برنا - گروه ورزشی: تیم ملی ایران با ارائه یک نمایش خوب و جسورانه مقابل بلژیک توانست از حریف خود یک تساوی بدون گل بگیرد.


به گزارش خبرگزاری برنا، گفته می شد علیرضا بیرانوند قصد دارد برای استفاده از طرح سرباز قهرمان شانس خود را با حضور در بازی های آسیایی ناگویا شانس خود را برای معافیت استفاده کند ولی شنیده می شود براساس قانون امکان حضور این دروازه بان در تیم ملی امید در بازی های آسیایی وجود ندارد.
قانون می گوید مسابقات ناگویا مانند جام جهانی است و برای حضور بازیکنان، ابتدا فهرست اولیه باید ارسال شود و فهرست نهایی نیز از میان نفرات حاضر در همان لیست اولیه انتخاب خواهد شد.
با این اوصاف با توجه به این که نام علیرضا بیرانوند در فهرست اولیه تیم ملی امید قرار نداشته، عملا امکان اضافه شدن او به فهرست نهایی بازیهای آسیایی ناگویا وجود ندارد.
انتهای پیام/





