قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۰۵

برادر زاده اسماعیل هنیه شهید شد

در پی حملات اسرائیل به مناطق مختلف نوار غزه برادر زاده اسماعیل هنیه به شهادت رسید.
 برادر زاده اسماعیل هنیه شهید شد



۲ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

واکنش ترکیه به تهدید جدید نتانیاهو علیه اردوغان

صفحه سیاست-

در بیانیه دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه آمده است: اظهارات دفتر نتانیاهو علیه اردوغان در چارچوب سیاستی بی‌ارزش قرار دارد که هدف آن کسب دستاوردهای انتخاباتی است. واکنش آنکارا به تهدیدهای تل‌آویو

در این بیانیه تأکید شده است: این اظهارات باطل، دلیلی بر عجز و ناتوانی رژیمی است که از بازخواست به خاطر جنایات جنگی فرار می‌کند.

پیش از این دفتر بنیامین نتانیاهو اعلام کرده بود که اردوغان برای گسترش تجاوز خود به اسرائیل از سمت سوریه تلاش می‌کند و اسرائیل هرگز با این مسئله مسامحه نخواهد کرد.

دفتر نتانیاهو همچنین مدعی شده بود که این رژیم با قدرت به اقدامات خود علیه تلاش‌های ترکیه برای برهم زدن ثبات منطقه و هرگونه تهدید علیه امنیت اسرائیل ادامه خواهد داد.


۲ ساعت قبل / سایت برترینها

صفتی که تسنیم برای واکنش اردوغان به نتانیاهو انتخاب کرد

خبرگزاری تسنیم با انتشار تیتر «واکنش منفعلانه دفتر اردوغان به تهدیدهای جدید نتانیاهو»، به تازه‌ترین تحولات و تنش لفظی میان دو طرف پرداخت.

در متن این خبر آمده است: تهدیدهای جدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ترکیه‌، واکنش دفتر رئیس جمهوری این کشور را به دنبال  داشته است.

در بیانیه دفتر ریاست جمهوری ترکیه آمده است: اظهارات دفتر نتانیاهو علیه اردوغان در چارچوب سیاست بی ارزشی قرار دارد که هدف از آن کسب دستاوردهای انتخاباتی است.

در این بیانیه آمده است: این اظهارات باطل دلیلی بر عجز و ناتوانی رژیمی است که از بازخواست به خاطر جنایات جنگی فرار می کند.

خاطر نشان می شود که دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: اردوغان برای گسترش تجاوز خود به اسرائیل از سمت سوریه تلاش می کند و اسرائیل هرگز با این مسئله مسامحه نخواهد کرد.

در بیانیه دفتر نتانیاهو ادعا شده است: با قدرت به تحرکات خود علیه تلاشهای ترکیه برای برهم زدن ثبات منطقه! و علیه هرگونه تهدید علیه امنیت اسرائیل ادامه خواهیم داد.


۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

ارتش اسرائیل در حال آماده‌سازی گسترده برای ازسرگیری حملات علیه ایران است

وبگاه عبری «والا» در گزارشی به قلم «امیر بوخبوط»، تحلیلگر نظامی، به نقل از مقام‌های امنیتی اسرائیل نوشت این ارزیابی پس از مجموعه‌ای از نشست‌ها و گفت‌وگوها با مقام‌های ارشد آمریکایی شکل گرفته است.

بر اساس این ارزیابی، تصمیم دونالد ترامپ برای اعمال دور جدید و شدید تحریم‌های اقتصادی علیه ایران، با هدف «خرید زمان» تا پس از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا اتخاذ شده است.

با این حال، مقام‌های امنیتی اسرائیل معتقدند ارتش باید خود را برای سناریوی بازگشت به جنگ آماده نگه دارد. بر همین اساس، سطح آمادگی اسرائیل در حوزه‌های مختلف از جمله اطلاعات، تأمین مهمات، تولید موشک‌های رهگیر، به‌روزرسانی بانک اهداف و افزایش آمادگی نیروی هوایی در دو بخش دفاعی و تهاجمی افزایش خواهد یافت.

والا همچنین به نگرانی اسرائیل درباره توانایی آمریکا برای اعمال فشار بر کشورهایی اشاره کرد که از ایران حمایت می‌کنند. این فشار می‌تواند حوزه‌هایی مانند تجارت نفت، حساب‌های بانکی، انتقال پول و تأمین مواد خام را شامل شود.

مقام‌های امنیتی اسرائیل هشدار داده‌اند بدون تصمیم‌گیری‌های قاطع و اجرای گسترده و سختگیرانه تحریم‌های آمریکا، ترامپ نمی‌تواند به نتیجه مورد نظر خود دست پیدا کند.

در همین حال، یکی از نگرانی‌های اصلی تل‌آویو کمبود منابع مالی برای آماده‌سازی یک جنگ گسترده است. مقام‌های امنیتی هشدار داده‌اند بدون مداخله کابینه و تصویب سریع قانونی برای افزایش سقف کسری بودجه، امکان خرید سریع حجم مورد نیاز مهمات، جنگنده‌ها و سامانه‌های تسلیحاتی پیشرفته وجود نخواهد داشت.

قرار است اوایل هفته آینده مذاکراتی میان ارتش اسرائیل و وزارتخانه‌های جنگ و دارایی این رژیم برای پیشبرد این روند برگزار شود. یک مقام امنیتی اسرائیلی نیز گفت تصمیم نهایی بر عهده بنیامین نتانیاهو است و او باید پیش از آغاز تعطیلات پارلمانی، روند تصویب قانون در کنست را پیش ببرد؛ در غیر این صورت، این موضوع می‌تواند پیامدهای راهبردی برای اسرائیل داشته باشد.

والا همچنین به واکنش تند سخنگوی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران به تحریم‌های جدید آمریکا اشاره کرد که هشدار داده است در صورت ازسرگیری جنگ، ایران از «سلاحی با قدرت تخریب بیشتر» استفاده خواهد کرد و توان موشکی ایران در جنگ آینده با گذشته متفاوت خواهد بود.




 نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است
۲۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

نیویورکر نوشت؛ اهداف اولیه واشنگتن محقق نشده است؛ چراکه حکومت ایران همچنان منسجم باقی مانده و تداوم بسته ماندن تنگه هرمز نیز هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.

 سوریه عضو بعدی پیمان مکه!
۴۹ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

سوریه عضو بعدی پیمان مکه!

آرمان امروز-سرویس بین الملل: وزیر امور خارجه سوریه می گوید که  دمشق در حال بررسی گزینه‌های خود درباره پیوستن یا همکاری با توافق مکه است.  وزیر امور خارجه سوریه، اسعد حسن الشیبانی، روز پنج‌شنبه گفت دمشق در حال بررسی گزینه‌های خود درباره پیوستن به ائتلاف دفاعی جدیدی است که پاکستان، عربستان سعودی و ترکیه تشکیل [ ]

 ببینید| نماینده کنگره آمریکا: باید شرایط را برای مردم ایران کاملا طاقت فرسا کنیم
۵۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| نماینده کنگره آمریکا: باید شرایط را برای مردم ایران کاملا طاقت فرسا کنیم

آنها (ایرانی‌ها) به عقب‌نشینی وجود ندارد، مگر اینکه آنها (ایرانی‌ها) به عقب‌نشینی وجود ندارد، مگر اینکه شرایط را برایشان کاملاً طاقت‌فرسا کنیم. اقتصاد یک ابزار است، اما صادقانه بگویم، اگر قرار است وارد جنگ شوید، هیچ جنگی با گذشت زمان محبوب‌تر نمی‌شود. ما باید از همان ابتدا ملاحظات را کنار می‌گذاشتیم و محکم به آنها ضربه می‌زدیم. باید شرایط را برای مردم آن کشور (ایران) کاملاً طاقت‌فرسا کنیم.

 فرصت 29.5 تریلیون‌ دلاری معادن آفریقا
۳۶ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت 29.5 تریلیون‌ دلاری معادن آفریقا

دنیای‌ اقتصاد: ذخایر غنی مواد معدنی حیاتی آفریقا، این قاره را در مرکز گذار جهانی به انرژی‌های پاک قرار داده است. با‌این‌حال، رهبران کشورهای جنوب آفریقا اکنون با پرسشی مهم‌تر از میزان استخراج این منابع روبه‌رو هستند: آیا منطقه می‌تواند سهم بیشتری از ارزش اقتصادی ایجادشده از این منابع را در داخل خود حفظ کند؟

 مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد
۳۶ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد

دنیای اقتصاد: سخنگوی شورای رقابت گفت: هیات عمومی دیوان عدالت اداری مصوبه شماره ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن درباره نحوه محاسبه مبالغ پیش‌پرداخت خودرو را ابطال کرده است.

 رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان درباره تحولات منطقه‌ای
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان درباره تحولات منطقه‌ای

وزرای امور خارجه ایران و عمان در تماسی تلفنی، آخرین وضعیت منطقه، زمینه‌های ازسرگیری گفتگوها و شرایط کشتیرانی در تنگه هرمز را بررسی کردند.