قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۳۰

مرغ چقدر ارزان شد؟

دبیر انجمن کشتارگاه و صنایع بسته بندی طیور از کاهش قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: با توجه به نبود تقاضا، قیمت مرغ نسبت به هفته قبل ۴۰ هزار تومان کاهش داشته است.
 مرغ چقدر ارزان شد؟



۲ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

بهترین دستور پخت کوبیده مرغ در منزل | انصاف نیوز

فرارو: کباب یکی از غذاهای سنتی و محبوب کشور ماست که با انواع گوشت و یا مرغ تهیه می‌شود. کباب‌ها بسیار متنوع هستند، ازجمله کباب کوبیده، شیشلیک، برگ، سلطانی، چنجه، دنده کباب، جوجه کباب و… که از میان کباب کوبیده بسیار محبوب‌تر است.

کباب کوبیده را با گوشت چرخ کرده تهیه می‌کنند؛ ولی تهیه کوبیده با گوشت چرخ شده مرغ هم مرسوم است، به خصوص برای کسانی که منع مصرف گوشت قرمز دارند یا رژیم غذایی خاصی را رعایت می‌کنند، انتخاب مناسبی است. کوبیده مرغ با روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود و ما در این مطلب می‌خواهیم یکی از بهترین روش‌های درست کردن کوبیده مرغ را با شما به اشتراک بگذاریم، پس در ادامه مطلب با طرز تهیه کوبیده مرغ همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه کوبیده مرغ

ترکیب ران و سینه مرغ: ۷۰۰ گرم

پیاز کوچک: ۱ عدد

پیازچه: ۳ عدد

سیر: ۲ حبه

فلفل دلمه‌ای رنگی: نصف یک عدد

جعفری کوچک: ۱ دسته

پودر سوخاری: نصف لیوان

زعفران دم کرده و غلیظ: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم

گوجه فرنگی: به میزان دلخواه

روغن: به میزان لازم

سیخ چوبی: به تعداد لازم طرز تهیه کوبیده مرغ

مرحله اول؛ آماده‌سازی مواد: استخوان‌های سینه و ران مرغ را جدا کنید و داخل دستگاه غذاساز بریزید. فلفل دلمه‌ای، پیاز، پیازچه، سیر، جعفری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و زعفران را به مرغ اضافه کنید و درب دستگاه را ببندید. دستگاه را یک دقیقه روشن کنید تا مواد یکدست شود. در مرحله بعد پودر سوخاری را اضافه کنید و دوباره سی ثانیه دستگاه را روشن کنید. حالا مایه آماده کوبیده مرغ را داخل کاسه بریزید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.

مرحله دوم؛ سیخ کشیدن و سرخ کردن: در این مرحله دو عدد سیخ چوبی کباب را به هم بچسبانید. مقداری از مایه کوبیده بردارید و روی سیخ بزنید و با دست به صورت یکنواخت پخش کنید. کف ماهی تابه نچسب را کمی چرب کنید و سیخ‌های کوبیده آماده را کنار هم داخل ماهی تابه بچینید. اجاق گاز را روشن کنید و حرارت را کم کنید تا کوبیده‌ها کم کم از یک طرف بپزد و برشته شود، سپس سیخ را برگردانید تا سمت دیگرش هم پخته و برشته شود. چند عدد گوجه هم برش بدهید و کنار سیخ‌های کوبیده بگذارید تا کم کم سرخ شود. حالا کوبیده مرغ خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان. نکات کلیدی

برای تهیه مایه کباب حتما از ترکیب ران و سینه مرغ استفاده کنید تا کباب شما خشک نشود.

درب ماهی تابه را فقط چند دقیقه ابتدای پخت کباب بگذارید تا کباب خودش را بگیرد و در ادامه پخت درب ماهی تابه را بردارید تا کباب شما خشک نشود.

 زعفران باید دم کرده و غلیظ باشد، چون هرقدر زعفران را با آب بیش‌تری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود و مجبور می‌شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواه‌تان از زعفران بیشتری استفاده کنید. بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای ۱ قاشق چای‌خوری زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده می‌کنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی معمولاً براق هستند.

انتهای پیام




 بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا

فروش خیره‌کننده فیلم‌های «اودیسه» و «مرد عنکبوتی: روزی نو» در کنار آثار غافلگیرکننده‌ای چون «اتاق‌های پشتی» و «وسواس» گیشه تابستان امسال را به‌شدت داغ کرد. از این رو درآمد فروش فیلم‌های داخلی آمریکا از مرز ۴‌میلیارد دلار عبور کرد؛ رقمی که بعد از دوران همه‌گیری کرونا تنها برای دومین بار به دست آمده است. نخستین تابستانی که پس از تغییرات گسترده ناشی از کرونا فروش ۴‌میلیارد‌دلاری را تجربه کرد سال ۲۰۲۳ بود و حالا یک بار دیگر این اتفاق تکرار شده است.

 نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم

آیین رونمایی و نقد و بررسی کتاب «همیشه ناصرالدین شاه» نوشته بیژن شکرریز که گفت‌وگویی بلند با ایرج راد است برگزار شد. ایرج راد در این مراسم گفت: در این کتاب تلاش کردم همه‌ چیز را با صداقت کامل بیان کنم، هر کار و نقشی را که انتخاب کردم، از روی اجبار نبوده است؛ آن اثر را خوانده‌ام، دوست داشته‌ام و با علاقه پذیرفته‌ام که با آن گروه و آن افراد همکاری کنم. اگر نقشی زمانی ضعیف اجرا شد، تقصیر دیگران نبوده است؛ زیرا این من بوده‌ام که آن انتخاب را با عقل، منطق و درایت خود انجام داده‌ام. بنابراین از همه همکارانم سپاسگزارم.

 جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال
۱۶ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.استقلالدر بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند ...,لیگ برتر ایران,استقلال,سپاهان,سید حسین حسینی,صالح حردانی,حسین گودرزی,کاوه رضایی,آرمین سهرابیان,آرش رضاوند,امید نورافکن

 فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز

مدیرعامل شرکت مهندسی فکور صنعت تهران (سهامی عام) با تشریح مسیر ۳۳ساله این مجموعه، از تحول فکور صنعت از یک شرکت مهندسی و پیمانکاری به یک بنگاه چندکسب‌وکاره و یک شرکت ارائه‌دهنده راه‌حل جامع (Total Solution Provider) در زنجیره معدن و فولاد کشور خبر داد. محمدوحید شیخ‌زاده با اشاره به جایگاه این شرکت به‌عنوان هفتمین تولیدکننده کنسانتره کشور با ظرفیت حدود 3.5میلیون تن تولید و رتبه ۵۹ در رده‌بندی IMI-100، تاکید کرد که هدف فکور صنعت، حرکت به سمت توسعه پایدار و تبدیل شدن به یک سرمایه صنعتی چندنسلی و ملی است. او در این گفت‌وگو، فرصت‌های پیش روی ایران در حوزه فولاد سبز، آهن اسفنجی و توسعه زنجیره مس را تشریح کرد و دانش فنی، نیروی انسانی متخصص و ظرفیت‌های معدنی کشور را از مهم‌ترین مزیت‌های رقابتی ایران دانست. شیخ‌زاده همچنین با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری، مداخلات گسترده در اقتصاد و محدودیت‌های پیش روی …

 آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»

سریال «کارآگاه علوی» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی روی آنتن رفت. فصل اول این مجموعه در سال ۱۳۷۵ و فصل دومش در سال ۱۳۸۷ روی آنتن رفت و توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. این مجموعه حالا پس از نزدیک به دو دهه به ایستگاه فصل سوم رسیده است.

 ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)
۳۳ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همچنان پای رهبر و انقلاب ایستاده‌اند و در یکصد و هفتاد و چهارمین شب حضور در سنگر خیابان، بر حفاظت از ایران و نظامشان و همچنین آرمان‌های الهی خویش تاکید می‌کنند.