قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

رسیدگی به بیش از ۵۰۰ هزار پرونده در اردبیل/ کاهش ۱۰ درصدی ورودی پرونده‌ها با رویکرد پیشگیرانه دستگاه قضایی

برنا-گروه استانها:رئیس کل دادگستری استان اردبیل با تشریح عملکرد یک‌ساله دستگاه قضایی استان گفت: سال گذشته بیش از ۵۰۰ هزار پرونده در مراجع قضایی استان رسیدگی...
 رسیدگی به بیش از ۵۰۰ هزار پرونده در اردبیل/ کاهش ۱۰ درصدی ورودی پرونده‌ها با رویکرد پیشگیرانه دستگاه قضایی



۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

یادگارهای اکبر عبدی به موزه شهرداری اردبیل رسید/فرهنگسرایی به نام این هنرمند نام‌گذاری می‌شود

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل: خانواده زنده‌یاد اکبر عبدی ، هنرمند پیشکسوت و بزرگ سینمای ایران، در دیداری با مسئولان شهری اردبیل، بخشی از وسایل شخصی و یادگارهای این هنرمند فقید را به موزه عمارت شهرداری اردبیل اهدا کردند.

این اقدام فرهنگی با هدف حفظ و نمایش بخشی از میراث هنری اکبر عبدی در زادگاهش انجام شده است تا یادگارهای این هنرمند برای نسل‌های آینده حفظ و در معرض دید علاقه‌مندان قرار گیرد.

در جریان این دیدار، محمود صفری، شهردار اردبیل ضمن قدردانی از خانواده اکبر عبدی، بر اهمیت حفظ میراث و یادگارهای هنرمندان بزرگ و ماندگار کردن نام آنان در تاریخ شهری تأکید کرد.

وی از برنامه مدیریت شهری برای تکریم جایگاه این هنرمند خبر داد و اظهار کرد: شهرداری اردبیل لایحه‌ای را برای نام‌گذاری یکی از فرهنگسراهای جدیدالاحداث شهر به نام اکبر عبدی به شورای اسلامی شهر تقدیم خواهد کرد.

شهردار اردبیل افزود: حفظ یاد و نام هنرمندان برجسته و معرفی آثار و میراث آنان به نسل‌های آینده، بخشی از مسئولیت فرهنگی مدیریت شهری است و تلاش می‌شود ظرفیت‌های فرهنگی شهر در این مسیر مورد استفاده قرار گیرد.

گفتنی است، این اقدام فرهنگی با حضور جمعی از مدیران شهری، هنرمندان و فعالان فرهنگی برگزار شد و بخشی از وسایل شخصی و یادگارهای اکبر عبدی برای نگهداری و نمایش در موزه عمارت شهرداری اردبیل در اختیار این مجموعه قرار گرفت.

در این مراسم، فرهاد قائمیان بازیگر سینما، میرمحمد سیدهاشمی رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل، حبیب فتحی عضو شورای شهر، کیوان حسن‌زاده معاون معماری و شهرسازی شهرداری و ابراهیم نیرومند از هنرمندان اردبیل نیز حضور داشتند.

حاضران در این مراسم ضمن تجلیل از خدمات و جایگاه اکبر عبدی در هنر ایران، بر ضرورت حمایت از میراث فرهنگی و هنری و حفظ یاد و آثار هنرمندان برای آیندگان تأکید کردند.


۳۳ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

تعطیلی ادارات اردبیل شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | علت تعطیلی ادارات اردبیل شنبه ۳۱ مرداد

به گزارش اینتیتر، در پی افزایش بی‌سابقه دمای هوا در روزهای اخیر و رشد چشمگیر مصرف برق در استان اردبیل ، مقامات استانی در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای مدیریت بار شبکه و جلوگیری از خاموشی‌های گسترده هستند. گرما و قطعی برق؛ شنبه تعطیل می‌شود؟

بر اساس این گزارش، یکی از سناریوهای مطرح‌شده، تعطیلی موقت ادارات و نهادهای دولتی در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ است تا از فشار بر شبکه برق کاسته شود و صرفه‌جویی لازم در مصرف انرژی صورت گیرد.

طبق سخنان گذشته استانداری ها اولویت حفظ پایداری شبکه برق و تأمین نیازهای ضروری مردم است. در صورت تداوم شرایط فعلی و عدم کاهش دما، تصمیم نهایی درباره تعطیلی ادارات در این مطلب اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است که مراکز خدماتی ضروری، بیمارستان‌ها، اورژانس‌ها و نهادهای امدادی از این تصمیم مستثنا بوده و به ارائه خدمت ادامه خواهند داد. شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ سر کار برویم یا نه؟

از شهروندان استان اردبیل درخواست می‌شود ضمن صرفه‌جویی در مصرف برق، اطلاع‌رسانی‌های تکمیلی را از همین طریق پیگیری کنند.

 




 نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه
۸ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه

دوره های آموزشی شرکت های مالی در روزهای آینده نحوه برگزاری، زمان و موضوعات آن ها مشخص شد.

 نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند
۳۰ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند

یک رسانه آمریکایی نوشت که با وجود تهدید ترامپ به فشار اقتصادی علیه ایران، او علاقه‌ای به حمله نظامی گسترده ندارد.

 فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.

 گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شوند؟
۳۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شوند؟

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضعف عملکردی در وزارت راه و تاثیر آن بر افزایش قیمت در این حوزه گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت مسکن، عدم عرضه کافی...

 «عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

«عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم

عایشه وهاب سیاستمدار منتقد رژیم صهیونیستی، با وجود تلاش و مخالفت لابی اسرائیل، در انتخابات کالیفرنیا پیروز شد.

 شایعه جدید بنزینی تکذیب شد
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

شایعه جدید بنزینی تکذیب شد

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.