قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۵

رسانه، زبان گویای دانشگاه در روایت دستاوردهای علمی و اجتماعی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد، در آیین افتتاح دفتر خبرگزاری ایسکانیوز در این دانشگاه، با تأکید بر لزوم تجهیز دانشگاه به ابزارهای نوین رسانه‌ای، نقش رسانه را در تحقق رسالت‌های اجتماعی دانشگاه تعیین‌کننده دانست.
 رسانه، زبان گویای دانشگاه در روایت دستاوردهای علمی و اجتماعی است



۲۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

تاریکی در بجستان؛ قطع برق، تهدیدی برای حیات بیماران وابسته به اکسیژن - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجستان،در حالیکه مدیریت مصرف انرژی و تأمین پایدار برق از چالش‌های اصلی حوزه انرژی در کشور است، در شهرستان بجستان، برنامه‌ریزی‌های اخیر برای قطع جریان برق، ابعاد انسانی و حیاتی بحث را به سطحی نگران‌کننده رسانده است.

در روزهای اخیر، قطع روزانه و دو ساعته جریان برق در بجستان، فراتر از یک اختلال در روند زندگی روزمره، به یک «زنگ خطر جدی» برای گروه‌های آسیب‌پذیر، به‌ویژه بیماران مبتلا به بیماری‌های تنفسی و افرادی که برای بقا به دستگاه‌های اکسیژن‌ساز خانگی وابسته هستند، تبدیل شده است.

نفس‌های در خطر؛ فراتر از یک خاموشی ساده

منابع محلی و خانواده‌های دارای بیمار در این شهرستان، از وضعیت بحرانی خود حکایت دارند. به گفته این منابع، با هر بار قطع برق، دستگاه‌های حیاتی بیماران از کار می‌افتاده و این موضوع منجر به اضطراب شدید و حتی حملات تنفسی در بیماران می‌شود. در واقع، در تاریکیِ ناشی از این خاموشی‌ها، تنها روشنایی شهر نیست که قطع می‌شود، بلکه زنجیره حیات بیماران حساس نیز با تهدید مستقیم مرگ مواجه شده است.

ضرورت بازنگری در مدیریت بحران

این وضعیت، پرسش‌های جدی را در مورد پروتکل‌های مدیریت بحران در اداره برق منطقه و نحوه برنامه‌ریزی برای گروه‌های آسیب‌پذیر مطرح کرده است. با توجه به اینکه این خاموشی‌ها به صورت «برنامه‌ریزی‌شده» انجام می‌شود، این پرسش به‌شدت مطرح است که چرا در این برنامه‌ریزی‌ها، اولویت با خانه‌های دارای بیماران تحت مراقبت‌های ویژه لحاظ نشده است؟

درخواست از مسئولان؛از مدیریت مصرف تا مدیریت جان انسان‌ها

از مسئولان محلی، فرمانداری شهرستان و به‌ویژه مدیریت اداره برق منطقه درخواست می‌شود، پیش از آنکه این چالش‌های فنی به «فجایع انسانی» منجر شود، به سرعت مداخلاتی را در دستور کار قرار دهند. راهکارهایی نظیر شناسایی خانه‌های دارای بیمار و ایجاد اولویت در تامین برق یا تأمین منابع پشتیبان (مانند ژنراتورهای اضطراری) برای این خانه‌ها، می‌تواند مانع از وقوع فاجعه‌ای ناخواسته شود.

امروز در بجستان، بیماران نه از نوسانات دما، که از «قطع شدن جریان زندگی» در لحظات خاموشی هراسان هستند.

گزارش از مرضیه شریفیان

انتهای پیام/282  


۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ردیف تسهیلات اشتغال برای خواف و رشتخوار اختصاص یابد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خواف، امیر توکلی‌رودی، نماینده مردم شهرستان خواف و رشتخوار در مجلس در جلسه شورای اداری شهرستان رشتخوار ضمن خیرمقدم به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار کرد: با جدیت و ارادتی که به وزارتخانه دارم، امیدواریم حضور مقام عالی وزارت در دو شهرستان خواف و رشتخوار منشا خیر و برکت باشد و سعی کردیم متناسب با شرایط خاص کشور، مطالبات خود را به‌صورت حق و قابل اجرا مطرح کنیم.

وی افزود: شهرستان رشتخوار در استان خراسان رضوی با وجود محرومیت، خلاقیت را به همراه آورده و در پروژه‌هایی که موضوع کارآفرینی مطرح است، ظرفیت و بلوغ قابل دفاعی در این شهرستان وجود دارد.

توکلی‌رودی تصریح کرد: خواسته ما این است که یک ردیف تسهیلات برای دو شهرستان خواف و رشتخوار اختصاص داده شود تا طرح‌های مشخصی با هدف ایجاد اشتغال، رونق کسب‌وکار و توانمندسازی مردم اجرا شود.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس افزود: یکی دیگر از مطالبات ما تعیین تکلیف وضعیت بیمه تکمیلی رانندگان این دو شهرستان است که انتظار داریم در این زمینه مساعدت لازم صورت گیرد.

وی تصریح کرد: گوهر‌تراشی با توجه به شاخصه سنگ‌های زینتی و قیمتی در شهرستان رشتخوار راه‌اندازی شده است و خواسته ما این است که دو دستگاه سنگ‌تراشی برای مرکز فنی و حرفه‌ای این شهرستان در نظر گرفته شود.

توکلی‌رودی خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: پروژه فولاد نیشابور با پیشرفت افزون بر 80 درصدی، در صورت پیگیری و تمرکز، نزدیک به 500 شغل مستقیم ایجاد خواهد کرد.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس در پایان خواستار حمایت از حوزه بهزیستی شد و گفت: فهرست تجهیزات مورد نیاز بهزیستی شهرستان خواف و رشتخوار تهیه شده است و درخواست داریم با مساعدت وزیر، زمینه تخصیص این تجهیزات فراهم شود.

شایان ذکر است، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز جمعه 30 مردادماه به دعوت امیر توکلی‌رودی، نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی، به این دو شهرستان سفر کرد.

انتهای پیام/282/.  


۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

منطقه آزاد دوغارون موتور محرک تجارت ایران با افغانستان است - تسنیم

استانها

محمدرضا مودودی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی دوغارون در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از تایباد، با تشریح ظرفیت‌های تجاری و ترانزیتی این منطقه اظهار کرد: دوغارون با سهم 60 درصدی از تجارت ایران با افغانستان، به یکی از محورهای اصلی تجارت خارجی و پیشران‌های اقتصادی شرق کشور تبدیل شده است.

وی افزود: سالانه نزدیک به 2.2 میلیون تن کالا از مسیر دوغارون ترانزیت می‌شود که ارزش آن حدود پنج میلیارد دلار برآورد می‌شود؛ ظرفیتی که جایگاه این منطقه را در شبکه تجارت و ترانزیت کشور نشان می‌دهد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد دوغارون با اشاره به میانگین 650 دلاری ارزش هر تن کالای صادراتی از این مرز گفت: این رقم در مقایسه با میانگین حدود 350 دلاری صادرات کشور، نشان‌دهنده ظرفیت دوغارون برای صادرات کالاهای با ارزش افزوده بالاتر است.

مودودی، ظرفیت‌های معدنی و کشاورزی افغانستان را فرصتی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی دانست و تصریح کرد: دوغارون می‌تواند با جذب مواد اولیه، ایجاد و توسعه واحدهای فرآوری و تکمیل زنجیره ارزش، زمینه صادرات مجدد محصولات با ارزش افزوده بیشتر را فراهم کند.

وی همچنین بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های مرزی، تجاری و سرمایه‌گذاری تأکید کرد و گفت: هم‌افزایی میان سازمان منطقه آزاد، گمرک، دستگاه‌های اجرایی، نهادهای امنیتی و فعالان اقتصادی می‌تواند روند تجارت، سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی در منطقه را تسهیل و شتاب بخشد.

انتهای پیام/282  




 مرگ تلخ خواننده جوانرودی در واژگونی پژوپارس در محور روانسر–کامیاران + فلیم
۷ دقیقه قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ خواننده جوانرودی در واژگونی پژوپارس در محور روانسر–کامیاران + فلیم

حوادث رکنا: واژگونی یک دستگاه خودروی پژوپارس در محور روانسر به کامیاران، یک کشته بر جای گذاشت.

 تحلیل زرین ذرت شاهرود؛ بهبود سودآوری با اهرم نرخ فروش
۲۲ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

تحلیل زرین ذرت شاهرود؛ بهبود سودآوری با اهرم نرخ فروش

زرین ذرت شاهرود در سناریوی سال ۱۴۰۵، از منظر بنیادی ظرفیت مناسبی برای رشد سودآوری دارد.

 وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»
۴۳ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»

اسکات بسنت، وزیر دارایی آمریکا ادعا کرد که تحریم‌های جدید ایالات متحده به «فروپاشی حکومت» ایران منجر خواهد شد.

 حرف‌های جنجالی شاکی پژمان جمشیدی پس از صدور حکم
۲۱ دقیقه قبل / سایت عصرایران

حرف‌های جنجالی شاکی پژمان جمشیدی پس از صدور حکم

پس از صدور حکم برای پژمان جمشیدی با شکایت ملیکا پارسادوست که این بازیگر از اتهام اصلی یعنی تجاوز تبرئه کرد و صرفاً ارتباط نامشروع را وارد دانست، پارسادوست در...

 قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352
۵۶ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352

عکس‌هایی از مشاهیر تاریخ معاصر ایران، شهرهای ایران، خودروهای نوستالژیک، عکس‌های فوتبالی و...

 کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند
۱۲ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند

«کپلر» اعلام کرد که طی روز گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.