قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۳/۱۷

فیلم / حامد بهداد: موشک زدند مادرمو بغل کردم روم به دیوار بود پشتم سوخت / همه جا سوخت و تخریب شد

ویدیویی از صحبت های حامد بهداد در فضای مجازی پربازدید شده است.
 فیلم / حامد بهداد: موشک  زدند  مادرمو بغل کردم روم به دیوار بود پشتم سوخت / همه جا سوخت و تخریب شد



۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

سناتور چاک شومر از یک جنگ بی پایان دیگر آمریکا در خاورمیانه انتقاد کرد

به گزارش برنا از الجزیره، چاک شومر روز پنجشنبه در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: بنزین بالای ۴ دلار در هر گالن است. بدهی ملی ۴۰ تریلیون دلار شده است. ما یک جنگ بی‌پایان دیگر در خاورمیانه داریم.

وی با انتشار تصویری از دونالد ترامپ که درحال توصیف یک ستون است افزود: این مساله‌ای است که دونالد ترامپ بر آن تمرکز دارد.

پیش از این چاک شومر رهبر اقلیت دموکرات سنای آمریکا در پیامی با اشاره به افزایش تلفات ارتش تروریستی آمریکا در جنگ با ایران، خواستار پایان این جنگ شده بود.

انتهای پیام/


۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

ترامپ: توافق با ایران آسان نیست

به گزارش برنا، دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با رادیو دبلیوای‌بی‌سی ۷۷ که پنجشنبه شب به وقت محلی منتشر شد، درباره جنگ علیه ایران با تکرار لفاظی‌های خود مدعی شد: «چاره‌ای جز حمله به ایران نداشتیم، اگر ۱۰۰ بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم، ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد.»

رئیس جمهوری آمریکا در توجیه شکست خود در میدان دیپلماسی بدون اشاره به زیاده خواهی‌های واشنگتن و بدعهدی و نقض تفاهمنامه اسلام آباد ادعا کرد: «نیروی دریایی، هوایی از بین رفته است. بخشی از مشکل این است که بسیاری از رهبران از بین رفته‌اند. دستیابی به توافق آسان نیست. هیچ‌کس نمی‌داند چه کسی رهبری می‌کند.»

رئیس جمهوری جمهوریخواه و جنگ طلب آمریکا ادعا کرد: هدف اصلی کارزار آمریکا، جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

ترامپ در توجیه رویکرد‌های شکست خورده خود در قبال جمهوری اسلامی ایران و در حالیکه پیامد‌های جنگ بی دلیل او بر روی زندگی مردم آمریکا تاثیر گذاشته است، ادعا کرد: «فکر می‌کنم مردم می‌بینند که ما چه می‌کنیم، زیرا ایران هرگز نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد. ما باید به خاورمیانه سفر کنیم، زیرا نمی‌توانیم اجازه دهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.»

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با توهین به ایران مدعی شد: «آن‌ها دیوانه‌اند. اگر کشوری مانند آن سلاح هسته‌ای داشته باشد، بدون تردید از آن استفاده خواهد کرد.»

ترامپ همچنین به استفاده از بمب‌افکن‌های بی‌۲ در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران اشاره و ادعا کرد: «من جلوی آن را گرفتم و با بمب‌افکن‌های بی‌۲، آن را به‌طور کامل متوقف کردم.»

رئیس جمهوری آمریکا در حمایت از رژیم اسرائیل که واشنگتن را در گرداب جنگ علیه ایران فرو برده است و در توجیه جنگ علیه ایران بدون اشاره به اقدامات تل آویو در منطقه به ویژه سرزمین‌های اشغالی فلسطین مدعی شد: «آن‌ها (ایران) اسرائیل را نابود می‌کردند. آنها خاورمیانه را نابود می‌کردند.»

ترامپ در این برنامه رادیویی ادعا کرد: «ما در قبال ایران بسیار خوب عمل می‌کنیم. ما از نظر نظامی آنها را کاملا از بین بردیم. البته هنوز تعدادی موشک و پهپاد دارند، اما توانایی آنها برای ساخت این تجهیزات در مقایسه با پنج ماه پیش بسیار کاهش یافته است. پنج ماه پیش آنها حملات موثری انجام می‌دادند، اما حالا برایشان بسیار دشوار است که هر هدفی را مورد حمله قرار دهند.»

رئیس جمهوری آمریکا بدون اشاره به پیامد‌های اقتصادی جنگ خود علیه ایران بر زندگی و معیشت آمریکایی مدعی شد: «آن‌ها (ایران) در وضعیت بدی هستند. نرخ تورم آنها حدود ۳۰۰ درصد است و ارزش پول آنها تقریبا از بین رفته است. نیرو‌های نظامی هم حقوق دریافت نمی‌کنند؛ بنابراین در شرایط بسیار بدی قرار دارند.»

ترامپ در باره تنگه هرمز نیز در حالیکه ایران کنترل این آبراه حیاتی را برعهده دارد، بار دیگر ادعای خود را تکرار و ادعا کرد: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد!

وی در بخش دیگری از این مصاحبه در توجیه حمله به ایران مدعی شد: «ایران به قدرت سلطه‌گری در خاورمیانه تبدیل شده است که برای همه قلدری می‌کند.»

ترامپ بدون اشاره به اینکه پایگاه‌های آمریکا در خاک برخی کشور‌های منطقه است و نیز خسارات واشنگتن از پاسخ دفاعی ایران ادعا کرد «که ایرانی‌ها به سوی کشور‌های نیمه‌بی‌طرفی موشک شلیک کردند که هیچ‌کس از میزان دخالت آنها در درگیری آگاه نبود.»

انتهای پیام/


۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

سازمان ملل: به بازگشت به مذاکرات نیاز داریم

به گزارش برنا، استفان دوجاریک روز پنجشنبه به وقت محلی در واکنش به سیاست اعمال فشار اقتصادی بیشتر آمریکا گفت: ما در حال حاضر، شاهد تاثیر درگیری در خلیج فارس بر اقتصاد جهانی هستیم.

سخنگوی سازمان ملل، پیامد‌های جنگ علیه ایران را «عدم آزادی حمل و نقل در تنگه هرمز، و اکنون نیز عدم آزادی دریانوردی در باب المندب، در خلیج عدن» برشمرد.

دوجاریک تاکید کرد: آنچه ما نیاز داریم، بازگشت جدی به مذاکرات است، زیرا افزایش فعالیت‌های نظامی و افزایش درگیری اقتصادی، برای اقتصاد جهانی خوب نخواهد بود.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

انتهای پیام/




 بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو
۱۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران با تأکید بر نقش رسانه‌ها در انعکاس اقدامات و دستاوردهای مدیریت شهری از گسترش خدمات ورزشی و رفاهی بانوان، تسهیل دسترسی شهروندان به ظرفیت‌های شهری و اجرای برنامه‌های حمایتی برای خانواده‌ها و اقشار نیازمند خبر داد.

 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۸ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 خواهر از قصاص برادرش گذشت
۱۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.

 سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان
۱۳ ساعت قبل / سایت رکنا

سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان

در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای در جاده بلخ-سمنگان در شمال افغانستان دست کم سه نفر جان باختند. علت دقیق تصادف هنوز مشخص نیست و مسئولین در حال بررسی هستند.

 انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از انهدام باند حرفه‌ای سارقان طلافروشی‌ها و کشف بیش از ۱۰ میلیارد تومان طلاجات مسروقه خبر داد.

 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.