قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۳/۲۴

فیلم/ تیراندازی در میدان تایمز نیویورک

آشوب‌های خیابانی در نیویورک پس از پیروزی تیم بسکتبال نیکس همچنان ادامه دارد. پلیس تایید کرد که یک جوان ۱۷ ساله در این تیراندازی‌ها زخمی شده است.
 فیلم/ تیراندازی در میدان تایمز نیویورک



۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ اهداف اولیه دولت ترامپ محقق نشده، حکومت ایران همچنان منسجم است و بسته ماندن تنگه هرمز، هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.

فکری هم به حال ملوانان ناو «یواس‌اِس آبراهام لینکلن» کنید چرا که گزارش‌های متعددی درباره وخامت شرایط و تلاش نیروهای آن برای خودکشی منتشر شده است.


۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: گزارش‌ها حاکی است که این تهیه‌کننده سابق شبکه فاکس نیوز، به وزیر دفاع آمریکا در زمینه راهبرد رسانه‌ای، انتخاب و به‌کارگیری نیروها و حضورهای عمومی مشاوره می‌دهد، همراه او سفر می‌کند و در نشست‌های سطح بالا نیز حضور داشته است؛ از جمله نشستی که در آن درباره مسائل حساس با مقام‌های دفاعی بریتانیا گفت‌وگو شده بود.

او همچنین در یک گفت‌وگوی گروهی در پیام‌رسان سیگنال حضور داشت که همسرش در آن برنامه‌های آمریکا برای انجام حملات در یمن را به اشتراک گذاشته بود.

مشارکت و نقش او با انتقادهایی مواجه شده است، زیرا جنیفر هگست هیچ سمت رسمی در پنتاگون ندارد و داشتن مجوز امنیتی برای دسترسی به اطلاعات محرمانه نیز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.

مقام‌های پنتاگون از حضور او دفاع کرده و می‌گویند او مشاور ارزشمندی است و در نشست‌هایی که در آنها اطلاعات طبقه‌بندی‌شده و محرمانه مطرح شده، مشارکت نداشته است. 

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند - تسنیم

بین الملل

 به گزارش تسنیم ، روزنامه وال‌استریت ژورنال روز جمعه به وقت محلی گزارش داد که انتظار می‌رود دریسکول پیش از پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند و حتی ممکن است زودتر از آن این سمت را ترک کند. بر اساس این گزارش، کناره‌گیری احتمالی او، تحول دیگری را به تغییرات اخیر در سطوح ارشد ارتش آمریکا اضافه خواهد کرد.

وزیر جنگ آمریکا در ماه آوریل، ژنرال رندی جورج، رئیس ستاد ارتش، را به‌طور ناگهانی برکنار کرد و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، هنوز نامزدی را برای جایگزینی دائمی او معرفی نکرده است.

ژنرال کریستوفر لانیو، که پیش‌تر دستیار ارشد نظامی وزیر جنگ بود، در حال حاضر به‌صورت موقت وظایف رئیس ستاد را انجام می‌دهد. به نوشته این روزنامه، یکی از نشانه‌های آشکار اینکه دریسکول از هم‌اکنون خود را برای کناره‌گیری آماده می‌کند، تابستان امسال ظاهر شد؛ زمانی که او و خانواده‌اش محل اقامت رسمی اختصاص‌یافته به وزیر ارتش در پایگاه مشترک مایر-هندرسون هال را تخلیه کردند.

با وجود گزارش‌ها درباره تنش میان دریسکول و هگسث، ترامپ تنها ماه گذشته حمایت علنی خود را از دریسکول نشان داد؛ زمانی که رئیس‌جمهوری آمریکا در جریان یک کنفرانس دفاعی در پنسیلوانیا درباره او گفت: «لبخند زیبایی دارد، اما در واقع یک قاتل است.» روزنامه نیویورک پست در ماه آوریل در گزارشی گفته بود که وزیر جنگ آمریکا به‌طور فزاینده‌ای گرفتار «پارانویا» شده بود؛ به‌دلیل احتمال اینکه خودش از سمتش کنار گذاشته شود و دریسکول جایگزین او شود.

این گزارش، به نقل از مقام‌های فعلی و پیشین دولت آمریکا، می‌گفت نگرانی وزیر جنگ درباره جایگاه دریسکول در حلقه نزدیکان ترامپ، در کنار عوامل دیگر، به برکناری جورج و همچنین اخراج ژنرال دیوید هودن و سرلشکر ویلیام گرین کمک کرده است. در آن زمان، یک منبع به این روزنامه گفته بود: به وزیر جنگ از سوی کاخ سفید گفته شده که نمی‌تواند دریسکول را برکنار کند، دست‌کم در حال حاضر.»

این منبع گفته بود: «بنابراین کاری که وزیر جنگ انجام داده این است که هر کسی را که تصور می‌کند به دریسکول نزدیک است، هدف قرار دهد و به سراغ آن‌ها برود.»

انتهای پیام./   




 الجزیره: اهرم فشار ترامپ بر پکن و مسکو، دو شریک تجاری مهم ایران، محدود است
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

الجزیره: اهرم فشار ترامپ بر پکن و مسکو، دو شریک تجاری مهم ایران، محدود است

الجزیره نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تهدید کرده است هر کشوری را که به ایران یک «راه نجات اقتصادی» ارائه دهد، از نظر مالی مجازات خواهد کرد. او همچنین از آغاز یک «روز D اقتصادی» علیه تهران سخن گفته است.

 سوریه عضو بعدی پیمان مکه!
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سوریه عضو بعدی پیمان مکه!

آرمان امروز-سرویس بین الملل: وزیر امور خارجه سوریه می گوید که  دمشق در حال بررسی گزینه‌های خود درباره پیوستن یا همکاری با توافق مکه است.  وزیر امور خارجه سوریه، اسعد حسن الشیبانی، روز پنج‌شنبه گفت دمشق در حال بررسی گزینه‌های خود درباره پیوستن به ائتلاف دفاعی جدیدی است که پاکستان، عربستان سعودی و ترکیه تشکیل [ ]

 ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم

معاون رئیس جمهور آمریکا عملا اعتراف کرد که هیچ ایده‌ای ندارد که تا چه مدت باید کارزار فشار اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر ایران را اجرا کند!

 انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان

سخنگوی حزب عمران خان امروز (جمعه) اعلام کرد که نخست وزیر سابق پاکستان پس از سپری کردن چند ساعت در بیمارستان و دریافت مراقبت‌های پزشکی، بار دیگر به زندان بازگردانده شده است.

 معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است

روزنامه عبری «معاریو» در تحلیلی پیرامون مناسبات آنکارا و تل‌آویو نوشت روابط این دو بازیگر از یک «دوستی تمام‌عیار» به «جنگ سرد» دگرگون شده است و اکنون مهار ای...

 بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای نخستین بار عمان را به بمباران تهدید کرد، مقام‌های این کشور شوکه شدند و ابتدا با خود فکر کردند که شاید او حرفش را اشتباه زده است. اما تهدید دوباره ترامپ در این هفته، در کشوری که سال‌ها برای خود نقشی به‌عنوان قدرت میانجی و [ ]