
جام جهانی ۲۰۲۶ تلفات داد/مرگ تلخ یک هوادار در دیدار افتتاحیه


جام جهانی ۲۱۱ تیمی به خاطر اسرائیل
نشریه اتلتیک امروز(پنجشنبه) از طرح محرمانه اینفانتینو برای «جام جهانی زیر ۱۵ سال» با ۲۱۱ کشور یعنی تمام اعضای فیفا پرده برداشت که در این طرح در نهایت برای خدمت رسانی به اسرائیل است.
اینفانتینو در این طرح قصد داشت بازی افتتاحیه جام جهانی 211 تیمی را میان دو تیم فلسطین و اسرائیل برگزار کند.
جیانی اینفانتینو طی حدود یک سال گذشته با سرمایهگذاران خصوصی درباره ایجاد یک تورنمنت جهانی زیر ۱۵ سال مذاکره کرده بود؛ رقابتی که قرار بود از مدل موفق Little League World Series در بیسبال الهام بگیرد.
این طرح هرچند در ظاهر منابع مالی خوبی برای 211 عضو فیفا داشت اما در پشت پرده به دنبال عادی سازی روابط فلسطین و اسرائیل بود.
نشریه اتلتیک فاش میکند که ایده بازی افتتاحیه بین تیمهای زیر ۱۵ سال اسرائیل و فلسطین در پیشنهاد رسمی تهیهشده توسط تیم مرتبط با Eldridge قرار نداشت، اما گفته شده بود که اینفانتینو شخصاً چنین ایدهای را مطرح کرده بود.
براساس گزارش اتلتیک، هرچند پیشنهاد اینفانتینو درباره بازی اسرائیل و فلسطین در افتتاحیه مورد قبول بسیاری از اعضای فیفا قرار نگرفت چون این اقدام جنبه سیاسی داشت و جام جهانی را از هدف اصلیاش دور میکرد.

تنظیمگری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرمهای آنلاین طلاست

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی

ناصر تقوایی گفت تو بدشانس ترین هنرپیشه مملکتی

هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست

ناتالی هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

