قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

شهباز شریف: انتظار داریم مذاکرات سوئیس به «نتایج بسیار سازنده‌ای» منتهی شود/ امیدواریم وقتی به خانه‌های خود برمی‌گردیم، سند فوق‌العاده‌ای در دست داشته باشیم که صلح، پیشرفت و رفاه را در سراسر جهان ارتقا دهد

نخست‌وزیر پاکستان با ابراز خوش‌بینی نسبت به روند مذاکرات برای پایان دادن به جنگ میان ایران و آمریکا، ابراز امیدواری کرد که گفت‌وگوهای جاری به نتایجی سازنده و تدوین سندی منجر شود که زمینه‌ساز صلح، پیشرفت و رفاه در سطح جهانی باشد.
 شهباز شریف: انتظار داریم مذاکرات سوئیس به «نتایج بسیار سازنده‌ای» منتهی شود/ امیدواریم وقتی به خانه‌های خود برمی‌گردیم، سند فوق‌العاده‌ای در دست داشته باشیم که صلح، پیشرفت و رفاه را در سراسر جهان ارتقا دهد



۲ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

توافق پاکستان و سوریه برای توسعه همکاری‌های دفاعی - امنیتی

به گزارش تجارت نیوز، صبح جمعه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که اسعد الشیبانی وزیر امور خارجه حکومت موقت سوریه در راولپندی با فیلد مارشال سید عاصم منیر فرمانده ارتش و رئیس نیروهای دفاعی پاکستان دیدار کرد.

الشیبانی پیش از این جلسه، دیدارهای جداگانه‌ای با شهباز شریف نخست وزیر، سناتور محمد اسحاق دار وزیر امور خارجه و جام‌ کمال خان وزیر بازرگانی پاکستان انجام داد.

فرمانده ارتش پاکستان و وزیر امور خارجه حکومت موقت سوریه در این دیدار، مسائل مورد علاقه مشترک، وضعیت امنیتی منطقه‌ای و راه‌های افزایش همکاری‌های دوجانبه دفاعی و امنیتی را مورد بحث قرار دادند.

عاصم منیر دیدگاه پاکستان را در مورد صلح جهانی و ثبات منطقه‌ای به اشتراک گذاشته و بر اهمیت همکاری و تلاش‌های مشترک برای مقابله با چالش‌های امنیتی مشترک تاکید کرد.

۲ طرف بر عزم خود برای تقویت بیشتر روابط دوجانبه و گسترش تعاملات در زمینه‌های دفاعی و امنیتی تأکید کردند.

به گزارش ایرنا، این اولین سفر یک وزیر امور خارجه از سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال و اولین سفر یک مقام رسمی حکومت موقت سوریه به اسلام‌آباد پس از سقوط حکومت بشار اسد است.

شهباز شریف نخست وزیر پاکستان روز گذشته(پنجشنبه) در دیدار با الشیبانی گفت که اسلام‌آباد پیرامون بلندی‌های جولان اشغالی از موضع سوریه حمایت می کند.

منبع: ایرنا


۳ ساعت قبل / سایت خبرفوری

عمران خان از زندان به بیمارستان منتقل شد

به نقل از رویترز، حزب تحریک انصاف پاکستان اعلام کرد که عمران خان برای انجام آزمایش‌های پزشکی به بیمارستانی در اسلام آباد منتقل شده است.

بر اساس این گزارش، این اقدام در پاسخ به درخواست دیرینه هوادارانش صورت گرفته است که می‌گویند سلامت او در طول بیش از سه سال زندان رو به وخامت گذاشته است.

به نوشته رویترز، این اقدام پس از حکمی که این هفته توسط دیوان عالی پاکستان صادر شد، صورت گرفته است و به عنوان اولین اقدامی تلقی می‌شود که ممکن است تنش‌ها بین حزب عمران خان و نهاد قدرتمند نظامی را که از زمان برکناری از سمت خود در سال ۲۰۲۲ با آنها اختلاف داشته است، کاهش دهد.

رویترز روز سه شنبه به نقل از رسانه‌های محلی پاکستان گزارش داده بود که دادگاه عالی این کشور دستور انتقال عمران خان نخست‌وزیر سابق از زندان به بیمارستان را صادر کرده است.

جلسه نهایی رسیدگی به پرونده مبارزه با فساد در پاکستان مرتبط با پرونده فساد مالی «عمران‌خان» نخست وزیر برکنار شده این کشور و همسرش، ۲۹ آذر ۱۴۰۴ در زندان شهر راولپندی جایی که عمران خان و همسرش «بُشری بیگم» زندانی هستند، برگزار شد و نخست‌وزیر برکنار شده پاکستان به تحمل ۱۰ و ۷ سال حبس و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند.

جنبش عدالت پاکستان که عمران خان بنیانگذار آن بوده، مدعی است که ماهیت همه پرونده‌های علیه عمران خان سیاسی و انتقام‌جویی دولت و حاکمیت نظامی است.

قاضی شاهرخ ارجمند رئیس دادگاه با تایید جرم عمران خان و همسرش مبنی بر خیانت به خزانه ملی و دریافت رشوه حکم جدید حبس را علیه آنان صادر کرد.

یک روز قبل از آن نیز رای نهایی پرونده های قضایی علیه برخی اعضای ارشد حزب عمران خان در شهر لاهور اعلام شد که بسیاری از آنان به چندین سال حبس محکوم شدند.

عمران خان نخست وزیر برکنار شده پاکستان که از تابستان ۲۰۲۳ در زندان بسر می برد، اوایل آذرماه ۱۴۰۴ طی پیامی خطاب به هوادارانش در شبکه اجتماعی ایکس، فرمانده وقت ارتش کشورش را به قانون‌شکنی و سرکوب خونین مخالفان متهم کرد.

وی در ادامه‌ مدعی مداخله حاکمیت نظامی در بازداشت های سیاسی از جمله پرونده سازی علیه مسئولان حزب جنبش عدالت شده بود؛ اتهامی که سخنگوی ارتش پاکستان نیز در جریان نشست خبری روز ۱۴ آذر ۱۴۰۴ خود آن را رد کرد.

ژنرال احمد شریف چودری سخنگوی ارتش پاکستان در اظهارات بی سابقه خود، «عمران‌خان» نخست وزیر برکنار شده این کشور را تهدیدی علیه امنیت ملی خوانده بود.

 


۸ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

حمایت‌ها از مولوی عبدالحمید در پی اظهارات «تفرقه‌انگیز» یک مقام استانی | انصاف نیوز

کانال رسمی دفتر امام جمعه اهل‌سنت زاهدان در گزارشی از آنچه «موج حمایت» از مولوی عبدالحمید در پی اظهارات یک مقام ارشد استانی خوانده، از صدور بیانیه و دیدار علما، معتمدان و نمایندگان طوایف سیستان‌وبلوچستان و همچنین حمایت برخی خطیبان و علمای اهل‌سنت در دیگر استان‌ها و کشورهای افغانستان و پاکستان خبر داده است.

متن کامل گزارش دفتر مولوی عبدالحمید به نقل از کانال رسمی دفتر او:

پس از آنکه شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید در نماز جمعه زاهدان از موج آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی و عدم برخورد قاطع با عوامل آن انتقاد کرد، یکی از تریبون‌داران و مسئولان ارشد استانی با اشاره‌ای تلویحی و کنایه به مولانا عبدالحمید، سخنانی توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح کرد که با موجی از اعتراض علما، معتمدان، دانشگاهیان، ریش‌سفیدان، طوایف و اقشار مختلف مردم در داخل و خارج از کشور مواجه شد.

علما، مدیران و مدرسین مدارس دینی، ریش‌سفیدان، معتمدان و اقوام و طوایف مختلف سیستان‌‌وبلوچستان، در بیانیه‌ها و دیدارهای جداگانه، ضمن اعتراض به سخنان آن مسئول ارشد استانی، حمایت خود را از مواضع مولانا عبدالحمید ازجمله سخنان ایشان پیرامون ضرورت مبارزه با آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی اعلام کردند. همچنین در شماری از این بیانیه‌ها با تأکید بر لزوم حفظ حرمت شخصیت‌های دینی و مورد اعتماد مردم و پرهیز از طرح سخنان اختلاف‌برانگیز و تفرقه‌افکنانه، بر عزل و جابه‌جایی این مسئول تأکید شده‌ است.

حضور پرشور علما و طوایف در دفتر عبدالحمید

موج حمایت‌های گستردهٔ مردمی از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید از سطح بیانیه‌ها فراتر رفته و طی روزهای اخیر، وفدهایی از علما، ریش‌سفیدان، معتمدان و نمایندگان طوایف مختلف سیستان‌وبلوچستان، به‌صورت خودجوش با حضور در دفتر شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، حمایت و همبستگی خود را با ایشان اعلام کرده‌اند.

نمایندگان طوایف و مناطق مختلف استان در این دیدارها با قرائت بیانیه، بر جایگاه دینی و اجتماعی مولانا عبدالحمید و نقش ایشان در دفاع از حقوق مردم و برقراری امنیت و آرامش تأکید کرده‌اند.

در این دیدارها که تا لحظهٔ تنظیم گزارش همچنان ادامه دارند، بر این نکته نیز تأکید شده که مردم سیستان‌‌و‌بلوچستان خواهان امنیت، آرامش و برخورد قاطع با عوامل سرقت، راه‌زنی، آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی هستند و مسئولان باید رسیدگی به این مطالبات و خواسته‌ها را مورد توجه جدی قرار دهند.

حمایت گستردهٔ خطیبان جمعه سیستان‌وبلوچستان

علاوه بر صدور بیانیه‌های متعدد و انجام دیدارهای پرشمار و خودجوش، خطیبان جمعه اهل‌سنت در نقاط مختلف سیستان‌‌وبلوچستان نیز در خطبه‌های نماز جمعه، حمایت خود را از مولانا عبدالحمید و اعتراض و محکومیت شدیدشان را از سخنان توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح‌شده علیه ایشان اعلام و بر ضرورت حفظ حرمت علما و شخصیت‌های مورد احترام و اعتماد مردم تأکید کردند.

خطیبان جمعهٔ اهل‌سنت همچنین بیان مطالبات و مشکلاتی ازجمله حفظ امنیت و لزوم برخورد با معضلاتی همچون آدم‌ربایی، گروگانگیری و باج‌خواهی که اخیراً بارها از سوی مولانا عبدالحمید مطرح شده‌اند «مطالبه‌ای عمومی» دانسته و تصریح کرده‌اند که این خواستهٔ عمومی باید با رسیدگی جدی و مسئولانه مواجه شود، نه با توهین و تخریب و فرافکنی.

حمایت خطیبان جمعه و علمای اهل‌سنت در دیگر استان‌ها

موج حمایت از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید به سیستان‌وبلوچستان محدود نمانده است و برخی از خطیبان جمعه، علما، مدرسان مدارس دینی و نخبگان اهل‌سنت در استان‌های خراسان، گلستان و کردستان، ضمن حمایت از مواضع مولانا عبدالحمید، نسبت به سخنان توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح‌شده علیه ایشان اعتراض کرده و بر ضرورت حفظ حرمت شخصیت‌های دینی، پرهیز از ادبیات تفرقه‌انگیز و توجه به دغدغه‌ها و مطالبات مردم تأکید کرده‌اند.

حمایت در آن سوی مرزها

دامنه حمایت‌ها از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید به خارج از کشور نیز کشیده شده است.

مجمع علمای نیمروز در افغانستان با انتشار بیانیه‌ای، ضمن اعلام حمایت از مولانا عبدالحمید و تأکید بر جایگاه دینی، علمی و اجتماعی ایشان، نسبت به سخنان توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح‌شده علیه مولانا عبدالحمید واکنش نشان داده است.

همچنین رئیس شورای سراسری بلوچ‌های افغانستان و شماری از علما و نخبگان بلوچ در این کشور، حمایت خود را از مولانا عبدالحمید و مواضع ایشان اعلام کرده‌اند.

در پاکستان نیز برخی از علما و شخصیت‌های بلوچ در سخنرانی‌ها و موضع‌گیری‌های خود، حمایتشان را از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید اعلام کرده و هرگونه توهین به ایشان را محکوم کرده‌اند.

این حمایت‌ها نشان می‌دهد که تحولات مربوط به مولانا عبدالحمید در میان علما، نخبگان و جوامع خارج از سیستان‌وبلوچستان نیز مورد توجه قرار می‌گیرد.

تأکید بر پیگیری مطالبات و دغدغه‌های مردم

موج حمایت‌ها از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید درحالی همچنان ادامه دارند که محور سخنان اخیر ایشان، همچون گذشته، طرح دغدغه‌های مردم و انتقاد از وضعیت امنیتی و گسترش آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی در منطقه بوده است.

مولانا عبدالحمید همواره بر ضرورت شنیدن صدای مردم و رسیدگی به مشکلات آنان تأکید کرده‌اند.

انتهای پیام




 مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است
۱۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است

مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است.

 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است
۱۸ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

وزیر امور خارجه عمان امروز (پنجشنبه) تأکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفائی کل منطقه نیست.

 بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود

معاون وزیر کشور گفت: در برخی دوره‌ها مسجد از نقش اصلی خود فاصله گرفت و بیشتر به محل عبادت محدود شد و باید برای احیای ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و مردمی مساجد تلاش شود.

 ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند
۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که اکنون موثرترین ابزار آمریکا برای فشار بر ایران، «فشار اقتصادی» است.

 هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود
۱۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود

محمد مهاجری گفت: در شرایطی که کشور نیازمند آرامش و انسجام برای عبور از بحران‌های اقتصادی و معیشتی است، مطرح کردن چنین طرح‌هایی رفتاری غیرعاقلانه و حاشیه‌ساز است که تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود.

 خیز «راهب مرموز» برای نشستن بر جایگاه نارندرا مودی | مسلمانان هند در خطرند؟ | یوگی از کجا به قدرت رسید؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خیز «راهب مرموز» برای نشستن بر جایگاه نارندرا مودی | مسلمانان هند در خطرند؟ | یوگی از کجا به قدرت رسید؟

اقتصادنیوز: تأکید شدید آدیتیانات بر هویت هندو نتوانسته حمایت همه مردم را به دست آورد. او در انتخابات ایالتی سال ۲۰۲۲ توانست برای دومین دوره به مقام خود بازگردد، اما دو سال بعد حزب بهاراتیا جاناتا (BJP) به رهبری مودی در انتخابات سراسری با شکست غیرمنتظره‌ای در اوتار پرادش مواجه شد. این شکست نشان داد که حتی در مهم‌ترین پایگاه سیاسی جریان هندوگرا نیز حمایت از حزب حاکم تضمین‌شده نیست.