قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۴/۰۵

تصاویری فوق‌العاده از ماه

تصاویری فوق‌العاده از ماه / آخرین خبر
 تصاویری فوق‌العاده از ماه



۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تأکید بر برخورد بازدارنده با نانوایی‌های متخلف در کهگیلویه و بویراحمد

احسان عسکری در نشست کارگروه گندم، آرد و نان با اشاره به ضرورت نظارت دقیق بر نحوه توزیع و مصرف آرد سهمیه‌ای اظهار کرد: نانوایی‌هایی که آرد سهمیه‌ای را به فروش می‌رسانند باید با برخورد قانونی مواجه شوند.

عسکری تصریح کرد: در صورت احراز تخلف، باید سهمیه آرد این نانوایی‌ها کاهش یابد یا جریمه مالی برای آنها در نظر گرفته شود تا برخورد با تخلفات جنبه بازدارنده داشته باشد.

وی با تأکید بر لزوم رصد دقیق جریان‌های مالی مرتبط با نانوایی‌ها گفت: باید تراکنش‌های مشکوک مرتبط با نانوایی‌های متخلف به‌صورت دقیق بررسی و پایش شوند تا از هرگونه تخلف و انحراف در توزیع آرد یارانه‌ای جلوگیری شود.

معاون اقتصادی اداره کل اطلاعات استان نیز بر ضرورت جدی گرفتن تخلفات حوزه آرد و نان تأکید کرد و گفت: نیروهای نظارتی دستگاه‌های اجرایی باید به وظایف قانونی خود در زمینه نظارت عمل کنند.

وی افزود: موضوع تخلفات در حوزه آرد و نان باید با جدیت بیشتری دنبال شود و دستگاه‌های مسئول در چارچوب وظایف قانونی خود، نظارت مؤثرتری بر عملکرد نانوایی‌ها داشته باشند.

جریمه‌های معمول بازدارندگی کافی ندارد

فرماندار بویراحمد نیز با اشاره به ضرورت برخورد مؤثر با تخلفات نانوایی‌ها گفت: جریمه‌های معمول تأثیر چندانی ندارد و برای نانوایی‌هایی که بر ادامه تخلف اصرار دارند باید برخورد جدی‌تر و بازدارنده‌تری اعمال شود.

عباس بهشتی افزود: در برخی موارد زمانی که با تخلفات برخورد می‌کنیم، فشارهایی برای جلوگیری از ادامه روند برخورد وجود دارد، اما این مسائل نباید مانع نظارت های مستمر و انجام وظایف قانونی دستگاه‌های مسئول شود.

بهشتی همچنین خواستار بررسی دقیق عملکرد کارتخوان‌های نانوایی‌ها شد و گفت: کارت‌هایی که به صورت غیرقانونی و غیرواقعی در کارتخوان‌ها کشیده می‌شوند باید شناسایی و با متخلفان برخورد شود.

فرماندار بویراحمد افزود: لازم است تراکنش‌های ثبت‌شده در کارتخوان نانوایی‌ها به‌صورت دقیق بررسی شود تا موارد غیرواقعی و تخلفات احتمالی شناسایی و مشمول برخورد قانونی شوند.

مسئولان حاضر بر ضرورت همکاری و هماهنگی بیشتر دستگاه‌های اجرایی و نظارتی برای جلوگیری از انحراف آرد یارانه‌ای و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان، همچنین تقویت نظارت میدانی بر نانوایی‌ها، کنترل سهمیه‌های آرد، جلوگیری از فروش آرد سهمیه‌ای، بررسی تراکنش‌های کارتخوان‌ها و برخورد مؤثر با نانوایی‌های متخلف تاکید کردند.


۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

۹۳ طرح اقتصادی در هفته دولت در استان قزوین افتتاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین، به نقل از روابط عمومی استانداری، محمدرضا صفی خانی در این باره اظهارداشت: ۹۳ طرح اقتصادی و سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری در هفته دولت در استان افتتاح کی شود.

وی افزود: برای افتتاح این طرح ها بیش از ۲۷ هزار میلیارد تومان اعتبار هزینه شده وزمینه اشتغال چهار هزار و ۸۷۸ نفر در استان فراهم می شود.

صفی خوانی افتتاح این طرح ها در شرایط تحریم بیانگر عزم جدی دولت برای توسعه و رونق اقتصادی استان قزوین است.

اینمدیر بیان کرد: بهره‌برداری از ۴۶ واحد صنعتی با سرمایه‌گذاری ۲۶ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال نقش مهمی در تحقق شعار تولید،‌ اشتغال و رفع موانع تولید خواهد داشت.

صفی خانی در خصوص طرح های حوزه کشاورزی هم گفت: ۴۵ واحد تولیدی و خدماتی با اعتباری بالغ بر۶ هزار و ۲۴۵ میلیارد ریال در راستای توسعه امنیت غذایی و حمایت از تولید کنندگان حوزه کشاورزی، افتتاح خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین یادآوزرشد: در بخش گردشگری نیز ۲ واحد مهم شامل یک مجتمع بین‌راهی و یک سفره‌خانه سنتی با سرمایه‌گذاری یک هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال به منظور تقویت زیرساخت های گردشگری در استان قزوین به بهره برداری می رسد.

آغاز عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی قزوین؛ گامی بلند در توسعه استان

صفی خوانی همچنین از کلنگزنی منطقه ویژه اقتصادی قزوین خبرداد و گفت: این منطقه یکی از مهمترین پروژه‌های اقتصادی استان است که با حضور یکی از مسئولان ملی در هفته دولت کلید خواهد خورد و چشم‌انداز روشنی برای سرمایه‌گذاری و توسعه صنعتی استان ترسیم خواهد کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین در خصوص تکمیل پروژه‌های نیمه‌ تمام نیز گفت: از محل اعتبارات ویژه ریاست جمهوری برای طرح‌هایی که بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند، استفاده کرده و آنها را تکمیل خواهیمکرد.

انتهای پیام


۷ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

تمهیدات سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در ماه پایانی تابستان | توصیه به زائران برای تهیه اینترنتی بلیت

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجعفر شمس با اشاره به افزایش چشمگیر حجم سفر‌ها در ماه پایانی تابستان اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی افزایش ورود و خروج مسافران و زائران بارگاه منور رضوی، تمهیدات لازم برای ارائه خدمات مطلوب، روان‌سازی تردد و ارتقای سطح نظم و ایمنی در پایانه‌های مسافربری مشهد پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به لزوم کاهش مراجعات حضوری به پایانه‌ها جهت خرید بلیت افزود: مسافران عزیز می‌توانند برای برنامه‌ریزی دقیق سفر و جلوگیری از اتلاف وقت در پایانه‌ها، بلیت خود را پیش از حرکت به‌صورت آنلاین از درگاه‌ها و سامانه‌های معتبر فروش بلیت اتوبوس مانند سامانه کشوری ( safar۷۲۴.com ) و ( payaneh.ir ) تهیه کنند. خرید اینترنتی بلیت، علاوه بر تضمین صندلی و زمان حرکت، به کاهش ازدحام در سالن‌های پایانه کمک شایانی خواهد کرد.

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد ادامه داد: نیرو‌های اجرایی، انتظامات، خدماتی و نظارتی سازمان به صورت شیفتی و ۲۴ ساعته در پایانه‌ها حضور دارند تا ضمن پاسخ‌گویی مناسب به مسافران، از بروز بی‌نظمی و اختلال در فرآیند جابه‌جایی جلوگیری شده و خدمات‌رسانی با سرعت و کیفیت بیشتری انجام گیرد.

در ادامه حتما بخوانید فعالیت پیش‌فروش بلیت در همه مسیر‌های منتهی به مشهد

شمس با تأکید بر اهمیت تکریم زائران و مسافران گفت: تمام تلاش مجموعه سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد این است که مسافران در بدو ورود و هنگام خروج از شهر، سفری ایمن، منظم و همراه با آرامش داشته باشند. در این راستا، همکاران ما آماده‌اند تا در ماه پایانی تابستان، خدمات لازم را به‌صورت شبانه‌روزی ارائه کنند.




 بمب عمل‌نکرده تعهدات پنهان
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بمب عمل‌نکرده تعهدات پنهان

هر سه ماه، شرکت‌های بزرگ فناوری، هزینه‌های سرمایه‌ای خود را در زیرساخت‌های هوش مصنوعی، از مراکز داده گرفته تا تراشه‌ها، فاش می‌کنند. اما این ارقام به هیچ وجه میزان کامل هزینه‌های آینده‌ای را که شرکت‌های مادر گوگل، آلفابت، متا پلتفرمز، اوراکل و بسیاری دیگر متعهد به انجام آن شده‌اند نشان نمی‌دهد. دلیل این امر آن است که بخش بزرگی از تعهدات مالی آتی آنها در ترازنامه‌هایشان منعکس نشده است. بر اساس تحلیل وال‌استریت ژورنال از پاورقی‌های جدیدترین پرونده‌های اوراق بهادار، 9 شرکت برتر فناوری، 3تریلیون دلار تعهدات خارج از ترازنامه داشتند که عمدتا مربوط به هوش مصنوعی بود. این تعهدات سریع‌تر از «هزینه‌های سرمایه‌ای» سنتی در حال رشد هستند که طبق گزارش آنها در سال گذشته حدود ۶۰۰‌میلیارد دلار بوده و حدود سه برابر بدهی شرکت‌ها تحت اجاره‌های معوقه و وام‌های بلندمدت آنها بوده است.

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند
۳ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده

آرمان امروز : در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مورد توافق و تأکید قرار گرفت. در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مشهور به ابن‌فندق در [ ]