قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۲

مالکان خودروهای فرسوده بخوانند

ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل کشور از مالکان خودروهای فرسوده تاکید کرد تمامی مراحل ثبت‌نام و بهره‌مندی از خدمات مربوطه تنها از طریق سامانه ملی نوسازی و اسقاط خودروهای فرسوده انجام می شود و از آنها خواست اطلاعات شخصی و مشخصات خودروهای خود را در اختیار واسطه‌ها و بسترهای غیرمعتبر قرار ندهند.
 مالکان خودروهای فرسوده بخوانند



۲ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

فروش جدید سایپا از یکشنبه کلید می خورد / ۴ خودرو بدون قرعه کشی عرضه می شوند / جدول قیمت و شرایط ثبت نام

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ طرح فروش مشارکت در تولید خودروی آریا اتوماتیک (۲۰۰۰ سی‌سی)، پارس نوآ با گیربکس دستی، کوییک GX-L با ترمز ESC و سیستم SBR و کوییک S با استاندارد ۸۵گانه و مجهز به سیستم SBR، ویژه متقاضیان عادی و از محل مازاد ظرفیت طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، از ساعت ۱۰ صبح روز یک‌شنبه اول شهریورماه آغاز می‌شود.

در روش مشارکت در تولید دو مرحله‌ای، مبلغ پیش‌پرداخت در دو مرحله از متقاضی دریافت می‌شود. مرحله نخست هم‌زمان با ثبت‌نام انجام شده و مبلغ مرحله دوم از طریق دعوتنامه از مشتری دریافت خواهد شد. در صورت عدم واریز مبلغ مرحله دوم، قرارداد مشتری مطابق فرآیند دعوتنامه‌های منقضی، تعیین تکلیف خواهد شد.

در این طرح، محدودیت کد ملی برای ثبت‌نام اعمال می‌شود و امکان صلح قرارداد وجود ندارد. همچنین متقاضیان نباید طی ۴۸ ماه گذشته در شرکت‌های سایپا و ایران‌خودرو ثبت‌نام کرده و برای آنان خودرو فاکتور شده باشد.

 




 اثر افزایش قیمت بنزین بر بازار خودرو و بورس
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

اثر افزایش قیمت بنزین بر بازار خودرو و بورس

یک تحلیل‌گر بازار سرمایه گفت: «اگر افزایش قیمت محدود باشد، افزایش قیمت‌ها و تورم نیز محدود خواهد بود. اگر افزایش قیمت شدید باشد، اثر اولیه آن بسیار زیاد خواهد بود. اما اگر افزایش قیمت تدریجی باشد، اثر اولیه آن محدود خواهد بود و باید دید اثر ثانویه آن به کجا می‌رسد و در چه نقطه‌ای متوقف می‌شود.»

 الگویی از سودآوری، توسعه پایدار و مدیریت اثربخش -/کارنامه موفق؛پتروشیمی تبریز از رکوردهای مالی تا پیشبرد پروژه‌های راهبردی
۷ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

الگویی از سودآوری، توسعه پایدار و مدیریت اثربخش -/کارنامه موفق؛پتروشیمی تبریز از رکوردهای مالی تا پیشبرد پروژه‌های راهبردی

آرمان امروز : شرکت پتروشیمی تبریز؛ به عنوان یکی از بازیگران کلیدی صنعت پتروشیمی ایران، در تیر ماه سال جاری مجموعه‌ای از اقدامات و موفقیت‌ها را به ثبت رساند که بیانگر یک استراتژی منسجم در ابعاد مالی، عملیاتی و توسعه‌ای است. تیر ماه ۱۴۰۵ برای پتروشیمی تبریز، ماهی سرشار از رویدادهای شاخص و گواهی بر [ ]

 چین به دنبال بشکه‌های نفتی جایگزین
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چین به دنبال بشکه‌های نفتی جایگزین

پالایشگاه‌های مستقل چین در پی‌کاهش دسترسی به محموله‌های نفت ایران و ریسک تحریم و حمل‌ونقل، به نفت عراق و برزیل روی آورده‌اند. این تغییر رویکرد لزوما به معنای کنارگذاشتن نفت ایران نیست و می‌توان آن را تلاشی برای تنوع‌بخشی به منابع تامین خوراک ارزیابی کرد.

 مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد

دنیای اقتصاد: سخنگوی شورای رقابت گفت: هیات عمومی دیوان عدالت اداری مصوبه شماره ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن درباره نحوه محاسبه مبالغ پیش‌پرداخت خودرو را ابطال کرده است.

 هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟
۱۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟

اقتصادنیوز: با وجود اینکه شاخص‌های اصلی در روند صعودی باقی مانده‌اند، جی‌پی‌مورگان خطرات فزاینده‌ای را برای رکود بازار در اواخر تابستان یا اوایل پاییز پیش‌بینی می‌کند.

 پیش‌بینی قیمت خودرو در ۴ سناریو؛ آیا الان بهترین زمان خرید خودرو است؟
۷ دقیقه قبل / سایت پرشین خودرو

پیش‌بینی قیمت خودرو در ۴ سناریو؛ آیا الان بهترین زمان خرید خودرو است؟

تورم نقطه‌به‌نقطه تولید خودرو به ۹۴.۹ درصد رسیده و نرخ دلار در مسیر صعودی قرار دارد. قیمت ۶ خودروی پرطرفدار در ۴ سناریوی مختلف چقدر خواهد شد؟