قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۳/۱۲

عطریانفر: ایران امروز بیش از هر زمان دیگری به همبستگی نیاز دارد/ دولت و تیم مذاکره کننده شایسته حمایت هستند

برنا - گروه سیاسی: عضو حقیقی شورای اطلاع‌رسانی دولت با انتقاد از حملات برخی جریان‌های سیاسی به رئیس‌جمهور و تیم مذاکره‌کننده کشور، تأکید کرد که ایران امروز ب...
 عطریانفر: ایران امروز بیش از هر زمان دیگری به همبستگی نیاز دارد/ دولت و تیم مذاکره کننده شایسته حمایت هستند



۲۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

بغداد: دولت ۲ پرونده «انحصار سلاح» و «مبارزه با فساد» را پیش می‌برد

کد خبر: 787396 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۴:۱۲:۰۰ اعتمادآنلاین |

حیدر العبودی، سخنگوی دولت عراق در تشریح برنامه‌های امنیتی این کشور اعلام کرد که دولت به طور همزمان پرونده «انحصار سلاح» و «مبارزه با فساد» را پیش می‌برد. وی با بیان اینکه انحصار سلاح به معنای وحدت تصمیم‌گیری امنیتی در سراسر عراق است، تأکید کرد که دولت فعلی عراق به‌دور از هرگونه فضای رویارویی است و اولویت خود را بر ثبات و حاکمیت قانون قرار داده است.

وی در خصوص وضعیت گروه‌های مسلح و روند خلع‌سلاح به شبکه خبری الجزیره گفت: «گفت‌وگوها در مورد حصر سلاح همچنان ادامه دارد و اختلافات موجود نه بر سر اصل موضوع، بلکه بر سر سازوکارهای اجرایی است.»

طبق گفته وی، از مجموع ۶ گروه و جناحِ مورد بحث، سه گروه در حال حاضر در فرآیند تحویل سلاح مشارکت دارند و سایر گروه‌ها نیز ملاحظاتی دارند که گفت‌وگو درباره آن‌ها در جریان است.

توسعه اقتصادی و احیای خطوط نفتی

در بخش اقتصادی، سخنگوی دولت عراق از تلاش‌های جدی برای ایجاد کریدورهای اقتصادی جدید با کشورهای همسایه از جمله سوریه و ترکیه خبر داد.

وی در این زمینه افزود: «ما در حال کار روی تقویت خط لوله نفتی جیهان ترکیه برای صادرات نفت هستیم و همزمان، ائتلافی جهانی نیز در حال پیگیری اجرای توافق مربوط به خط لوله نفتی بانیاس سوریه است.»

این اظهارات نشان‌دهنده رویکرد جدید دولت عراق برای متنوع‌سازی مسیرهای صادرات انرژی و تقویت پیوندهای اقتصادی منطقه‌ای است که می‌تواند به ثبات بیشتر در بازارهای انرژی و کاهش وابستگی‌های سنتی کمک کند.

  اخبار مرتبط سردار قاآنی به بغداد سفر کرد + برنامه سفر نخست‌وزیر عراق: اجازه نمی‌دهیم خاک کشورمان مبدأ حمله به کشورهای دوست و برادر باشد


۶ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

امنیت ملی و وحدت ملی در سایه اقتصاد مقاومتی

این نشست با مشارکت بیش از ۴۰۰ نفر از طریق سامانه آموزش‌های الکترونیکی مرکز همراه بود.

به گزارش معاونت علمی ریاست‌جمهوری، در این پنل، حسین روزبه به‌عنوان رئیس پنل و حسین تدین به‌عنوان دبیر پنل حضور داشتند و استادان و صاحب‌نظرانی همچون حمید هوشنگی، احسان خورشیدی و محمدمهدی راجی به ارائه دیدگاه‌های تخصصی پرداختند.

مباحث مطرح‌شده بر پیوند میان امنیت ملی، تاب‌آوری زیرساخت‌های حیاتی، حکمرانی هوشمند، مدیریت بحران و الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی متمرکز بود.

بیشتر بخوانید هاتف بستری برای ترسیم سیر دانشگاه تا شرکت دانش‌بنیان در پارادایم قدرت‌بنیان تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و‌کم‌کربن مانوین نماد تغییر پارادایم و ریل‌گذاری حکمرانی نوین در مسیر توسعه اقتصاد خلاق ایران است

همچنین در بخش ارائه مقالات، مقاله مهران مهرعلیان با موضوع نقش هوش مصنوعی در مدیریت بحران و مقاله عبدالصمد ضیایی با محوریت بهره‌گیری از راهبرد‌های شهید آیت‌الله خامنه‌ای در مدیریت بحران ارائه و بررسی شد.

در ادامه، داوران و حاضران به تبادل نظر درباره ظرفیت‌های سیاست‌گذاری، نقش فناوری‌های نوین و ضرورت تقویت وحدت ملی برای ارتقای تاب‌آوری کشور در شرایط بحران پرداختند.

انتهای پیام/


۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

توجه به معیشت مردم از سوی دولتمردان جدی گرفته شود

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ حجت‌الاسلام محمدتقی سبحانی نیا امام جمعه موقت قزوین در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر قزوین، ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، اظهارداشت: تقویوپرهیزگاری راه نجات انسانها در همه شئون زندگی دنیوی است.

وی بیان کرد: با تمسک به ریسمان الهی میتوانیم مسیر درست را تشخیص داده و به سعادت رسید.

خطیب جمعه قزوین بااشاره به شرایط منطقه تصریح کرد: امروز ایستادگی ملت ایران موجب شده دشمن مستاصل شود و مردم جهان نیز به اقتدار و مقاومت مردم پی برده اند.

امام جمعه موقت قزوین بیان کرد: امروز دنیا می بیند مردم قهرمان ایران تنها ملتی است که با شجاعت در برابر مستکبران ایستاده و آمریکای جنایتکار را به انزوا کشانده و این جنایتکار هر روز دچار بحران بیشتری شده وخود را در باتلاق می بیند.

سبحانی نیا یادآورشد: حضور حماسی مردم در ۱۷۰ شب تجمع بصیرانه مانند خاری در چشم دشمنان است و مانع از هرگونه تحرک نظامی دشمن شده است.

حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا ضمن گرامیداشت هفته دولت افزود: در این ایام پروژه های متعددی افتتاح خواهد شد که کام مردم را شیرین خواهد کرد و ما هم از دولتمردان خدمتگزار انتظار داریم در کنار حرکت جهادی در تصمیم‌گیری هم جسارت لازم را داشته باشند.

امام جمعه موقت قزوین اظهارداشت: این روزها مشکلات اقتصادی فشار زیادی به مردم وارد میکند لذا از مدیران انتظار داریم به معیشت مردم توجه بیشتری کنند.

وی فرا رسیدن هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم (ص) را هم تبریک گفت و بر اهمیت اتحاد کلمه تأکید کرد و گفت: هفته وحدت یادگار امام خمینی (ره) است وهمه باید به انسجام و وحدت جامعه کمک کرده و از تفرقه دوری کنم.

حجت الاسلام سبحانی نیا افزود: وحدت تنها محدود به مذاهب نیست و بایستی در میان اقوام مختلف حتی پیروان ادیان الهی، رعایت شود وهمه زیر لوای پرچم جمهوری اسلامی ایران متحد باشیم ودشمنان را شکست دهیم.

ویدر خصوص اهمیت علم‌آموزی و ترویج معارف دینی هممطالبی بیان کرد و گفت: حوزه‌های علمیه به عنوان مراکز تربیت طلایه‌داران دین، متکی به حمایت مستقیم مردم هستند واز مردم انتظار داریم با پرداخت وجوهات شرعی از این مراکزحمایت کنند.

انتهای پیام




 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۱۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی در سلامت کامل برگزار شد
۱۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی در سلامت کامل برگزار شد

آزمون سراسری پذیرش دانشجو - معلم سال ۱۴۰۵ در گروه‌ آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز جمعه ۳۰ مرداد ماه با رقابت بیش از ۴۶۰ هزار متقاضی در سلامت و آرامش کامل برگزار شد.

 پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟
۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟

احتمال دارد پس‌گردنی لیونل مسی به بازیکن حریف در دیدار اینترمیامی مقابل فیلادلفیا یونیون با محرومیت فوق ستاره آرژانتینی همراه شود.

 آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟

چالش آمریکا برای نفت خاورمیانه پایان نخواهد یافت

 ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست
۱۹ دقیقه قبل / سایت انتخاب

ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست

شرکت رباتیک Unitree از یک ربات انسان‌نما به نام سوپرمن رونمایی کرده که موفق شد رکورد سرعت دونده سرشناس اوسین بولت را بشکند. این ربات فقط یک مشکل کوچک دارد، ا...

 شروط صنعا برای ریاض
۴۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

شروط صنعا برای ریاض

عضو شورای عالی سیاسی صنعا، تأکید کرد که اگر عربستان سعودی قصد دارد از آنچه او «درخت جنایت و محاصره» علیه یمن خواند، فاصله بگیرد، باید با برداشتن گام‌های عملی...