قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۳

آنروا با چالش های پیچیده مواجه است

کارشناس امور آوارگان و رئیس پیشین کمیته مشترک آوارگان اعلام کرد آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در مقطع حساسی قرار گرفته و با چالش‌های پیچیده‌ای مواجه است.
 آنروا با چالش های پیچیده مواجه است



۲۹ دقیقه قبل / سایت فراز

ترکیه خواستار صدور حکم بازداشت بین‌المللی برای نتانیاهو به اتهام «نسل‌کشی» شد

ترکیه خواستار صدور حکم بازداشت بین‌المللی برای بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل شده و او را به دلیل حمله ماه مه اسرائیل به فعالانِ سوار بر ناوگان «Global Sumud Flotilla» عازم غزه، به «نسل‌کشی» متهم کرده است.

آکین گورلک، وزیر دادگستری ترکیه، روز جمعه در پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که حکم بازداشت نتانیاهو و یک مظنون دیگر در تاریخ ۱۴ ژوئیه صادر شده است. اتهامات مطرح‌شده در پرونده‌ای علیه ۳۵ نفر به دلیل اقدام اسرائیل در رهگیری این کاروان در آب‌های بین‌المللی، شامل نسل‌کشی، جنایت علیه بشریت و شکنجه است.

گورلک گفت: «در راستای حکم بازداشت صادر شده علیه بنیامین نتانیاهو... وزارت دادگستری ما از وزارت کشور درخواست کرده است که اعلان‌های قرمز [اینترپل]را برای آنها صادر کند تا بتوان آنها را در سطح بین‌المللی تحت تعقیب قرار داد.»

وی افزود ترکیه از تمامی سازوکار‌های قانونی موجود استفاده خواهد کرد تا اطمینان حاصل کند اسرائیل در قبال جنایاتش در غزه پاسخگو خواهد بود.

ترکیه که عضو ناتو است، یکی از سرسخت‌ترین منتقدان جنگ نسل‌کشی اسرائیل علیه غزه بوده و پیش‌تر نیز حکم‌های بازداشت داخلی برای نتانیاهو به دلیل حملاتش صادر کرده است.

ترکیه همچنین بار‌ها خواستار اقدامات بین‌المللی علیه اسرائیل به دلیل آنچه آنکارا نقض حقوق بشر و قوانین بین‌المللی توسط اسرائیل می‌خواند، شده است. اسرائیل این اتهامات را رد می‌کند.

در ماه مه، نیرو‌های اسرائیلی به حداقل دو کشتی از کاروان «Global Sumud Flotilla» که به سمت غزه در حرکت بودند، شلیک کردند. این کاروان پس از آنکه ماموریت‌های قبلی توسط ارتش اسرائیل در آب‌های بین‌المللی رهگیری شده بودند، تلاش تازه‌ای برای رساندن کمک به این منطقه محاصره‌شده انجام می‌داد.

رهگیری این کاروان توسط اسرائیل خشم بین‌المللی را برانگیخت. فرانسه، ایتالیا و استرالیا نیز اقداماتی قضایی آغاز کرده‌اند.

حدود ۵۰ کشتی در کاروان «Global Sumud Flotilla» حضور داشتند که در ماه مه ترکیه را به مقصد سرزمین‌های اشغالی فلسطین ترک کردند. فعالان توسط ارتش اسرائیل در دریای مدیترانه بازداشت و سپس پیش از اخراج، به یک زندان در اسرائیل منتقل شدند.

ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت ملی راست‌افراطی اسرائیل، در آن زمان با انتشار ویدئویی از خود که در حال تحریک خشمگینانه فعالان کاروان بود که با دستان بسته در پشت سر روی زانو‌های خود نشسته بودند، باعث بروز خشم شد.

گورلک گفت: «ما اجازه نخواهیم داد جنایات ارتکابی در غزه سرپوش گذاشته شود یا مسئولان آن با سپر مصونیت محافظت شوند. ما قاطعانه از تمام ابزار‌های موجود در چارچوب قوانین ملی و بین‌المللی استفاده خواهیم کرد.»

دفتر نتانیاهو در واکنش به اظهارات گورلک گفت: «تلاش رقت‌انگیز [رجب طیب]اردوغان [رئیس‌جمهور ترکیه]برای ارعاب رهبران و سربازان اسرائیل، تنها دموکراسی واقعی در خاورمیانه، به جایی نخواهد رسید.»

دفتر او اردوغان را به «یهودستیزی» متهم کرد و متعهد شد که اسرائیل «همچنان با قدرت علیه تلاش‌های ترکیه برای بی‌ثبات کردن منطقه عمل خواهد کرد.»

کمی پس از آن، دفتر اردوغان در پستی در شبکه اجتماعی ایکس، «تاکتیک‌های سیاسی حقیرانه» نتانیاهو را محکوم کرد و آنچه را «تلاش دولت اسرائیل برای جلوه دادن ترکیه به عنوان یک تهدید جدید» نامید، مورد انتقاد قرار داد.


۲ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

گزارش لحظه ای از «نبرد هرمز» در حال به روز رسانی... ۳:۴۴» ادعاهای تکراری ترامپ: تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم

ادعای ترامپ درباره ایران:

«من در حال حاضر تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم.

این یک قلمرو آمریکایی است.» ۳:۳۰» ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد

ترامپ گفت:

«اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.

آنها من را استیضاح خواهند کرد. اصلاً نمی‌دانند چرا.» ۳:۱۳» وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

وال استریت ژورنال نوشت:

دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.

کناره‌گیری او شکاف رهبری در ارتش آمریکا را عمیق‌تر خواهد کرد؛ ارتش در حال حاضر نیز پس از برکناری ژنرال رَندی جورج در آوریل، فاقد یک رئیس ستاد ارتش است که تأییدیه سنا را داشته باشد.

دریسکال، که از متحدان جی‌دی ونس و از نیرو‌های سابق رنجر ارتش است، در طول ۱۸ ماه حضورش در این سمت بر نوسازی ارتش، استفاده از فناوری‌های تجاری و بهره‌گیری از درس‌های جنگ اوکراین تأکید داشت. ۳:۰۷» ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.» ۲۳:۵۹» سردار وحیدی: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی ضرورت دارد

سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه با صدور پیامی فرا رسیدن ۳۱ مرداد ماه «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

در این پیام‌آمده است: در چنین مقطع حساس و سرنوشت‌سازی، تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی به عنوان تنها راهکار هوشمندانه ضرورت دارد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: قدرت‌افزایی در تولید محصولات صنعت دفاعی و نظامی ادامه خواهد یافت تا ایران اسلامی به جایگاه حقیقی خود به عنوان قدرتی بی‌بدیل در هندسه نظم نوین جهانی دست یابد.


۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| حمله پهپادی شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینیان - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، منابع خبری از حمله پهپادی شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینیان خبر دادند. ادامه جنایات وحشیانه شهرک‌نشینان صهیونیست/ 12 فلسطینی زخمی شدند اروپایی‌ها باز هم به صدور بیانیه علیه شهرک‌سازی اسرائیل بسنده کردند

 

.

شهرک نشینان صهیونیست با یورش به منطقه ای در نزدیکی شهرک السموع در جنوب الخلیل در کرانه باختری، چوپانان فلسطینی را مورد ضرب و شتم قرار دادند و با پهپاد به آنها حمله کردند و مانع امرار معاش آنها شدند.

شهادت 87 فلسطینی در کرانه باختری در حملات شهرک نشینان صهیونیست

 هیئت مقاومت در برابر دیوار(حائل) و شهرک سازی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از سال 2019 میلادی تاکنون، 87 فلسطینی به ضرب گلوله شهرک نشینان مسلح صهیونیست به شهادت رسیدند.

یورش نظامیان صهیونیست به جنوب بیت لحم

نظامیان رژیم صهیونیستی به شهرک بیت فجار در جنوب بیت لحم در کرانه باختری حمله کردند.

آمار فزاینده تجاوزات صهیونیستها به کرانه باختری

مرکز اطلاعات معطی فلسطین در گزارشی آماری اعلام کرد که نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست طی هفته گذشته، 1840 بار به مناطق مختلف کرانه باختری حمله کردند.

در گزارش این مرکز آمده است که طی این مدت، 77 فلسطینی در 197 حمله صهیونیستهای غاصب زخمی شدند. همچنین طی این مدت، صهیونیستها، 85 مورد عملیات تخریب منازل و 460 مورد حمله به منازل و غارت اموال فلسطینیان را انجام دادند.

صهیونیستها همچنین طی هفته گذشته، 164 مورد آدم ربایی و بازداشت و 257 مورد جنایت در کرانه باختری مرتکب شدند.

مقام سازمان ملل: کابینه نتانیاهو از خشونت شهرک نشینان در کرانه باختری حمایت می کند

مدیر دفتر کمیساریای حقوق بشر سازمن ملل در اراضی فلسطینی: به آستانه فروپاشی درکرانه باختری رسیده ایم، کابینه نتانیاهو از خشونت شهرک نشینان حمایت می کند.

اسرائیل اعتنایی به آنچه در کرانه باختری جریان دارد، نمی کند، چرا که مورد بازخواست قرار نمی گیرد.

شهرک نشینان زباله‌های خود را در منازل فلسطینیان پرتاب کردند

شهرک نشینان صهیونیست در ادامه اقدامات ضد انسانی خود، زباله های خود را در منازل فلسطینیان روستای مادما در جنوب نابلس در کرانه باختری پرتاب کردند.

انتهای پیام/  




 زلنسکی: کمبود منابع مالی، بزرگ‌ترین چالش اوکراین در پی افزایش هزینه‌های جنگ است
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

زلنسکی: کمبود منابع مالی، بزرگ‌ترین چالش اوکراین در پی افزایش هزینه‌های جنگ است

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین هنگام معرفی یوگنی خمارا به‌عنوان وزیر دفاع جدید، اعلام کرد که کمبود منابع مالی برای نیروهای اوکراینی به بزرگ‌ترین چالش پیش‌روی این کشور تبدیل شده است.

 ببینید|اختلال در سخنرانی ترامپ - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|اختلال در سخنرانی ترامپ - تسنیم

سخنرانی دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا با حواشی تازه‌ای همراه شد

 مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم

تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر حمله به عمان به دلیل مذاکراتش با ایران در مورد تنگه هرمز، باعث تعجب و نارضایتی مسقط شده است، تا حدی که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرد.

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 هشدار اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به سواحل کالیفرنیا
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به سواحل کالیفرنیا

ای‌بی‌سی‌نیوز مدعی شده است اف‌بی‌آی در هشداری به پلیس کالیفرنیا درباره احتمال حمله پهپادی ایران به اهدافی در این ایالت هشدار داده است؛ ادعایی که بر پایه اطلاعاتی تأییدنشده مطرح شده است.

 تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر

تصاویر ماهواره‌ای جدید نشان دهنده تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر است.