قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

وزیر امنیت اسرائیل: ما زیر سلطه آمریکا نیستیم

وزیر دفاع پیشین اسرائیل توافق ایران و آمریکا را یک «شکست استراتژیک» توصیف کرد.
 وزیر امنیت اسرائیل: ما زیر سلطه آمریکا نیستیم



۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

لابی اسرائیل سیاست آمریکا را برای دهه‌ها منحرف کرده و اکنون آزادی‌های آمریکا را تهدید می‌کند+فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یان لوستیک، رئیس اسبق انجمن مطالعات اسرائیل در آمریکا اذعان کرد: در امور خارجی، بسیج گروهی با وابستگی پرشور به یک کشور خارجی، باعث ایجاد بسیج متقابل طبیعی در داخل آمریکا نمی‌شود و کشور را به سمت درگیری‌ها و جنگ‌هایی سوق می‌دهد که نباید در آنها درگیر می‌شد.

وی افزود: آنچه در لابی اسرائیل می‌بینیم، تأثیر نظام سیاسی آمریکاست که بسیج توسط کسانی که با شور و اشتیاق به یک موضوع متعهد هستند را پاداش می‌دهد.

لوستیک یادآور شد: در سمت اسرائیل، ما یک جناح داریم که آنقدر به منافع اسرائیل متعهد است که سیاست آمریکا را برای دهه‌ها منحرف کرده و اکنون آزادی‌های آمریکا را نیز تهدید می‌کند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تکراراظهارات متوهمانه ترامپ: تنگه هرمز قلمرو آمریکاست!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ رئیس جمهور جنایتکار آمریکا بار دیگر رویاهایش را به زبان آورد: ما ایران را متوقف کردیم - آنها هرگز سلاح هسته‌ای نخواهند داشت.

وی توهماتش را اینگونه ادامه داد: آنها به شدت خواهان توافق هستند. ما حتی نمی‌دانیم که آیا می‌خواهیم یا نه، زیرا من تنگه هرمز را در حال حاضر قلمرو آمریکا می‌دانم!

ترامپ ادعا کرد: این یک قلمرو آمریکاست!

 

 


۱ ساعت قبل / سایت انتخاب

ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با ادعا اینکه ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند مدعی شد: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

به گزارش «انتخاب»، خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»




 کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب

داده‌های منتشر شده توسط کپلر نشان می‌دهد که روز پنجشنبه، هفت کشتی باری از تنگه هرمز عبور کردند که نصف تعداد ثبت شده در روز قبل است.

 «عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

«عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم

عایشه وهاب سیاستمدار منتقد رژیم صهیونیستی، با وجود تلاش و مخالفت لابی اسرائیل، در انتخابات کالیفرنیا پیروز شد.

 جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا به دلیل پیگرد قضایی جاری علیه بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، خواستار صدور «اعلان قرمز» اینترپل برای وی شده است.

 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

 اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر

منابع آگاه روز جمعه فاش کردند که همه دروازه‌های پایگاه هوایی حریر در نزدیکی اربیل به دلایل نامعلومی بعدازظهر امروز به طور ناگهانی بسته شدند.

 بیانیه تند دفتر نتانیاهو در واکنش به اظهارات اردوغان
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

بیانیه تند دفتر نتانیاهو در واکنش به اظهارات اردوغان

دفتر اطلاع‌رسانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز جمعه مدعی شد که این رژیم با تلاش‌های ترکیه برای ایجاد بی‌ثباتی در منطقه و همچنین هرگونه تهدیدی علیه امنیت خود...