قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۳/۲۸

حزب توسعه ملی: رژیم صهیونسیتی توافق ایران و آمریکا را برای خود خطرناک می‌داند/ افراطیون خودنظام پندار و اپوزیسیون وابسته، تخطئه توافق را در دستور کار قرار داده‌اند

حزب توسعه ملی ضمن حمایت از توافق ایران و آمریکا، گفت: به رغم آنکه تفاهم اخیر، مستظهر به حمایت اکثریت ملت ایران، شخصیت‌های برجسته ملی و اکثریت کشورهای جهان و منطقه می‌باشد، سران جنگ افروز رژیمِ بحران زیِ صهیونیستی هر گونه توافق و مصالحه ایران و آمریکا را علیه منافع خود ارزیابی کرده و از هر کوششی برای بر هم زدن آن دریغ نمی‌ورزند. مزدوران رسانه‌ای این رژیم از یک طرف و افراطیون خودنظام پندار داخلی ، از سویی دیگر به چنان خشم و تزلزلی افتاده‌اند که صراحتا به تخطئه اصل توافق و هجمه‌های تخریبی ناجوانمردانه علیه مذاکره‌کنندگان ارشد کشور روی آورده‌اند.
 حزب توسعه ملی: رژیم صهیونسیتی توافق ایران و آمریکا را برای خود خطرناک می‌داند/ افراطیون خودنظام پندار و اپوزیسیون وابسته، تخطئه توافق را در دستور کار قرار داده‌اند



 الشیبانی: به زودی مذاکرات امنیتی با اسرائیل را از سر می‌گیریم - تسنیم
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

الشیبانی: به زودی مذاکرات امنیتی با اسرائیل را از سر می‌گیریم - تسنیم

وزیر خارجه دولت موقت سوریه بدون پاسخ به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی درخواست مذاکره با این رژیم را مطرح کرد.

 ژنرال منیر دوشنبه به تهران می‌آید | میانجی وارد می‌شود! |  انصاف نیوز
۵۰ دقیقه قبل / سایت انصاف نیوز

ژنرال منیر دوشنبه به تهران می‌آید | میانجی وارد می‌شود! | انصاف نیوز

فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، روز دوشنبه در رأس یک هیأت رسمی راهی تهران می‌شود؛ سفری که اگرچه وزارت امور خارجه ایران آن را در چارچوب تقویت روابط دوجانبه و کمک به صلح و امنیت منطقه اعلام کرده، اما با توجه به نقش اسلام‌آباد در میانجی‌گری میان ایران و آمریکا، می‌تواند حامل پیام‌های مهم‌تری درباره آینده رایزنی‌های تهران و واشنگتن باشد.



سایت برترینها

تسلیت واشقانی به جمهوری اسلامی بعد از شنیدن حرف‌های نسل زد

از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین
سایت شفقنا

از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین

شفقنا- روزنامه خراسان نوشت:  ورشکستگی یک پلتفرم فروش آنلاین طلا به‌دلیل خالی‌فروشی و لغو فعالیت آن با حدود ۲۰۰ هزار کاربر، بار دیگر ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین را به کانون توجه آورده است؛ بازاری که بسیاری از مردم برای حفظ ارزش پس‌اندازهای خرد خود، از چند سوت تا چند گرم، به آن [ ]
آزمون جدی یک موضع
سایت هم میهن

آزمون جدی یک موضع

اعمال اجبار از طریق تحریم، هنگامی که خارج از صلاحیت و اختیار شورای امنیت سازمان ملل متحد اعمال شود، غیرقانونی است.
هوش مصنوعی مانعی جدید در ورود به بازار کار ایجاد کرد
سایت هم میهن

هوش مصنوعی مانعی جدید در ورود به بازار کار ایجاد کرد

جست‌وجوی شغل در ۲۰۲۶ با چالش‌های جدیدی روبه‌رو شده است، به طوری که متقاضیان از یک سو می‌توانند با کمک هوش مصنوعی در مدت کوتاهی برای تعداد زیادی شغل درخواست ارسال کنند و از سوی دیگر، ممکن است توسط سامانه‌های هوش مصنوعی غربال شده و پذیرفته نشوند.
فرستادن پالس ضعف به دشمن !
سایت هم میهن

فرستادن پالس ضعف به دشمن !

نمی‌شود که از یک سو هر نوع انذار راجع به کمبود منابع و تأثیر جنگ و تحریم‌ها و محاصرهٔ اقتصادی بر زندگی مردم را فرستادن پالس ضعف به دشمن دانست اما از سوی دیگر، توصیفی هراس‌آور از وضعیتِ حجاب و تورم و گرانی و کم‌کاری و سوءمدیریت در کشور به دست داد و آن را فرستادن پالس قوت به دشمن قلمداد کرد!
«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز
روزنامه آرمان امروز

«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز

بابک سالاروند آرمان امروز : در اقتصادی که ارزش پول ملی دائماً در معرض فرسایش قرار دارد، سرمایه‌گذار بیش از آنکه به دنبال سود باشد، به دنبال راهی برای حفظ ارزش دارایی است. اینجاست که ایده صندوق‌های ارزی در بورس جذاب می‌شود؛ ابزاری که به سرمایه‌گذار اجازه می‌دهد بدون خرید و نگهداری مستقیم ارز، در [ ]