قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

زیبایی‌های ماندگار جنگ را فراموش نکنیم

k: جهانیان | آمریکا | اروپا | ایران | همبستگی | دفاع از میهن | احسان صالحی
 زیبایی‌های ماندگار جنگ را فراموش نکنیم



۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

جهش قیمت گاز اروپا پس از بسته شدن تنگه هرمز/ بازار سوخت در شوک جنگ آمریکا و ایران

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، قیمت گاز طبیعی در اروپا در پی تشدید نگرانی‌ها درباره عرضه انرژی و اختلال در مسیرهای انتقال سوخت، به بالاترین میزان پس از آغاز جنگ ایران رسید.

بر اساس این گزارش، بسته شدن تنگه هرمز و کاهش تردد کشتی‌ها در منطقه خلیج فارس، حدود ۲۰ درصد از چرخه تأمین سوخت جهانی را تحت تأثیر قرار داده و بازار انرژی اروپا را با فشار جدیدی مواجه کرده است.

همزمان، کاهش سرعت رشد ذخایر گازی اروپا و افزایش تقاضا در بازارهای آسیایی، از دیگر عوامل تشدیدکننده نگرانی‌ها درباره آینده عرضه گاز عنوان شده است.

مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس نیز اعلام کرده که تردد کشتی‌ها از مبدأ و به مقصد خلیج فارس به سطحی بسیار پایین‌تر از شرایط پیش از درگیری کاهش یافته است.


۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

روسای جمهور برزیل و آمریکا در مورد ایران و اوکراین گفت‌وگو کردند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا و دونالد ترامپ رئیسان جمهور برزیل و آمریکا در تماسی تلفنی درباره اوکراین، ایران و تعرفه‌های واشنگتن گفت‌وگو کردند.

دفتر ریاست جمهوری برزیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تماس تلفنی یک ساعت و ۲۰ دقیقه به طول انجامید.

دا سیلوا در این تماس تلفنی تاکید کرد که منطق واشنگتن برای وضع تعرفه بر کالاهای برزیلی را «بی‌اساس» خواند و گفت که این تعرفه‌ها به دو کشور زیان می‌رسد.

بر اساس این بیانیه، ترامپ نیز بر لزوم حفظ روابط تجاری قوی دو کشور تاکید کرد و خواستار ملاقات طرفین در اسرع وقت شد.

همچنین دا سیلوا بار دیگر بر علاقه برزیل به همکاری با آمریکا برای مبارزه با جرایم سازمان‌یافته تاکید کرد اما گفت که باندهای تبهکار فعال در برزیل نباید با سازمان‌های تروریستی یکسان تلقی شوند.

بنا بر اعلام دفتر ریاست جمهوری برزیل، ترامپ تمایل خود را برای تقویت همکاری‌های دوجانبه ابراز کرد و گفت که مقام‌های ارشد آمریکایی را برای پیگیری توافقات حاصل شده در این منطقه مامور خواهد کرد.

طبق این گزارش، سران برزیل و آمریکا همچنین در مورد درگیری‌های بزرگ جهانی، به ویژه جنگ‌های اوکراین و خاورمیانه، تبادل نظر کردند.

به گفته ریاست جمهوری برزیل، دا سیلوا و ترامپ بر ضرورت یافتن یک راه حل مبتنی بر مذاکره برای درگیری روسیه و اوکراین توافق کردند. ترامپ همچنین نظرات خود را در مورد چشم‌اندازهای حل و فصل درگیری با ایران به اشتراک گذاشت.

بنا بر اعلام دولت برزیل، دا سیلوا همچنین پیشنهاد تشکیل جلسه فوق‌العاده شورای امنیت سازمان ملل برای یافتن راه‌حل‌های دیپلماتیک برای بحران‌های فعلی را مطرح کرد.


۱ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

رویکرد تهدیدآمیز جایگاه جهانی آمریکا را تضعیف می‌کند

در همین رابطه، هادیان در ادامه گفت: این تهدیدها تصویر آمریکا را از رهبر نظم لیبرال به قدرتی خودسر و غیرقابل‌پیش‌بینی تغییر داد که حتی متحدان دیرینه‌اش را در معرض تهدید قرار می‌دهد. اعتماد متحدان به آمریکا متزلزل شد و نقش میانجی‌گری عمان که ابزاری ارزشمند برای کاهش تنش‌ها بود، تخریب شد. این رفتار، پیام روشنی داشت که یا با ما هستی یا با دشمن و جایی برای بی‌طرفی باقی نمی‌گذارد.

این کارشناس در ادامه با اشاره به نمونه‌های مشابه تصریح کرد: تعرفه‌های سنگین بر سوئیس یا کانادا هم مشابه تهدید علیه عمان بود. در همه موارد، بهانه‌ها اعم از مازاد تجاری یا عدم همراهی در جنگ با ایران تنها پوششی برای تنبیه متحدان نافرمان است. حتی توافقاتی مانند USMCA با کانادا نیز تضعیف شدند تا نشان دهند که توافق‌ها ارزشی ندارند و هر لحظه ممکن است نقض شوند. این رویکرد، بی‌ثباتی و غیرقابل‌پیش‌بینی بودن سیاست‌های آمریکا را به رخ متحدان کشید و اعتماد به تعهدات واشنگتن را به شدت تخریب کرد.

هادیان همچنین خاطرنشان کرد: در اروپا هم اسپانیا نیز از این قاعده مستثنی نبود و به دلیل عدم همکاری کافی در جنگ با ایران، هدف انتقاد و تهدید قرار گرفت. این نشان می‌دهد که هیچ متحدی، صرف‌نظر از جایگاهش، از گزند این رویکرد در امان نیست.

هادیان در پایان تأکید کرد: این رویکرد یکپارچه، سرمایه اعتماد متحدان سنتی آمریکا را به شدت تحلیل برده است. متحدان به این می‌اندیشند که آمریکا شریکی همواره قابل‌اتکا نیست، بلکه خود به منبعی برای فشار و تهدید تبدیل شده است. در نتیجه، کشورها به سمت پوشش ریسک و جست‌وجوی شرکای جدید حرکت می‌کنند. این اتفاق در نهایت به تضعیف جایگاه جهانی آمریکا در بلندمدت خواهد انجامید و نظم بین‌المللی موجود را با چالش جدی مواجه می‌سازد.




 معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است

روزنامه عبری «معاریو» در تحلیلی پیرامون مناسبات آنکارا و تل‌آویو نوشت روابط این دو بازیگر از یک «دوستی تمام‌عیار» به «جنگ سرد» دگرگون شده است و اکنون مهار ای...

 فاکتور جنگ ایران در جیب اروپایی‌ها
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فاکتور جنگ ایران در جیب اروپایی‌ها

فاکتور جنگ آمریکا علیه ایران در جیب اروپایی‌ها بسیار پرهزینه و زیاد بوده است.

 آمادگی سوریه برای پیوستن به پیمان مکه
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

آمادگی سوریه برای پیوستن به پیمان مکه

وزیر امور خارجه دولت انتقالی سوریه تاکید کرد: «دمشق در حال بررسی امکان پیوستن به پیمان مکه برای دفاع مشترک است و تصمیم خود را درباره این اقدام در زمان دیگری...

 عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم
۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم

عراقچی در واکنش به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ تاکید کرد:؛ این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.

 شهرت لباسی عروسی تیلور سوئیفت پیش از طراحی
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

شهرت لباسی عروسی تیلور سوئیفت پیش از طراحی

دنیای اقتصاد: صنعت بستنی به احیا نیاز دارد و بسیاری از فعالان این صنعت، تصمیم گرفته‌اند با طراحی طعم‌های عجیب و متفاوت، بازار این صنعت را همچنان داغ نگه دارند.

 کپلر: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

کپلر: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند

رویترز خبر داد که تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند.