قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۳/۲۸

فیلم ‌تلاش برای دستگیری دستفروشانی که اجناس دزدی می‌فروشند

‌تلاش پلیس نیویورک برای بازداشت دستفروشانی که اجناس دزدی می‌فروشند نافرجام ماند.
 فیلم ‌تلاش برای دستگیری دستفروشانی که اجناس دزدی می‌فروشند



۱۰ ساعت قبل / سایت روزنو

تصویر کلثوم اکبری در نشریه نیویورک پست آمریکا

چندثانیه: نشریه نیویورک پست با انتشار تصویری از کلثوم اکبری نوشت: کُلثوم اکبری، زن ۵۶ ساله‌ای که رسانه‌های آمریکایی او را «بیوه سیاه ایران» نامیده‌اند، به اتهام قتل همسرانش به اعدام محکوم شده است.

بر اساس این گزارش، او در جریان بازجویی‌ها به بخش زیادی از قتل‌ها اعتراف کرده و دست‌کم ۱۰ شوهر او طی حدود دو دهه جان خود را از دست داده‌اند. 

گفته شده در برخی موارد از داروهای آرام‌بخش و مواد دیگر برای مسموم کردن قربانیان استفاده شده است.


۲۴ دقیقه قبل / سایت روزنو

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

همشهری‌آنلاین: سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.

چین به تازه‌ترین اقدام خصمانه آمریکا علیه ایران و اعلام تشدید جنگ اقتصادی واشنگتن علیه تهران از سوی ترامپ واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار به حل مسئله کمکی نخواهد کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بامداد امروز در تازه ترین اظهار نظر علیه ایران مدعی شد که ویرانگرترین عملیات اقتصادی علیه ایران را اعلام کرده و این اقدام تاکنون علیه هیچ کشوری اتخاذ نشده است.

وی که تاکنون هیچ یک از طرح هایش برای تسلیم ایران کارساز نبوده است، ادعا کرد: این یک جنگ اقتصادی و انزوایی بی‌سابقه علیه ایران خواهد بود.

ترامپ برای توجیه ناکامی خود در عملیات نظامی و نیز محاصره دریایی ظالمانه علیه ایران مدعی شد که این اقدامات تاریخی، حرکت ایران را فلج خواهد کرد و توانایی این کشور برای گسترش تروریسم در سراسر جهان را از بین خواهد برد.

 


۲۹ دقیقه قبل / سایت روزنو

۲ مقام آمریکا مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان شدند

انتخاب: دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

گام جدید دونالد ترامپ برای فاصله گرفتن از تشدید نظامی در ایران، همزمان با این اتفاق رخ داده که مقام‌های آمریکایی معتقدند مذاکرات ایران و عمان، که تا همین اواخر یکی از معدود مسیرهای ثمربخش برای مذاکره به نظر می‌رسید، در روزهای اخیر متوقف شده است.

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش عملاً شکست خورده است.

این مذاکرات برای ترامپ آزاردهنده شده بود، زیرا این احتمال را ایجاد کرده بود که ایران و عمان درباره نوعی سازوکار دریافت عوارض از تردد در تنگه هرمز به توافق برسند.

سفارت عمان به درخواست سمافور برای اظهار نظر درباره ارزیابی دولت آمریکا از وضعیت مذاکرات پاسخ نداده است.

با این حال، ترامپ فعلاً در اظهارات علنی خود تصویر متفاوتی ارائه می‌کند. او وضعیت مربوط به ایران را «خیلی خوب» توصیف کرده و همچنان امیدوار است فشار اقتصادی بتواند تهران را دوباره به میز مذاکره بازگرداند؛ این در حالی است که خودش مذاکرات آتی را تا اطلاع ثانوی متوقف کرده است.

ترامپ در پست دیشب خود در شبکه تروث سوشال، ایران را به «جنگ اقتصادی» تهدید کرد و گفت آمریکا علیه هر کشوری که با تهران تجارت کند، مجازات‌های اقتصادی اعمال خواهد کرد.

 




 التماس‌های بی‌نتیجه آقای رئیس جمهور به ترامپ!
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

التماس‌های بی‌نتیجه آقای رئیس جمهور به ترامپ!

در حالی که کی‌یف یکی از ویرانگرترین شب‌های نبرد ۴.۵ ساله خود را زیر ضربات سنگین موشک‌های بالستیک روسیه تجربه کرد، التماس‌های اضطراری زلنسکی از دونالد ترامپ بی‌پاسخ مانده است.

 حرف‌های جنجالی شاکی پژمان جمشیدی در حضور ترانه علیدوستی
۵۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

حرف‌های جنجالی شاکی پژمان جمشیدی در حضور ترانه علیدوستی

پس از صدور حکم برای پژمان جمشیدی با شکایت ملیکا پارسادوست که این بازیگر از اتهام اصلی یعنی تجاوز تبرعه کرد و صرفاً ارتباط نامشروع را وارد دانست، پارسادوست در...

 طراحی سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با سازوکار ضد گرفتگی و پایش خودکار
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

طراحی سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با سازوکار ضد گرفتگی و پایش خودکار

سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با هدف مدیریت مصرف آب و افزایش بهره‌وری آبیاری طراحی شده است. این سامانه امکان استفاده در آبیاری ثقلی، مناطق فاقد برق، مزارع کوچک، باغات و شبکه‌های آبیاری تحت فشار را دارد.

 تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛  ترامپ دیگر برنمی گردد  |  ترامپ در تله افتاده و  چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران  ندارد!
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛ ترامپ دیگر برنمی گردد | ترامپ در تله افتاده و چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران ندارد!

جان مرشایمر، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو، با اشاره به تغییر رویکرد ایران در برابر آمریکا و افزایش توانمندی‌های نظامی تهران، تأکید کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند با اتکا به تهدید و حملات نظامی، ایران را وادار به تسلیم کند.

 صنعت در گرداب افزایش هزینه‌ها
۳۰ دقیقه قبل / سایت عصرایران

صنعت در گرداب افزایش هزینه‌ها

امروز صنعت کشور با یک بحران تدریجی اما عمیق مواجه است. بحرانی که شاید آثار آن به سرعت نمایان نشود، اما در بلندمدت منجر به کاهش سرمایه‌گذاری، تعطیلی واحدهای ت...

 کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد

آزمون گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد و با برگزاری این آزمون ها، کنکور ۱۴۰۵ به ایستگاه پایانی رسید.