قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۰۲

ما تا نابودی رژیم صهیونیستی ایستاده‌ایم

در تجمع پرشور و انقلابی مردم ولایتمدار زنجان که با هدف تجدید بیعت با مقام معظم رهبری برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین سجاد نوری، با تأکید بر هویت عاشورایی ملت ایران، بر ایستادگی و عزم راسخ مردم در مسیر نابودی رژیم صهیونیستی و آمریکا تأکید کرد.
 ما تا نابودی رژیم صهیونیستی ایستاده‌ایم



۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پیشرفت دفاعی کشور هرگز متوقف نخواهد شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی ابن‌الرسول، رئیس اداره عقیدتی سیاسی سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، ظهر امروز پیش از خطبه‌های نماز جمعه اصفهان که در مصلای امام خمینی(ره) این شهر برگزار شد، با اشاره به تحولات اخیر و جنگ موسوم به رمضان گفت: دشمن با محاسبات اشتباه تصور می‌کرد با شهادت فرماندهان و ایجاد فشار بر کشور می‌تواند نظام را با مشکل مواجه کند، اما این اقدامات موجب افزایش عزم و اراده متخصصان دفاعی و نیروهای مسلح شد و جمهوری اسلامی ایران با اجرای عملیات‌های متعدد، ابتکار عمل را در میدان به دست گرفت.

وی افزود: پیشرفت دفاعی کشور هرگز متوقف نخواهد شد و حتی پس از آسیب‌هایی که به برخی زیرساخت‌ها وارد شده است، دانش، تجربه و توان نخبگان و دانشمندان دفاعی کشور بیش از گذشته در مسیر تولید تجهیزات اقتدارآفرین به کار گرفته شده است.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با اشاره به دستاوردهای صنعت دفاعی کشور اظهار کرد: امروز صنعت دفاعی ایران با اتکا به توان داخلی در مسیر دستیابی به خطوط مقدم فناوری دفاعی جهان حرکت می‌کند و تولید تجهیزات پیشرفته در عرصه‌های زمینی، هوایی و دریایی، سامانه‌های موشکی، رادارهای هوشمند، پهپادهای راهبردی و جنگ‌افزارهای هوشمند از جمله دستاوردهای این صنعت است.

ابن‌الرسول ادامه داد: توسعه سامانه‌های پدافندی بومی، موشک‌های نقطه‌زن، پهپادهای راهبردی و تهاجمی و استفاده از هوش مصنوعی در ساختارهای نظامی، نمونه‌هایی از تحقق راهبرد خودکفایی دفاعی کشور است.

وی با اشاره به سالگرد تشکیل وزارت دفاع در سال 1368 گفت: وزارت دفاع حاصل ادغام وزارت سپاه و وزارت دفاع است و صنعت دفاعی کشور پیش از پیروزی انقلاب اسلامی صنعتی وابسته و وارداتی بود که به‌شدت به مستشاران خارجی، به‌ویژه آمریکایی‌ها، اتکا داشت.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی و قطع روابط نظامی و تسلیحاتی غرب با ایران، بسیاری از تجهیزات کشور به دلیل نبود قطعات و پشتیبانی فنی زمین‌گیر شد و تحریم‌ها حتی امکان تأمین ساده‌ترین قطعات را نیز با مشکل مواجه کرد، اما همین بحران به نقطه عطفی برای آغاز تحول در صنعت دفاعی کشور تبدیل شد.

ابن‌الرسول تصریح کرد: تلاش خالصانه جوانان انقلابی، بسیجیان، نیروهای مؤمن، نخبگان و متخصصان موجب شد ساختار صنعت دفاعی کشور شکل بگیرد و با تکیه بر شعار ما می‌توانیم، طراحی و ساخت محصولات متناسب با تهدیدات و قطع وابستگی نظامی در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به تأکیدات رهبر شهید انقلاب بر اقتدار دفاعی و خودکفایی خاطرنشان کرد: توسعه سامانه‌های دفاعی و پدافندی بومی، موشک‌های نقطه‌زن، پهپادهای راهبردی و تهاجمی و استفاده از فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی، بخشی از مسیری است که برای دستیابی به خودکفایی دفاعی طی شده است.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با قدردانی از مجاهدت فرماندهان، نخبگان و دانشمندان حوزه دفاعی کشور گفت: پیشرفت‌های امروز نتیجه سال‌ها تلاش و مجاهدت نیروهای متخصص و فرماندهان نیروهای مسلح است و این مسیر با قوت ادامه خواهد داشت.

ظرفیت دفاعی اصفهان در خدمت تقویت اقتدار کشور

ابن‌الرسول با اشاره به ظرفیت‌های دفاعی استان اصفهان اظهار کرد: این استان نیز همچون دیگر نقاط کشور از مراکز و مجموعه‌های مهم دفاعی برخوردار است و مجموعه‌هایی از جمله صنایع هواپیماسازی ایران، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، صنایع الکترواپتیک و دیگر مراکز و صنایع دفاعی در استان، در زمینه تولید تجهیزات و دستیابی به پیشرفت‌های دفاعی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: بیش از 10 هزار نیروی توانمند در حوزه وزارت دفاع در استان اصفهان، در کنار سایر نیروهای مسلح استان، در مسیر تولید اقتدار و انجام وظایف دفاعی کشور فعالیت می‌کنند.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع در پایان از تلاش کارکنان نیروهای مسلح، متخصصان و نخبگان حوزه دفاعی در استان اصفهان و همچنین از ستاد اقامه نماز جمعه اصفهان و نماینده ولی‌فقیه در استان برای برگزاری این برنامه قدردانی کرد.

 

انتهای پیام/170  


۵ ساعت قبل / سایت تابناک

فاجعه در بیمارستان شفای غزه با شهادت بیش از ۱۰۰ تن/شمار شهدای جنگ غزه به ۳۲۱۴۲ تن رسید

بین الملل تابناک : جنگ غزه در شرایطی وارد صد و شصت و نهمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز گشته و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.

مقام سازمان ملل: قحطی در غزه نزدیک و زمان برای اقدام بسیار دیر است ۱۴۰۳/۰۱/۰۴ - ۲۳:۰۳

 مارتین گریفیتس معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه و کمک های اضطراری اعلام کرد که قحطی در غزه نزدیک است و اگر چنین وضعیتی اعلام شود، زمان برای هرگونه اقدام بسیار دیر خواهد بود. گریفیتس یادآور شد که قحطی در غزه که به مدت ۱۶۹ روز محاصره شده "قریب الوقوع" است.

وی ادامه داد: ما می دانیم که پس از اعلام قحطی، دیگر برای اقدام خیلی دیر شده است. ما همچنین می دانیم که با اقدام و حسن نیت می توان از این وضعیت جلوگیری کرد.»

گریفیتس اظهار کرد: ما باید مواد غذایی و سایر کمک‌های حیاتی زیادی به غزه ارسال کنیم. هیچ زمانی برای از دست دادن نداریم. من درخواست خود را از مقامات اسرائیلی برای موافقت با دسترسی کامل و بدون محدودیت به کالاهای بشردوستانه تجدید می کنم. دبیرکل سازمان ملل: ما قدرت توقف جنگ در غزه را نداریم ۱۴۰۳/۰۱/۰۴ - ۲۲:۲۶

 آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل درحالی که به مصر سفر کرده است، روز شنبه گفت که ما قدرت توقف جنگ در غزه را نداریم، من از کسانی که قدرت توقف آن را دارند می خواهم در این زمنیه تلاش کنند. به گزارش  "الجزیره انگلیسی" گوترش در پاسخ به سوالات خبرنگاران در فرودگاه العریش با بیان اینکه زمان اطمینان از برقراری آتش‌بس بشردوستانه فرا رسیده است، بر آزادی تمامی اسرای اسرائیلی و ایجاد کشور فلسطین تاکید کرد.

وی ادامه داد: نمی توان شاهد کشته شدن این همه انسان بود و این همه رنج را بدون احساس غم شدید مشاهده کرد.

گوترش تصریح کرد : حمله زمینی به رفح یک فاجعه انسانی خواهد بود. وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای رایزنی درباره غزه به واشنگتن می رود ۱۴۰۳/۰۱/۰۴ - ۲۱:۱۱

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان) شنبه شب اعلام کرد،یواو گالانت وزیر جنگ تل آویو برای رایزنی با مقامات آمریکا فردا (یکشنبه) راهی واشنگتن خواهد شد. گالانت قرار است در این سفر با مقامات ارشد آمریکایی دیدار کند.

منبع مذکور اشاره کرد که تحولات جنگ در غزه، آزادی اسرای اسرائیلی و ارسال کمک‌ها به این باریکه محورهای اصلی گفتگوهای گالانت با مقامات آمریکایی خواهد بود.

دفتر گالانت روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که وی هفته آینده در نخستین سفر رسمی خود از زمان آغاز جنگ در نوار غزه، به دعوت لوید آستین وزیر دفاع آمریکا عازم واشنگتن خواهد شد.

در این بیانیه تاریخ این دیدار مشخص نشده بود اما گفته شد که گالانت با «لوید آستین» در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) دیدار خواهد کرد تا گفت وگوی عمیقی در مورد مسائل امنیتی از جمله تحولات جنگ در غزه، تقویت نیروها، زمینه‌های همکاری نظامی دوجانبه و مسائل بشردوستانه داشته باشد.

بر اساس این بیانیه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین قرار است با دیگر مقامات ارشد دولت و کنگره آمریکا دیدار کند. یونیسف: کودکان بیشتر قربانیان جنگ غزه هستند ۱۴۰۳/۰۱/۰۴ - ۲۰:۰۱

 سخنگوی صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) با بیان اینکه آنچه در غزه در حال رخ دادن است جنگ علیه کودکان است، تصریح کرد: شرایط کنونی این منطقه در واقع جنگ علیه کودکان محسوب می‌شود. جیمز الدر سخنگوی صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد آنچه در غزه در حال رخ دادن است جنگ علیه کودکان بوده و این منطقه دیگر برای زندگی کودکان مناسب نیست.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، وی که از آغاز جنگ علیه نوار غزه در ۷ اکتبر دو بار از این منطقه بازدید کرده است، افزود: تمام کودکان غزه از این جنگ متضرر شده‌اند و یونیسف تاکید دارد که شرایط کنونی این منطقه در واقع جنگ علیه کودکان محسوب می‌شود.

الدر گفت: معمولا در تمام بحران‌ها این جنگ‌ها هستند که کودکان را بیش از گروه‌های سنی دیگر متضرر می‌کنند به طوری که آنها به طور معمول ۲۰ درصد از قربانیان جنگ را تشکیل می‌دهند اما این رقم برای غزه نزدیک به ۴۰ درصد است چرا که بیش از ۱۰ هزار کودک از ابتدای این جنگ قربانی شده و این تعداد در حال افزایش است. گوترش در گذرگاه رفح: زمان آتش‌بس در غزه فرا رسیده است ۱۴۰۳/۰۱/۰۴ - ۱۷:۵۹

دبیرکل سازمان ملل امروز(شنبه)در بدو ورود به شهر العریش مصر در مرز نوار غزه ضمن دیدار با مجروحان فلسطینی در بیمارستان این شهر تاکید کرد که زمان برای آتش‌بس بشردوستانه در نوار غزه فرا رسیده است. آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل امروز شنبه طی بازدید از بخش مصری گذرگاه رفح گفت: ما امروز در گذرگاه رفح هستیم تا مشکلاتی که فلسطینیان در نوار غزه با آن مواجه هستند را مورد توجه قرار دهیم.

بنا بر اعلام خبرگزاری آناتولی، گوترش گفت: صف‌های طولانی کامیون‌ها در رفح انتظار می‌کشند و در مقابل افرادی هستند که از گرسنگی و قحطی رنج می‌برند. من نماینده اکثریت صداهای جامعه بین‌المللی هستم که خواستار آتش‌بس و ورود کمک‌ها به غزه هستند.

دبیرکل سازمان ملل همچنین با حضور در بیمارستان شهر العریش با مجروحان فلسطینی ملاقات کرد.

گوترش سپس به اردن می‌رود و از تاسیسات آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) بازدید و با آوارگان فلسطینی و کارکنان سازمان ملل در امان، پایتخت اردن افطار می‌کند. ارتش اشغالگر به هزاران سرباز دستور داد ۴ ماه دیگر خدمت کنند ۱۴۰۳/۰۱/۰۴ - ۱۷:۵۸

شبکه ۱۲ عبری زبان روز شنبه گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی به هزاران سرباز عادی دستور داده است تا چهار ماه دیگر خدمت کنند و به جنگ در نوار غزه ادامه دهند.  این کانال توضیح داد در سایه بحث بر سر قانون خدمت نظامی این اقدام ارتش به عنوان تلاشی برای دور زدن ناتوانی دولت در تمدید خدمت منظم برای سربازان انجام می‌شود. به طوریکه قرار است دستور صادر شده توسط دولت‌های متوالی مبنی بر معافیت یهودیان حریدی از خدمت سربازی در ازای مطالعه تورات در مدارس در پایان این ماه منقضی شود. 

دیوان عالی به دولت بنیامین نتانیاهو تا ۳۱ مارس فرصت داد تا در مورد استخدام حریدیم‌ها و تعهد آنها به خدمت در ارتش به تفاهم برسند.

بر اساس قوانین رژیم صهیونیستی، مدت خدمت سربازی اجباری برای مردان بالای ۱۸ سال ۳۲ ماه و برای زنان ۲۴ ماه است و هر فردی که از انجام آن امتناع کند، علاوه بر محدودیت‌های اجتماعی، تا ۲۰۰ روز حبس دارد.

در فوریه گذشته، ارتش اشغالگر قصد خود را برای تمدید خدمت سربازی در آینده با هدف افزایش تعداد سربازان ذخیره اعلام کرد. اذعان کانال عبری زبان به توان نظامی حماس و حزب‌الله لبنان ۱۴۰۳/۰۱/۰۴ - ۱۷:۵۸

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه حدود ۶ ماه جنگ آسیبی به توان نظامی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) وارد کرده، اذعان کرد هدف از نابودی آن هنوز دور از دسترس است.  این کانال عبری زبان افزود که حماس در مقیاس وسیع‌تری از کمین‌های بمب گذاری شده در غزه استفاده کرد.

این شبکه در مورد حزب‌الله لبنان نیز گفت که بر اساس برآوردهای ارتش اشغالگر، حزب‌الله هنوز بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار موشک در اختیار دارد.

این شبکه تاکید کرد که حزب‌الله هزاران مبارز دارد که قادر به پرتاب موشک‌های ضد تانک بوده و به هزاران موشک مجهز هستند. افزایش شمار خبرنگاران شهید در غزه به ۱۳۶ نفر ۱۴۰۳/۰۱/۰۴ - ۱۷:۵۷

منابع فلسطینی از افزایش شمار خبرنگاران شهید در غزه و جنایات جدید اشغالگران در بیمارستان شفا خبر دادند. به گزارش خبرگزاری فلسطینی شهاب، دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه از افزایش شمار خبرنگاران شهید خبر داد.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه اعلام کرد: شمار خبرنگاران شهید به ۱۳۶ نفر از زمان شروع کشتار جمعی در غزه رسیده است.

این دفتر از شهادت «محمد الریفی» به علت شدت جراحات وارده ناشی از حمله رژیم صهیونیستی به فلکه الکویت در جنوب شرق شهر غزه، شهادت «عبدالرحمن صایمه» بر اثر حمله اشغالگران به منزلی در اردوگاه البریج در مرکز غزه و نیز شهادت «محمود عماد عیسی» در بمباران منزلش خبر داد.

همزمان منابع فلسطینی از تداوم حملات به غزه خبر داده و اعلام کردند که فلسطینیانی که منتظر دریافت کمک در فلکه الکویت در شهر غزه بودند از سوی اشغالگران هدف قرار گرفتند.

از سوی دیگر یک منبع بیمارستانی از داخل بیمارستان شفا اعلام کرد: اشغالگران همه طبقه های ساختمان جراحی را به آتش کشیدند. آنها درب اصلی ساختمان اورژانش بیمارستان را نیز منفجر کردند.

این منبع بیان کرد: اشغالگران انبار دارو را داخل مجتمع درمانی شفا به آتش کشیدند. نظامیان صهیونیست همچنین بیماران و آوارگان را در ساختمان «نایف» که ساختمانی قدیمی و فرسوده است جمع کرده و امکان ارتباط با بیماران وجود ندارد.

منبع مذکوراعلام کرد: در راهروهای ساختمان های بیمارستان شمار زیادی به دست صهیونیست ها اعدام شده اند. شمار شهدای جنگ غزه به ۳۲۱۴۲ نفر رسید ۱۴۰۳/۰۱/۰۴ - ۱۷:۵۷

 شمار کلی شهدای جنگ در غزه از هفتم اکتبر گذشته تاکنون به ۳۲ نهزار و ۱۴۲ نفر و شمار مجروحان نیز به ۷۴ هزار و ۴۱۲ نفر افزایش یافت. وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد ارتش رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته ۷ کشتار و جنایت دیگر را در حق فلسطینیان در این باریکه مرتکب شده است.

وزارتخانه یاد شده افزود: در این حملات ۷۲ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۱۴ نفر هم زخمی شدند.

بدین گونه شمار کلی شهدای جنگ در غزه از هفتم اکتبر گذشته تاکنون به ۳۲ هزار و ۱۴۲ نفر و شمار مجروحان نیز به ۷۴ هزار و ۴۱۲ نفر افزایش یافت.

هنوز نزدیک به ۸۰۰۰ نفر هم مفقود و زیر آوار هستند. ۷۳ درصد از مجموع قربانیان جنگ در غزه زن و کودک هستند. تداوم محاصره مجتمع درمانی شفا از سوی اشغالگران ۱۴۰۳/۰۱/۰۴ - ۱۷:۵۶  ارتش رژیم صهیونیستی همچنان به محاصره مجتمع درمانی شفا در غزه ادامه می دهد.

بولدوزرهای رژیم صهیونیستی در حال کندن مناطق اطراف این مرکز درمانی هستند.

منابع فلسطینی اعلام کردند که نظامیان رژیم صهیونیستی در اطراف مجتمع درمانی شفا، پدران را در برابر دیدگان فرزندانشان به شهادت می رسانند.

این منابع بیان کردند: آمار شهدا به مراتب بیشتر از آمار اعلام شده از سوی اشغالگران در این مجمتع درمانی است.

منابع فلسطینی به شهادت شماری دیگر از بیماران و مجروحان در این مرکز درمانی به علت ممانعت اشغالگران از درمان و غذا به آنان اشاره کردند.

همزمان منابع فلسطینی از حملات جدید رژیم صهیونیستی به مرکز غزه خبر دادند.

در گلوله باران شرق دیرالبلح در مرکز غزه دو نفر به شهادت رسیدند.

توپخانه رژیم صهیونیستی شرق اردوگاه های النصیرات و المغازی در مرکز غزه را نیز گلوله باران کرد.

منابع فلسطینی از زخمی شدن شماری در منطقه القراره در شمال غرب خان یونس و انتقال مجروحان به بیمارستان الاقصی دیرالبلح خبر دادند.

جنگنده های رژیم صهیونیستی در غرب شهر غزه نیز حملاتی انجام دادند.

فاجعه در بیمارستان شفا غزه با شهادت بیش از ۱۰۰ تن

جمعه شب، مدیر دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در غزه گفت که در جریان حمله نظامیان صهیونیست به بیمارستان شفای غزه، بیش از یکصد تن شهید شدند.  سلامه معروف گفت که نظامیان رژیم اشغالگر در جریان حمله به بیمارستان شفا بیش از یکصد تن را به شهادت رساندند.

وی با بیان اینکه ارتش اشغالگر صهیونیستی تعدادی از کادر پزشکی و درمانی را هم در بیمارستان شفا به شهادت رسانده است، گفت: صهیونیست‌ها مانع از درمان بیماران در این بیمارستان شدند و چهار بیمار به همین دلیل جان خود را از دست داده‌اند.

مدیر دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در غزه همچنین اوضاع انسانی در داخل بیمارستان شفا را بسیار فاجعه‌بار خواند.

کاخ سفید: هرگونه حمله زمینی به رفح یک فاجعه و اشتباه است

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در پی تهدیدات رژیم اسرائیل برای حمله به شهر رفح در نوار غزه ـ به دلیل ناکامی در دستیابی به توافق آتش بس با حماس و آزادی اسرای خود ـ اعلام کرد هرگونه حمله زمینی به رفح «یک اشتباه و فاجعه» است. روز جمعه به وقت محلی، جان کربی، سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در جمع خبرنگاران در واشنگتن گفت: «ما نسبت به حمله زمینی به رفح بسیار نگرانیم و معتقدیم هر حمله زمینی یک اشتباه و فاجعه است.»

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در عین حال گفت: ما می خواهیم به آنها (اسرائیل) برخی گزینه های جایگزین و قابل اجرا را ارائه کنیم.

کربی در عین حال ادعا کرد: «اسرائیل یک کشور مستقل است و باید تصمیمات خود را بگیرد. به عنوان یک دوست و متحد، ما می خواهیم در مورد جنگ شهری از تجربیات خود در افغانستان و عراق درس هایی به اشتراک بگذاریم.»

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در عین حال گفت که مذاکرات برای برقراری آتش بس به منظور تبادل اسرا در حال پیشرفت است.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه دولت جو بایدن، که روز جمعه در سرزمین های اشغالی فلسطین به سر می برد، گفت: «یک عملیات زمینی نظامی بزرگ امکان‌ پذیر نیست. این حمله خطر کشته شدن بسیاری از غیرنظامیان را در پی دارد.»

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: «ما مشتاقانه منتظر دیدن مقامات اسرائیلی در واشنگتن در هفته آینده هستیم تا جزئیات و بهترین راه را در این زمینه بررسی کنیم. ما مصمم هستیم که اسرائیل در دفاع از خود موفق و با امنیت خود در منطقه ادغام شود.»

او گفت: ما به کار بر روی آینده ای با امنیت و صلح، نه تنها برای اسرائیلی ها، بلکه برای فلسطینی ها و دیگر دوستانمان در منطقه ادامه خواهیم داد.

وزیر خارجه آمریکا در فرودگاه تل‌آویو گفت: ما معتقدیم راهی برای انجام این کار وجود دارد.

بلینکن گفت که نمی تواند جزئیاتی درباره مذاکرات جاری آتش بس که در دوحه برگزار شد ارائه کند، اما افزود: «ما به همراه قطری ها، مصری ها و اسرائیل به شدت درگیر این مذاکرات هستیم. ما آن را به تعداد کمی اختلاف کاهش داده ایم، اما هر چه به خط پایان نزدیک می شویم، مسافت باقی مانده سخت تر می شود؛ بنابراین، برخی مسائل سخت وجود دارد که باید آنها را حل کرد.»

المیادین: مذکرات آتش‌ بس غزه در قطر به نتایج جدیدی منجر نشده است

یک مقام ارشد مقاومت به شبکه المیادین لبنان گفت که مذاکرات دوحه قطر به نتایج جدیدی منجر نشده است. به گزارش المیادین، یک مقام بلندپایه در مقاومت به این شبکه گفته است که مذاکرات در دوحه به چیز جدیدی منجر نشده است.

این مقام که نامش ذکر نشده است، گفت: طرف اسرائیلی بازگشت آوارگان را به صورت گروه‌هایی شامل زنان، کودکان و مردان مسن مشخص کرد که حماس آن را رد کرد.

بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی هیچ پاسخی در مورد آتش بس یا عقب نشینی از نوار غزه نداد و صحبتی درباره اسرای مورد درخواست حماس نشده است.

پیشتر روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» گزارش داده بود که قرار است هیات رژیم صهیونیستی به سرپرستی «دیوید بارنیا» رئیس سازمان جاسوسی این رژیم (موساد) روز جمعه برای ادامه مذاکرات بر سر توافق با حماس بار دیگر عازم دوحه پایتخت قطر شود.

از سوی دیگر کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد، رونین بار رئیس شاباک تهدید کرده است در صورتی که اختیارات بیشتری به هیات مذاکره کننده اسرائیلی داده نشود، راهی دوحه نخواهد شد.

بر اساس این گزارش، کابینه جنگ و مسئولان نظامی ارشد اسرائیلی بنیامین نتانیاهو را تحت فشار قرار دادند تا با افزایش اختیارات هیات مذاکره کننده رژیم صهیونیستی در دوحه موافقت کند.

 

 

 


۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

طنین الله اکبر مردم سمنان در شب ۱۷۴ اقتدار+فیلم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم مبعوث شده سمنان همچنان پرشور در میدان ایستاده و پس از یکصد و ۷۴ شب شعار «الله اکبر و حیدر حیدر» را سر دادند و به دشمنان نشان دادند همچنان قدرتمند در میدان خیابان حضور دارند.

در ادامه حتما بخوانید رجزخوانی مردم غیور سمنان در شب ۱۶۱ اقتدار+فیلم

مردم سمنان با حضور درشبانه همدلی بار دیگر بر همبستگی و حمایت خود از نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تأکید کردند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی




 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد

دنیای اقتصاد: چت‌جی‌پی‌تی اکنون می‌تواند با افزونه جدید Apple Messages برای شما پیامک ارسال کند. اگر تا به حال می‌خواستید تمام مکالمات دیجیتالی خود با اوپن‌آی را به اشتراک بگذارید، خبر خوبی برای شما داریم: آزمایشگاه هوش مصنوعی به‌تازگی افزونه Apple Messages را برای چت‌جی‌پی‌تی راه‌اندازی کرده است که به کاربران علاقه‌مند اجازه می‌دهد صندوق ورودی پیام‌های خود را به این چت‌بات متصل کنند. اوپن‌ای‌آی استدلال می‌کند که مزایای انجام این کار بی‌شمار است. کاربران می‌توانند از این افزونه برای مرتب‌سازی، تجزیه و تحلیل یا ویرایش پیام‌های خود مستقیما از چت‌جی‌پی‌تی استفاده کنند. این افزونه همچنین با کدِکس و ChatGPT Work کار می‌کند، بنابراین کاربران می‌توانند از آن به صورت حرفه‌ای، نه فقط شخصی، استفاده کنند.

 طرح «گارانتی مسکن» گارانتی اجرا می‌خواهد
۱۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

طرح «گارانتی مسکن» گارانتی اجرا می‌خواهد

تضمین کیفیت ساختمان از طراحی تا بهره‌برداری، بدون سازوکار دقیق برای مسئولیت سازنده و جبران خسارت خریدار به نتیجه نمی‌رسد

 سردار سپاه : خودشان گفتند ایران گویا در چراغ جادو بوده است
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سردار سپاه : خودشان گفتند ایران گویا در چراغ جادو بوده است

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به میدان دیپلماسی، گفت: افسران و سربازان عرصه دیپلماسی نیاز به حمایت دارند.

 به پزشکیان اطلاعات نادرست می‌دهند! | بزرگ‌ترین خیانت را کسانی کردند که...
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

به پزشکیان اطلاعات نادرست می‌دهند! | بزرگ‌ترین خیانت را کسانی کردند که...

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اسلامی گفت: مشخص نیست رقم ۵، ۶ یا ۷ میلیارد دلار واردات بنزین از کجا آمده و اطلاعات رئیس‌جمهور بر چه مبنایی ارائه شده است.

 چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد