قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۱۹

حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل

منابع عراقی از شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و هدف قرار گرفتن مواضع گروه‌های مخالف جمهوری اسلامی ایران در شمال عراق خبر دادند
 حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل



۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

رئیس پارلمان عراق: پایان سپتامبر آغاز انحصار سلاح در دست دولت خواهد بود

به گزارش آفتاب نیوز،

هیبت الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق در کنفرانس گفتگوی بغداد گفت: هیچ اختلافی با گروه های مقاومت وجود ندارد و پایان سپتامبر آینده آغاز روند محدود کردن سلاح به دولت خواهد بود.

وی افزود: محدود کردن سلاح به دولت، قانونی و این روند در حال انجام است؛ موضوع محدود کردن سلاح به دولت، یک مساله عراقی است.

در همین پیوند، مسئول اطلاع رسانی سازمان بسیج مردمی (الحشد الشعبی) عراق نیز بامداد دیروز گفت: روز ۳۰ سپتامبر (هشتم مهر ماه) به خاطر خروج کامل نیروهای خارجی، یک روز حاکمیتی و تاریخی برای عراق به شمار می‌رود.

مهند العقابی افزود: این روز یک روز تاریخی و دستاوردی است که طرف‌های بسیاری در ایجاد آن نقش دارند.

وی اضافه کرد: ماشین تبلیغاتی رسانه‌ای، فرهنگی و سیاسی وجود دارد که تلاش می‌کند این مناسبت را خدشه دار کند.

العقابی گفت: انتظار می رود ملت عراق ۳۰ سپتامبر را به عنوان روز شادی جشن بگیرند.

وی افزود: بسیج مردمی، پشتیبان و نقطه اتکای نیروهای نظامی و امنیتی عراق است و گروه‌های مقاومت، دلسوز نظام سیاسی هستند.

مسئول اطلاع رسانی الحشد الشعبی عراق، گفت: بسیج مردمی در نزدیک کردن دیدگاه‌های گروه‌های مقاومت و دولت نقش دارد.

العقابی تصریح کرد: بسیج مردمی عراق شامل ۲۵۰ هزار نفر از همه گروه‌ها و جریان‌های عراقی است و مسیحی‌ها و ایزدی‌ها هم در آن تیپ مخصوص به خود را دارند.

وی افزود: بسیج مردم عراق زیر فرمان فرمانده کل نیروهای مسلح است و بدون اجازه او حتی یک قدم هم بر نمی‌دارد.

نخست‌وزیر عراق پیش تر اعلام کرد که ۳۰ سپتامبر (هشتم مهر ماه) شاهد خروج کامل نیروهای ائتلاف آمریکایی از این کشور خواهیم بود.

«علی فالح الزیدی» نخست‌وزیر عراق اظهار کرد: «محدود کردن سلاح‌ها به دولت فقط یک شعار نیست؛ ما اجرای این سیاست را آغاز کرده‌ایم و به آن ادامه خواهیم داد، به ویژه از آنجایی که ۳۰ سپتامبر (هشتم مهر ماه) مصادف با خروج کامل نیروهای ائتلاف خواهد بود.»


۷ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و عمان

به گزارش آفتاب نیوز،

وزرای خارجه ایران و عمان در این تماس تلفنی درباره راه‌های فراهم کردن شرایط برای ازسرگیری مذاکرات گفت‌وگو کردند و بر اهمیت ادامه رایزنی‌ها برای کمک به ازسرگیری آزادی کشتیرانی و تامین امنیت و ثبات در منطقه تاکید کردند.


۷ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تثبیت جایگاه ایران در توافق ایران و عمان برای مدیریت تنگه هرمز

نورنیوز- گروه بین الملل: محمد علی الحکیم، تحلیلگر سیاسی به المعلومه گفت: «توافق ایران و عمان در مورد مدیریت تنگه هرمز نه تنها در مورد تنظیم ناوبری است، بلکه حضور امنیتی ایران در تنگه را نیز تأیید می‌کند. این توافق، ایران را به عنوان فرصتی برای قرار دادن خود به عنوان بخشی از راه‌حل امنیتی در خلیج فارس ارائه می‌دهد.»

وی افزود: «ایران قابل قبول‌ترین شریک را در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی انتخاب کرد که به این ابتکار، بُعدی سیاسی می‌دهد که از جنبه فنی آن فراتر می‌رود. این گام ممکن است نشان‌دهنده تمایل ایران به تثبیت مفهوم امنیت منطقه‌ای در مواجهه با مدل‌هایی باشد که به حضور نظامی خارجی متکی هستند.»

الحکیم توضیح داد: «مهم‌ترین پیام، تنظیم حرکت کشتی‌ها نیست، بلکه اثبات این است که هرگونه ترتیباتی در مورد تنگه هرمز نمی‌تواند نقش ایران را نادیده بگیرد.»

او خاطرنشان کرد: «اعلام توافق ایران و عمان نشان دهنده اعتماد ایران به این است که ابزارهای نفوذ دیگر محدود به قدرت سخت نیستند، بلکه شامل ترتیبات امنیتی مهندسی نیز می‌شوند.»




 «نبرد هرمز» روز چهل و دوم | گزارش در حال به روز رسانی
۱۷ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و دوم | گزارش در حال به روز رسانی

در حالی که مذاکرات تهران و واشنگتن متوقف مانده و اختلاف‌ها بر سر تنگه هرمز همچنان حل نشده است، آمریکا تلاش می‌کند فشار بر اقتصاد ایران را از مسیر محدود کردن...

 روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم

ماریا زاخارووا گفت: به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند.

 کرملین از اظهارات نخست‌وزیر لهستان درباره نورد استریم انتقاد کرد
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

کرملین از اظهارات نخست‌وزیر لهستان درباره نورد استریم انتقاد کرد

سخنگوی کرملین با واکنش به مواضع نخست‌وزیر لهستان درباره انفجار خط لوله نورد استریم، حمایت از عاملان این اقدام را شگفت‌انگیز خواند و آن را اقدامی علیه زیرساخت انرژی اروپا دانست.

 خط‌ونشان تل‌آویو برای آنکارا
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

خط‌ونشان تل‌آویو برای آنکارا

اسرائیل در ۱۸ اوت (سه‌شنبه 27مردادماه) به «ابوالظهور» در استان ادلب در شمال غربی سوریه، تقریبا ۷۰کیلومتری (۴۳ مایل) مرز ترکیه، حمله کرد و به باند فرودگاه و انبارهای آن آسیب رساند. نتانیاهو دلیل این حمله را استقرار قریب‌الوقوع ارتش ترکیه در این تاسیسات عنوان کرد. وی روز سه‌شنبه گفت: «ما دیدیم که ترکیه قصد دارد در فرودگاهی در جنوب مرز خود، نزدیک حلب، حضور پیدا کند و پیامی فرستادیم: «نکنید». این پیام رسید، اما ظاهرا آنها به آن گوش ندادند. بنابراین با اقدام مان مطمئن شدیم که آنها متوجه شده‌اند.»

 عمان: تهدیدات ترامپ تکراری است
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

عمان: تهدیدات ترامپ تکراری است

تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر حمله به عمان در پی مذاکرات این کشور با ایران پیرامون تنگه هرمز، با واکنش‌های غیرمنتظره‌ای در مسقط روبر...

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»