هند که در جریان جنگ حدود یکسوم گاز مایع وارداتی خود را از آمریکا تأمین میکرد، اکنون برای افزایش خرید نفت و گاز از ایران برنامهریزی کرده است.



قیمت بیت کوین امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با افزایش ۶.۲ درصدی به ۶۸,۷۶۱ دلار رسید. علت جهش بیت کوین، تشدید خرید اوراق قرضه توسط خزانهداری آمریکا و نشست کاخ سفید است.

اقتصادنیوز: دو غول کشتیرانی دولتی چین در بحبوحه تداوم تنشهای منطقهای، عبور نفتکشهای خود از تنگه هرمز و بابالمندب را متوقف کردهاند؛ تصمیمی که حالا انتقال کشتیبهکشتی نفت در خارج از خلیج فارس را به گزینهای مهم برای تأمین نفت چین تبدیل کرده است.

افزایش قیمت انرژی تحت تاثیر جنگ اخیر با ایران بار دیگر فشار بر هزینه زندگی خانوارهای انگلیسی را تشدید کرد.

رئیسجمهور آمریکا به حمله اخیر اسرائیل به فرودگاه نظامی در شمال سوریه واکنش نشان داد و گفت که از جزییات این حمله اطلاع دارد.

حشد شعبی پایان حضور نظامیان بیگانه از جمله آمریکایی در عراق را روز جشن مردم این کشور توصیف کرد.







