قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۱۲

تصمیم گیری درباره رایگان شدن اتوبوس و مترو به نتیجه نرسید

بررسی طرح «اصلاح مصوبه نظام یکپارچه بلیت الکترونیک حمل و نقل عمومی شهر تهران با اصلاحات و الحاقات بعدی» به جلسه بعد شورای شهر موکول شد.
 تصمیم گیری درباره رایگان شدن اتوبوس و مترو به نتیجه نرسید



 امکان ثبت‌نام خودرو‌های حادثه دیده پیش از رسیدن به سن فرسودگی در سامانه نوسازی
۲۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

امکان ثبت‌نام خودرو‌های حادثه دیده پیش از رسیدن به سن فرسودگی در سامانه نوسازی

جوان آنلاین: مسعود کاظمی در هفتمین مجمع عمومی سالیانه اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور که در مشهد مقدس برگزار شد، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در سال‌های اخیر، اظهار کرد: اتحادیه با تکیه بر همکاری سازمان‌های عضو، مدیران حوزه حمل‌ونقل شهری و حمایت دستگاه‌های مرتبط، گام‌های مؤثری در زمینه تقویت زیرساخت‌ها، توسعه هوشمندسازی، ارتقای توان مدیریتی و پیگیری مطالبات ملی برداشته است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به نقش ناوگان حمل‌ونقل عمومی در مراسم‌های ملی اخیر افزود: در مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب در شهر‌های تهران، قم و مشهد، پیش از آغاز عملیات اجرایی، سند راهبردی مدیریت بحران‌های ترافیکی در تجمعات انبوه با همکاری مجموعه‌های مرتبط تدوین شد و در نهایت با استفاده از حدود ۸۰۰۰ دستگاه اتوبوس شهری، جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون زائر، سوگوار و شرکت‌کننده با موفقیت انجام شد.

مدیرعامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور ادامه داد: این موفقیت حاصل برنامه‌ریزی دقیق، مدیریت واحد و تلاش شبانه‌روزی مدیران و کارکنان حوزه حمل‌ونقل عمومی بود و نشان داد این بخش توانایی اجرای مأموریت‌های بزرگ ملی را دارد.

کاظمی همچنین به عملیات اربعین سال ۱۴۰۵ اشاره کرد و گفت: در این عملیات با مشارکت ۵۰ سازمان از شهرداری‌های کشور، بیش از دو هزار دستگاه اتوبوس و شش هزار نیروی انسانی در هفت مرز داخلی و دو مرز اصلی عراق به زائران خدمت‌رسانی کردند.

وی افزود: در این ایام، بیش از ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار زائر جابه‌جا شدند و حدود ۱۸۶ هزار سرویس حمل‌ونقلی به مرز‌ها انجام شد. همچنین ناوگان حمل‌ونقل عمومی بیش از دو میلیون و ۶۵۰ هزار کیلومتر در مسیر‌های منتهی به مرز‌ها پیمایش داشت.

مدیرعامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های پایدار نیز در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: در مرز مهران و چذابه پروژه‌هایی برای ایجاد فضا‌های پشتیبانی و خدماتی در حال اجراست که بخشی از آنها با حمایت سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور پیشرفت قابل توجهی داشته است.

کاظمی در ادامه مهم‌ترین چالش حوزه حمل‌ونقل عمومی را فرسودگی ناوگان عنوان کرد و گفت: وجود میزان بالای فرسودگی در برخی بخش‌ها با شأن حمل‌ونقل عمومی کشور و نیاز‌های شهروندان همخوانی …



 قیمت جگر، دل و قلوه گوسفندی و گوساله در میادین میوه و تره بار اعلام شد
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

قیمت جگر، دل و قلوه گوسفندی و گوساله در میادین میوه و تره بار اعلام شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ قیمت انواع آلایش گوساله و گوسفندی بسته‌بندی‌شده در محل بر اساس نرخ‌نامه سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران اعلام شد؛ بر این اساس، قیمت هر کیلوگرم دل و قلوه گوسفندی یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و هر کیلوگرم جگر سیاه گوساله یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

قیمت انواع آلایش گوساله و گوسفندی بسته‌بندی‌شده در محل به شرح زیر است:

جگر سیاه گوسفندی، هر عدد: یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان

جگر سفید گوسفندی، هر عدد: ۱۰۰ هزار تومان

دست کامل دل و جگر گوسفندی، هر کیلوگرم: یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان

دل و قلوه گوسفندی، هر کیلوگرم: یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان

دم گوساله، هر کیلوگرم: یک میلیون و ۱۲۰ هزار تومان

دل و قلوه گوساله، هر کیلوگرم: یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان

جگر سیاه گوساله، هر کیلوگرم: یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان

بر اساس این نرخ‌نامه، دل و قلوه گوسفندی و جگر سیاه گوسفندی با نرخ یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان، در میان اقلام اعلام‌شده بالاترین قیمت را دارند.

منبع: روابط عمومی سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری



 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت برای خرید اتوبوس مساعدت می‌کند
۵۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت برای خرید اتوبوس مساعدت می‌کند

علی‌اکبر پورجمشیدیان با اشاره به چالش حمل‌ونقل در برگزاری مراسم اربعین امام حسین(ع)، اظهار کرد: این موضوع از سال‌های قبل همواره پیگیری شده است. حمل‌ونقل هم برای اربعین بسیار تاثیرگذار است و هم برای سایر مناسبت‌ها و نیازهای عمومی مردم در سفرهایی که دارند، اهمیت دارد. رئیس ستاد مرکزی اربعین ادامه داد: دولت در بخش نخست موضوع، یعنی تصویب خرید و واردات اتوبوس، مساعدت کرده است. یک مصوبه برای خرید و واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه ۳ هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

پورجمشیدیان گفت: امروز نیز معاون اول رئیس‌جمهور نیز مشکل را شنیدند و درباره آن بحث کردند و قول دادند طرحی ارائه شود تا مشخص شود برای تسهیل واردات اتوبوس چه اقداماتی می‌توان انجام داد تا سرعت بیشتری پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: با کمک دستگاه‌های مختلف، به‌ویژه وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت و سایر دستگاه‌هایی که در بحث واردات دخیل هستند، اجماع خوبی ایجاد شود و بتوانیم این نقیصه را در کشور، ابتدا برای اربعین و سپس برای سایر مناسبت‌ها و نیازهای کشور در طول سال، حل کنیم.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در ادامه درباره تامین ارز موردنیاز زائران و مواکب ادامه داد: هر میزان ارزی که برای زائران اربعین امام حسین(ع) و مواکبی که به ارز نیاز داشتند، درخواست کردیم، بانک مرکزی تامین کرد.

پورجمشیدیان افزود: مردم انتظار داشتند قیمت ارز مقداری مناسب‌تر باشد. مساله این بوده که همه این ارز یکجا وارد نشده و بانک‌های مختلف در واردات ارز دخیل بودند و چون قیمت‌های متفاوتی وارد کرده بودند، از نظر قیمت آنچه انتظار داشتیم، محقق نشد. اصل تامین ارز، مطلب بسیار مهمی است که انجام شده است.

  انتهای پیام/



 خودروهای حادثه دیده پیش از رسیدن به سن فرسودگی می توانند در سامانه نوسازی ثبت نام کنند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

خودروهای حادثه دیده پیش از رسیدن به سن فرسودگی می توانند در سامانه نوسازی ثبت نام کنند

مسعود کاظمی در هفتمین مجمع عمومی سالیانه اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور که در مشهد مقدس برگزار شد، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در سال‌های اخیر، اظهار کرد: اتحادیه با تکیه بر همکاری سازمان‌های عضو، مدیران حوزه حمل‌ونقل شهری و حمایت دستگاه‌های مرتبط، گام‌های مؤثری در زمینه تقویت زیرساخت‌ها، توسعه هوشمندسازی، ارتقای توان مدیریتی و پیگیری مطالبات ملی برداشته است.

وی با اشاره به نقش ناوگان حمل‌ونقل عمومی در مراسم‌های ملی اخیر افزود: در مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب در شهرهای تهران، قم و مشهد، پیش از آغاز عملیات اجرایی، سند راهبردی مدیریت بحران‌های ترافیکی در تجمعات انبوه با همکاری مجموعه‌های مرتبط تدوین شد و در نهایت با استفاده از حدود ۸۰۰۰ دستگاه اتوبوس شهری، جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون زائر، سوگوار و شرکت‌کننده با موفقیت انجام شد.

مدیرعامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور ادامه داد: این موفقیت حاصل برنامه‌ریزی دقیق، مدیریت واحد و تلاش شبانه‌روزی مدیران و کارکنان حوزه حمل‌ونقل عمومی بود و نشان داد این بخش توانایی اجرای مأموریت‌های بزرگ ملی را دارد.

کاظمی همچنین به عملیات اربعین سال ۱۴۰۵ اشاره کرد و گفت: در این عملیات با مشارکت ۵۰ سازمان از شهرداری‌های کشور، بیش از دو هزار دستگاه اتوبوس و شش هزار نیروی انسانی در هفت مرز داخلی و دو مرز اصلی عراق به زائران خدمت‌رسانی کردند.

وی افزود: در این ایام، بیش از ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار زائر جابه‌جا شدند و حدود ۱۸۶ هزار سرویس حمل‌ونقلی به مرزها انجام شد. همچنین ناوگان حمل‌ونقل عمومی بیش از دو میلیون و ۶۵۰ هزار کیلومتر در مسیرهای منتهی به مرزها پیمایش داشت.

مدیرعامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های پایدار نیز در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: در مرز مهران و چذابه پروژه‌هایی برای ایجاد فضاهای پشتیبانی و خدماتی در حال اجراست که بخشی از آنها با حمایت سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور پیشرفت قابل توجهی داشته است.

کاظمی در ادامه مهم‌ترین چالش حوزه حمل‌ونقل عمومی را فرسودگی ناوگان عنوان کرد و گفت: وجود میزان بالای فرسودگی در برخی بخش‌ها با شأن حمل‌ونقل عمومی کشور و نیازهای شهروندان همخوانی ندارد و این موضوع بر ایمنی، مصرف …



 قیمت انواع تخم‌مرغ پوست سفید و قهوه‌ای اعلام شد؛ جدول نرخ تخم‌مرغ در میادین تهران
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

قیمت انواع تخم‌مرغ پوست سفید و قهوه‌ای اعلام شد؛ جدول نرخ تخم‌مرغ در میادین تهران

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ طبق نرخ‌نامه سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، قیمت انواع تخم‌مرغ پوست سفید و قهوه‌ای در بسته‌بندی‌های مختلف اعلام شد.

بر اساس نرخ اعلام‌شده، قیمت تخم‌مرغ غیر‌بسته‌بندی ۳۰ عددی ۲۶۰ هزار تومان تعیین شده است. همچنین قیمت انواع تخم‌مرغ بسته‌بندی‌شده با توجه به تعداد و نوع بسته‌بندی متفاوت است.

قیمت انواع تخم‌مرغ به شرح زیر است:

تخم‌مرغ غیر‌بسته‌بندی ۳۰ عددی: ۲۶۰ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته‌بندی ۳۰ عددی با شانه خمیری: ۵۰۰ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته‌بندی ۳۰ عددی با شانه خمیری درب‌دار: ۵۰۵ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته ۲۴ عددی با شانه خمیری درب‌دار: ۴۰۴ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته ۱۵ عددی با شانه خمیری: ۲۵۱ هزار و ۵۰۰ تومان

تخم‌مرغ بسته ۱۵ عددی با شانه خمیری درب‌دار: ۲۵۲ هزار و ۵۰۰ تومان

تخم‌مرغ بسته ۱۵ عددی با بسته‌بندی طلقی: ۲۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان

تخم‌مرغ بسته ۲۰ عددی با شانه خمیری درب‌دار: ۳۳۷ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته ۲۰ عددی با بسته‌بندی طلقی: ۳۴۷ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته ۱۲ عددی با شانه خمیری درب‌دار: ۲۰۲ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته ۱۲ عددی با بسته‌بندی طلقی: ۲۰۵ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته ۹ عددی با شانه خمیری درب‌دار: ۱۵۱ هزار و ۵۰۰ تومان

تخم‌مرغ بسته ۹ عددی با بسته‌بندی طلقی: ۱۵۵ هزار و ۵۰۰ تومان

تخم‌مرغ بسته ۶ عددی با شانه خمیری درب‌دار: ۱۰۱ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته ۶ عددی با بسته‌بندی طلقی: ۱۰۴ هزار تومان

بر اساس این نرخ‌نامه، قیمت تخم‌مرغ بسته‌بندی‌شده متناسب با تعداد تخم‌مرغ و نوع بسته‌بندی تعیین شده و تخم‌مرغ ۳۰ عددی بسته‌بندی‌شده با شانه خمیری درب‌دار، ۵۰۵ هزار تومان قیمت دارد.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی
سایت جهان صنعت نیوز

اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از اصلاح فرآیندهای نظارتی، توسعه سامانه‌های الکترونیکی و حرکت به سمت نظارت پسینی برای تسهیل تولید سالم خبر داد.
 تحول در تولید پایتخت؛ از تسهیل ثبت‌ سفارش تا حرکت به سوی «تولید بدون کارخانه»
سایت جهان صنعت نیوز

تحول در تولید پایتخت؛ از تسهیل ثبت‌ سفارش تا حرکت به سوی «تولید بدون کارخانه»

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به ضرورت گذار از توسعه فیزیکی به سمت توسعه کارآفرینی و نوآوری اعلام کرد: امکان ثبت‌سفارش بدون نیاز به انتقال ارز برای استان تهران در دستور کار قرار گرفته است.
 حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!
سایت تابناک

حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!

ریزش سنگ در مسیر فنی گرده آلمان‌ها در علم‌کوه یک کوهنورد را به کام مرگ برد و سه نفر را مصدوم کرد؛ عملیات امداد ۲۴ ساعت طول کشید و بالگرد امکان حضور نداشت.
 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.
 رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور
سایت دیدارنیوز

رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای...
 چند وقت یک‌بار باید حوله هایمان را بشوییم؟
سایت تابناک

چند وقت یک‌بار باید حوله هایمان را بشوییم؟

بسیاری از ما تصور می‌کنیم چون بعد از تمیز شدن با صابون و آب از حوله استفاده می‌کنیم، پس حوله تمیز می‌ماند، اما باکتری‌ها و قارچ‌ها (Bacteria and Fungi) بلافا...
 محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال
سایت تابناک

محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال

رییس پلیس راه البرز از اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج - جالوس و آزادراه تهران - شمال در روز جمعه ٣٠ مرداد ماه جاری در محدوده این استان خبر داد.
 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی
سایت رکنا

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.