قیمت طلا امروز




 سایت سلام نو / ۱۴۰۵/۰۳/۲۳

فراخوان برادرِ دامادِ شهید رئیسی برای اعتراض به توافق ایران و آمریکا - سلام نو

میثم نیلی، توافق احتمالی ایران و آمریکا را به کاپیتولاسیون شبیه دانست و از مردم خواست که در برابر آن ساکت ننشینند و به خیابان ها بیایند.
 فراخوان برادرِ دامادِ شهید رئیسی برای اعتراض به توافق ایران و آمریکا - سلام نو



 قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم
۸ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم

به گزارش تجارت نیوز، محمد بن عبدالرحمان بن جاسم آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر امروز (پنجشنبه) پس از مذاکراتی در سطوح عالی‌رتبه در «العلمین» مصر اعلام کرد: ما خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم.

وی همچنین تأکید کرد که پیامدهای جنگ علیه ایران نه‌تنها برای منطقه خلیج فارس، بلکه برای سایر نقاط جهان فاجعه‌بار بوده است.

آل ثانی اظهار داشت: «ما نیازمند این هستیم که وضعیت به شرایط پیش از جنگ بازگردد. ما هرگونه تهدید و مانع‌تراشی در این زمینه را محکوم می‌کنیم.»

وزیر خارجه قطر در پایان گفت که طرف‌های درگیر در منطقه نباید از طرف مقابل، باج‌خواهی کنند.

منبع: ایسنا



 از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

سیاسی

پرویز امینی، استاد دانشگاه و جامعه‌شناس سیاسی در گفتگو با خبرگزاری تسنیم، تحلیلی درباره اهمیت کودتای 28 مردادماه سال 1332 شمسی و پیامدهای این کودتا ارائه کرد.

پیامد عمیق‌تر کودتای 28 مرداد، شکل‌گیری نوعی یأس و ناامیدی اجتماعی بود؛ گویی هر حرکت اصلاحی و استقلال‌طلبانه‌ای در جامعه ایران که بخواهد کشور را به‌سوی تحول و توسعه سوق دهد، سرانجام محکوم به شکست است. ازاین‌رو، 28 مرداد صرفاً یک واقعه سیاسی یا جابه‌جایی دولت نبود، بلکه به یکی از مسائل تاریخی و ماندگار جامعه ایران تبدیل شد.

 حالا ایران بار دیگر در معرض تهدید خارجی و تلاش برای نقض استقلال و امنیت خود قرار گرفته است؛ اما این‌بار واکنش جامعه ایران با برخی تجربه‌های پیشین تفاوت دارد. آرزوی تاریخی دویست‌ساله ایرانیان (در استقلال و امنیت)، در جنگ‌های 12روزه و 40روزه تحقق یافت؛ ایران برای نخستین‌بار در این دوره تاریخی، با وجود مواجهه با تهدیدی خارجی و نابرابر، توانست استقلال، امنیت و موجودیت خود را حفظ کند.

 

.

 

فیلم کامل این گفتگو را در اینجا بینید.

 

انتهای پیام/  



 چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم
۱۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم

کد خبر: 787328 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۷:۲۶:۰۱ اعتمادآنلاین |

سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره اعمال تحریم‌های بیشتر علیه تهران و خفه کردن اقتصاد ایران، گفت: «تحریم و فشار به حل مشکل کمک نخواهد کرد» و خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک شد.

این اظهارات در حالی مطرح شده است که مذاکرات با تهران به پیشرفت قابل‌توجهی دست نیافته است. 

ترامپ نیز در پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشال مدعی شد که «قوی‌ترین عملیات اقتصادی‌ای را که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است» آغاز خواهد کرد. اخبار مرتبط آمریکا تحریم‌های تازه‌ای علیه یک پالایشگاه بزرگ نفت در چین و ۴۰ شرکت کشتیرانی و نفتکش به بهانه نقش… چین تحریم‌هایی را علیه آمریکا اعمال کرد



 گفت‌وگوی وزرای خارجه مصر و قطر/ عبدالرحمن آل ثانی: اگر اروپا به کاهش تنش در خاورمیانه توجهی نداشته باشد، پیامد‌های آن دامن همه را می‌گیرد/ تلاش‌های ما بر میانجی‌گری بین ایران و آمریکا متمرکز است/ با همتای مصری درباره راه‌های یافتن گزینه‌های جایگزین برای زنجیره‌های تأمین گفت‌و‌گو کردیم
۳۲ دقیقه قبل / سایت انتخاب

گفت‌وگوی وزرای خارجه مصر و قطر/ عبدالرحمن آل ثانی: اگر اروپا به کاهش تنش در خاورمیانه توجهی نداشته باشد، پیامد‌های آن دامن همه را می‌گیرد/ تلاش‌های ما بر میانجی‌گری بین ایران و آمریکا متمرکز است/ با همتای مصری درباره راه‌های یافتن گزینه‌های جایگزین برای زنجیره‌های تأمین گفت‌و‌گو کردیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مصر و قطر بر ضرورت آزادی کشتیرانی در تنگه‌های هرمز و باب‌المندب تأکید کردند.

به گزارش انتخاب، بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر، در کنفرانس خبری مشترک با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر، در العلمین گفت: بر ضرورت پایبندی به قوانین بین‌المللی در زمینه کشتیرانی دریایی تأکید می‌کنیم. هماهنگی روزانه‌ای میان مصر و قطر برای ارتباط مستمر با هدف کاهش تنش و تقویت دیپلماسی در منطقه وجود دارد.

وی مدعی شد: حملات ایران به قطر و کشورهای خلیج فارس را به‌صراحت محکوم کرده و می‌کنیم؛ این حملات نقض آشکار حاکمیت کشورهاست. امنیت قطر و کشورهای برادر خلیج فارس، بخشی جدایی‌ناپذیر از امنیت ملی مصر و امنیت ملی عربی است.

او مدعی شد: نمی‌توان اجازه داد هیچ کشوری، صرف‌نظر از اینکه چه کشوری باشد، مانع کشتیرانی دریایی شود.

وی افزود: با طرف قطری توافق کردیم که امنیت و حکمرانی دریای سرخ مسئولیتی مشترک میان کشورهای ساحلی آن است.

از سوی دیگر، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر گفت: درباره راه‌های یافتن راه‌حل‌ها و گزینه‌های جایگزین برای زنجیره‌های تأمین گفت‌وگو کردیم. امنیت و ثبات منطقه، به‌ویژه تحولات غزه و کرانه باختری و امنیت خلیج فارس، را بررسی کردیم.

وی گفت: قطر تلاش‌های خود را همراه با کشورهای برادر خلیج فارس و منطقه برای حمایت از راه‌حل‌های دیپلماتیک ادامه خواهد داد. بر اهمیت و ضرورت آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز و تنگه باب‌المندب تأکید کردیم.

وزیر خارجه قطر تأکید کرد: اگر اروپا به کاهش تنش در منطقه توجهی نداشته باشد، پیامدهای آن دامن همه را خواهد گرفت. تلاش‌های قطر در حال حاضر بر میانجیگری میان آمریکا و ایران متمرکز است. آزادی کشتیرانی باید بدون دخالت هیچ کشوری تضمین شود.



 ادامه محاصره هرمز، زندگی مردم را مستقیماً هدف گرفته است
۱ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

ادامه محاصره هرمز، زندگی مردم را مستقیماً هدف گرفته است

به گزارش اصلاحات نیوز؛

فریدون مجلسی اظهار کرد: ادامه محاصره دریایی آمریکا علیه ایران در تنگه هرمز پیش از آنکه یک مسئله صرفاً نظامی یا امنیتی باشد به مسئله‌ای مستقیم برای زندگی مردم تبدیل شده است. استفاده از مسیر‌های زمینی و راه‌آهن نیز نمی‌تواند، جای خالی تجارت دریایی را پر کند. نتیجه را هم نمی‌توان انکار کرد؛ از زمان برقراری محاصره، کشور با تورمی بی‌سابقه روبه‌رو شده و مسئله بنزین برای بخش‌هایی از جامعه به بحرانی حاد تبدیل شده است.

وی افزود: اما پرسش اساسی این است که این وضعیت تا کجا باید ادامه پیدا کند؟ استقلال یک کشور فقط به داشتن موشک و توان نظامی خلاصه نمی‌شود. کشوری که حق عبور و مرور دریایی نداشته باشد، کشوری که نتواند با جهان رابطه بانکی برقرار کند، نتواند صادرات و واردات داشته باشد و نتواند ارزش پول خود را حفظ کند، در عمل با محدودیت جدی در استقلال اقتصادی مواجه است.

مجلسی در ادامه گفت: استقلال یعنی بتوانیم تجارت کنیم، تولید کنیم، ارزش پول‌مان را حفظ کنیم و مردم‌مان بتوانند با درآمد خود زندگی شرافتمندانه‌ای داشته باشند. چگونه است که در یک‌صد سال گذشته، حتی با وجود نوسانات ناشی از جنگ‌های جهانی، ارزش پول کشور قابل حفظ بود، اما در سال‌های اخیر، پول ملی چنان بی‌ارزش شده که حتی سکه از مدار واقعی مبادلات خارج شده و سخن از ضرب سکه‌هایی با ارزش اسمی بسیار بالا به میان می‌آید؟ هیچ اقدامی به اندازه باز شدن این محاصره نمی‌تواند به ترمیم وضعیت اقتصادی ایران کمک کند. اما مشکل فقط محاصره نیست؛ «آماده‌باش دائمی» نیز هزینه‌ای سنگین بر کشور تحمیل کرده است.

وی افزود: چرا باید نیرو‌هایی که می‌توانند در کارخانه‌ها، مزارع و مراکز تولیدی کار کنند، دائماً درگیر فضای نظامی و تبلیغاتی باشند؟ آیا تصور می‌کنیم، شعار‌هایی که صرفاً برای مخاطب داخلی طراحی شده‌اند، جهان را خواهد ترساند؟ وقت آن است که عقلای کشور، تصمیمی متفاوت بگیرند: توافق اسلام‌آباد که اجرا شد سپس در اثر پرتاب موشک به‌هم خورد را دوباره زنده کنند و به آن پایبند بمانند و روابط با کشور‌های منطقه و جهان را ترمیم کنند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی در ادامه اظهار داشت: تنگه هرمز ممکن است در شعار‌های وطن‌پرستانه جذاب باشد، اما این تنگه یک آبراه بین‌المللی …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود
سایت ایران آنلاین

نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود

وزیر جهاد کشاورزی از ابلاغ قریب الوقوع بخشنامه جدیدی خبر داد که به موجب آن، واحدهای صنف و صنعت امکان خرید گندم مورد نیاز خود از داخل کشور را خواهند داشت و زمینه واردات مستقیم این محصول نیز برای آنان فراهم می شود.
 عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو
سایت سلام نو

عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.
 «من» را رها کن، «او» را دریاب
سایت رجانیوز

«من» را رها کن، «او» را دریاب

 رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت پارلمانی ایران با رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت‌وگو کردند.
 توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟
سایت افکارنیوز

توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با انتقاد از رویکرد برخی کشورهای عربی، آن‌ها را عامل اصلی تحریک مداخلات خارجی علیه ایران دانست و تاکید کرد، امارات، قطر و عربستان در تلاش برای شکست تفاهم اسلام‌آباد وایجاد تنش در منطقه هستند، اما در این مسیر شکست خورده‌اند.
 واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند
سایت عصرایران

واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری در دولت دوازدهم گفت: در جنگ ۴۰ روزه یک همبستگی مثال‌زدنی داشتیم. مخالفان و تندروهایی که همیشه مخالفت می‌کنند به مرخصی رفته...
 هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان
سایت جهان صنعت نیوز

هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان

رئیس پارلمان لبنان با انتقاد از احتمال پایان مأموریت نیروهای یونیفل در جنوب این کشور، تداوم حضور یونیفل را برای اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ ضروری دانست و نسبت به پیامدهای اقدامات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان هشدار داد.
 نشنال کانتکست: انحلال پ‌ک‌ک در ترکیه؛ پژاک در مرزهای ایران در حال تقویت مواضع است
سایت جماران

نشنال کانتکست: انحلال پ‌ک‌ک در ترکیه؛ پژاک در مرزهای ایران در حال تقویت مواضع است

در حالی که روند خلع سلاح و انحلال پ‌ک‌ک در ترکیه و اقلیم کردستان عراق به مراحل حساس نزدیک شده، گزارش «نشنال کانتکست» حاکی است که پژاک، شاخه ایرانی این جریان، نه‌تنها وارد روند مشابهی نشده بلکه در امتداد مرزهای ایران در حال توسعه مواضع، تونل‌ها و زیرساخت‌های خود است؛ وضعیتی که می‌تواند پرونده پژاک را به یکی از مهم‌ترین ابهامات مرحله پس از انحلال پ‌ک‌ک تبدیل کند.