قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

نجف و بغداد پذیرش مسافران افغانستان و پاکستان را محدود کردند

برنا - گروه اقتصادی؛ بر اساس اطلاعیه وزارت کشور عراق و اداره مهاجرت فرودگاه نجف، محدودیت‌های جدیدی برای پذیرش مسافران دارای تابعیت افغانستان و پاکستان در پرو...
 نجف و بغداد پذیرش مسافران افغانستان و پاکستان را محدود کردند



۴۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: مسیر مبارزه ایران و عراق با آمریکا و اسرائیل ادامه خواهد داشت

ایران آنلاین:

  محمدباقرقالیباف امروز جمعه(۳۰ مردادماه) در سومین روز سفر هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران پس از حضور در قبرستان وادی السلام نجف و ادای احترام به شهدای مقاومت عراق، در گفت‌وگویی با بیان اینکه ابتدا از طرف رهبر انقلاب و ملت شریف ایران از همه ملت شجاع و مبارز عراق که با حضورشان در تشییع پیکر مطهر امام شهید ایران اسلامی، درخشیدند و این پیوند همیشگی را مستحکم‌تر کردند و افتخار بزرگی آفریدید، قدردانی‌ می‌کنم، گفت: در روز و ایامی که ملت ایران غمگین بودند، حزن و اندوه داشتند، این حضور معنی دار و شجاعانه ملت عراق در نجف و کربلا تسلی خاطر هموطنان شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا،  وی با اشاره به ایام اربعین امام حسین(ع) به میزبانی کشور عراق، افزود: مثل همیشه در ایام اربعین حسینی، ملت حسینی و عاشورایی عراق میزبان میلیون‌ها زائر از ایران و دیگر کشورها بودند و خوش درخشیدید و خوب میهمان نوازی کردید.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: شما مردم عراق در مراسم اربعین همه ظرفیت‌های مادی و معنوی خود را پای زوار و راهپیمایان اربعین آوردید، به همه شما خدا قوت می‌گویم و انشاءالله که مورد قبول حضرت حق و سیدالشهدا(ع) باشد و از طرف همه ملت ایران از شما عزیزان، بزرگواران، عشایر و موکب‌ها تقدیر و تشکر می‌کنم.

  آمریکا و اسرائیل بداند که وحدت بین ایران و عراق هرگز گسستنی نیست

 

قالیباف با بیان اینکه آمریکا و اسرائیل بداند که وحدت بین امت اسلامی و به ویژه بین دو ملت ایران و عراق هرگز گسستنی نیست، اظهار کرد: چرا که این پیوند برخاسته از سنت‌های الهی و قرآن کریم، محبت و پیروی از اهل بیت، فرهنگ شهدا و عاشورا و مکتب امیرالمومنین(ع) است و برای این باور این ملت جان و خون داد و مبارزه کرد.

وی تاکید کرد: رزمندگان ایران و عراق آن روزی که به هم نیاز داشتند به مانند زمان توطئه آمریکا و اسرائیل در موضوع داعش، در کنار هم قرار گرفتند و در جنگ تجاوزکارانه اخیر هم، ملت عراق در جنگ رمضان به پا خواستند و نماد این مبارزه خون شهید ابومهدی و شهید حاج قاسم عزیز است که در این سرزمین در هم آمیخته شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: عراق و ایران در مقابل استکبار خواهند ایستاد و همانگونه که پوزه آمریکا را در جنگ رمضان به زمین زدند و طعم تلخ شکست را به آنها چشاندند، این مسیر همچنان ادامه خواهد داشت.

قالیباف با بیان اینکه ما امروز با همه وجودمان درک می‌کنیم که جبهه مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی از هر زمان دیگری زنده تر و در میدان تر است، افزود: ما بر این باوریم که امام کبیر و امام شهیدمان تشکیل دهنده جبهه مقاومت بود، مسیر سیدالشهدا را انتخاب کرد.

وی گفت: این ما هستیم که همراه امام و شهدا راه سنت‌های الهی را با برادری و اخوت در کنار یکایک ملت و مرجعیت و رهبر عزیز انقلاب به پیش می‌بریم.

به گزارش ایرنا، رئیس مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه(۲۸ مردادماه) در بدو ورود به فرودگاه بغداد به همراه هیأت پارلمانی کشورمان در محل شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس حاضر شد و به مقام آنها ادای احترام کرد.

دیدارهای جداگانه با هیبت الحلبوسی رئیس مجلس و تعدادی از نمایندگان پارلمان عراق، نزار آمیدی رئیس جمهور عراق، علی فالح‌الزیدی نخست وزیر عراق، فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق، قاسم العبودی مشاور امنیت ملی عراق و سخنرانی در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی، از برنامه‌های قالیباف در ۲ روز گذشته بود.

همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی در شهر کاظمین به زیارت حرمین شریفین امام موسی‌بن‌جعفر(ع) و امام جواد(ع) رفت و در ادامه در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا و در نماز جماعت مغرب و عشاء حرم مطهر امام حسین(ع) در کربلای معلی شرکت کرد. تشرف رئیس مجلس و هیات پارلمانی ایران به زیارت مضجع شریف و نورانی امام حسین (ع) نیز از دیگر برنامه‌های او و هیأت پارلمانی کشورمان بود.

سارا فلاحی(نماینده ایلام و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس)، شهین جهانگیری(نماینده ارومیه و عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق)، محمدتقی نقدعلی(نماینده خمینی شهر و رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق)، مهدی فلاح(نماینده رشت و نایب رئیس گروه دوستی)، ابوالفضل عمویی(دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل)، محمدسعید احدیان(دستیار سیاسی و رسانه‌ای رئیس مجلس) و وحید جلال زاده( معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه) از جمله همراهان رئیس مجلس شورای اسلامی در عراق هستند.

انتهای پیام/


۵۰ دقیقه قبل / سایت انصاف نیوز

آمریکا مجوز فروش سوخت‌رسان به قطر را صادر کرد | انصاف نیوز

باشگاه خبرنگاران: آمریکا با فروش احتمالی هواپیمای سوخت‌رسان KC-۴۶A و تجهیزات مرتبط به قطر به ارزش ۴.۵ میلیارد دلار موافقت کرد.

وزارت امور خارجه آمریکا امروز پنجشنبه اعلام کرد که با فروش احتمالی هواپیمای سوخت‌رسانی هوایی KC-۴۶A و تجهیزات مرتبط با آن به قطر، به ارزش تخمینی ۴.۵ میلیارد دلار، موافقت کرده است.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که پیمانکاران اصلی این قرارداد، بوئینگ، موتور‌های نظامی پرات‌اند ویتنی، آرتی‌ایکس و نورثروپ گرومن هستند و خاطرنشان کرد که این قرارداد هنوز منوط به طی مراحل نهایی و تأییدیه‌های مربوطه است. 

انتهای پیام


۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

قالیباف: عراق و ایران در مقابل استکبار خواهند ایستاد

محمدباقر قالیباف و هیات پارلمانی ایران بر سر مزار شهید ابومهدی المهندس در وادی‌السلام نجف اشرف حضور یافتند.

قالیباف در جوار مزار ابومهدی المهندس گفت: از طرف رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت عزیز و شریف ایران از ملت شجاع و مبارز عراق تشکر می‌کنم که با حضور خود در مراسم تشییع پیکر مطهر امام شهیدمان درخشیدند و مثل همیشه این پیوند را مستحکم‌تر کردند و افتخار بزرگی آفریدند آن هم در ایامی که ملت ما غمگین بود؛ این حضور معنادار و شجاعانه ملت عراق در نجف و کربلا تسلی خاطر هموطنانمان شد.

وی ادامه داد: در ایام اربعین حسینی ملت حسینی و عاشورایی عراق میزبان میلیون ها نفر زائر از ایران و دیگر کشورها بود، مثل همیشه خوش درخشیدید و خوب مهمان نوازی کردید و همه ظرفیت های مادی و معنوی خود برای زوار اربعین گذاشتید به همه شما خداقوت می‌گویم و از سوی ملت ایران از شما عزیزان تقدیر و تشکر می‌کنم.

رئیس مجلس در ادامه گفت: دشمنان امت اسلامی، آمریکا و اسرائیل بدانند که وحدت بین امت اسلامی به ویژه بین ملت ایران و عراق هرگز گسستنی نیست زیرا این پیوند برخاسته از سنت‌های الهی، قرآن کریم، محبت و پیروی از اهل بیت و فرهنگ عاشورا و مرقد مطهر امام علی (ع) است.

وی تاکید کرد: برای این باور، این ملت جان و خون داد و مبارزه کرد و روزی که به یکدیگر نیاز داشتند مانند توطئه آمریکا و اسرائیل در موضوع داعش، رزمندگان ایران در کنار رزمندگان عراق قرار گرفتند. قالیباف بیان کرد: ملت عراق در جنگ رمضان به پا خاست و نماد این مبارزه خون شهید ابومهدی و خون شهید حاج قاسم عزیز است که در این سرزمین به هم آمیخته شد.

قالیباف گفت: این سرزمین و کشور عراق و ایران عزیز در مقابل استکبار خواهند ایستاد، همان طور که پوزه آمریکا را در جنگ رمضان زدند و طعم تلخ شکست را چشاندند؛ این مسیر ادامه دار است تا زمانی که دشمن قصد تجاوز و تهدید بر امت اسلامی، ایران عزیز و عراق دارد. بدانند که این پیوند ناگسستنی است و این مسیر ادامه خواهد داشت.

رئیس مجلس در ادامه گفت: امروز با همه وجودمان درک می‌کنیم که جبهه مقاومت از هر زمان دیگری در مقابل رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار زنده‌تر و در میدان‌تر است.

وی ادامه داد: ما بر این باوریم که امام کبیرمان و امام شهیدمان که معمار و تشکیل‌دهنده جبهه مقاومت بود، مسیر سیدالشهدا(ع) را انتخاب کرد؛ هم سیدالشهداءوار و امام‌گونه زندگی کرد و هم در این مسیر خود و فرزندانش مثل امام حسین(ع) به شهادت رسید.

قالیباف تاکید کرد: بدانید آن جایی که در مقابل قدرت هژمونی آمریکا ایستاده و آن را در منطقه به شکست کشاند، برکت خون شهدا و روحیه مبارزه امام شهید ما بود که هم در کلام و هم در عمل این مسیر را پیش برد. این ما هم هستیم که راه امام و شهدا و راه سنت‌های الهی را با وحدت، یکپارچگی، برادری و اخوت در کنار هم، یکایک ملت و مرجعیت و در کنار رهبر عزیز انقلابمان به پیش می‌بریم و تردیدی در این نداریم که «وَأُخْرَیٰ تُحِبُّونَهَا نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِیبٌ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِینَ»

انتهای پیام




 عبور نفتکش‌های خیالی ترامپ از تنگه هرمز زیر ذره بین | پشت پرده اختلاف میان روایت سیاسی واشنگتن و داده‌های میدانی | هزینه سنگین عبور از مسیرهای ناامن
۲۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

عبور نفتکش‌های خیالی ترامپ از تنگه هرمز زیر ذره بین | پشت پرده اختلاف میان روایت سیاسی واشنگتن و داده‌های میدانی | هزینه سنگین عبور از مسیرهای ناامن

اقتصادنیوز:دولت ایالات متحده آمریکا پس از ناکامی در وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به بازگشایی تنگه هرمز با استفاده از اهرم نظامی و فشار اقتصادی، بار دیگر به تلاش برای خبرسازی و انتشار اطلاعات جعلی برای کنترل بازارها روی آورده‌است.

 تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود
۴۱ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود

رئیس جمهور گفت: تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود زیرا توقف تولید علاوه بر آسیب به بنگاه‌های اقتصادی، می‌تواند آثار مختلفی بر معیشت...

 قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد

میدان بزرگ میوه و تره‌بار تهران، قیمت عمده‌فروشی محصولات کشاورزی در هفته جاری (۲۶ مرداد تا اول شهریور ۱۴۰۵) را تعیین کرد.

 اورگوئه: در صورت ورود نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود
۴۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

اورگوئه: در صورت ورود نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود

معاون وزیر خارجه اورگوئه اعلام کرد اگر نخست وزیر اسرائیل به اورگوئه سفر کند او را حتما بازداشت می‌کنیم.

 فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد
۵۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.

 مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم
۱۰ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...