قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۱۴۰۵/۰۳/۱۳

غول کشتیرانی یونان، عوارض تنگه هرمز را پرداخت می‌کند

اوانجلس ماریناکیس، غول کشتیرانی یونان، اعلام کرده است که آماده پرداخت عوارض عبور به ایران برای حفظ دسترسی به تنگه هرمز است و گفت که این عوارض به جبران «خسارات» وارد شده به ایران در اثر جنگ آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی کمک خواهد کرد.
 غول کشتیرانی یونان، عوارض تنگه هرمز را پرداخت می‌کند



 ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ این مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و پیش بردن مسیری که جدا از مذاکرات تهران و واشنگتن بود، موجب نارضایتی ترامپ شده بود
۴۹ دقیقه قبل / سایت انتخاب

ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ این مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و پیش بردن مسیری که جدا از مذاکرات تهران و واشنگتن بود، موجب نارضایتی ترامپ شده بود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

به گزارش انتخاب، رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

این مذاکرات به دلیل مطرح شدن احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و همچنین پیش بردن مسیری که به نظر می‌رسید جدا از مذاکرات متزلزل ایران و آمریکا باشد، موجب نارضایتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شده بود.



 عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم
۵۰ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم

به گزارش تجارت نیوز، «بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان با بیان این مطلب افزود: موضع ما در تعهدمان به امنیت دریایی و قوانین بین‌المللی و جلوگیری از تشدید تنش و درگیری بیشتر، همچنان ثابت و پابرجاست است.

به گزارش شبکه الجزیره، جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان پیش از ۱۷ تیرماه (روز نقض تفاهم اسلام‌آباد از سوی آمریکا) و هم پس از آن، گفت‌وگوهای تفصیلی را به عنوان دو دولت ساحلی تنگه هرمز آغاز کردند تا به سازکاری برای سامان‌دادن به بحران ایجاد شده توسط آمریکا دست یابند.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۱۷ مرداد با بیان اینکه مذاکرات با عمان در خصوص سازکار حقوقی و مدیریت تنگه هرمز در خصوص تعیین مسیر تردد تنگه هرمز در حال انجام است و خیلی به توافق نزدیک هستیم، توضیح داد: در گذشته TSS یا مسیری وجود داشت که دیگر از نظر جمهوری اسلامی این مسیر برای تردد کشتی‌ها قابل قبول نیست و لازم است یک TSS جدیدی در نظر گرفته شود که البته دارای پیچیدگی‌های گسترده فنی و حقوقی است.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه هم با اشاره به اینکه در مورد نقشه تردد تفاهم حاصل شده است، درباره روند گفت‌وگوها با عمان توضیح داد: «در مورد بیانیه مشترک همچنان برخی نکات فنی وجود دارد که در مورد آن بحث می‌شود، ولی مذاکرات به شکل خیلی روان و سازنده دارد انجام می‌شود. در مورد نقشه مسیر تردد تفاهم شده اما قرار این بوده است که تفاهم را در قالب یک بسته نهایی کنیم؛ یعنی نقشه به همراه بیانیه مشترک.»

بر مبنای این اظهارات مسئولان دیپلماسی ایران، این نقشه راه در حال نهایی شدن است اما بر همین مبنا و به گفته بقائی به سه دلیل روند در حال طولانی‌شدن است: «پیچیدگی موضوع، تعدد بازیگران اثرگذار و در نهایتا تلاش طرف‌های بدسگال که نشان دادند هیچ‌وقت به صلح و امنیت منطقه بها نمی‌دهند و اساساً دوست دارند که منطقه ما همیشه در حالت کشمکش و آشوب باشد.»

فرآیند سازنده میان ایران و عمان در صورت رسیدن به تفاهم می‌تواند مسیر تازه‌ای برای پایان دادن به بحران تلقی شود اما این فرض در صورتی درست خواهد بود که فرایند سازنده دیگری هم در ذهن و درک تصمیم‌گیران آمریکا آغاز شود.

از این روست که درست در روزهایی که مذاکرات ایران و عمان درباره سازوکار مدیریت …



 وزیر خارجه عمان: عبور امن از تنگه هرمز از امنیت منطقه جدایی‌ناپذیر است
۵۹ دقیقه قبل / سایت انتخاب

وزیر خارجه عمان: عبور امن از تنگه هرمز از امنیت منطقه جدایی‌ناپذیر است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: وزیر خارجه عمان اظهار کرد: عبور امن از تنگه هرمز به امنیت منطقه گره خورده است.

بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان امروز پنجشنبه در اظهاراتی گفت: عبور امن از تنگه هرمز از ثبات و امنیت منطقه جدایی‌ناپذیر است.



 جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت

شعله‌های آتش جنگ در خلیج فارس دامن دو شریک بزرگ تجاری را گرفته است. امارات پس از جنگ برای فروش نفت خود به دیواره سخت تنگه هرمز برخورد کرده است و رکود صنعت گردشگری را تجربه می‌کند و از آن سو، ایران روابط تیره و تار را با یکی از بزرگ‌ترین شرکای تجاری خود تجربه می‌کند؛ همسایه‌ای که حدود یک‌سوم تجارت ایران را در دست داشت و با شبکه بزرگ و خیره‌کننده مالی، تحریم‌های اقتصادی ایران را دور می‌زد.

به گزارش روز نو حالا جنگ باعث رویگردانی این دو شریک تجاری و همسایه از یکدیگر شده تا آنجا که ایران اجازه تردد نفتکش‌های اماراتی از تنگه هرمز را سلب کرده و این کشور به‌صراحت اعلام کرده است تمام مراودات تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران را تا اطلاع ثانوی قطع می‌کند.

خط و نشان‌های دو‌طرفه‌ای که مشخص نیست چه وضعیتی را برای آینده اقتصاد دو کشور رقم می‌زند.

‌توقف مبادلات تجاری امارات با ایران

‌شامگاه سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ وزارت دفاع امارات گزارش داد دو موشک بالستیک شلیک‌شده از ایران را شناسایی کرده که یکی از موشک‌ها به خارج از آب‌های سرزمینی این کشور و دیگری در آب‌های امارات سقوط کرده است.

در توضیحات وزارت دفاع امارات همچنین آمده بود ارزیابی‌ها نشان می‌دهد هدف این موشک‌ها، کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز بوده‌اند. ساعاتی پس از این گزارش، وزارت خارجه امارات متحده عربی اعلام کرد تمام مبادلات تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران تا اطلاع ثانوی متوقف می‌شود.

عفراء الحاملی، مدیر ارتباطات راهبردی وزارت خارجه امارات گفت: «با توجه به تشدید تنش‌های منطقه‌ای که صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را تضعیف می‌کند، تمام تجارت، مبادلات تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران تا اطلاع ثانوی متوقف شده است».

 این مقام اماراتی در عین حال «همه ادعا‌ها درباره وضعیت روابط اقتصادی میان امارات متحده عربی و جمهوری اسلامی ایران» را رد کرد، اما توضیح بیشتری در این باره نداده است. با این حال ایران ادعای امارات مبنی بر شلیک موشک بالستیک به حریم این کشور را رد کرد و اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه آن را «ادعایی بی‌اساس» توصیف کرد.

 این مقام وزارت خارجه ایران در ادامه تأکید کرده است: «این رفتار امارات خلاف اصل حسن همجواری و مخل تلاش‌های …



 حاجی‌بابایی: امروز ملت‌های دنیا ایران را تحسین می‌کنند / تنگه هرمز یک عامل مهم در اقتدار کشور ما است + فیلم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

حاجی‌بابایی: امروز ملت‌های دنیا ایران را تحسین می‌کنند / تنگه هرمز یک عامل مهم در اقتدار کشور ما است + فیلم

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا حاجی بابایی نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در اظهاراتی جامع، جایگاه فعلی ایران را در سطح جهانی «محبوب و برتر» توصیف کرد و افزود که هم دوستان و هم دشمنان، ایران و محور مقاومت را به دلیل تحولات اخیر در دنیا مورد تحسین قرار می‌دهند.

وی در تحلیل رویکرد اخیر واشینگتن اشاره کرد که آمریکا بر اساس بررسی‌های جدید، در حال سوق دادن جنگ از محور نظامی به محور اقتصادی است.

به گفته وی، دلیل تحمل گرانی نفت و فشارات اقتصادی در اروپا توسط آمریکا این است که قصد دارد این فشار‌ها و آثار اقتصادی را به طور متمرکز بر ایران تحمیل کند.

این مقام مجلس با تأکید بر اینکه «مردم» قله اقتدار و حیاتی‌ترین مولفه قدرت ایران هستند، تصریح کرد که آمریکا اکنون متوجه ارتباط نزدیک و همه‌جانبه میان رهبری و مردم (خیابان) شده است.

وی افزود: آمریکا با درک این پیوند، تمرکز خود را بر حملات اقتصادی و تحریم‌های جدید گذاشته است تا از این طریق بر مردم فشار وارد کند، چرا که درک کرده است مرکز قدرت واقعی ایران در این انسجام ملی نهفته است. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

در حال تکمیل ...



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد
سایت جوان آنلاین

اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

وزیر امور خارجه در واکنش به تهدیدات آمریکا علیه ایران نوشت که سیاست‌های شکست خورده بازهم شکست می‌خورد.
 آمار جدید از تلفات نظامیان آمریکای در جنگ با ایران اعلام شد / ۱۸ کشته شده و ۷۵۷ زخمی
سایت اعتماد آنلاین

آمار جدید از تلفات نظامیان آمریکای در جنگ با ایران اعلام شد / ۱۸ کشته شده و ۷۵۷ زخمی

طبق پایگاه داده تلفات جنگی وزارت دفاع ایالات متحده (پنتاگون)، تعداد سربازان زخمی آمریکا از آغاز جنگ با ایران از ۷۵۰ نفر فراتر رفته است.
 فرانسه رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد / نیلوفر شادمهری کیست؟ + عکس و سوابق
سایت اعتماد آنلاین

فرانسه رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد / نیلوفر شادمهری کیست؟ + عکس و سوابق

دولت فرانسه نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، را از این کشور اخراج کرد. به گزارش مهر، شادمهری در دوران مسئولیت خود، با برگزاری رویدادهای هنری و نمایش‌های ایرانی و اسلامی، تلاش کرد تصویری متفاوت از ایران و اسلام ارائه دهد. شایان ذکر است، نیلوفر شادمهری پیش از این با کتاب «خاطرات سفیر» شناخته شده بود؛ کتابی با مضمون روایت تجربه یک زن مسلمان ایرانی در فرانسه که مورد توجه رهبر انقلاب قرار گرفت.
 طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه
سایت آفتاب نیوز

طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه

طرح مقابله با نفوذ باعث افزایش محدودیت‌ها و نگرانی‌هایی درباره خودسانسوری در جامعه شده است.
 پاسخ تند غریب‌آبادی به اظهارات ترامپ/ آمریکا اسم شکست بعدیش را جنگ اقتصادی گذاشته‌ است
سایت اکوایران

پاسخ تند غریب‌آبادی به اظهارات ترامپ/ آمریکا اسم شکست بعدیش را جنگ اقتصادی گذاشته‌ است

غریب آبادی با اشاره به اقدامات اقتصادی آمریکا علیه ایران گفت آمریکا پس از آنکه در جنگ پیروز نشد، اکنون به دنبال جنگ اقتصادی است.
 ترامپ: نیروی دریایی ایران از بین رفته، نیروی هوایی آن نابود شده!
سایت روزنو

ترامپ: نیروی دریایی ایران از بین رفته، نیروی هوایی آن نابود شده!

ترامپ مدعی شد: این روز همانند روز نورماندی در جنگ جهانی دوم، یک عملیات سرنوشت‌ساز اقتصادی خواهد بود.
 سوریه به تهدید جدید برای اسرائیل تبدیل شده است/ اسرائیل نگران چیست؟
سایت اکوایران

سوریه به تهدید جدید برای اسرائیل تبدیل شده است/ اسرائیل نگران چیست؟

تلاش سوریه برای بازسازی ارتش و خرید سامانه‌های نظامی، به نگرانی تازه اسرائیل تبدیل شده است؛ به‌گونه‌ای که تل‌آویو این روند را تهدیدی علیه آزادی عمل نظامی خود در سوریه دانسته و همزمان با رایزنی با واشنگتن، برای تقویت توان نظامی دمشق خط قرمز تعیین کرده است.
 ادعای اکسیوس: آمریکا کریدور جدیدی در تنگه هرمز ایجاد کرده است
سایت اعتماد آنلاین

ادعای اکسیوس: آمریکا کریدور جدیدی در تنگه هرمز ایجاد کرده است

دو مقام آمریکایی به وب‌سایت «اکسیوس» ادعا کردند که ارتش ایالات متحده بی‌سروصدا یک کریدور کشتیرانی برای ورود و خروج به تنگه هرمز جهت انتقال روزانه میلیون‌ها بشکه نفت ایجاد کرده است؛ اقدامی که حتی با وجود بن‌بست در جنگ گسترده‌تر، موفقیتی قابل‌توجه محسوب می‌شود.