قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۷

اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم

بتسلائیل اسموتریچ اعلام کرد رژیم صهیونیستی در صورت نیاز سال‌ها در لبنان باقی خواهد ماند و عملیات نظامی در غزه را برای گسترش کنترل خود ادامه می‌دهد.
 اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم



۴ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

بمباران بیوت السیاد در جنوب لبنان توسط جنگندههای اسرائیل

بمباران بیوت السیاد در جنوب لبنان توسط جنگنده‌های اسرائیل

دود غلیظی از فاصله چند کیلومتری قابل مشاهده است.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

نواف سلام: تمام تلاش خود را برای خروج اسرائیل از جنوب لبنان به کار خواهیم بست

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، منابع لبنانی اعلام کردند که «نواف سلام» نخست وزیر این کشور به همراه «محمد المصطفی» دبیرکل شورای عالی دفاع لبنان، وارد شهر صور در جنوب لبنان شد و به سمت پادگان «بنوا برکات» حرکت کرد. وی در آنجا مورد استقبال «میشل منسی» وزیر دفاع، «حسن عوده» رئیس ستاد کل و « نیکولاس تابت» فرمانده بخش جنوبی لیتانی ارتش لبنان قرار گرفت.

نواف سلام در سخنانی در جمع افسران پادگان «بنوا برکات» در صور لبنان گفت: ما خواهان آن هستیم که کل لبنان تحت سیطره دولت باشد. آنچه ما برای جنوب و تمام لبنان می خواهیم این است که تحت حاکمیت دولت باشد.

وی از منطقه جنوب لیتانی خطاب به نظامیان ارتش لبنان بیان کرد: حضور شما در جنوب صرفا یک استقرار نظامی نیست، بلکه حضور دولت است. هر مکانی که ارتش در آن مستقر است، مکانی است که دولت در آن حاکمیت خود را بازیابد.

نخست وزیر لبنان تاکید کرد: دولت ما به دنبال حمایت گسترده عربی و بین المللی برای تجهیز و توسعه توان ارتش است.

او گفت: ما از هیچ تلاشی برای خروج کامل اسرائیل و بازگشت اسیرانمان به شهرها و روستاهایشان دریغ نخواهیم کرد.

وی خطاب به نظامیان بیان کرد: اجازه ندهید سیاست میان شما تفرقه اندازد و اجازه ندهید که فرقه گرایی در میان شما نفوذ کند.

از سوی دیگر «میشل منسی»، وزیر دفاع، در سخنرانی خود در صور، اعلام کرد: موضع تزلزل‌ناپذیر ما بازگرداندن حاکمیت کشور و هر وجب از سرزمینمان است. این هدف مذاکراتی است که لبنان در آن وارد شده است و این بهترین راه حل برای رهایی از این مخمصه است. ارتش در انجام ماموریت های خود همیشه موفق بوده است.

وی خطاب به ساکنان جنوب لبنان گفت: ما آرام نخواهیم گرفت مگر اینکه شما سرافراز به سرزمین تان برگردید.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۹ ساعت قبل / سایت نورنیوز

حمله نتانیاهو به اردوغان؛ اسرائیل: تهدیدهای ترکیه را تحمل نمی‌کنیم

نورنیوز- گروه بین الملل: به نقل از الجزیره، دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بیانیه تندی را علیه رجب طیب اردوغان رئیس جمهور صادر کرد. در بیانیه دفتر نتانیاهو آمده است: اردوغان به دنبال گسترش حملاتش به اسرائیل از سوریه است و اسرائیل آن را تحمل نخواهد کرد و آن را برنمی تابد. تحرکات اردوغان برای ترساندن سران اسرائیل و نظامیان آن راه به جایی نخواهد برد و نتیجه ای به دنبال نخواهد داشت.

در بیانیه دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی عنوان شد که این رژیم با تلاش‌های ترکیه برای ایجاد بی‌ثباتی در منطقه و همچنین هرگونه تهدیدی علیه امنیت خود، به طور قاطعانه مقابله خواهد کرد.

گفتنی است که پیش از این«آکین گورلک»، وزیر دادگستری ترکیه، اعلام کرد که آنکارا از وزارت کشور خواسته است برای «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، اعلان قرمز اینترپل صادر شود تا زمینه پیگرد بین‌المللی وی فراهم شود.

وزیر دادگستری ترکیه تاکید کرد :درخواست مربوط به صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو به وزارت کشور ارسال شده و روند قضایی در این زمینه ادامه دارد. این اقدام در چارچوب پرونده قضایی ترکیه درباره حمله به فعالان «ناوگان جهانی صمود» صورت گرفته و تحقیقات و روند قضایی علیه ۳۵ متهم در این پرونده ادامه دارد.

پرونده مذکور پس از اقدام نیروهای رژیم صهیونیستی علیه ناوگان جهانی صمود و بازداشت فعالان حاضر در این ناوگان تشکیل شد. این کاروان بین‌المللی با مشارکت فعالانی از کشورهای مختلف برای شکستن محاصره نوار غزه و رساندن کمک‌های انسانی به فلسطینیان حرکت کرده بود.

اقدام جدید ترکیه برای پیگرد نتانیاهو در حالی صورت می‌گیرد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیش از این نیز با حکم بازداشت بین‌المللی مواجه شده است. دیوان کیفری بین‌المللی در نوامبر ۲۰۲۴ برای نتانیاهو و «یوآو گالانت»، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی، به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در نوار غزه حکم بازداشت صادر کرده بود.

درخواست تازه آنکارا برای صدور اعلان قرمز اینترپل در شرایطی مطرح می‌شود که روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی به دلیل ادامه حملات علیه فلسطینیان و سیاست‌های این رژیم در منطقه به شدت متشنج است. مقام‌های ترکیه بارها نتانیاهو را مسئول نسل‌کشی در نوار غزه دانسته و خواستار پاسخگو کردن وی در محاکم بین‌المللی شده‌اند




 بیانیه شدیداللحن حزب الله لبنان علیه تحرکات خصمانه وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بیانیه شدیداللحن حزب الله لبنان علیه تحرکات خصمانه وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا

حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای ادعای واشنگتن را رد و بیان کرد: همه این تحریم‌ها و طبقه‌بندی‌های ناعادلانه، ما را از پایبندی به گزینه مقاومت، حق لبنان و مردم این کشور برای دفاع از سرزمین، حاکمیت و منابع خود باز نخواهد داشت.

 نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

جیسون کرو، نماینده دموکرات کنگره آمریکا با انتقاد شدید از عملکرد دولت دونالد ترامپ در جنگ ایران، گفت مقام‌های دولت از جمله رئیس‌جمهور، وزیر دفاع و وزیر خزانه‌داری آمریکا هیچ راهبرد مشخصی برای پیروزی در جنگ ندارند.

 ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد
۱۹ ساعت قبل / سایت تابناک

ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد

رئیس جمهور امریکا در گفت‌وگویی ادعا کرد که توانمندی ایران برای تولید موشک شدیدا محدود شده است.

 نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است

نیویورک تایمز نوشت: جنیفر هگست به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون، در داخل مجموعه تحت مدیریت همسرش، پیت هگست، تبدیل شده است.

 گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست

نماینده حزب حاکم گرجستان اعلام کرد تفلیس تصمیم‌های سیاست خارجی خود را بر اساس منافع ملی اتخاذ می‌کند و همراهی با تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران را نپذیرفته است.

 آلن ایر:  رهبران ایران وقتی با تهدیدهای وجودی روبرو می‌شوند، مصالحه نمی کنند
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

آلن ایر: رهبران ایران وقتی با تهدیدهای وجودی روبرو می‌شوند، مصالحه نمی کنند

مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.