
پاپ: جنگ علیه ایران ناعادلانه بود

ابراز نگرانی واتیکان از «مشکلات» سر راه اجرای چارچوب توافق بین لبنان و اسرائیل
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ واتیکیان پس از دیدار امروز پاپ لئو چهاردهم و ژوزف عون رئیس جمهور لبنان، با صدور بیانیه ای ، در مورد «دشواریهای» پیش روی اجرای توافق چارچوب میان بیروت و تل آویو، ابراز نگرانی کرد.
در ادامه بیانیه آمده است: رئیس جمهور لبنان از پاپ و مسئولان واتیکان خواست اسرائیل را ملزم به اجرای مفاد فرمول چارچوب، توقف حملات روزانه خود و حمایت از لبنان برای دستیابی به عقب نشینی کامل اسرائیل از اراضی اشغالی لبنان کنند.
در همین راستا، منابع خبری لبنان گزارش دادند عون از پاپ لئو چهاردهم خواست تا از تلاشها برای وادار کردن اسرائیل به اجرای مفاد «توافق چارچوب»، توقف فوری حملات به روستاها و زیرساختهای جنوب لبنان و غیرنظامیان و عقبنشینی از مناطقی که اشغال کرده است، حمایت کند.
توسل میشل عون به پاپ برای توافق چارچوب!
نورنیوز-گروه بینالملل : به نقل از الشرق الاوسط، واتیکان پس از دیدار امروز پاپ لئو چهاردهم و ژوزف عون، رئیس جمهور لبنان، با صدور بیانیه ای ، در مورد «دشواریهای» پیش روی اجرای توافق چارچوب میان بیروت و تل آویو، ابراز نگرانی کرد.
در ادامه بیانیه آمده است: رئیس جمهور لبنان از پاپ و مسئولان واتیکان خواست اسرائیل را ملزم به اجرای مفاد فرمول چارچوب، توقف حملات روزانه خود و حمایت از لبنان برای دستیابی به عقب نشینی کامل اسرائیل از اراضی اشغالی لبنان کنند.
در همین راستا، منابع خبری لبنان گزارش دادند، عون از پاپ لئو چهاردهم خواست تا از تلاشها برای وادار کردن اسرائیل به اجرای مفاد «توافق چارچوب»، توقف فوری حملات به روستاها و زیرساختهای جنوب لبنان و غیرنظامیان و عقبنشینی از مناطقی که اشغال کرده است، حمایت کند.

تلاش قطر بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجوییهای خطرناک پیش میبرد

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

اعتصاب کارکنان فرودگاه بنگوریون تلآویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جداییناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست

ادعای بسنت: احتمالا درگیری گسترده نظامی با ایران از سر گرفته نخواهد شد

