قیمت طلا امروز




 سایت اصلاحات نیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

تریبون نباید به منبع ادعایی مشروعیت تبدیل شود

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مسئله صرفاً سخن گفتن افراد نیست، بلکه تبدیل شدن تریبون به «منبع ادعایی مشروعیت» است؛ وضعیتی که در آن شهرت جای تخصص و نفوذ اجتماعی...
 تریبون نباید به منبع ادعایی مشروعیت تبدیل شود



۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

ساده سازی گرانی به سبک «حجت»

روزنامه خراسان در انتقاد از سخنان حجت عبدالملکی وزیر تعاون دولت رئیسی که گفته گرانی‌های اخیر «هیچ، حتی یک درصد هم به جنگ ربطی ندارد»، نوشت: در شرایطی که ایران از یک جنگ پرهزینه عبور کرده و هنوز با تهدید نظامی، محاصره تجاری، نااطمینانی اقتصادی و پرونده‌های پیچیده منطقه‌ای روبه‌روست، گروهی از تریبون‌داران با حذف متغیرها، ارائه اعداد بی‌منبع و نسخه‌های غیرقابل سنجش، خود را  تنها افراد بلد میدان  معرفی می‌کنند بدون این که در میدان کاری انجام دهند. حاصل این کار نه تحلیل درست، بلکه تولید بدبینی و تثبیت این گزاره که مسئولان یا خائن‌اند یا ناتوان هستند.

به گزارش عصر ایران، در ادامه این گزارش آمده است:

حجت‌ا... عبدالملکی برای اثبات ادعای خود، به‌جای ارائه داده، فهرست عناوینش را قرائت می‌کند. استاد دانشگاه، عضو تیم ۲۰ نفره اقتصاددانان و عضو تیم اقتصادی دولت. اما هیچ‌کدام از این عناوین جای مدل اقتصادی را نمی‌گیرد. وقتی کسی ادعا می کند سهم جنگ در گرانی حتی یک درصد نیست، باید مشخص کند درباره کدام شاخص قیمت، کدام دوره زمانی و براساس کدام سناریوی اقتصاد بدون جنگ سخن می‌گوید. عبدالملکی هیچ‌کدام را ارائه نکرده است.

- درست است که تورم ایران پیش از جنگ نیز به‌دلیل کسری بودجه، رشد نقدینگی، ناترازی بانکی و تحریم مزمن بود؛ اما از این گزاره نمی‌توان نتیجه گرفت جنگ اثری برابر با صفر داشته است. 

- رهبر انقلاب در بخشی از پیام نوروزی می فرمایند:« آمریکا و نظام صهیونی به تصور این که مردم ایران در اثر مشکلات اقتصادی تحمیل شده، نظر دشمن را عملی می نمایند، با استفاده از مزدوران خود فجایع بی شماری را رقم زدند .»این یعنی در کنار سوء مدیریت های داخلی،نقش تحریم های اقتصادی و محدودیت های دشمن خارجی بر اقتصاد این کشور را نمی توان نادیده گرفت.

-  جنگ از مسیر افزایش ریسک، جهش انتظارات تورمی، محاصره و اختلال در صادرات نفت و عدم واردات کالاهای اساسی کشور، افزایش هزینه بیمه و حمل‌ونقل و فشار بر بازار ارز، مستقیماً وارد قیمت کالاها می‌شود. حتی تولیدکننده داخلی نیز به مواد اولیه، ماشین‌آلات و قطعات وارداتی وابسته است. - این ادعاهای عبدالملکی ساده‌سازی   مسئله‌ای چندمتغیره و سپس فروش عنوان دانشگاهی به‌جای فکت های واقعی است. کسی که می گوید گرانی هیچ ربطی به جنگ ندارد، باید با حساب و کتاب این را اثبات کند نه این که عناوین و رزومه خودش را برای اثبات این گزاره غلط به خورد مخاطب دهد. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر «تأمین حقوق قانونی مردم» شرط اصلی پیروزی بر جنگ روانی دشمن است نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : قادر باستانی: نظام اسلامی به يک تصميم و تفاهم بزرگ نياز دارد بیشتر بخوانید: علی قلهکی، فعال رسانه: عبدالملکی چند سال قبل به رهبری گزارش غیرواقعی از توان کشور داد (فیلم) حلال مان کن آقای عبدالملکی! روزی که مرحوم ترکان، حجت عبدالملکی را با خاک یکسان کرد / تو اصلاً عدد نمی شناسی... (بخشی از مناظره سال 1395) پیشنهاد اقتصادی حجت عبدالملکی به چین و روسیه چه بود؟ تماشاخانه یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران


۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

«جمهوری اسلامی» : جنگ اقتصادی را نمی‌توان با روزمرگی اداره کرد | هزینه جنگ باید عادلانه و آگاهانه میان مردم و حاکمیت تقسیم شود

رویداد۲۴| روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی با عنوان «جنگ اقتصادی و آفت روزمرگی» به بررسی شرایط اقتصادی و سیاسی کشور در سایه فشار‌های خارجی پرداخته و هشدار داده است که تداوم فشار‌های اقتصادی، بدون اتخاذ تصمیم‌های روشن و شجاعانه، می‌تواند سرمایه انسانی، اجتماعی و زیرساخت‌های کشور را فرسوده کند.

این روزنامه نوشته است که آمریکا دیگر پنهان نمی‌کند هدفش از فشار بر ایران، صرفاً تغییر رفتار یا گرفتن امتیاز در پای میز مذاکره نیست و از «جنگ اقتصادی سخت، فرسایش توان ملی و حتی تغییر یا سرنگونی نظام سیاسی» سخن گفته می‌شود.

جمهوری اسلامی در ادامه تأکید کرده است که در چنین شرایطی، «آنچه بیش از هر چیز می‌تواند کشور را آسیب‌پذیر کند، روزمرگی، چندصدایی و بی‌تصمیمی در داخل است» و ایران به نقشه‌ای روشن، تصمیمی شجاعانه و سخن گفتن صادقانه با مردم نیاز دارد. جامعه به یک صدای معتبر نیاز دارد

این روزنامه با اشاره به شرایط جامعه نوشته است: «امروز جامعه بیش از هر چیز به یک صدای معتبر، مسئول و باورپذیر نیاز دارد که مردم بدانند اختیار سخن گفتن و تصمیم گرفتن دارد و حرفش فردا با سخن دیگری نقض نمی‌شود.»

جمهوری اسلامی با اشاره به دوران جنگ هشت‌ساله، تجربه سخنرانی‌های آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را نمونه‌ای از وجود یک صدای معتبر در شرایط بحرانی دانسته و نوشته است که مردم در آن دوران سخنان او را به‌عنوان موضع نظام و امام تلقی می‌کردند.

این روزنامه افزوده است: «مردم امروز تشنه شنیدن هستند. تشنه دانستن اینکه کشور به کجا می‌رود و چه کسی مسئول عبور از این گردنه سخت است.» انتقاد از نحوه ارتباط با مردم

جمهوری اسلامی در بخش دیگری از این مطلب به عملکرد صداوسیما پرداخته و نوشته است که این سازمان طی هفته‌های اخیر نشانه‌هایی از تغییر مثبت داشته، اما مسئله اصلی همچنان در «برونداد» آن و نحوه ارتباط با جامعه دیده می‌شود.

این روزنامه تأکید کرده است که تغییر در ساختار و برنامه‌ها، زمانی مؤثر خواهد بود که به تغییر در ارتباط با مردم منجر شود و افزوده است که بخش قابل توجهی از تولیدات رسانه ملی همچنان برای مخاطبی محدود ساخته می‌شود؛ در حالی که بخش بزرگ‌تری از جامعه نیازمند گفت‌و‌گو و دریافت تصویری روشن از آینده است.

روزنامه جمهوری اسلامی با اشاره به دشواری تصمیم‌های پیش‌رو نوشته است: «ماه‌های سختی پیش روست و تصمیم‌های پیش‌رو، در بسیاری موارد، انتخاب میان بد و بدتر است، اما بی‌تصمیمی از هر دو بدتر است.»

این روزنامه معتقد است کشور نمی‌تواند همزمان تحت فشار جنگ اقتصادی، فرسایش اجتماعی و تهدید خارجی قرار داشته باشد و همچنان منتظر روشن شدن همه شرایط بماند.

در ادامه این مطلب آمده است که اصلاحات اقتصادی باید همزمان با اصلاح مسیر سیاست خارجی و ترمیم سرمایه اجتماعی پیش برود و اگر امکان مذاکره و توافق وجود دارد، نباید فرصت‌ها را از دست داد.

جمهوری اسلامی تأکید کرده است: «اگر قرار است مقاومت کنیم باید مردم را شریک این مقاومت بدانیم نه صرفاً پرداخت‌کننده هزینه‌های آن.» پیشنهاد احیای تفاهم‌نامه اسلام‌آباد

این روزنامه در بخش دیگری از تحلیل خود، بر ضرورت اتخاذ یک تصمیم سیاسی بزرگ تأکید کرده و نوشته است: «نظام اسلامی به یک تصمیم بزرگ و یک تفاهم بزرگ نیاز دارد.»

جمهوری اسلامی پیشنهاد کرده است که تفاهم‌نامه اسلام‌آباد احیا شود یا از طریق یک ابتکار سیاسی جدید، مسیر دستیابی به توافقی معنادار باز شود.

این روزنامه همچنین میانجیگری عمان و دیگر کشور‌ها را مفید دانسته، اما تأکید کرده است که این اقدامات به‌تنهایی جای حل مسئله اصلی را نمی‌گیرند. هشدار درباره فرسایش آرام اقتصاد و جامعه

در ادامه این مطلب، خطر اصلی نه صرفاً حملات کوتاه‌مدت، بلکه فرسایشی شدن فشار اقتصادی عنوان شده است.

جمهوری اسلامی نوشته است: «خطر اصلی این است که جنگ اقتصادی فرسایشی آرام و بی‌صدا، سرمایه انسانی، سرمایه اجتماعی و زیرساخت‌های کشور را مستهلک کند.»

این روزنامه در ادامه تأکید کرده است که در برابر فشار‌های خارجی، کشور نیازمند برنامه‌ای روشن برای عبور از بحران است و «بی تصمیمی بیش از هر چیز مردم را می‌ترساند.» اصلاح قیمت‌ها و هزینه‌ای که باید با مردم در میان گذاشته شود

روزنامه جمهوری اسلامی همچنین با اشاره به محدودیت منابع دولت، کاهش درآمد‌های نفتی و دشواری جذب سرمایه خارجی، انرژی و خدمات عمومی را از منابع مهم باقی‌مانده دانسته است.

این روزنامه درباره احتمال اصلاح قیمت بنزین، گاز و خدمات عمومی نوشته است که چنین اقداماتی ممکن است برای افزایش تاب‌آوری اقتصادی ضروری باشد، اما هزینه اجتماعی آن باید صادقانه با مردم در میان گذاشته شود.

در این مطلب آمده است: «هر اصلاح قیمتی، اگر بدون جبران مؤثر انجام شود، سفره مردم را کوچک‌تر می‌کند و می‌تواند اعتراض و نارضایتی به دنبال داشته باشد.»

جمهوری اسلامی همچنین کالابرگ و سیاست‌های حمایتی را در کاهش بخشی از این فشار مؤثر دانسته، اما تأکید کرده است که این اقدامات به‌تنهایی مسئله را حل نمی‌کنند. پاسخ اصلی سیاسی است

این روزنامه در ادامه، مسئله اصلی را فراتر از اقتصاد دانسته و نوشته است: «بنابراین مسئله اصلی، اقتصادی نیست. پاسخ اصلی سیاسی است.»

جمهوری اسلامی تأکید کرده است که کشور در شرایط جنگی زمانی می‌تواند اداره شود که با مردم در شرایط عادی و صادقانه سخن گفته شود و مردم بدانند چه اتفاقی در حال رخ دادن است، چه گزینه‌هایی روی میز قرار دارد، هزینه هر گزینه چیست و مقصد کجاست.

در بخش دیگری از این تحلیل، بر ضرورت مصلحت‌محورتر شدن سیاست خارجی تأکید شده است.

این روزنامه نوشته است که تکیه صرف بر حق، بدون توجه به واقعیت صحنه بین‌المللی، می‌تواند امکان مانور کشور را محدود کند و افزوده است: «هنر آن است که حق، مصلحت و قدرت را همزمان ببیند و از میان گزینه‌های دشوار، کم‌هزینه‌ترین راه را انتخاب کند.»

جمهوری اسلامی در جمع‌بندی این مطلب تأکید کرده است که مسئله اصلی صرفاً اقدامات آمریکا نیست، بلکه نحوه تصمیم‌گیری ایران در برابر این اقدامات است.

در بند پایانی مطلب آمده است: «مسئله امروز این نیست که آمریکا چه می‌کند. این است که ما برای آنچه آمریکا می‌کند، چه تصمیمی داریم. جنگ اقتصادی را نمی‌توان با روزمرگی اداره کرد و جامعه را نمی‌توان با سکوت و ابهام در کنار خود نگه داشت. در این شرایط، بزرگترین سرمایه کشور اعتماد مردم است. باید با مردم صادقانه سخن گفت، راه‌های دیپلماسی را باز گذاشت، فرصت توافق را از دست نداد و اگر قرار است هزینه‌ای برای مقاومت پرداخت شود، این هزینه عادلانه و آگاهانه میان مردم و حاکمیت تقسیم شود.»


۲ ساعت قبل / سایت عصرایران

«تأمین حقوق قانونی مردم» شرط اصلی پیروزی بر جنگ روانی دشمن است

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: توجه به نیازهای روحی، تأمین حقوق قانونی مردم و مشارکت دادن اقشار مختلف در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها شرایط اصلی موفقیت در مقابله با جنگ روانی دشمن است. 

به گزارش عصر ایران ، سرمقاله نویس روزنامه جمهوری اسلامی افزود: دشمن تلاش می‌کند با توسل به انواع ترفندهای تبلیغاتی، مردم را نسبت به توانائی‌های کشور دچار تردید کند و بر واقعیت‌ها سرپوش بگذارد.

-   این توطئه کثیف را فقط با رفتارها و گفتارهای صادقانه و مواجه ساختن مردم با آنچه در بطن جامعه می‌گذرد می‌توان خنثی کرد. 

-  کوتاه کردن دست مفسدان اقتصادی، آسان‌سازی دسترسی عموم مردم به کالاها و خدمات مورد نیاز و ایجاد رونق اقتصادی در کشور از اموری هستند که دولت باید برای تحقق آنها تلاش کند تا بتواند جنگ روانی دشمن را به شکست بکشاند.

متن کامل این یادداشت را می توانید در ادامه بخوانید.

روزنامه جمهوری اسلامی

 سرمقاله برای پیروزی در جبهه‌های دوم و سوم

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور متوهم آمریکا و همفکران او برای پیروز شدن در جنگی که بر ایران تحمیل کرده‌اند، سه طرح را همزمان به پیش بردند که عبارتند از حمله نظامی، فشار اقتصادی و جنگ روانی. در حمله نظامی موفقیتی به دست نیاوردند و به همین جهت تکیه بیش از پیش بر دو طرح دیگر را اکنون در دستور کار دارند.

ما ایرانیان همانطور که حمله نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی را با ناکامی مواجه کردیم قطعاً می‌توانیم آن دو طرح دیگر را هم به شکست بکشانیم و این جنگ ترکیبی را با پیروزی نهائی ملت ایران به پایان برسانیم. برای رسیدن به این نقطه لازم است سه نکته مهم را مورد توجه قرار دهیم.

اول اینکه از سرگرفته شدن حمله نظامی را منتفی ندانیم. اینکه تقریباً تمام رسانه‌ها، مقامات و صاحبنظران آمریکائی از قدرت نظامی ایران می‌گویند و آمریکا را بازنده جنگ معرفی می‌کنند، ممکن است یک تله باشد برای اینکه مسئولین ایرانی را دچار بزرگ‌تر دیدن واقعیت‌های مربوط به قدرت دفاعی خود نمایند و در فرصتی که به دست می‌آورند بار دیگر به ایران حمله کنند.

بنابراین، مسئولان ایرانی اعم از نظامی و غیرنظامی باید با هوشیاری کامل قدرت دفاعی کشور آنطور که هست را درنظر بگیرند، هر لحظه برای افزودن بر آن تلاش کنند و پیوسته آمادگی دفاعی برای هر تهاجمی را داشته باشند. ایران اهل تهاجم نیست اما برای دفاع باید همیشه آماده باشد.

نکته دوم به مسائل اقتصادی مربوط می‌شود. آمریکا همانطور که ترامپ بارها گفته به چیزی کمتر از تسلیم شدن کامل ایران قانع نمی‌شود و البته ایران هم بهیچوجه تسلیم هیچیک از خواسته‌های آمریکا نخواهد شد.

 نتیجه این مقابله اینست که ترامپ با استفاده از راه‌های مختلف ازجمله فشار اقتصادی تلاش کند به خواسته خود برسد. محاصره دریائی ایران که ترامپ روی آن مانور زیادی می‌دهد با همین هدف صورت گرفته است.

بنابراین، ما باید برای خنثی کردن این ترفند ترامپ هم راه‌هائی را پیدا کنیم. حرف زدن با مردم، دادن اطلاعات به جامعه، ارائه برنامه‌هائی که منجر به صرفه‌جوئی در مصرف شوند، بالابردن تولیدات داخلی، احیاء کارخانجات و کارگاه‌های تولیدی، ارائه تسهیلات به کشاورزان برای بالا بردن سطح تولید مواد غذائی، مبارزه قاطع با احتکار و گران‌فروشی و تصویب قوانین و مقررات بازدارنده سوء‌استفاده فرصت‌طلبان و سودجویان، از اقداماتی هستند که می‌توانند توطئه فشار اقتصادی را بی‌اثر کنند.

 طبعاً متنوع ساختن راه‌های واردات نیز از اقدامات مؤثر برای مقابله با محاصره اقتصادی خواهد بود ولی مطمئن‌ترین راه، تکیه بر توان داخلی و بی‌نیاز ساختن کشور از واردات در حد مقدور است.

و سومین نکته که مقابله با جنگ روانی است با اینکه بشدت مورد نظر و اهتمام آمریکا و شخص ترامپ است و از جانب رسانه‌های وابسته به صهیونیسم جهانی نیز حمایت می‌شود، قابل کنترل و خنثی‌سازی است.

ما قطعاً باید در این بخش جنگ که از حساسیت و تأثیر زیادی برخوردار است نیز بر دشمن پیروز شویم.

 راه پیروزی بر دشمن در جنگ روانی منحصر به اقدامات متقابل رسانه‌ای نیست. این کار هم لازم است و باید با استفاده از امکانات پیشرفته و نیروهای کاردان دنبال شود ولی علاوه بر این، توجه به نیازهای روحی، تأمین حقوق قانونی مردم و مشارکت دادن اقشار مختلف در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها شرایط اصلی موفقیت در مقابله با جنگ روانی است.

دشمن تلاش می‌کند با توسل به انواع ترفندهای تبلیغاتی، مردم را نسبت به توانائی‌های کشور دچار تردید کند و بر واقعیت‌ها سرپوش بگذارد. این توطئه کثیف را فقط با رفتارها و گفتارهای صادقانه و مواجه ساختن مردم با آنچه در بطن جامعه می‌گذرد می‌توان خنثی کرد. کوتاه کردن دست مفسدان اقتصادی، آسان‌سازی دسترسی عموم مردم به کالاها و خدمات مورد نیاز و ایجاد رونق اقتصادی در کشور از اموری هستند که دولت باید برای تحقق آنها تلاش کند تا بتواند جنگ روانی دشمن را به شکست بکشاند.

این موفقیت‌ها را مسئولین فقط با انسجام و وحدت کلمه می‌توانند محقق نمایند. ایران برای پیروزی در جبهه‌های دوم و سوم به این وحدت و انسجام نیاز مبرم دارد. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر تقویم روز نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : تقویم روز بیشتر بخوانید: جریانی مرموز در پی فروپاشیدن دولت است تاسف یک روزنامه از صحنه گردانی هیات‌های مذهبی به دست مداحان بی سواد هشدار یک روزنامه به تکرار وقایع تلخ 18 و 19 دیماه 1404 دشمن می خواهد ما را به قدرت نظامی مان مغرور کند هشدار به مسئولان: در تله «مقابله» با اوکراین نیُفتید تماشاخانه یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران




 ربیعی، دستیار پزشکیان: مسئله بنزین تنها یک موضوع اقتصادی یا فنی نیست/ هر تصمیمی در این حوزه، اگر بدون شناخت ابعاد اجتماعی آن گرفته شود، ممکن است با پیامدهایی روبه‌رو شود که پیش‌بینی و مدیریت آنها دشوار باشد
۱۰ ساعت قبل / سایت جماران

ربیعی، دستیار پزشکیان: مسئله بنزین تنها یک موضوع اقتصادی یا فنی نیست/ هر تصمیمی در این حوزه، اگر بدون شناخت ابعاد اجتماعی آن گرفته شود، ممکن است با پیامدهایی روبه‌رو شود که پیش‌بینی و مدیریت آنها دشوار باشد

علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور نوشت: مسئله بنزین نیز تنها یک موضوع اقتصادی یا فنی نیست. بنزین با زندگی روزمره مردم، نابرابری‌های فضایی، الگوی حمل‌ونقل، وضعیت اشتغال، هزینه‌های خانوار و احساس عدالت اجتماعی ارتباط دارد. بنابراین، هر تصمیمی در این حوزه، اگر بدون شناخت ابعاد اجتماعی آن گرفته شود، ممکن است با پیامدهایی روبه‌رو شود که پیش‌بینی و مدیریت آنها دشوار باشد. بسیاری از مسائل کشور، پیش از آنکه صرفا به یک راه‌حل فنی نیاز داشته باشند، به فهمی دقیق از جامعه و به تحلیل‌های علوم انسانی و اجتماعی نیازمندند.

 ناکامی گروهک مسلح برای ورود به ایران/ یک عضو گروهک در مرز سراوان به هلاکت رسید
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

ناکامی گروهک مسلح برای ورود به ایران/ یک عضو گروهک در مرز سراوان به هلاکت رسید

سخنگوی پلیس از ناکامی یک گروهک مسلح در ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران و هلاکت یکی از عناصر این گروهک در مرزهای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

 امیر ایرانی: به‌زودی در دریا درس تاریخی به دشمن می‌دهیم که حتی فرصت گریه کردن هم نداشته باشند
۱۳ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

امیر ایرانی: به‌زودی در دریا درس تاریخی به دشمن می‌دهیم که حتی فرصت گریه کردن هم نداشته باشند

فرمانده نیروی دریایی راهبردی و حیاتی و تعیین کننده ارتش با تأکید بر وحدت ارتش، سپاه، بسیج و فراجا گفت: نیرو‌های مسلح محکم و استوار تحت فرماندهی معظم کل قوا ا...

 جمهوری اسلامی: ایران به تصمیمی شجاعانه و یک تفاهم بزرگ نیاز دارد | اصلاحات اقتصادی همزمان با اصلاحات در سیاست خارجی و ترمیم سرمایه اجتماعی پیش برود
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جمهوری اسلامی: ایران به تصمیمی شجاعانه و یک تفاهم بزرگ نیاز دارد | اصلاحات اقتصادی همزمان با اصلاحات در سیاست خارجی و ترمیم سرمایه اجتماعی پیش برود

اقتصادنیوز: یک استاد ارتباطات اجتماعی نوشت: ایران به نقشه‌ای روشن، تصمیمی شجاعانه و سخن‌گفتن صادقانه با مردم نیاز دارد. تصمیمی که هزینه‌هایش را پنهان نکند و افق عبور از بحران را نشان دهد.

 تجلیل از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تجلیل از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک

رئیس جمهور در آستانه روز پزشک، با اهدای لوح‌های جداگانه به ۱۲ تن از نام‌آوران پزشکی ایران، از خدمات، فداکاری‌ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی آنان در مسیر اعتلای دانش پزشکی و ارتقای سلامت جامعه قدردانی کرد.

 واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت/ مسئولان خودشان و فرزندانشان را مهار کنند، مشکلی پیش نمی‌آید/ نفوذ در اندیشه‌های امنیتی به وفور هست
۵۲ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت/ مسئولان خودشان و فرزندانشان را مهار کنند، مشکلی پیش نمی‌آید/ نفوذ در اندیشه‌های امنیتی به وفور هست

صادق خرازی گفت: درباره آقای آیت‌الله محمدباقر خرازی احترام قائل هستم و ایشان برادر بزرگ‌تر من هستند. او یک نظری دارد که تا زمانی که نظرش بحران اجتماعی ایجاد نکند، قابل درک است. زمانی اختلاف ایجاد می‌شود که از دایره نظم اجتماعی خارج شود. ایشان برادر من است و سکوت می‌کنم و راجع به او حرف نمی‌زنم. چرا صبح نهم اسفند چنین اتفاقی افتاد؟ چرا رهبری مکان خود را ترک نکرده بودند؟ کسانی که مسئول هستند، باید رسیدگی کنند و به مردم گزارش دهند