قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۴

ریزش طلا و دلار در بازار آزاد ایران ؛ همه نگاه ها به توافق ایران و آمریکا

ریزش قیمت طلا، سکه و دلار در بازار آزاد ایران همزمان با نزدیک شدن به زمان احتمالی توافق میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد. به‌طوری‌که تا ساعت ۱۷ عصر روز گذشته، هر گرم طلای ۱۸ عیار با قیمتی اندکی بیش از ۱۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان معامله شد و نرخ هر دلار آمریکا نیز به حدود ۱۷۲ هزار تومان رسید.
 ریزش طلا و دلار در بازار آزاد ایران ؛ همه نگاه ها به توافق ایران و آمریکا



۴ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تحلیل بازار ارز امروز 29 مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه 30 مرداد

نورنیوز-گروه اقتصادی:  افزایش ۰.۲۶ درصدی در حالی ثبت گردید که دیروز هر اسکناس آمریکایی با قیمت ۱۸۹,۵۰۰ تومان معامله می شد و عبور از کانال روانی ۱۹۰ هزار تومانی، توجه فعالان و معامله گران را به فردای بازار معطوف کرده است.بررسی همزمان سایر ارزهای اصلی نشان دهنده هم جهتی نسبی نرخ هاست؛ به گونه ای که یورو با رشد ۶۰۰ تومانی (۰.۲۷ درصد) به ۲۲۱,۹۰۰ تومان رسید در حالی که ارزش دیروز آن ۲۲۱,۳۰۰ تومان اعلام شده بود. بازار ارز امروز پنجشنبه چگونه گذشت؟ 

در میان ارزهای همسایه، صد دینار عراق با افزایش ۳۰ تومانی (۰.۲۴ درصد) در سطح ۱۲,۳۲۰ تومان ایستاد و لیر ترکیه نیز با رشد ۱۰ تومانی (۰.۲۵ درصد) به قیمت ۴,۰۲۰ تومان دست یافت که نشان از تداوم فشار تقاضا بر تمامی اقلام ارزی دارد.

نکته قابل توجه، ثبت قیمت ۱۸۹,۶۰۰ تومانی برای دلار استانبول است که با افزایش ۵۰۰ تومانی نسبت به دیروز (۱۸۹,۱۰۰ تومان)، فاصله معناداری با دلار تهران ندارد و این همگرایی، بیانگر ثبات نسبی در مکانیزم قیمت گذاری بین دو بازار داخلی و خارجی است. تحلیل قیمت انواع ارز امروز

تحلیل امروز بازار نشان می دهد که رشد ۰.۲۶ درصدی دلار اگرچه در ظاهر جزئی به نظر می رسد، اما شکستن مرز ۱۹۰ هزار تومان در روز پایانی هفته، معمولاً با گشایش بازار در روز شنبه همراه با انتظارات افزایشی بیشتری خواهد بود.

عواملی چون التهابات منطقه ای، نوسانات قیمت نفت و همچنین نزدیک شدن به ایام پایانی تابستان و افزایش تقاضای مسافرتی، همگی در شکل دهی به این روند صعودی ملایم بی تأثیر نبوده اند.

از سوی دیگر، افزایش همزمان یورو و لیر ترکیه نشان از ضعف نسبی ریال در برابر سبد ارزی دارد و این موضوع می تواند زنگ هشدار برای واردکنندگان و فعالان اقتصادی باشد که ریسک نوسان نرخ را در هفته پیش رو جدی تر بگیرند.

نکته حائز اهمیت اینکه دامنه نوسان امروز برای کلیه ارزها کمتر از ۰.۳ درصد بوده که نشان از کنترل نسبی بازار توسط عرضه و تقاضای واقعی و عدم دخالت سفته بازی سنگین دارد. پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

با توجه به تعطیلی رسمی بازارهای داخلی و ادامه فعالیت بازارهای جهانی، بیشتر مبتنی بر متغیرهای برون مرزی و اخبار سیاسی خواهد بود. با توجه به روند صعودی امروز و تثبیت قیمت بالای ۱۹۰ هزار تومان، به نظر می رسد فردا در صورت عدم انتشار اخبار منفی سیاسی یا اقتصادی، قیمت دلار در محدوده ۱۹۰,۰۰۰ تا ۱۹۱,۵۰۰ تومان نوسان داشته باشد و احتمال ثبت یک کف جدید حمایتی در ۱۹۰ هزار تومان بسیار قوی است. قیمت دلار صعود می کند؟ 

با این حال، اگر بازارهای جهانی دلار با ریزش مواجه شوند یا سیگنال مثبتی از مذاکرات خارجی مخابره گردد، امکان اصلاح جزئی تا سطح ۱۸۹,۵۰۰ تومان نیز دور از انتظار نیست. اما با توجه به افزایش قیمت یورو و ثبات نسبی سایر ارزها، سناریوی غالب برای جمعه، ادامه روند افزایشی ملایم با مقاومت کلیدی در ۱۹۱,۵۰۰ تومان است و هرگونه شکست این مقاومت می تواند راه را برای هدف ۱۹۲ هزار تومانی در روز شنبه هموار سازد.

در نهایت، ثبات فعلی بازار بیش از آنکه نشانه آرامش پایدار باشد، حکایت از سکوت قبل از طوفان در هفته آتی دارد و سرمایه گذاران باید تحولات سیاسی و اقتصادی ۷۲ ساعت آینده را به دقت رصد کنند. 




 قیمت جدید کارخانه پژو ۲۰۷ + جدول مردادماه ۱۴۰۵
۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید کارخانه پژو ۲۰۷ + جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ ایران‌خودرو در ۲۷ خردادماه ۱۴۰۵، هم‌زمان با افزایش قیمت محصولات خود، نرخ کارخانه‌ای تمامی نسخه‌های پژو ۲۰۷ را نیز اصلاح کرد. بررسی ق...

 قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند

اقتصادنیوز: بازار در آخرین روز معاملاتی هفته دو مسیر متفاوت را تجربه کرد؛ دلار پس از صعود هیجانی روز گذشته به کانال ۱۸۹ هزار تومان برگشت، اما طلا و سکه با صعود اونس تا ۴۵۲۴ دلار، معاملات را در کانال‌های بالاتر آغاز کردند.

 بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند

اقتصادایرانی: در حالی که یکی از استدلال‌های مطرح درباره سهمیه‌بندی بنزین بر اساس کد ملی، حمایت از دهک‌های پایین و خانوارهای فاقد خودرو عنوان می‌شود، یک نماینده مجلس با استناد به داده‌های پایگاه رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به این فرض هشدار داده است.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به بازگشت بخش عمده ظرفیت تولید آسیب‌دیده در جریان جنگ، گفت: با افزایش تولید در پالایشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت پتروشیمی‌ها، مجموع ظرفیت تولید بنزین کشور به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است؛ با این حال، رشد افسارگسیخته مصرف، کاهش مصرف سی‌ان‌جی و فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، ناترازی بنزین را به مساله‌ای جدی تبدیل کرده است.

 پیش‌بینی قیمت طلا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا گران می‌شود؟
۸ ساعت قبل / سایت فرکانس

پیش‌بینی قیمت طلا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا گران می‌شود؟

بازار طلا در آخرین روزهای مرداد ۱۴۰۵ در محدوده‌های حساس قیمتی قرار گرفته و قیمت طلای ۱۸ عیار بار دیگر به مرز ۲۰ میلیون تومان نزدیک شده است. در معاملات ۲۸ مرداد، طلای ۱۸ عیار تا حدود ۱۹ میلیون و ۷۵۹ هزار تومان پیش رفت و هم‌زمان اونس جهانی حوالی ۴۳۵۰ دلار معامله شد. حالا [ ]