قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۱۴۰۵/۰۳/۱۶

بازیگر «تاپ گان» به قتل رسید

بر اساس خبر منتشر شده در وب سایت خبری NBC News، جیمز هندی که اخیرا در فیلم Top Gun: Maverick بازی کرده بود، توسط پسر معشوقه‌ی خود به قتل رسید.
 بازیگر «تاپ گان» به قتل رسید



۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

۲ قاتل به زندگی بازگشتند

جوان آنلاین: دو پرونده قتل که هر کدام سال‌ها در انتظار اجرای حکم قصاص بودند، سرانجام با بخشش اولیای دم به پایان رسید؛ در پرونده نخست، قاتلی که سه بار پای چوبه دار رفته بود، پس از ۱۰ سال با گذشت مادر مقتول از مرگ نجات یافت و در پرونده دوم، آشپز جوانی که در جریان درگیری بر سر تأخیر سفارش غذا مرتکب قتل شده بود، با تلاش واحد صلح و سازش و رضایت خانواده مقتول از قصاص رهایی یافت. 

۱۰ سال پیش، مأموران پلیس یکی از شهر‌های استان فارس با تماس تلفنی از درگیری خونین در پارکی شلوغ باخبر شدند و وقتی به محل رسیدند، با جسد پسر جوانی به نام آرش مواجه شدند که با ضربه چاقو خونین نقش بر زمین شده بود. 

تحقیقات میدانی و اظهارات شاهدان نشان داد که آرش و دوستانش ساعتی پیش برای تفریح به پارک آمده بودند که با گروهی از پسران جوان که در گوشه‌ای بساط جوجه‌کباب برپا کرده بودند، درگیر می‌شوند. آرش و دوستانش از آنها خواسته بودند آرام‌تر صحبت کنند تا آرامش دیگران برهم نخورد، اما این خواسته ساده به مشاجره و سپس درگیری خونین انجامید. در حین درگیری، یکی از طرفین با چاقو به سمت آرش حمله کرد و ضربه مهلکی به او زد. پسر جوان بر زمین افتاد و مهاجمان متواری شدند. دوستان آرش با اورژانس تماس گرفتند، اما پیش از رسیدن تیم پزشکی، آرش بر اثر شدت خونریزی جان باخت. 

مأموران به سرعت متهمان را شناسایی و قاتل او را به نام سعید دستگیر کردند. متهم در بازجویی‌ها با ابراز پشیمانی به قتل اعتراف کرد و گفت: «آرش را نمی‌شناختم و اولین بار بود که او را می‌دیدم. وقتی او و دوستانش اعتراض کردند، عصبانی شدم و لحظه حادثه کنترل خود را از دست دادم. حالا به شدت پشیمانم.» 

اولیای دم درخواست قصاص کردند و متهم پس از تکمیل تحقیقات در دادگاه کیفری یک استان محاکمه و به قصاص محکوم شد. رأی دادگاه پس از تأیید در دیوان عالی کشور، به شعبه اجرای احکام ارسال شد. 

۳ بار چوبه دار و بخت یار قاتل 

قاتل در یک قدمی چوبه دار بود که واحد صلح و سازش تلاش کرد رضایت اولیای دم را جلب کند، اما پدر و مادر آرش در تمام جلسات بر قصاص اصرار داشتند. یک سال قبل، سعید برای اولین بار پای چوبه دار رفت و وقتی طناب دار به گردنش آویخته شد، ناگهان از هوش رفت و روی زمین افتاد. اولیای دم با دیدن این صحنه و پادرمیانی تیم صلح و سازش، به او مهلت دادند. وی به بیمارستان منتقل شد و پس از بهبودی به سلولش بازگشت. مدتی بعد، سعید برای دومین بار پای چوبه دار رفت. آن روز نیز بخت یار او بود و اولیای دم در محل اجرای حکم حاضر نشدند. اجرای حکم به موعد دیگری موکول شد. چندی پیش، متهم برای سومین بار پای چوبه دار رفت. این‌بار اولیای دم برای اجرای حکم حضور یافتند، اما گریه و التماس‌های او و خانواده‌اش دل پدر و مادر آرش را به رحم آورد و آنها بار دیگر به قاتل مهلت دادند. 

چرخش سرنوشت؛ وقتی مادر مقتول به دنبال بخشش برادرش رفت 

قرار بود سعید به زودی برای چهارمین بار پای چوبه دار برود، اما حادثه‌ای تلخ، سرنوشت او را دگرگون کرد. مادر آرش که همواره اصرار بر قصاص داشت، با اتفاق جدیدی در خانواده‌اش مواجه شد. برادر این زن که برای تماشای مسابقه فوتبال جام جهانی به خانه دوستش رفته بود، حین تماشای مسابقه با یکی از میهمانان درگیر و او را به قتل رساند. آغاز این درگیری، شوخی و کل‌کل درباره بازی بود که به قتل انجامید. مادر آرش که تا دیروز برای قصاص قاتل فرزندش مصر بود، اکنون برای نجات جان برادرش به دنبال جلب رضایت اولیای دم است. او تصمیم گرفت قاتل فرزندش را ببخشد تا این بخشش، دل خانواده مقتول برادرش را به رحم آورد. 

چندی پیش، اولیای دم آرش، سعید را بخشیدند و او که نفس‌هایش به شماره افتاده بود، با این اقدام خداپسندانه به زندگی دوباره بازگشت و پس از ۱۰ سال از زندان آزاد شد. متهم وقتی در جریان حادثه برای دایی مقتول قرار گرفت به همراه خانواده دایی مقتول به دیدار خانواده اولیای دم رفت تا برای دایی آرش نیز رضایت بگیرند. او از سختی‌های زندان و کابوس‌های همیشگی‌اش گفت و التماس‌های خواهر قاتل سرانجام نتیجه داد؛ دایی آرش نیز در یک قدمی بخشش قرار گرفت. 

روایت دوم: آشپز خشمگین و قصاصی که با بخشش منتفی شد 

دومین قاتل هم که به تازگی در تهران بخشیده شد آشپز جوان یکی از رستوران‌های شمال تهران بود که چهار سال قبل یکی از کارگران رستوران را به قتل رسانده بود. او پس از تأیید حکمش در شعبه ۶ دیوان عالی کشور در یک قدمی چوبه دار قرار داشت که با تلاش‌های قاضی حسین دورودی، قاضی شعبه دوم اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران به زندگی دوباره بازگشت. 

درگیری بر سر تأخیر سفارش‌ها؛ یک کشته و ۳ زخمی 

چهار سال پیش، اواخر مهر ۱۴۰۱، بازپرس ویژه قتل و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی از درگیری خونین در یکی از رستوران‌های شمال تهران باخبر و راهی محل شدند. مأموران هنگام ورود دریافتند که در این حادثه چهار نفر زخمی شده‌اند که ضارب نیز جزو مصدومان بوده و همگی برای درمان به بیمارستان منتقل شده‌اند. مأموران به بیمارستان رفتند و تیم پزشکی اعلام کرد که یکی از مصدومان بر اثر شدت خونریزی جان باخته است. دو مصدوم دیگر و قاتل با تلاش کادر درمان از مرگ نجات یافتند و حال آنها رو به بهبودی است. 

قاتل پس از بهبودی نسبی در تحقیقات پلیسی به قتل اعتراف کرد و گفت: «آشپز رستوران بودم و مقتول در سالن کار می‌کرد. او همیشه سفارش مشتری‌ها را دیر به من می‌رساند. بار‌ها به او تذکر دادم که سفارش را به محض دریافت به آشپزخانه بیاورد، اما توجه نمی‌کرد. شب حادثه دوباره بر سر همین موضوع مشاجره کردیم. عصبانی شدم و چاقویی از آشپزخانه برداشتم و به سمتش حمله کردم. حین درگیری، دو نفر از کارگران برای میانجیگری آمدند که آنها هم زخمی شدند.» 

متهم پس از اعتراف و بازسازی صحنه قتل در شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه و با درخواست اولیای دم به قصاص محکوم شد. حکم قصاص پس از تأیید در شعبه ششم دیوان عالی کشور، برای سیر مراحل اجرا روی میز قاضی حسین دورودی قرار گرفت. 

قاضی شعبه با برگزاری جلسات صلح و سازش، سرانجام موفق شد اولیای دم را راضی کند و آنها با دریافت وجه‌المصالحه، قاتل را بخشیدند. آشپز جوان که با اقدام خداپسندانه اولیای دم به زندگی دوباره بازگشته، به زودی از جنبه عمومی جرم محاکمه خواهد شد.




 انقلاب در نظریه منشأ حیات؛ زندگی روی زمین دو بار آغاز شده است
۴۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

انقلاب در نظریه منشأ حیات؛ زندگی روی زمین دو بار آغاز شده است

احتمالاً حیات روی زمین نه یک‌بار، بلکه دو بار و به‌صورت مستقل شکل گرفته باشد؛ باکتری‌ها و آرکی‌ها شاید هر کدام مسیر متفاوتی برای آغاز و پیشبرد فرایندهای حیاتی پیدا کرده باشند.

 فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»
۳۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»

دنیای‌ اقتصاد: مقام‌های ارشد اطلاعاتی اوکراین مدعی هستند موج جدیدی از نیروهای کره‌شمالی که تعدادشان در روسیه به 8500 نفر می‌رسد شامل یگان‌های پهپادی است که احتمالا برای حمله به اهدافی در خاک اوکراین به کار گرفته می‌شوند.

 میزان واقعی تردد در تنگه هرمز چه میزان است؟
۳۹ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

میزان واقعی تردد در تنگه هرمز چه میزان است؟

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا اعلام کرد: از ۲۸ فوریه گذشته تاکنون، ۱۸ عبور به خارج از خلیج فارس و ۲۱ عبور به داخل خلیج فارس ثبت شده است؛ یعنی حدود ۴ درصد از سطح تردد پیش از آغاز درگیری. این سازمان افزود: میزان عبور و مرور از تنگه هرمز حدود ۹۰ [ ]

 فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز
۳۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز

مدیرعامل شرکت مهندسی فکور صنعت تهران (سهامی عام) با تشریح مسیر ۳۳ساله این مجموعه، از تحول فکور صنعت از یک شرکت مهندسی و پیمانکاری به یک بنگاه چندکسب‌وکاره و یک شرکت ارائه‌دهنده راه‌حل جامع (Total Solution Provider) در زنجیره معدن و فولاد کشور خبر داد. محمدوحید شیخ‌زاده با اشاره به جایگاه این شرکت به‌عنوان هفتمین تولیدکننده کنسانتره کشور با ظرفیت حدود 3.5میلیون تن تولید و رتبه ۵۹ در رده‌بندی IMI-100، تاکید کرد که هدف فکور صنعت، حرکت به سمت توسعه پایدار و تبدیل شدن به یک سرمایه صنعتی چندنسلی و ملی است. او در این گفت‌وگو، فرصت‌های پیش روی ایران در حوزه فولاد سبز، آهن اسفنجی و توسعه زنجیره مس را تشریح کرد و دانش فنی، نیروی انسانی متخصص و ظرفیت‌های معدنی کشور را از مهم‌ترین مزیت‌های رقابتی ایران دانست. شیخ‌زاده همچنین با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری، مداخلات گسترده در اقتصاد و محدودیت‌های پیش روی …

 نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» بر سینه مدیرعامل پتروشیمی ایلام
۲۷ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» بر سینه مدیرعامل پتروشیمی ایلام

آرمان امروز : در ششمین جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی، نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» به مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام اعطا شد. به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی ایلام؛ این نشان به پاس اقدامات پتروشیمی ایلام در سال ۱۴۰۴ در حوزه‌های محیط زیست، سلامت، آموزش، حمایت اجتماعی و توسعه زیرساخت‌های منطقه [ ]

 ۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست
۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست

برای بسیاری از مردم، مراجعه به دندانپزشک اتفاقی عادی در زندگی روزمره است؛ اما برای خانواده‌ای که با ای‌بی زندگی می‌کند، پیدا کردن دندانپزشکی که بیماری را بشناسد، شرایط جسمی بیمار را درک کند و درمان را با احتیاط پیش ببرد، می‌تواند به یکی از دغدغه‌های جدی تبدیل شود.