قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

بهسازی و ایمن‌سازی ۴۰ کیلومتر از راه‌های روستایی قم

برنا - گروه استانها: معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قم از اجرای طرح بهسازی و ایمن‌سازی بیش از ۴۰ کیلومتر از محورهای روستایی...
 بهسازی و ایمن‌سازی ۴۰ کیلومتر از راه‌های روستایی قم


بازگشا: اصفهان گزینه مناسبی برای میزبانی دربی است / در بازی‌های بعدی امیدواریم هماهنگی‌ها بیشتر شود

 بازگشا: اصفهان گزینه مناسبی برای میزبانی دربی است / در بازی‌های بعدی امیدواریم هماهنگی‌ها بیشتر شود
 خبرگزاری دانشجو / ۳۷ دقیقه قبل
سخنگوی باشگاه پرسپولیس:اگر تضمین داده شود که در بازی برگشت در ورزشگاه آزادی، امکان حضور ۱۰۰ هزار هوادار پرسپولیس فراهم خواهد بود، آن زمان می‌توانیم درباره ای...

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علی بازگشا، سخنگوی باشگاه پرسپولیس، پس از دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان اظهار داشت : خدا را شکر که بازی امروز برگزار شد و توانستیم با سه امتیاز و یک اختلاف خوب، به استقبال بازی بعدی برویم. 

وی افزود: طبیعی است که در شروع فصل، هماهنگی‌ها ممکن است هنوز به دقت و کیفیت مطلوب نرسیده باشد و اتفاقات خاصی رخ دهد. 

بازگشا ادامه داد : ورزشگاه شهر قدس نیز محدودیت‌هایی دارد که همه تلاش خود را می‌کنیم تا این مسائل پیش نیاید. امیدواریم در ادامه لیگ، هماهنگی میان همه ارکان برگزاری مسابقات بیشتر شود و شاهد بازی‌های بهتر و شرایط مناسب‌تری باشیم.

بازگشا گفت : در رابطه موضوع با تماشاگر بودن دیدار پرسپولیس و تراکتور ، مجموعه مدیریتی باشگاه باید تصمیم بگیرد و مواضع باشگاه را در روزهای آینده اعلام خواهیم کرد.  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

سخنگوی باشگاه پرسپولیس بیان کرد : اگر تضمین داده شود که در بازی برگشت در ورزشگاه آزادی، امکان حضور ۱۰۰ هزار هوادار پرسپولیس فراهم خواهد بود، آن زمان می‌توانیم درباره این موضوع تصمیم‌گیری کنیم. 

با این حال، این مسئله در اختیار مدیریت باشگاه است و تاکنون اعلام نظر جدیدی از سوی سازمان لیگ درباره ورزشگاه آزادی به ما نشده است.

سخنگوی باشگاه پرسپولیس ادامه داد: ورزشگاه شهدای شهر قدس، ورزشگاه کوچکی است و ما ظرفیت این را نداریم میزبانی در خور داشته باشیم. ما هنوز اتفاقات سکوهای جام حذفی هنوز از یاد ما نرفته و این موضوع برای باشگاه بسیار مهم است. 

بازگشا در مورد ورزشگاه میزبان دربی گفت : ورزشگاه نقش جهان شرایط مناسبی دارد و امیدواریم بتوانیم پس از چند فصل، یک میزبانی خوب و جدید در این ورزشگاه داشته باشیم و اتفاقات دربی خوبی رقم بخورد.

وی بیان کرد: امیدوارم یک دربی با کیفیت ببینیم با توجه به فصلی که مسابقات در این فصل اهمیت زیادی دارد و لیگ هم بسیار جذاب شروع شده است. 

بازگشا گفت : انتخاب میزبان بر عهده باشگاه است، اما اصفهان و ورزشگاه نقش جهان یکی از گزینه‌های بسیار خوب محسوب می‌شود و امیدوارم در صورت برگزاری مسابقه در این ورزشگاه، میزبانی خوبی داشته باشند.

انتهای پیام/



آغاز به کار گالری نوین در موزه هنرهای معاصر

 آغاز به کار گالری نوین در موزه هنرهای معاصر
 خبرگزاری برنا / ۴۱ دقیقه قبل
برنا- گروه فرهنگ و هنر: نمایشگاه «گنجینه‌ی نوین» شامل گزیده‌ای از آثار تجسمی گالری نوین، از ۲۸ مرداد تا ۵ شهریور ۱۴۰۵ در سرسرای موزه هنرهای معاصر تهران برگزا...

آیین گشایش این رویداد روز سه‌شنبه، ۲۷ مرداد ۱۴۰۵، با حضور بهمن فرمان‌آرا، لیلی گلستان، ایراهیم حقیقی، یدالله کابلی، عین‌الدین صادق‌زاده و بهرام دبیری در محل موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد و از امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد پذیرای عموم علاقه‌مندان به هنر معاصر است.

لیلی گلستان، مترجم و گالری‌دار پیشکسوت، روی صحنه حاضر شد با اشاره به تجربه‌ای که به شکل‌گیری یکی از مجموعه‌های هنری انجامید، گفت: ماجرا از یک دیدار اتفاقی در یک مهمانی شروع شد؛ جایی که نماینده یک مجموعه اقتصادی برای حمایت از هنر اعلام آمادگی کرد. 

او توضیح داد: بنیاد کاوه گلستان پیش‌تر شکل گرفته بود اما ادامه کارش ممکن نشد و به همین دلیل پیشنهاد دادم حمایت مالی به سمت یک نمایشگاه گروهی از چند گالری برود. 

او در ادامه با بیان اینکه بعدتر بخشی از فضای اداری آن مجموعه به گالری تبدیل شد، افزود: هدف این بود که کارکنان و مشتریان هنگام رفت‌وآمد، با هنرهای تجسمی روبه‌رو شوند.

 گلستان این اقدام را نشانه نگاه مدبرانه مدیران وقت دانست و گفت: چیدمان گالری، تهیه کاتالوگ و برگزاری افتتاحیه رسمی باعث شد این حرکت، رسمیت پیدا کند. چنین تجربه‌ای بعدها به الگویی برای دیگر مجموعه‌ها تبدیل شد و نشان داد خرید آثار هنری می‌تواند نوعی سرمایه‌گذاری و پس‌انداز بلندمدت باشد.

خط به مثابه منشوری چندوجهی

یدالله کابلی، استاد برجسته خط‌شکسته، با مروری بر بیش از پنج دهه فعالیت هنری خود، از هنر به عنوان ژرف‌ترین گفتگوی انسان‌های صاحب‌ذوق یاد کرد و آن را به منشوری چندوجهی تشبیه نمود که هر وجه آن سرشار از زیبایی، مانایی و درخشندگی است. 

کابلی که خود را پاسدار هنرهای سنتی و یکی از پیشگامان پیوند خوش‌نویسی با فضای مدرن می‌داند، معتقد است:  هنرمند باید برای رسیدن به تعالی، همواره در تکاپوی کمال‌جویی باشد؛ مسیری که برای او از سال‌ها همنشینی با بزرگان هنر تجسمی و درک ضرورت‌های زمانه آغاز شد.

کابلی با اشاره به چالش‌های ورود خط به فضای مدرن، گفت: من همیشه مدافع هنرهای اصیل و ملی بودم، اما در عین حال جزو نخستین کسانی بودم که ضرورت ورود خط به فضاهای کاربردی‌تر که امروز نقاشی‌خط نامیده می‌شود را درک کردم. این تلاش، نه از سر اجبار، بلکه از سر دوست‌داشتن این مسیر بود.

او در پایان با تأکید بر اعتبار جهانی هنر ایران، گفت: اگر امروز در سایه برخی سیاست‌بازی‌ها، نام ایران در گوشه‌ای مهجور مانده باشد، اما در موزه‌های معتبر جهان، همواره شاهد درخشش عالی‌ترین نمونه‌های تاریخ هنر خودمان هستیم. هنر، فراتر از مرزها، حیات‌بخش و اعتبارآفرین است.

پس از صحبت‌های یدالله کابلی از اثر تازه او با حضور بهمن فرمان آرا رونمایی شد.

از ممنوعیت «کالای لوکس» تا اقتصاد خلاق

مرتضی کاظمی، معاون پیشین امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در تحلیلی از روند پیوند میان نهادهای اقتصادی و هنر، به چالش‌های ساختاری دهه‌های گذشته و گذار به مفاهیم نوین اقتصادی پرداخت.

کاظمی در تعریف پارادایم اقتصاد خلاق گفت:  وقتی تکنولوژی‌های جدید در اختیار هنرمندان قرار می‌گیرد و آن‌ها می‌توانند خلاقیتی نو در آثارشان داشته باشند.  به هنرمند این اجازه را می‌دهد که قدرت خلاقیتش را به افق‌های بازتری نشان دهد.

کاظمی با اشاره به اقتصاد هنر گفت: یکی از شاخه‌های اقتصاد جدید اقتصاد فرهنگ و هنر و اقتصاد خلاق است این شاخه در جهان یک عمر ۳۵ ساله دارد. شروع اقتصاد خلاق در انگلستان بود و عموما کشورهای توسعه‌یافته و کشورهای درحال توسعه سراغ برنامه ریزی برای حرکت به سمت اقتصاد خلاق رفتند.

این موضوع در اوایل دهه ۸۰ آغاز شد و به مرور ادامه پیدا کرد و این جلسه هم در همان راستا است.

او با اشاره به GDP جهان در اقتصاد خلاق گفت: بالای ۴ هزار میلیارد دلار اقتصاد خلاق گردش مالی دارد و شاخه اول به سینما و سریال تعلق دارد، بعد هم به هنرهای تجسمی قرار دارد و سومین شاخه هم به حراج‌ها اختصاص دارد.

کاظمی همچنین با اشاره به صادرات خلاق گقت: در صادرات خدمات خلاق اول چین، دوم آمریکا و سوم ایتالیا است. در حوزه کالاهای خلاق آمریکا کانادا و چین قرار دارد.

او ادامه داد: ما ایرانی‌ها به علت قدمت چند هزار ساله همواره جهانی بودیم و همواره نوآوری و نوگرایی را تحسین کردیم و مشغول آن بودیم.

کاظمی بیان کرد: ۳۵ درصد بازار‌های فرهنگی و هنری منطقه برای ایرانی‌هاست و بر اساس گزارشی ظرفیت هنرهای تجسمی در ایران بالقوه ۲۰ هزار میلیارد تومان است و راه بالفعل شدن آن ارتباط با جهان و صادرات گسترده است.

نهادهای مالی امروز، وارثان بازرگانان خوش‌ذوق تاریخ هنر ایران

علیرضا دبیری‌نژاد، رئیس موزه هنرهای معاصر، با نگاهی به پیشینه هنر ایران، پیوند دیرینه میان اقتصاد و هنر را یادآور شد و نهادهای مالی امروز را میراث‌دار همان تاجران و بازرگانی دانست که روزگاری موتور خلق و گردآوری آثار هنری بودند.

او گفت: موزه هنرهای معاصر قرار نیست صرفاً محل نگهداری آثار باشد، بلکه باید با شبکه‌سازی میان همه نهادهای گردآورنده، نقش معرف هنر معاصر را ایفا کند.

دبیری‌نژاد در تشریح این نگاه گفت: اگر در پیشینه تاریخ هنر ایران نگاه کنیم، همیشه آثار هنری یک پشتوانه داشته‌اند؛ یعنی تاجرها و بازرگانانی که اهل اقتصاد و اهل ذوق بودند، سفارش خلق اثر می‌دادند، حمایت می‌کردند و گردآوری می‌کردند. اگر بخواهیم پیشینه مجموعه‌داری، موزه‌داری، کلکسیونری و گالری را در کشور خودمان نگاه کنیم، باید نزد تجار و بازرگانان گذشته این مملکت ببینیم؛ در موقوفات، مجموعه‌ها و کتابخانه‌های قدیمی می‌توانیم به شدت این‌ها را مشاهده کنیم.

او نهادهای اقتصادی امروز را ادامه همان سنت دانست و افزود: نهادهای مالی امروز، میراث‌دار همین بازرگانان و تجار و اهالی اقتصاد گذشته هستند. همان‌طور که آن‌ها اهل ذوق بودند، اگر نهادهای اقتصادی امروز هم بتوانند اهل ذوق باشند، می‌توانند هم حامی هنر باشند، هم نگهدارنده هنر و هم بانی مجموعه‌ها و موزه‌هایی که امروزه می‌شناسیم. در کمیته موزه‌های بانکداری جهانی هم بخش عمده مربوط به موزه‌های بانکی است که کلکسیون‌های هنری را گردآوری کرده‌اند.

رئیس موزه هنرهای معاصر در تبیین مأموریت این نهاد گفت: موزه هنرهای معاصر قرار نیست محل نگهداری آثار باشد؛ باید معرف هنر معاصر باشد و این هنر معاصر را در یک شبکه معرفی کند؛ شبکه‌ای که همه نهادهای گردآورنده و نگهدارنده، با اتصال به موزه هنرهای معاصر بتوانند گنجینه‌های هنری خود را معرفی کنند.

اقتصاد باید ذیل هنر تعریف شود

عین‌الدین صادق‌زاده، هنرمند خوشنویس، در حاشیه آیین گشایش نمایشگاه «گنجینه نوین»، به نقد رویکردهای سوداگرانه در بازار هنر پرداخت. او با روایتی از یک تجربه شخصی در سال‌های گذشته، به ماهیتِ تقلیل‌گرایانه برخی مجموعه‌داران اشاره کرد و گفت: شانزده هفده سال پیش، مجموعه‌داری با من تماس گرفت. پس از نیم ساعت توضیح درباره کیفیت و ابعاد کارها، وقتی پرسید چند سالتان است و پاسخ دادم ۴۰ سال، تماس قطع شد؛ چرا که گویا هنوز آن‌قدر جوان بودم که مرگ و در نتیجه گران شدن آثارم در آینده دور به نظر می‌رسید.

صادق‌زاده این نوع نگاه را که هنر را نه برای تعالی، بلکه به عنوان ابزاری برای سوداگری می‌بیند، آسیب‌زا دانست و تأکید کرد: من همواره معتقدم که اقتصاد ذیلِ هنر قرار دارد و نه برعکس. اینکه در فضای گالری‌داری امروز، دغدغه فقط کسب انتفاع مالی باشد و به هر قیمتی کارهای نازل یا فیک ارائه شود، به هیچ‌وجه برازنده فضای هنری ما نیست.

در بخش پایانی این رویداد، دو اقدام نمادین برای تثبیت هویت فرهنگی بانک رونمایی شد: نخست، تابلوی خوش‌نویسی اثر استاد کابلی با شعار «ما با شما نوینیم» و دوم، انتشار دومین ویرایش کتاب «گالری نوین».

انتهای پیام/



احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط انگلیس در واکنش به پروژه شهرک‌سازی

 احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط انگلیس در واکنش به پروژه شهرک‌سازی
 سایت فرتاک / ۴۸ دقیقه قبل
انگلیس به دلیل اقدام رژیم صهیونیستی برای پیشبرد پروژه شهرک‌سازی در منطقه «ای یک»، کاردار این رژیم را احضار کرده است. این تصمیم به‌عنوان یک واکنش به تهدیدات جدی راه‌حل دو دولتی تلقی می‌شود.

به گزارش فرتاک نیوز؛ «اد میلیبند» وزیر خارجه انگلیس اعلام کرد که پس از مناقصه رژیم صهیونیستی برای ساخت پروژه بزرگ شهرک‌سازی در منطقه «ای یک»، کاردار این رژیم به وزارت خارجه احضار شده است.

میلیبند این اقدام را غیرقابل قبول و مخرب خوانده و تصریح کرد که اجرای پروژه «ای یک» می‌تواند باعث قطع بخش مرکزی سرزمین فلسطین و جداسازی کرانه باختری از قدس شرقی شود.

وی همچنین یادآور شد که این پروژه مغایر با قوانین بین‌المللی است و انگلیس پیش‌تر به‌طور علنی و خصوصی با آن مخالفت کرده است.

وزیر خارجه انگلیس نسبت به افزایش خشونت‌های شهرک‌نشینان صهیونیست و گسترش شهرک‌سازی هشدار داد و گفت که این اقدامات به وخامت شرایط زندگی فلسطینیان می‌انجامد و چشم‌انداز تشکیل کشور مستقل فلسطین را تهدید می‌کند.

مارتین گیزه، معاون سخنگوی وزارت خارجه آلمان نیز به‌تازگی گسترش شهرک‌های غیرقانونی توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و به نقض قوانین بین‌المللی اشاره کرد.

طرح E۱ به‌عنوان یک پروژه شهرک‌سازی با هدف اتصال قدس به شهرک‌های شرق آن، با مخالفت گسترده بین‌المللی مواجه شده و سال‌ها به تعویق افتاده است. این طرح در دهه ۱۹۹۰ مطرح شد و در سال ۲۰۰۴ گسترش یافت؛ شامل ساخت حدود چهار هزار واحد مسکونی و مراکز تجاری و گردشگری بود.

بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۰ مراحل جدیدی برای این پروژه اعلام شد که هر بار به دلیل فشارهای بین‌المللی متوقف گردید. حتما بخوانید: اصول صحیح نوشیدن آب در فصل گرما؛ جرعه‌جرعه بنوشید پف و تیرگی زیر چشم؛ دلایل و راهکارهای ساده برای داشتن چشم‌هایی شاداب قیمت ارز امروز ۲۸ مرداد؛ دلار و یورو چند شد؟



فواید و عوارض خوابیدن جلوی پنکه در شب

 فواید و عوارض خوابیدن جلوی پنکه در شب
 خبرگزاری برنا / ۱ ساعت قبل
روزهای داغ و شب‌های گرم تابستان، بدون کولر و خنک کننده هوا می‌تواند خیلی سخت و غیرقابل تحمل باشد و شما را مجبور کند که به دنبال یک راهکار جدی برای خنک کردن خ...

در طول روز معمولا کولر روشن است، اما خیلی از مردم برای شب‌های گرم ترجیح می‌دهند از کولر استفاده نکنند و به جای آن از لوازم خنک کننده ضعیف‌تر مثل پنکه در اتاق خواب بهره ببرند. ممکن است ندانید خوابیدن زیر باد پنکه در طول شب، چه مضرات یا مزایایی دارد.

همیشه از اطراف می‌شنویم یا می‌خوانیم که خوابیدن زیر باد پنکه در طول شب خطرناک است، اما آیا روشن گذاشتن پنکه در طول شب واقعا می‌تواند خطر جدی برای سلامتی ما به همراه داشته باشد؟ جواب کوتاه این است: بستگی دارد!

 برای بعضی افراد خوابیدن زیر باد پنکه سقفی یا پنکه زمینی، باعث می‌شود راحت‌تر به خواب بروند و در طول شب گرمشان نشود؛ این درحالی است که وجود پنکه در طول شب می‌تواند باعث از خواب پریدن، تحریک آسم یا خشکی چشم در برخی دیگر از افراد شود. اگر در یک اتاق گرم و بسته با جریان هوای کم می‌خوابید، احتمالا حتی فکر خوابیدن بدون پنکه هم برایتان غیرقابل تصور است. 

به همین دلیل پاسخ به این سوال برای برخی از افراد مثبت و برای برخی منفی است. در این مقاله بررسی می‌کنیم خوابیدن در معرض باد پنکه چه ضرری برای سلامتی دارد و چطور می‌توانیم از مزایای پنکه برای بهبود خواب بهره‌مند شویم. نویز سفید

صدایی که یک پنکه تولید می‌کند به نویز سفید (White Noise) شبیه است. نویز سفید نوعی صدا از ترکیب فرکانس‌های مختلف است که نوعی زمزمه (Hum) را می‌سازند. این صدا به افراد کمک می‌کند تا راحت‌تر بخوابند. استفاده از پنکه شبیه استفاده از یک دستگاه تولید کننده نویز سفید ارزان و خانگی است.

اکثر مردم به این دلیل جذب ایده کمک گرفتن از نویز سفید برای خوابیدن می‌شوند که صداها و نویزهای پس‌زمینه آزاردهنده مثل صدای ماشین‌ها، همسایه‌ها، کوبیده شدن در و پنجره‌ها را در خود حل می‌کند. این روش حتی برای کسانی که نمی‌توانند در سکوت مطلق بخوابند نیز موثر و مفید واقع می‌شود. فواید استفاده از پنکه در شب: کنترل دما

پنکه نسبت به دیگر لوازم خنک کننده راه حل ارزان قیمتی برای خنک کردن اتاق‌های گرم است. اگر معمولا در تخت خواب احساس گرما می‌کنید، پنکه می‌تواند کمک کند تا کلافگی شما از بین برود و احساس راحت‌تری داشته باشید. پنکه نمی‌تواند به اندازه کولرها اتاق را خنک کند، اما ما راهی پیشنهاد می‌کنیم که کمک می‌کند تا پنکه شما تبدیل به یک کولر شود.

۴ تا ۶ بطری آب بردارید.

به هر بطری ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید.

بطری‌ها را در فریز قرار دهید.

وقتی آماده خواب هستید، بطری‌های یخ زده را از فریز خارج کنید و داخل یک سینی قرار دهید (سینی برای جمع کردن آب زیر بطری‌هاست).

سینی بطری‌ها را جلوی پنکه خود قرار دهید

پنکه را روشن کنید، باد پنکه با عبور از بطری‌های آب یخ زده خنک‌تر می‌شود.

خوابیدن در اتاق‌های بسته احساس خفگی به آدم می‌دهد. این اتاق‌ها شب‌ها می‌توانند هوای گرفته‌ای داشته باشند. با استفاده از تهویه هوا، شما هوای راکد اتاق را با هوای تازه جابه‌جا و همچنین از ایجاد بوی نم یا ماندگی جلوگیری می‌کنید. حتما برای شما هم پیش آمده که نصف شب به اتاقی که یک یا چند نفر در آن جا خوابیده‌اند بروید و احساس کنید که چقدر هوای اتاق گرفته و سنگین است! با اضافه کردن یک پنکه می‌توانید هوای اتاق بدون پنجره و گرم را بهتر کنید. عوارض جانبی استفاده از پنکه در شب:

حساسیت

همان‌طور که پنکه هوای اتاق را جابه‌جا می‌کند، باعث حرکت ذرات خاک و آلودگی هم می‌شود. با حرکت هوا این ذرات هم راه خود را به سینوس‌ها پیدا می‌کنند و اگر زمینه آلرژی، حساسیت و آسم دارید، خوابیدن در مقابل جریان مستقیم پنکه می‌تواند برای شما به شدت مشکل‌ساز شود. همچنین اگر از نزدیک به پنکه خود نگاه کنید متوجه می‌شوید که روی پره‌های آن خاک جمع شده است. این ذرات خاک هر بار که شما پنکه را روشن می‌کنید در هوا پخش می‌شوند.

خشکی پوست، چشم و دهان

جریان هوای مستقیم ممکن است در بدن شما باعث ایجاد خشکی پوست شود. کرم‌ها و لوسیون‌های بدن می‌توانند کمک کنند تا از خشکی پوست جلوگیری کنید، اما اگر شما پوست خیلی خشکی دارید باید مرتب پوست خود را کنترل کنید و مطمئن شوید که خوابیدن در معرض باد پنکه خشکی پوست شما را بیشتر نمی‌کند.

برخی از افراد با چشمان نیمه‌باز می‌خوابند که شاید شنیدنش برای بعضی‌ها عجیب باشد، اما بسیار رایج است. این افراد با خوابیدن در معرض باد مستقیم پنکه دچار خشکی چشم می‌شوند و این موضوع می‌تواند به حساسیت‌های بسیار جدی چشمی منتهی شود. اگر هنگام خواب از لنز چشم استفاده می‌کنید نیز باید هوشیار این موضوع باشید. همچنین افرادی که هنگام خواب دهان‌شان باز می‌ماند و کسانی که در خواب با دهان نفس می‌کشند، ممکن است در اثر باد پنکه، شدیدا دچار خشکی دهان و گلو شوند. یک لیوان آب در کنار تخت خواب می‌تواند به این موضوع کمک کند، اما آیا شما حاضر هستید که به دلیل خشکی دهان از خواب بیدار شوید؟

تحریک سینوس‌ها

جریان مستقیم هوا می‌تواند راه مخاط و بینی را هم خشک کند، که این موضوع بر روی سینوس‌ها تاثیر می‌گذارد. اگر خشکی بینی و مخاط خیلی شدید شود، بدن عکس‌العمل نشان می‌دهد و شروع به تولید ماده مخاطی برای جبران آن می‌کند. به همین دلیل شما بیشتر دچار آبریزش، کیپ شدن بینی و سردردهای سینوسی می‌شوید.

گرفتگی عضلات

افرادی که شب‌ها پنکه را روشن می‌گذارند و در معرض باد مستقیم پنکه می‌خوابند، اکثر مواقع صبح‌ها با گرفتگی عضلات یا خشکی بدن بیدار می‌شوند. این اتفاق به این دلیل رخ می‌دهد که وقتی جریان هوای سرد مسقیم به عضله برخورد می‌کند باعث سفت شدن و گرفتگی عضلات می‌شود. این مشکل در گردن و صورت مشخصا بیشتر رخ می‌دهد. اگر شما با گردن درد یا خشکی گردن از خواب بیدار شدید ممکن است به دلیل جریان باد پنکه‌ای باشد که در طول شب به شما خورده است.

پنکه برای کسانی که در اتاق‌هایی با در و پنجره بسته می‌خوابند و کسانی که در طول شب زیاد گرمشان می‌شود مناسب است. پنکه با چرخش و تهویه هوا می‌تواند باعث خنک‌تر شدن اتاق شود. اگر در محیط زندگی شما سر و صدا زیاد است، پنکه می‌تواند ارزان‌ترین روش برای کاهش صداهای پس‌زمینه باشد. صدای پنکه حتی می‌تواند به کسانی که همسرشان شب‌ها خروپف می‌کند کمک کند تا صدای کمتری بشنوند. چه کسانی نباید جلوی باد پنکه بخوابند؟

اگر باد پنکه باعث تحریک آلرژی یا حمله آسمی شما می‌شود، یا اگر باعث خشکی سینوس‌ها و خشکی پوست شما می‌شود، شما به یک جایگزین دیگر به‌جای پنکه احتیاج دارید. بعضی از مواقع حتی با تمیز کردن پره‌های پنکه یا تعویض مدل قدیمی با یک مدل جدید می‌توانید خطر تحریک آلرژی یا بیماری‌های تنفسی را کاهش دهید. یا شاید با روشن کردن گزینه چرخش پنکه و دورتر قرار دادن پنکه از خودتان بتوانید مشکل خشکی پوست را حل کنید. پنکه به خودی خود مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی‌کند و این نوع استفاده و فیزیک شما است که تعیین می‌کند می‌توانید پنکه را به هنگام خواب روشن بگذارید یا خیر.

احتمال این که پنکه بیماری شما را بدتر کند پایین است، اما با این کار هیچ لطفی هم به خودتان نمی‌کنید! جریان باد مستقیم می‌تواند سینوس‌های شما را تحریک کند و باعث شود آبریزش بینی و کیپ شدن بینی شما بیشتر شود و ویروس‌های سرما خوردگی را هم به اطراف پخش کند که باعث افزایش احتمال بیمار شدن اطرافیان‌تان می‌شود. آیا باد پنکه برای گوش ضرر دارد؟

اگر صدایی به بلندی کامیون بدهد، بله! صدای بلند چرخش پره‌ها و صدای مکرر به هم خوردن قطعات فلزی هنگام چرخش و نزدیک قرار دادن گوش به پنکه در تمام شب، قطعا برای گوش شما خوب نیست. اگر قرار است از یک پنکه در اتاق خواب خود استفاده کنید، مطمئن شوید که سالم و کم صدا است.



 قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

مردی که مادر، پدر و برادر همسرش را با شلیک گلوله در شهرستان نور کشته بود دستگیر شد.

 رسانه ملت یا رسانه یک محفل؟ | آخرین خبر

رسانه ملت یا رسانه یک محفل؟ | آخرین خبر

صبح نو/متن پیش رو در صبح نو منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست هیچ ملتی از شبیه‌شدن مردمانش به یکدیگر ساخته نمی‌شود؛ ملت درست از جایی آغاز می‌شود که تفاوت‌ها، ذیل یک سرنوشت مشترک، امکان هم‌زیستی پیدا می‌کنند. اگر همه یکسان می‌اندیشیدند، «وحدت» فضیلتی سیاسی نبود؛ امری طبیعی و بی‌هز

 مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

بی‌مقدمه، یک سؤال کاملاً خودمانی: چرا بخشی از جوان‌ها و نوجوان‌های ما دیگر با مسجد احساس نزدیکی نمی‌کنند؟

 انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

آرمان امروز : معاون اول قوه قضائیه از اعمال تغییرات مدیریتی در این قوه خبر داد و جزئیات انتصابات و جابه‌جایی‌های جدید در مجموعه دستگاه قضایی را اعلام کرد. حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضائیه، تغییرات و انتصابات جدید در این قوه را اعلام کرد. معاون اول قوه قصاییه همچنین گفت: تغییر رئیس [ ]

 اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

فشارهای مالی ناشی از توسعه شهری، بازسازی زیرساخت‌ها و محدودیت منابع درآمدی، شهرداری‌ها را به سمت استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی سوق داده است. درحالی‌که اوراق مشارکت شهری طی سال‌های گذشته به‌عنوان ابزار اصلی تامین مالی پروژه‌ها مورد استفاده قرار گرفته، وابستگی بازپرداخت آن به اعتبار عمومی شهرداری‌ها، محدودیت‌هایی ایجاد کرده است.

 تگزاس؛ ایالت هفت تیرکشان، شمشیر را علیه جامعه مسلمانان از رو بست | آخرین خبر

تگزاس؛ ایالت هفت تیرکشان، شمشیر را علیه جامعه مسلمانان از رو بست | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست جوامع مسلمان تگزاس به ویژه در حومه شهرهایی مانند دالاس دهه‌هاست که روند رو به رشدی را تجربه می‌کنند. مهاجرت گسترده مسلمانان به این ایالت در جست‌وجوی مدارس باکیفیت، مسکن مقرون‌به‌صرفه و یک جامعه پویا، اکنون

 ۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

ماست، کفیر، برخی پنیرها و خوراکی‌های تخمیری می‌توانند منبع پروبیوتیک باشند و به حفظ تعادل باکتری‌های مفید روده کمک کنند.

 زندگی زیر گنبد‌های فیروزه‌ای

زندگی زیر گنبد‌های فیروزه‌ای

مسجد برای بسیاری از ما فقط یک ساختمان با گنبد فیروزه‌ای و محراب نیست؛ بخشی از خاطرات محله است. جایی که آدم‌ها یکدیگر را می‌دیدند، از حال هم باخبر می‌شدند