قیمت طلا امروز




 سایت فردا نیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۰۷

ادعای سفیر آمریکا در سازمان ملل علیه ایران

مایک والتز سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد امروز یکشنبه در سخنانی به منظور جبران بخشی از ناکامی های کشورش در تجاوز به خاک ایران که بر خلاف تمامی قوانین و معیارهای بین المللی انجام شد، در سخنانی، ادعا کرد: ما در صورت لزوم به اقدامات خود برای نابودی زیرساخت‌ های مورد استفاده ایران در ارتباط با کنترل تنگه هرمز ادامه خواهیم داد!
 ادعای سفیر آمریکا در سازمان ملل علیه ایران



۸ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

خودداری گرجستان از پیوستن به تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران

به گزارش آفتاب نیوز،

الجزیره نوشت: به گزارش خبرگزاری گرجستانی اینترپرس نیوز (IPN)، این کشور از پیوستن به آخرین تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران خودداری کرده و اعلام کرده است که اقدامات سیاسی بین‌المللی این کشور منحصراً توسط منافع ملی هدایت می‌شود.

«تنگیز شارماناشویلی» نماینده حزب حاکم در پارلمان گفت: گرجستان از هیچ سیاستی که مغایر با اولویت‌های ملی خود باشد، حمایت نخواهد کرد. شارماناشویلی گفت: «اینکه گرجستان به هر قطعنامه‌ای بپیوندد یا گام‌هایی در رابطه با سیاست بین‌المللی بردارد، تنها با یک معیار تعیین می‌شود: اینکه آیا در آن لحظه به نفع گرجستان است یا خیر.»

طبق گزارش خبرگزاری IPN، شارماناشویلی افزود: اگر تصمیمی با این منافع مغایرت داشته باشد، «ما اصلاً اهمیتی نمی‌دهیم که بعداً به نفع چه کسی باشد».


۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

وال‌استریت ژورنال: اعتبار ترامپ در قبال ایران زیر سؤال رفته است - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وال‌استریت ژورنال در تحلیلی نوشت که دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا، پس از شش ماه جنگ با ایران با یک مشکل جدی در زمینه اعتبار روبه‌رو شده است؛ تهدیدهای مکرر او که گاهی از تشدید جنگ و گاهی از نزدیک بودن صلح سخن می‌گوید، دیگر مانند گذشته از سوی متحدان و مخالفان جدی گرفته نمی‌شود.

ترامپ این هفته در شبکه اجتماعی تروث سوشال تهدید کرد که «شدیدترین عملیات اقتصادی که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده» را علیه ایران به اجرا خواهد گذاشت. او هشدار داد هر کشوری که از طریق مؤسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی به ایران کمک کند، با پیامدهای اقتصادی سنگینی روبه‌رو خواهد شد. تلاش مذبوحانه ترامپ برای کاهش قیمت نفت با کارت «ایران» دیدار روبیو با سفیر عمان پس از تهدید ترامپ به بمباران این کشور

انتهای پیام/  


۱۳ دقیقه قبل / سایت عصرایران

وقتی توحش صهیونیست‌ها مرز نمی‌شناسد

بیش از هفت دهه است که مردم جهان نمودهایی تکان‌دهنده از توحش رژیم اشغالگر قدس و جنایات آن علیه ملت های مختلف منطقه به ویژه مردم فلسطین را نظاره‌گر بوده و هستند. در این رابطه، رژیم صهیونیستی کلکسیونی از وحشی‌گری و کشتار را از خود به ثبت رسانده و به تازگی کار را به جایی رسانده که پس از جنگ غزه، حتی متحدان و دوستان غربی آن نیز از این رژیم به صورت ظاهری فاصله می گیرند تا با فشارهای گسترده از ناحیه افکار عمومی خود رو به رو نشوند. 

به گزارش پایگاه خبری الف، به تازگی ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در موضع گیری تاکید کرده هر روز باید ده ها فلسطینی کشته شوند. وی گفته: "من معتقدم که باید هر شب در غزه عملیات حذف و پاکسازی انجام شود و 30 تا 40 نفر را از بین ببریم". او گفته نه فقط رزمندگان مقاومت فلسطین بلکه باید مردم عادی و بیگناه را نیز قتل و عام کرد زیرا در نوار غزه انسانهایی هستند که نباید زنده باشند و زندگی کنند!

این موضع گیری ضدانسانی که از زبان یک مقام صهیونیست ایراد شده، یک مرتبه دیگر فاش می کند که چرا رژیم صهیونیستی را به معنای واقعی کلمه باید غده ای سرطانی درنظر گرفت. رژیم سیاسی که خطر آن صرفا متوجه مردم فلسطین نیست و در سطحی کلان، برای بشریت خطرناک است. 

ورای این ها، یک مرتبه دیگر حقانیت مبارزه و مقاومت ملت فلسطین در برابر اشغالگران اسرائیلی نیز پیش چشم جهانیان قرار گرفت. وقتی رژیم صهیونیستی به صراحت از ارتکاب به جنایات تکان دهنده علیه ملت فلسطین حرف می زند، دنیا نباید توقع داشته باشد که ملت فلسطین دست روی دست بگذارند و دفاع مشروع و عزتمندانه خود را انجام ندهند. 

در عین حال، انعکاس جهانی این قبیل موضع گیری ها، بیش از پیش اشغالگران اسرائیلی را در سطح بین‌المللی منزوی می کند و تحت فشار قرار می دهد. از یاد نبریم که جنگ جبهه حق با صهیونیست ها به عنوان جبهه باطل، صرفا در عرصه نظامی و امنیتی نیست و حوزه سیاسی و نرم نیز از جایگاه مهمی در قالب این درگیری برخوردار است. اکنون رژیم صهیونیستی در موقعیتی نیست که حتی با فشار رسانه ای و تبلیغاتی  بتواند واقعیتهای منفی در مورد خود را لاپوشانی کند و به مقاومت و ملت فلسطین، تهمت بزند و از آن ها مشروعیت‌زدایی کند. این موضوع خود از بن‌‌بست بزرگ صهیونیست ها حکایت دارد. بن‌بستی که هیچ راه حلی هم برای خروج از آن پیش روی خود ندارند.  پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر چرا ایران و آمریکا توافق نمی‌کنند؟ نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : بفرمایید جنوب ؛ پیاده‌روی در حمام داغ و تخم‌مرغ با طعم آسفالت تماشاخانه بفرمایید جنوب ؛ پیاده‌روی در حمام داغ و تخم‌مرغ با طعم آسفالت چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران




 در تهدید ترامپ علیه کسانی که به ایران کمک می‌کنند، حتی متحدان واشنگتن هم ممکن است در این دایره قرار بگیرند
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

در تهدید ترامپ علیه کسانی که به ایران کمک می‌کنند، حتی متحدان واشنگتن هم ممکن است در این دایره قرار بگیرند

رویترز نوشت: دونالد ترامپ تهدید اقتصادی خود علیه ایران را گسترش داده و آن را شامل هر کشور یا نهادی کرده است که به تهران آنچه را او «شریان حیاتی» توصیف کرده، ارائه دهد. او تهدید کرده است کشورها و نهادهایی که به ایران در صادرات نفت یا باز نگه داشتن کانال‌های مالی و تجاری کمک کنند، با «پیامدهای اقتصادی عظیم» مواجه خواهند شد.

 واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران

مقامات عمانی در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر تهدید به حمله نظامی علیه این کشور به دلیل نقش میانجی‌گرانه در گفتگوهای مرتبط با ایران، اعلام کردند که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرند.

 نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس

انتشار نامه‌های منتسب به «ناتالی هارپ»، دستیار نزدیک رئیس جمهوری آمریکا و در عین حال جنجالی او، پرده از رابطه‌ای کم‌سابقه و بسیار نزدیک در حلقه اول اطراف «دونالد ترامپ»  برداشته که در رسانه های آمریکا بحث برانگیز و خبرساز شده است.

 دیپلمات اهل گویان در رقابت برای دبیرکلی سازمان ملل پیشتاز شد
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

دیپلمات اهل گویان در رقابت برای دبیرکلی سازمان ملل پیشتاز شد

در دومین رأی‌گیری غیررسمی شورای امنیت درباره جانشینی آنتونیو گوترش، نامزد اهل گویان بیشترین حمایت را به دست آورد و رقابت میان هشت نامزد دبیرکلی سازمان ملل وارد مرحله تازه‌ای شد.

 سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در سفری رسمی وارد فرانسه شد تا با رئیس‌جمهور این کشور درباره تحولات جاری در منطقه غرب آسیا گفتگو کند.

 عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم

عراقچی در واکنش به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ تاکید کرد:؛ این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.