دریا امروز مواج است برای شنا و فعالیت هایی دریایی مناسب نیست. مطالعه بیشتر: پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا جمعه ۳۰ مرداد منبع: خبرگزاری صدا و سیما اخبار مرتبط circle پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا پنجشنبه ۲۹ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا چهارشنبه ۲۸ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا سه شنبه ۲۷ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا دوشنبه ۲۶ مرداد پیشنهاد سردبیر circle رئیس مجلس: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود circle تحلیل بازار ارز امروز ۲۹ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه ۳۰ مرداد circle وزارت امور خارجه: تحریم های جدید آمریکا مصداق جنایت علیه بشریت است circle هشدار کمیسیون امنیت ملی به هرگونه خطای محاسباتی دشمن




 سوریه، گرفتار میان خشم ترکیه و اسرائیل/ آینده این سه کشور چیست؟
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

سوریه، گرفتار میان خشم ترکیه و اسرائیل/ آینده این سه کشور چیست؟

تماس رئیس موساد با وزیر خارجه دولت موقت سوریه درباره حضور نظامی ترکیه و حمله چند روز بعد اسرائیل به ابوالظهور، نشانه‌های تشدید رقابت آنکارا و تل‌آویو در سوریه را آشکار کرده است؛ رقابتی که هنوز به جنگ نرسیده، اما یک اشتباه محاسباتی یا کشته شدن نخستین نظامی ترک می‌تواند معادله را به‌کلی تغییر دهد.

 دوقلوهای افسانه‌ای پس از کلک مارک زاکربرگ، دنیا را فتح کردند!
۲ ساعت قبل / سایت برترینها

دوقلوهای افسانه‌ای پس از کلک مارک زاکربرگ، دنیا را فتح کردند!

کمرون و تایلر وینکلووس، همان دوقلوهایی که نامشان با یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های تاریخ شبکه‌های اجتماعی گره خورده، بعد از دریافت میلیون‌ها دلار از زاکربرگ، سراغ دارایی‌ای رفتند که در آن روزها کمتر کسی جدی‌اش می‌گرفت: بیت‌کوین.

 آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است

معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز مراحل کارشناسی برای بازسازی پل B۱ کرج خبر داد و گفت: تصمیمات اتخاذ شده در این پروژه فقط بر پایه مطالعات فنی و ضرورت‌های عملیاتی خواهد بود.

 انتخابات شوراها در بلاتکلیفی
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

انتخابات شوراها در بلاتکلیفی

زینی‌وند: شعام اعلام کند، انتخابات را برگزار می‌کنیم

 تحلیل و پیش‌بینی بازار خودرو هفته اول شهریور 1405 / ردپای نرخ چهارم بنزین در بازار خودرو دیده شد؟ + جدول
۴۸ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

تحلیل و پیش‌بینی بازار خودرو هفته اول شهریور 1405 / ردپای نرخ چهارم بنزین در بازار خودرو دیده شد؟ + جدول

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: انتشار برخی اخبار درباره حامل‌های انرژی، به‌صورت استثنا بر بازار خودروهای برقی اثر گذاشته و باعث افزایش جزئی قیمت این خودروها و رشد نسبی تقاضا برای خرید آنها شده است.

 متقاضیان وام مسکن بخوانند/ با وام 2 میلیاردی مسکن چند متر خانه در تهران می‌توان خرید؟
۲۱ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

متقاضیان وام مسکن بخوانند/ با وام 2 میلیاردی مسکن چند متر خانه در تهران می‌توان خرید؟

اقتصادایرانی: سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن با تصمیم جدید بانک مرکزی افزایش یافت و وام زوجین در تهران به ۲ میلیارد تومان رسید.