قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۳

پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا طی روز‌های آتی از سر گرفته می شود/ مذاکرات به نتایج مهمی منجر شده/ در حال برقراری ارتباط با تهران و واشنگتن جهت اجرای مؤثر تفاهم‌نامه هستیم

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد که مذاکرات فنی بین تهران و واشنگتن، علیرغم وقفه‌های گاه به گاه، در حال انجام است و مذاکرات فنی در سطح کارشناسی طی روزهای آتی با میانجیگری پاکستان و قطر از سر گرفته خواهد شد.
 پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا طی روز‌های آتی از سر گرفته می شود/ مذاکرات به نتایج مهمی منجر شده/ در حال برقراری ارتباط با تهران و واشنگتن جهت اجرای مؤثر تفاهم‌نامه هستیم



۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

سردار عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات جدید دشمن ویرانگر است

اقتصاد۲۴-رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در پیامی به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی هشدار داد: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ‌های انقلابی، کوبنده، پشیمان کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

متن کامل پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

برادر ارجمند سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا

سرپرست محترم وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح

سلام علیکم

سی و یکم مردادماه، روز صنعت دفاعی، تجلیگاه شکوه قدرت بومی و بازدارنده ایران مقتدر در برابر تحریم‌های ظالمانه و صف‌بندی استکبار کودک کش است. این روز، یادآور مجاهدت‌های خستگی‌ناپذیر جهادگران، متخصصان و کارکنان مؤمن وزارت دفاع، به ویژه شهدای والامقامی است که با اتکا به ایمان و دانش، بازدارندگی دفاعی کشور را به اوج بالندگی رسانده‌اند.

صنعت دفاعی به عنوان رکنی بی‌بدیل از «قدرت ملی»، نقشی محوری در تحکیم امنیت و عزت ایران اسلامی دارد. آنچه در سال‌های اخیر در این وزارتخانه رقم خورده، فراتر از تولید تجهیزات نظامی، یک «انقلاب صنعتی دفاعی بازدارنده» است؛ تحولی راهبردی که طراحی، مدیریت فناوری، اقتصاد دفاع، زنجیره دانش‌بنیان و الگوی تولید هوشمند و تضمین گر موفقیت میدان، را دربرگرفته و پاسخی هوشمندانه به پیچیدگی‌های جنگ‌های امروز و آینده محسوب می‌شود.

بی‌گمان، این بالندگی شکوهمند مرهون خلق باور و اراده خوداتکایی توسط معمار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره)، و هدایت‌های حکیمانه امام شهید انقلاب (قدس سره الشریف) است که با ترسیم افق‌های قدرت بازدارنده و تأکید بر خودکفایی علمی، زمینه‌ساز ظهور ظرفیت‌های عظیم دفاعی و تهاجمی در حوزه نظامی کشور شدند و امروز ثمره آن در عرصه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و در میدان دفاع مقدس دوم و سوم برابر جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونی؛ آشکارا عزت‌آفریده است.

اینجانب با گرامیداشت یاد، نام و مجاهدت‌های شهدای حوزه صنعت دفاعی کشور، به ویژه شهیدان والامقام نصیرزاده، فخری‌زاده و نامجو، تأکید می‌کنم: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با آمادگی همه‌جانبه هوشمند و روزآمد در تمامی عرصه‌های زمینی، دریایی، هوایی، پدافندی، فضایی و سایبری، هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان را با پاسخ‌های انقلابی، کوبنده، پشیمان کننده و ویرانگر مواجه خواهند ساخت.

فرارسیدن این روز فرخنده را به جنابعالی و آحاد مسئولان، متخصصان و کارکنان غیور وزارت دفاع تبریک گفته و توفیق روزافزون همگان را در سایه عنایات سرورمان حضرت ولیعصر (عج) و رهنمود‌های مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح

سرلشکر پاسدار خلبان علی عبداللهی منبع: ایلنا


۲۵ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند

جوان آنلاین: داده های شرکت کپلر (Kpler) که در زمینه ردیابی حرکت کشتی ها فعالیت می کند نشان می دهد حرکت آنها در تنگه هرمز به شدت کاهش پیدا کرده است.

بر اساس این گزارش، طی روز شنبه گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.

پولیتیکو پیشتر در گزارشی نوشته بود که دولت ترامپ مدعی است که تنگه هرمز برای تجارت باز است و عبور و مرور نفتکش‌ها در جریان است. این در حالی است که ردیاب‌های بازار تصویر نه چندان خوش‌بینانه‌ای را نشان می‌دهند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بارها مدعی شده است که نفت آزادانه از طریق تنگه هرمز جریان دارد. اما کارشناسان می‌گویند که نمی‌توان به ارقام دولت ترامپ اعتماد کرد زیرا هیچ داده‌ای وجود ندارد که نشان دهد واقعاً حجم نفت از طریق تنگه هرمز در حال حرکت است.


۲۶ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

انتقاد شدید شومر از ماجراجویی نظامی ترامپ و بحران اقتصادی آمریکا

جوان آنلاین: چاک شومر، رهبر اقلیت دموکرات در مجلس سنای آمریکا، با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود، به تندی از سیاست‌های ماجراجویانه دونالد ترامپ و تحمیل هزینه‌های سنگین جنگ بر مردم این کشور انتقاد کرد.

شومر با اشاره به تعمیق بحران‌های اقتصادی در ایالات متحده نوشت: «بهای هر گالن بنزین به بیش از ۴ دلار رسیده، بدهی ملی از مرز ۴۰ تریلیون دلار گذشته است و ما گرفتار یک جنگ بی‌پایان دیگر در خاورمیانه شده‌ایم.»

وی با انتشار تصویری کنایه‌آمیز از ترامپ، بی‌توجهی رئیس‌جمهور آمریکا به مشکلات اساسی مردم و اولویت دادن به مسائل حاشیه‌ای را به باد انتقاد گرفت.

رهبر دموکرات‌های سنا پیش‌تر نیز با اشاره به افزایش تلفات نیروهای آمریکایی در پی جنگ با ایران، خواستار توقف فوری این درگیری‌ها شده بود. شومر تأکید کرده است که «جنگ غیرعقلانی ترامپ در ایران سفره آمریکایی‌ها را کوچک کرده است.»

در پی تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، موج گسترده‌ای از اعتراضات در میان قانون‌گذاران آمریکایی شکل گرفته و شمار زیادی از نمایندگان کنگره، پایان سریع این درگیری پرهزینه و فرسایشی را خواستار شده‌اند.




 حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت
۱۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.

 تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!

بازی تیم‌های تراکتور و پرسپولیس به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 اعلام قیمت جدید دلار یورو و سایر ارزها
۳۵ دقیقه قبل / سایت اکونگار

اعلام قیمت جدید دلار یورو و سایر ارزها

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز، جمعه ۳۰ مرداد، اعلام شد.

 قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد
۵۲ دقیقه قبل / سایت هم میهن

قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد

میدان بزرگ میوه و تره‌بار تهران، قیمت عمده‌فروشی محصولات کشاورزی در هفته جاری (۲۶ مرداد تا اول شهریور ۱۴۰۵) را تعیین کرد.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم

رئیس مجلس شورای اسلامی امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: اقتصاد برای پرواز به امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه نمی‌آید؛ همچنین اگ...

 قالیباف بر سر مزار ابومهدی المهندس + فیلم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قالیباف بر سر مزار ابومهدی المهندس + فیلم

قالیباف بر سر مزار ابومهدی المهندس گفت: حضور معنادار مردم عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر امام شهیدمان تسلی خاطر ایرانیان بود.