قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۳/۲۹

دلتنگی نویر برای لوکا: بخواب بابا، نشست دارم!

مانوئل نویر در یک مصاحبه جذاب با نشریه بیلد از دشواری‌های حضور در جام جهانی 40 روزه برای یک پدر ساله گفت.
 دلتنگی نویر برای لوکا: بخواب بابا، نشست دارم!



۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مقصر اصلی ناکامی آلمان در جام جهانی مشخص شد

به گزارش "ورزش سه"، اولی هوینس حمله تندی به عملکرد تیم ملی آلمان در جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا، کانادا و مکزیک و در این میان، به‌طور مشخص از آندریاس رتیگ، مدیر ورزشی سابق فدراسیون فوتبال آلمان و یکی از دشمنان قدیمی‌اش، انتقاد کرده است.

هوینس در مصاحبه با RTL/Sky گفت: «فکر می‌کنم عملکرد تیم ما یک فاجعه کامل بود. این برای کشور ما مایه شرمساری بود.» آلمان در اتفاقی غیرمنتظره، در مرحله یک‌شانزدهم نهایی و پس از تساوی در وقت‌های قانونی و اضافه، در ضربات پنالتی مقابل پاراگوئه که از مدعیان محسوب نمی‌شد، حذف شد.

یولیان ناگلزمان، سرمربی آلمان که از آن زمان جای خود را به یورگن کلوپ داده، به‌طور گسترده مقصر اصلی این ناکامی شناخته می‌شود. با این حال، هوینس معتقد است «به اندازه کافی» درباره ناگلزمان صحبت شده است. او گفت: «فکر نمی‌کنم همه تقصیرها متوجه او باشد. من حاضر نیستم حالا که او زمین خورده است، به او لگد بزنم.»

هوینس در عوض آتش انتقاداتش را متوجه آندریاس رتیگ کرد: «او بالاخره مدیر ورزشی بود. هیچ‌کس این موضوع را درک نمی‌کرد. او نمی‌تواند این کار را انجام دهد. و این که می‌تواند با وجود این که قرار است در پایان سال کارش را ترک کند، تا آن زمان به همین شکل به کارش ادامه دهد، چیزی است که هیچ‌کس نمی‌فهمد.»

البته رتیگ از سال ۲۰۲۳ در واقع به عنوان مدیر ورزشی فعالیت نمی‌کند، بلکه مدیر اجرایی امور ورزشی فدراسیون فوتبال آلمان است. قرارداد او در پایان سال جاری به پایان می‌رسد. رودی فولر مدیر ورزشی تیم ملی است و در دوره یورگن کلوپ نیز این سمت را حفظ خواهد کرد.

از نظر هوینس، رتیگ در پشت برخی اتفاقات منفی خارج از زمین، از جمله بحث‌های مربوط به محل اقامت تیم و چیزی که حضور بیش از حد اعضای خانواده بازیکنان تلقی می‌شد، قرار داشته است. هوینس توضیح داد: «دوست من رودی فولر و رئیس فدراسیون، برنت نویندورف، که من واقعاً برای او احترام زیادی قائلم، باید جلوی این مزخرفات را می‌گرفتند.»

او ادامه داد: «این که همسران و فرزندان بازیکنان از همان ابتدا در جام جهانی حضور داشته باشند... منظورم این است که اینجا محل کار است. پول زیادی هم که همه ما درمی‌آوریم، در واقع جبران زمانی است که از اوقات فراغت‌مان از دست می‌دهیم. اینجا درباره این بحث می‌شد که محل اقامت باید این‌طور باشد یا آن‌طور، یا قهوه در شیکاگو بهتر بوده است. فوتبال چیزی است که اهمیت دارد و فوتبال کاری بی‌رحمانه و سخت است. من این موضوع را در تیم‌مان ندیدم.»


۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

هیجان ستاره اینتر برای پوشیدن پیراهن بارسا

به گزارش "ورزش سه"، لائوتارو مارتینس یکی از بهترین مهاجمان شماره ۹ جهان است. بارسلونا تمام تمرکز خود را روی جذب خولین آلوارز معطوف کرده است، اما فهرست مهاجمان تراز اول برای پیوستن به این تیم محدود است. یکی از نام‌هایی که مطرح شده، لائوتارو است. اگرچه باشگاه بارسلونا فعلاً اقدام برای جذب او را کنار گذاشته است، اما این بازیکن به تحرکات لحظات پایانی بازار نقل‌وانتقالات چشم دوخته است.

این بازیکن آرژانتینی اسطوره اینتر محسوب می‌شود؛ جایی که کاپیتان تیم است و قراردادش را تا سال ۲۰۲۹ تمدید کرده است. انتقال او در حال حاضر غیرممکن به نظر می‌رسد، اما هیچ‌چیز را نمی‌توان نادیده گرفت، زیرا او یکی از گلزن‌ترین بازیکنان جهان است. ارزش بازار او ۸۵ میلیون یورو برآورد می‌شود که برای یک بازیکن ۲۸ ساله رقمی غیرمنطقی نیست.

لائوتارو مارتینس با این حال از حضور در اینتر میلان بسیار راضی است. او کاپیتان تیم است و آخرین اسکودتوی به دست آمده توسط این باشگاه را بالای سر برد. در میلان خروج ستاره اصلی تیم غیرقابل تصور است، اما پیشنهاد بارسلونا می‌تواند همه چیز را تغییر دهد. بارسلونا در حالی وارد روزهای پایانی پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی می‌شود که با وجود تلاش‌های بی‌نتیجه برای جذب خولین آلوارز، هنوز هیچ مهاجمی را برای جانشینی لواندوفسکی و فران تورس پیدا نکرده است.

حضور او در بارسلونا اعتبار بین‌المللی‌اش را نیز افزایش می‌دهد. لائوتارو مارتینس در آخرین جام جهانی بازیکن فیکس تیم ملی آرژانتین نبود و برای مثال در فینال حتی یک دقیقه هم بازی نکرد. حضور در بارسلونا او را به سطح اول فوتبال جهان بازمی‌گرداند تا برای عناوین بزرگ تیمی و همچنین جوایز فردی مانند کفش طلا یا حتی توپ طلا بجنگد.

لائوتارو مارتینس می‌داند که انتقال به بارسلونا موقعیت او را در ویترین فوتبال ارتقا می‌دهد، اما از اینتر میلان به خاطر اعتمادی که طی سال‌های طولانی به او داشته و در آن ۱۷۵ گل در ۳۷۶ بازی به ثمر رسانده، بسیار سپاسگزار است.

اینتر علاوه بر این، خود را با بازیکنان باکیفیتی مانند اسپنس، مدافع راست تاتنهام، برای جانشینی دومفریس و بازیکنی مانند مانوئل آکانجی تقویت کرده است.

در هر صورت، بارسلونا هنوز طرح جایگزین خود را در صورت قطعی شدن عدم امکان حضور خولین آلوارز به اجرا نگذاشته است و باید سناریوهای دیگر را بررسی کند.

منبع: اسپورت


۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

موسیالا از فهرست بایرن خط خورد!

به گزارش ورزش سه، جمال موسیالا، ستاره 23 ساله بایرن مونیخ، در دیدار حساس مقابل دورتموند غایب خواهد بود. رسانه‌های آلمانی از جمله بیلد و اشپورت 1 گزارش دادند نام موسیالا در فهرست بایرن برای دیدار شنبه مقابل بوروسیا دورتموند در سوپرجام آلمان قرار ثبت نخواهد شد؛ تصمیمی که به خاطر دو اتفاق نگران‌کننده برای این بازیکن در جریان دیدارهای تدارکاتی اخیر گرفته شده است.

موسیالا در بازه زمانی چند روزه، دو بار در زمین مسابقه دچار حالتی شد که شبیه بیهوشی بود. وضعیت او باعث نگرانی شدید کادر فنی و هواداران بایرن شد. موسیالا اولین بار در دیدار دوستانه مقابل لایپزیش بیهوش شد. بایرن در آن مسابقه با نتیجه 3-1 پیروز شد و موسیالا گل سوم تیمش را به ثمر رساند، اما چند دقیقه بعد بدون برخورد با بازیکن حریف روی زمین افتاد. اسماعیل صیباری در آن صحنه خود را به موسیالا رساند و مانع برخورد شدید او با زمین شد.

موسیالا پس از این اتفاق تحت مداوا قرار گرفت و زمین مسابقه را ترک کرد. او در آن بازی تنها 17 دقیقه پس از ورود به زمین فرصت بازی داشت.

اما همان داستان سه روز بعد دوباره تکرار شد. موسیالا در دیدار دوستانه بایرن مقابل هایدنهایم، که با پیروزی 4-2 تیم ونسان کمپانی به پایان رسید، از روی نیمکت وارد زمین شد، اما تنها هشت دقیقه بعد بار دیگر دچار همان حالت شد و روی زمین افتاد. این بار هم کادر پزشکی بایرن بلافاصله وارد عمل شد و موسیالا زمین را ترک کرد.

ستاره بایرن پس از دومین اتفاق، خودش درباره شرایطش توضیح داد تا نگرانی‌ها را کاهش دهد. او اعلام کرد که پزشکان مشکلش را "غش کردن‌های کوتاه‌مدت و موقتی، اما قابل درمان" تشخیص داده‌اند که ناشی از یک اختلال عصبی است.

موسیالا تأکید کرد که تحت مراقبت پزشکی مناسب قرار دارد و خوش‌بین است. او گفت این وضعیت در حال حاضر خطر بیشتری برای سلامتی‌اش ایجاد نمی‌کند و با هماهنگی متخصصان مغز و اعصاب، خواهان ادامه فوتبال است.

موسیالا پیش از شروع فصل جدید هم روزهای راحتی را پشت سر نگذاشته بود. او در تابستان 2025 در جام جهانی باشگاه‌ها مقابل پاری‌سن‌ژرمن دچار شکستگی استخوان نازک‌نی و آسیب شدید مچ پا شد و در نهایت 196 روز از میادین دور ماند. موسیالا در ژانویه 2026 به فوتبال برگشت و در جام جهانی 2026 برای تیم ملی آلمان به میدان رفت.

بایرن در شرایط فعلی حاضر نیست در مورد موسیالا ریسک کند. دیدار مقابل دورتموند در سوپرجام آلمان قرار است شنبه 22 آگوست برگزار شود و غیبت یکی از مهم‌ترین مهره‌های هجومی کمپانی در این مسابقه قطعی شده است.

در حال حاضر زمان دقیقی برای بازگشت موسیالا به میادین اعلام نشده و اولویت بایرن، اطمینان از آمادگی کامل اوست. ستاره آلمانی که فصل گذشته هم بخش قابل توجهی از فصل را به دلیل مصدومیت از دست داده بود، باید یک دوره دیگر را زیر نظر پزشکان سپری کند؛ این بار نه برای درمان یک آسیب عضلانی یا استخوانی، بلکه برای مدیریت مشکلی که خودش آن را یک اختلال عصبی قابل درمان توصیف کرده است.




 کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان

پیش از آغاز دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان محمد عمری ستاره جوان پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفت.

 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو
۱۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو

تیم فوتبال زنان خاتون بم در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، در حالی مقابل النصر به تساوی یک بر یک رسید که سارا دیدار موفق شد در دقیقه ۵+۹۰ گل تساوی را ب...

 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
۱۸ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟

 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.