قیمت طلا امروز




 سایت فردا نیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۱۳

گزارش فارن‌پالسی از نگرانی نتانیاهو درباره توافق ایران و آمریکا

نشریه آمریکایی «فارن پالسی» با این مقدمه نوشت: توافق احتمالی میان آمریکا و ایران می‌تواند به چالشی جدی برای «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تبدیل شود؛ زیرا او در شرایط کنونی بیش از هر زمان دیگری به حمایت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای حفظ موقعیت سیاسی خود نیاز دارد.
 گزارش فارن‌پالسی از نگرانی نتانیاهو درباره توافق ایران و آمریکا



۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

محورهای نشست امنیتی نتانیاهو: سوریه و تنش با ترکیه

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه اسرائیلی i ۲۴ اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نشستی امنیتی در سطح عالی با حضور فرماندهان ارشد ارتش و رؤسای دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم برگزار کرده است.

گفته می‌شود در این نشست درباره تحولات احتمالی منطقه، به‌ویژه وضعیت سوریه و افزایش تنش‌ها با ترکیه، بحث و تبادل نظر شده است.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید نتانیاهو: نسبت به حضور نظامی ترکیه در سوریه مماشات نمی‌کنیم | آنها به خوبی به ما گوش ندادند؛ پس تلاش کردیم منظورمان را بهتر منتقل کنیم


۷ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ممانعت دیوان عالی رژیم اسرائیل از تعطیلی رادیو ارتش

به گزارش شهرآرانیوز، دیوان عالی رژیم صهیونیستی به اتفاق آرا تصمیم کابینه برای تعطیلی رادیو ارتش موسوم به «گالی سهل» را لغو و دادخواست‌های مطرح‌شده علیه این تصمیم را پذیرفت.

قضات این دادگاه اعلام کردند تصمیم کابینه بر پایه «ملاحظات نامرتبط و نامناسب» اتخاذ شده و نارضایتی مقام‌های سیاسی از محتوای برنامه‌های این رسانه در اتخاذ آن نقش داشته است.

در حکم دیوان عالی رژیم صهیونیستی تأکید شده است مقام‌های سیاسی نمی‌توانند صرفاً به دلیل مخالفت با اظهارات یک گوینده، از قدرت خود برای خاموش کردن صدای او استفاده کنند.

این حکم پس از شکایت شماری از نهاد‌های رسانه‌ای و مدنی، از جمله سازمان روزنامه‌نگاران، شورای مطبوعات و کمیته کارکنان رادیو ارتش صادر شد.

دادستان کل رژیم صهیونیستی نیز پیشتر تصمیم کابینه برای تعطیلی این رسانه را غیرقانونی و دارای ایرادات جدی دانسته و هشدار داده بود که این اقدام در راستای محدود کردن آزادی مطبوعات و تضعیف رسانه‌های آزاد انجام می‌شود.

دیوان عالی رژیم صهیونیستی ماه گذشته نیز با صدور دستور موقت، اجرای تصمیم کابینه برای تعطیلی رادیو ارتش را تا زمان صدور رأی نهایی متوقف کرده بود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیشتر مدعی شده بود که این رسانه به بستری برای انتقاد از ارتش و طرح دیدگاه فرماندهان و مقام‌های نظامی درباره عملکرد این رژیم در جنگ غزه تبدیل شده و ادامه فعالیت آن، ارتش را وارد مسائل سیاسی می‌کند.

تلاش کابینه نتانیاهو برای خاموش کردن صدای مخالفان درحالی است که نتایج تازه‌ترین نظرسنجی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد حمایت از بنیامین نتانیاهو برای تصدی نخست‌وزیری در کمتر از یک ماه با کاهشی جدی مواجه شده و جایگاه وی به پایین‌ترین سطح خود در ماه‌های اخیر رسیده است.

کابینه رژیم صهیونیستی پیش از این نیز در چارچوب سیاست تحریم رسانه‌ای و خاموش‌سازی صدای مخالفان، در سال ۲۰۲۴ و در بحبوحه جنگ غزه، دسترسی ارتش به روزنامه «هاآرتص» را قطع کرد.

طبق همین تصمیم، تمامی وزارتخانه‌ها، نهاد‌های دولتی و شرکت‌هایی که از بودجه کابینه، تأمین مالی می‌شوند، موظف شدند هیچ‌گونه ارتباطی با هاآرتص برقرار نکنند. مقامات کابینه ادعا کردند، هاآرتص در طول جنگ غزه سرمقاله‌هایی منتشر کرده که مشروعیت اسرائیل را زیر سؤال برده است.

رأی اخیر دیوان عالی در شرایطی صادر شده است که اختلافات و شکاف‌های داخلی در رژیم صهیونیستی بر سر عملکرد کابینه نتانیاهو، نحوه مدیریت جنگ غزه همچنان دارد و تلاش نتانیاهو برای مهار انتقاد‌های داخلی با موانع قضایی و رسانه‌ای مواجه است.

منبع: ایرنا

در ادامه حتما بخوانید استقبال با فحش و ناسزا از بن‌گویر


۹ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

مقام ترک: آنکارا به مقابله با فعالیت‌های نتانیاهو ادامه خواهد داد

به گزارش شهرآرانیوز، برهان الدین دوران رئیس اداره ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه تاکید کرد، آنکارا به مقابله با فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داد.

وی افزود، تلاش نتانیاهو برای ایجاد تهدید‌ها و دشمنان ساختگی با هدف تأثیرگذاری بر افکار عمومی جهان، دیگر نتایج مورد انتظار را به همراه ندارد و انتقادات بین‌المللی از سیاست‌های اسرائیل در حال افزایش است.

دوران تصریح کرد که نتانیاهو و متحدانش تلاش می‌کنند مسئولیت بحران‌های ناشی از سیاست‌های تل‌آویو را بر دوش کشور‌های منطقه بیندازند.

وی افزود: متهم کردن ترکیه پس از حمله اسرائیل به سوریه، نمونه روشنی از این رویکرد است.

دوران تصریح کرد: موضع اسرائیل در قبال ترکیه ناشی از آن نیست که آنکارا را تهدیدی برای امنیت خود می‌داند، بلکه به مخالفت ترکیه با سیاست‌های اسرائیل که امنیت و ثبات منطقه را تضعیف می‌کند، مربوط است.

دوران افزود، شماری از سیاستمداران صهیونیست نیز به کاهش روابط این رژیم با متحدانش و از دست رفتن بخشی از جایگاه بین‌المللی آن اذعان کرده‌اند و گفته‌اند سیاست تشدید تنش با ترکیه دستاورد روشنی برای تل آویو نداشته است.

وی تاکید کرد، ترکیه به حمایت از سوریه ادامه خواهد داد و وارد بازی‌هایی که با هدف تضعیف صلح و ثبات منطقه‌ای طراحی شده‌اند نخواهد شد.

دوران همچنین از تل آویو خواست تهدید‌های خود را متوقف کرده و از هدف قرار دادن مسجدالاقصی و گسترش شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری دست بردارد.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید نتانیاهو: نسبت به حضور نظامی ترکیه در سوریه مماشات نمی‌کنیم | آنها به خوبی به ما گوش ندادند؛ پس تلاش کردیم منظورمان را بهتر منتقل کنیم




 قطر: تلاش ما بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا متمرکز است
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

قطر: تلاش ما بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا متمرکز است

وزیر امور خارجه قطر از تداوم تلاش‌های میانجیگرانه این کشور بین ایران و آمریکا خبر داد.

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.

 صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو

محمدباقر قالیباف در سفر به عراق، در کنار تندیس شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، از شکل‌گیری «نظم جدید در منطقه» گفت.

 آزمون‌های بورد، تضمین‌کننده استانداردهای پزشکی و اطمینان مردم از کیفیت درمان است
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آزمون‌های بورد، تضمین‌کننده استانداردهای پزشکی و اطمینان مردم از کیفیت درمان است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از محل طراحی سؤالات آزمون بورد تخصصی و فوق‌تخصصی، با اشاره به حضور حدود ۲۷۰ استاد از ۲۴ رشته فوق‌تخصصی در فرآیند طراحی سؤالات، گفت: آزمون‌های بورد از مهم‌ترین آزمون‌های حوزه پزشکی است و طراحی سؤالات استاندارد و دقیق، نقش مهمی در تثبیت استانداردهای پزشکی و اطمینان از توانمندی پزشکان برای ارائه خدمت به مردم دارد.

 هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم

نماینده مردم خدابنده در مجلس، با انتقاد از طرح برخی ادعاهای بدون مستندات علیه فعالان اقتصادی در فضای مجازی هشدار داد که ورود به پرونده‌های اقتصادی بر اساس حدس و گمان، علاوه بر خدشه‌دار کردن اعتبار افراد، می‌تواند به روابط اقتصادی و بین‌المللی کشور نیز آسیب بزند.